Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 1 Гласова - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
АМИН НАРОДЕ СРПСКИ!
06-04-2017, 11:11 PM
Порука: #1
АМИН НАРОДЕ СРПСКИ!
.

Амин! Нека тако буде! Баш тако – нека буде по већинској вољи твојој. На изборима си народе, рекао шта желиш па нека ти и буде. Ту нема ништа спорно – твоја воља се мора поштовати.


Е сад, да ли је то добро за тебе? Видећеш ускоро. За мене није, сигуран сам. Но, ја сам навикао да трпим а како ћеш ти – не знам.


На овим изборима није било скривалица. Сви кандидати за председничко место јасно су показали како виде себе у тој улози и како виде твоју будућност и будућност Србије. Народе, могао си да бираш између лажи, преваре, обмане, илузије, издаје, пљачке, разврата, силе, претње, уцене, спрдње, поштења и искрености и изабрао си таман како ти треба. Ово што си изабрао у физици се зове вертикални хитац наниже. За оне који слабо стоје са физиком, превод би могао да буде – суноврат.Кад је Бог створио човека дао му је и слободну вољу. Бог на разне начине шаље упозорења сваком свом појединцу али никад не нарушава његову вољу. Свети апостол Павле рече: „Ако ми је све дозвољено не значи да ми је све на корист“. Пошто се српски народ ретко ослања на апостолске поуке остаје нам само да чекамо и видимо какав ће утисак код Господа остварити ова народна воља.


За мене је најјачи утисак ових избора порука коју су родитељи послали својој деци и унуцима – децо бежите што пре и што даље одавде а ми ћемо наставити да следимо свога „великог вођу“. До када? Па, док не изумремо. Има деце која су свесна да ће овако нестати српски народ али су принуђена да оду. Чуваће она у изгнанству, кроз једну или две генерације, српско име и корене а после… После ће бити по заслугама.


Родитељи, хвала вам за све па и за ово. Хвала вам што мислите о нама. Хвала вам што сте увек бирали најбоље. Хвала вам што сте неговали комунизам и југословенство као зеницу ока свог. Хвала вам што сте изгубили „Зајам за Србију“, стару динарску и девизну штедњу, што сте изгубили Српску Крајину, 20% БиХ, Црну Гору, Македонију, што сте дозволили постављање границе према Косову и Метохији, што сте немо посматрали уништење комплетне привреде. Хвала вам за распад војске, незаштићене државне границе, очајно стање полиције и уништена државна предузећа.


Хвала вам за „белу кугу“, хвала вам за сву нашу браћу и сестре који се потуцају по свету „трбухом за крухом“ а највише вам хвала за нашу уништену младост. Младост наша прође у стабилизацији, несташици, кризи, хиперинфлацији, ратовима, бомбардовањима, осиромашеном уранијуму, канцерогеним обољењима, незапослености, промашеним реформама, минималним платама, 12-часовном радном времену, обавезним радним суботама.


Све ово трпесмо и трпимо док се најнеписменији, најгори и најглупљи међу нама обогатише а најпаметнији одоше главом без обзира. Дипломе наше обезвредише они који их купују и докторате плагирају.


Све ово трпесмо због своје деце и мајчице своје Србије, надајући се да ће будућност бар за нашу децу бити светлија. Трудисмо се да мењамо на боље али увек наилазисмо на ваше неразумевање и потцењивање.


Дуго чекасмо али сад видимо да није само наша перспектива уништена. После оваквог народног избора јасно нам је да ако смо себе довели у овакав положај , својој деци не смемо одузети будућност. Замислите само ко ће и како, у наредним годинама, нашу децу да учи, поучава, саветује, води кроз живот, лечи, запошљава.


Пред нама су, изгледа, само два пута – пакујмо децу и бежимо због њих преко границе или се спремимо на велико трпљење. На нашим границама су мигранти, кроз Србију су обележени мигрантски путеви, на нама је само да им се прикључимо. Додуше, немамо кеша као путници намерници али ваљда ће и нас неко превести до циља.А где ли нам је циљ? Кад сам био млад мислио сам да старији знају и да је наше само да их следимо. Требало ми је времена да схватим да се наши старији, у ствари крећу као „гуске у магли“.


Имамо ли права да им препустимо и нашу децу да их водају по магли?


Родитељи, амин за вашу вољу али о судбини наше деце мораћемо ми сами да одлучимо. Од вас очигледно нема вајде.


П.С. Има и родитеља који нису приклоњени већини и њихова жртва и храброст треба да буду путоказ нашем потомству.Мирољуб Бјелић, члан Главног одбора Српског покрета Двери

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
12-04-2017, 08:29 AM (Последња измена: 12-04-2017 09:22 AM од Шумадинац.)
Порука: #2
RE: АМИН НАРОДЕ СРПСКИ!
[Слика: IMG_1755.jpg]

CNN, BBC...: дивљи Срби опет испољавају антиисламизам! Креза

.

Борити се са комунизмом до последње капи крви, не штедећи свој живот чак и онда када је тај комунизам на себе ставио маску ''Свете Русије''.

Влади́мир Христиа́нович Дава́тц
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)