Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 5 Гласова - 1.8 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Александар Вучић
20-08-2019, 05:20 AM (Последња измена: 20-08-2019 05:25 AM од Mekenzi.)
Порука: #491
RE: Александар Вучић
(19-08-2019 10:34 PM)Бенито Пише:  Мекензи, ти си убедљиво највећи Србин на овом форуму. Наравно, мислим на савремене Србе који највише личе на клатно на неком старом сату. Час тамо- час овамо, а никад средина.
Замераш Милошевићу и овима после њега што нису правили капиталне објекте, као да смо ми други срећни због тога. Али, то не може бити оправдање за ово што ради Вучић, односно они којима он само служи.
Тражиш аргументе а написани су у претходним постовима. Ево ти још један: преамбициозно, што је карактеристично за овакве ауторитарне режиме, они су проценили приход од ауто-пута Обреновац-Прељина на 22,5 милиона евра годишње. Наравно, ради се о бруто доходку, без пратећих трошкова, мада то нису напоменули. А трошкови достижу најмање четвртину тог доходка. Али и да је чисто 22. 5 милиона евра, није тешко израчунати колико је десетина година потребно да би се отплатила инвестиција. И то без текућих трошкова и свих поправки које ће бити одрађене за све те године.
Али, без везе је да ти доносим било какву аргументацију, јер Теби је очигледно само важно да је направљено.
Мој коментар је да је овај аутопут само још један од доказа да се у Србији политиком баве убедљиво најгори припадници нашег народа. Управо они коме нико, па чак ни они који гласају за њих и чак им кличу, не би дали две своје козе да их причувају на сат времена.

Чекaj. Тај аутопут Колико знам почет је са градњом пре више Од 8 година. Како Може бити ауторитаран?? Тај аутопут је почео Мрка па га Веља пијани градио из њиве у њиву да би га ови тек данас завршили.

Да би се направио један такав аутопут потребна је студија изводљивости. Друго за такав аутопут се конкурише код светске банке, ту изградњу прати и ммф, ЕУ, кинези и многи други. Није то зајебанција да ми се ћефне да ту и ту правим аутопут.

Такав аутопут да би добио зелено светло од финансијера где се узима кредит мора бити економски исплатив и тачно пројектован . Не дају се паре из ЕУ и светске банке на лепе очи. Шта мислиш што Вучићу нису дозволили да Вељу именује за директора коридора Иако га је планирао за ту позицију.

Данас пројектанти могу да прорачунају у пару помоћу софтвера колико ће шта бити економски оправдано.
Не рачуна се то напамет.

Још Ако се уз аутопут изграде мотели, пумпе, ресторани то итекако повећава приходe.

Сваки долар које страни инвеститори уложе у аутопут дупло им се врати.Не дају то они на лепе очи и зато што им се Вучић свиђа.Него што имају интерес од тог пута.

Овај аутопут растеретиће ибарску где се гинуло сваки дан. Где су ту деоницу звали деоница смрти.
Овај аутопут повезаће Србију.
Дал га је отворио Вучић, Жика , Мика небитно je.Тај пут остаје ту где je..

Ja не доби одговор од тебе:

Који је то аутопут је завршен до краја у последњих 30 година??. Смењивали се Милошевић, Веља, Мрка, Mикa, Жика.Обећавали до краја ове, оне , за две, три, пет година ће да буде готов аутопут.

Да Вучић није нагазио још би се градило у грделици, а овај би још био у вељиним ливадама..

Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Поруке У Овој Теми
RE: Александар Вучић - Mekenzi - 20-08-2019 05:20 AM

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)