Бошко Обрадовић: Никољданско писмо грађанима Србије – 2017. је година пада Вучића са власти

bosko-vs-vucic-cenzura-5-840x320

Бошко Обрадовић: Никољданско писмо грађанима Србије  – 2017. је година пада Вучића са власти

Двери су политички покрет обичног народа – заједничким снагама можемо са српске грбаче да скинемо Вучића и његове шефове из ММФ-а и Брисела

Дошло је време за политичке промене: да се заустави погубна политика гурања Србије у ЕУ која нас је довела до социјалног и економског краха и до комадања наше земље. Двери доносе ту промену политике.

Знам да грађани широм Србије живе тешко и у великом страху од неизвесне будућности. На једној страни су Вучићеве бајке и Министарство маркетинга које ради 24 часа, а на другој страни је сурова реалност у којој наши људи живе. На једној страни је мали проценат банкара, страних капиталиста и тајкуна повезаних са Вучићевим режимом, на другој страни су сви остали. Овај режим штити само интересе богатих, Двери су заступници интереса обичног човека.

Нас осталих је много више. Зато Вас позивам да заједно на предстојећим изборима скинемо са српске грбаче ове паразите и израбљиваче попут ММФ-а, Светске банке, НАТО и ЕУ и њиховог главног послушника у Србији Александра Вучића.

Српски покрет Двери позива:

младе који не виде перспективу у Вучићевој Србији,

све оне који годинама не могу да нађу посао,

све људе који вредно и поштено раде а не могу себи и својој породици да обезбеде пристојан живот или нису адекватно плаћени за то што раде,

све који су принуђени да раде у нехуманим условима јер их је Вучић продао као јефтину радну снагу страним инвеститорима,

све који себи и својој породици не могу да обезбеде лечење,

пензионере којима се отима оно за шта су читав живот радили,

сељаке и домаће произвођаче које је Вучићев режим уништио,

жене које виде да је мајчинство обезвређено, да немају никакву подршку државе за рађање и одгајање деце, да немају никакве услове да истовремено са породичним обавезама развијају пословну каријеру,

све који су доспели у робовласнички однос презадуживањем код банака,

интелектуалце који виде да Србија иде опасним путем,

све које је Вучићев режим заборавио и изневерио,

позивамо све Вас да будете део нашег покрета и да се заједно изборимо да интерес сваког грађанина, обичног човека буде на првом месту и да се отарасимо доминације Вучићевих пријатеља капиталиста, тајкуна и банкарских дерикожа.

Српски покрет Двери је Ваш покрет, придружите нам се

Једино промене које ми нудимо могу да доведу до економског, социјалног, друштвеног и политичког опоравка наше земље. Ми доносимо повратак традиционалним вредностима, домаћем економском интересу, јачање националног суверенитета и идентитета, а оштро супротстављање било каквом диктату иностраних центара моћи и доминацији страних банака и крупног капитала.

Време је да пружимо отпор Српској напредној странци и сменимо их са власти због свих бахатости, насиља, лоповлука и превара којима смо изложени. Нудимо чисту, патриотску политику која данас побеђује широм Европе и света. Нека у 2017. години падне Вучићев режим као што су са власти ове године отишли његови пријатељи у Америци, Великој Британији, Италији и Бугарској. Нема разлога за страх, ћутање, повлачење или бекство из Србије. Време Вучића и његове политике пролази – време Двери тек долази!

Бошко Обрадовић

Српски покрет Двери, председник

Затворено за коментаре.