Погледи Ни један коментар неће бити обрисан, без обзира на политички или лични став, уколико буде написан у складу са основним цивилизацијским нормама. Оснивач форума није одговоран за изношење личних ставова посетилаца форума.
Posted: Sun Jan 09, 2011 12:52 pm Post subject:
1.gost wrote:
ОТВАРАЈТЕ КАФАНУ ИЛИ ПРОВАЉУЈЕМО, ТРЕБА СЕ ПОПРАВИТИ.
Онда се отвори на 3-4 дана и опет сви оду у крчму... 3 пута сам обијао, опет исто... _________________ Тело ми је камен,
роса крв из ране,
и земља би се опила,
муком моје браће...
Особље, пиће за све у кафани...загревање пред сутрашњу Нову _________________ Kako je moguće da je u onakvoj konkurenciji pobedio spermatozoid od koga ste vi postali?! Vi više ličite na poraz, nego na bilo čiju pobedu." D.Radović
Posted: Wed Jan 12, 2011 2:22 pm Post subject:
Београђанка wrote:
Особље, пиће за све у кафани...загревање пред сутрашњу Нову
Мене неће бити овде за Нову (идем у неко село код Барајева), али шта фали, није штета да овде започнем...
А тебе комшика неће замајавати више да ми наручујеш, одсад смем у кавану без старања... _________________ Тело ми је камен,
роса крв из ране,
и земља би се опила,
муком моје браће...
Мене неће бити овде за Нову (идем у неко село код Барајева), али шта фали, није штета да овде започнем...
А тебе комшика неће замајавати више да ми наручујеш, одсад смем у кавану без старања...
Фалим ти се Боже да не морам више да се свађам с персонал' око твога пива ...
Хајде , лепо се проведи и рапорт овде : ко био, шта сте радили, какве су биле девојчице и све по реду...јес' чуо ...и да, срећно пунолетсво _________________ Kako je moguće da je u onakvoj konkurenciji pobedio spermatozoid od koga ste vi postali?! Vi više ličite na poraz, nego na bilo čiju pobedu." D.Radović
Posted: Wed Jan 12, 2011 9:56 pm Post subject:
Београђанка wrote:
влада wrote:
Београђанка wrote:
А тебе комшика неће замајавати више да ми наручујеш, одсад смем у кавану без старања...
Хајде , лепо се проведи и рапорт овде : ко био, шта сте радили, какве су биле девојчице и све по реду...јес' чуо ...и да, срећно пунолетсво
Хаха, хвала пуно, а ако ти не смета цимање до Гунцата, сврати... Да се увериш да смо добра деца, јес да се шљема Боже сачувај, али... _________________ Тело ми је камен,
роса крв из ране,
и земља би се опила,
муком моје браће...
Posted: Fri Jan 14, 2011 8:02 pm Post subject:
Београђанка wrote:
влада wrote:
Београђанка wrote:
Хајде , лепо се проведи и рапорт овде : ко био, шта сте радили, какве су биле девојчице и све по реду...јес' чуо ...и да, срећно пунолетсво
Било нас 20-ак, радило се свашта, од пића до ххх (без дроге, нисмо идиоти), девојчице су биле... Па шта да ти кажем, какво је време, не могу да их кривим, нисам много пио, у сваком случају... Било је много добро, требала си да сврнеш.
Одјава и крај. _________________ Тело ми је камен,
роса крв из ране,
и земља би се опила,
муком моје браће...
Баш ми је драго што си се лепо провео, нисам ни сумњала да ћеш осветлаш образ свих нас који нисмо били тамо
Пусти такве девојчице , ни нису за тебе тако финог и пристојног
Прво их преслишаш са све азбуком и таблицом множења , па ако прође , даље на тест...о тесту нешто касније
Видела сам да си написао да је било боље него за интернационалну...и овде у граду исто и баш ми је драго , нарочито због иностраних ми гостију...нека су видели да има и београдске Србадије, душмани нас оцрнише на све стране...одох и ја , овер енд аут _________________ Kako je moguće da je u onakvoj konkurenciji pobedio spermatozoid od koga ste vi postali?! Vi više ličite na poraz, nego na bilo čiju pobedu." D.Radović
Шта је ово? Кафана умрЕла? _________________ "Ствар је била врло проста. Потребан је био само бескрајан низ победа над својим памћењем.", Џорџ Орвел - "1984."
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous1, 2, 3 ... 125, 126, 127
Page 127 of 127
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum