Лука Волонте: Подршка Бошку Обрадовићу за председника Србије

luca-volonte-dveri-skp-2016-5F8A4297-768x512

luca-volonte-dveri-skp-2016-5F8A4297-768x512

Подршка кандидатури Бошка Обрадовића за председника Србије, стигла је и од некадашњег председника Европске партије народа у Европском парламенту и дугогодишњег италијанског парламентарца, господина Луке Волонтеа.

Желим да нагласим своју подршку унапређењу породичне политике коју заступате у вашим политичким активностима и председничкој кампањи, а нарочито мерама породичне политике за младе људе.

Заправо, свуда у Европи, различита истраживања потврђују да велика већина младих људи жели да ступи и брак и створи породицу са двоје или троје деце.

Нажалост, различите државе Европске уније нису у стању да одговоре у циљу подршке овој веома простој жељи за ступањем у брак и формирањем породице, нарочито младим људима.

Ово је један од разлога кризе у Европској унији.

Она није у стању да обезбеди праве одговоре на реалне проблеме.

Са друге стране, криза Европе лежи у кризи идентитета.

Она је избрисала и одбацила било какво позивање на наше хришћанско порекло, и као трећи проблем, у Европи не постоји јасна идеја шта је заправо Европа.

Европа је културно, религијски и историјски континент који чине различите државе са личним идентитетима, од Атлантика од Урала.

Дакле, ова три елемента: немање одговора на праве проблеме, одсуство јасног идентитета и одсуство идеје о томе шта је Европа су три елемента која дефинишу данашњу кризу Европе.

Надам се да ће ваш успех у председничкој кампањи, у вези са одговором на питање шта је Европа, које су суштинске вредности Европе са хришћанским идентитетом, као и јасан одговор државе на жељу велике већине младих људи широм Европе за браком и породицом, заиста допринети обнављању идеје Европе и обнављању значаја Србије између Европе и Русије.

Лука Волонте

ДВЕРИ.РС

Затворено за коментаре.