Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 1 Гласова - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Апел за одбрану Косова и Метохије
24-08-2019, 10:27 PM
Порука: #337
RE: Апел за одбрану Косова и Метохије
.
О ИЗЛАЗУ ИЗ ЋОРСОКАКА У КОЈИ СУ ОКУПАТОРИ И ЊИХОВИ САУЧЕСНИЦИ НА ВЛАСТИ У СРБИЈИ, ДОВЕЛИ ПИТАЊЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, О СТРУКТУРАМА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ВИЂЕНИМ

И З Н У Т Р А

ЛЕПО И ОДМЕРЕНО ГОВОРИ ЕНГЛЕСКИ ЂАК И ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ 30 ГОДИНА ПРОВЕО У ЧЕМЕРИЦИ, ПРОФЕСОР ВИШЕСЛАВ СИМИЋ!


Међутим!

Поштовани Професор се, више по некој инерцији но из зле намере, ОПЕТ и ОПЕТ, залаже за ДЕМОНОКРАТИЈУ и РЕПУБЛИКУ у Србији, измученој и оптерећеној грким искуствима пуког копирања масонске атеистичке Државе увезене својевремено из Француске, као и масом странака и партијица по принципу "свака вашка обашка"!

Нажалост Симић не види, или одбија да види, да је поодавно већ касно јер су Срби у већини постали NOVOSRB, народ који масовно користи писмо такозваних "хрвата" USTAŠICU, да и не говоримо о другим кризама идентитета као што је Православље и Црква, дебело начета и компромитована нељудском хајком на Владику Артемија ЗБОГ БАЈДЕНА, о чему је више пута говорио баш поштовани Вишеслав Симић!

Ми одавде из дијаспоре не видимо како ће се било каква позитивна промена десити кроз систем који су нам некад давно увалили докони енглески лордови, а то је тзв. "демократија" илити плураризам, ДОК НАЈПРЕ НЕ ПРЕДУЗМЕМО ПОТРЕБНУ ШОК ТЕРАПИЈУ, бар онолико дуго колико су нас комуно-сатанисти и шугословени пре и после њих, расрбљавали и одвајали Државу од Цркве и смисао од бесмисла!

Знамо наравно да је ДЕМОНОКРАТИЈА у свету настала тек пошто су се Енглези и њихови деривати на Гњилежном Западу, кроз векове дооообро напљачкали кроз веома

-централистички,
-хијерархијски и
-спартанско-војнички


систем, као што је отимање деце од родитеља и школовање у јањичарским полу-војничким колеџима, где је у реченом систему Монарх био такође вековима, ВРХОВНИ ВОЈНИК, тј. неприкосновени заповедник целокупне војничко-пљачкашке колонизаторске солдатеске, па и врховни поглавар њихове "цркве", и то до дан-дањи!

Па тек онда кад су пола света поробили и "ослободили" од богатства сваке врсте, тек онда нама осталима почињу да уваљују ДЕМОНОКРАТИЈУ по систему 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, по коме и последњи неписмени циго и професор университета имају право на по ЈЕДАН глас!

Нема Србији помоћи ако се ВОЈСКА не усправи, не окује лопурде и про-западне угузљубе на челу са балавим шифтарином, у синџире и букагије, и не позове Русију у помоћ, као што је Сирија урадила!

Тек онда можемо да разговарамо о ВЛАДИ НАРОДНОГ СПАСА, која би опет деловала под будним оком ХРИСТОЉУБИВОГ ВОЈИНСТВА, где би ТРИ ЂЕНЕРАЛА, а не некаква три Тајванска цензора, пратила сваки потез те Владе.

Па се ми одавде питамо:

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТАС'ЧЕКА?!

ПУЧ, НЕГО ШТА!!!

ВОЈНИ УДАР ЈЕ ДОКАЗАНО НАЈЕФИКАСНИЈИ И НАЈБЕСКРВНИЈИ НАЧИН ПРОМЕНЕ СВАКЕ ТРУЛЕ ВЛАСТИ, ГРАЂАНСКИ РАТ ЈЕ НАЈГОРИ ДОК ЈЕ БЕСКРАЈНО ГЛАСАЊЕ И НАДГЛАСАВАЊЕ НАЈСКУПЉИ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

https://www.youtube.com/watch?v=hCJr9_fgiag

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
09-09-2019, 12:16 AM
Порука: #338
RE: Апел за одбрану Косова и Метохије
.
Митрополит Амфилохије: Кажу, тамо на Косову нема ништа. Нема ништа у њиховој глави!

https://kossev.info/mitropolit-amfilohij...voj-glavi/

МРДНИ СОБОМ БОГ ЋЕ ТОБОМ
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
09-09-2019, 02:50 AM
Порука: #339
RE: Апел за одбрану Косова и Метохије
https://www.youtube.com/watch?v=cOB3X1OZeTc

Цитат:... Говорено, нећемо ми да наша деца гину.

А чија су деца гинула пет стотина година?

Да ли треба да питамо ту децу која су гинула, и те родитеље чија су деца гинула шта они кажу о Косову?

Да л' да га дамо ил да га не дамо?

Без њиховог гласа ниједан референдум не вреди!

А они су свој глас дали.

Има их много више него сада што Срба живи.

У овој садашњој Србији немају право да даду оно што су од предака примили, не за себе, него за своје потомке.

Каже, није важно ко, нећемо да оставимо нерешен проблем будућим генерацијама наше деце.

А то већ онако говори шта су спремни да ураде.

Али хоће да оставе будуће генерације без Косова!

На чему ће та генерација даље одрастати? Шта ће бити њен идентитет? На шта ће се позивати, где је њена историја?

Али знамо да ратовати са Косовом значи ратовати са Америком и са НАТО-ом.

Нико не позива у рат, позива само на мудрост.

Врло је просто и једноставно требало поступити, ако не пре оног 2008. године кад су прогласили самосталност.

Само је тада требала Влада и Скупштина да донесе одлуку и да прогласе Косово окупираном територијом Србије, на делу територије Србије. Ништа даље.

Ми смо научили под окупацијом да живимо. Не једну годину, него пет стотина година. Под окупацијом се може живети и чувати свој идентитет!

И наравно не само живети и постојати, него и радити на ослобађању своје територије.

Појавио се један Карађорђе, један Милош, тако ће се и касније, ко зна када појавити, али Косово је наше макар и окупирано!

Оно је било окупирано и под турцима заједно са Србијом, оно ни тада није било одвојено од Србије, али ће данас да буде одвојено.

Ту је проблем.

Али имају неке циљеве, своје личне или партијске, народни сигурно нису, а то је Европа нема алтернативу.

Све ћемо дати да уђемо у Европску унију. И они нам све и траже. Тобоже одредили су рок кад би могла Србија да буде примљена 2025. године, а није гаранција, него само могућност.

А шта треба Србија да уради, да испуни све њихове захтеве, па и тада је питање да ли ће се зауставити на томе, јер су у стању стално да нуде нове, и нове захтеве постављају.

До сада је било свака нова власт је гора од претходне, она која би дошла после избора била би гора од прве, не зато што то народ хоће, него што те нове власти поставља и подржава Запад да би извршили њихове захтеве.

Сваки је по мало допринео губљењу Косова. Овај је сада, дао је реч да стави тачку .

Он је негде чини ми се и рекао: "и тачка!"

Ако не стави он, ставиће онај кога доведу после њега.

Шта треба да радимо? Па, имамо пример наше браће Грка. Не због територије, то није њихова територија. Због имена!

Они су у стању да сви изгину. Не дамо име Македонија другоме, то је део државе Грчке и они не могу да то име даду.

И зато је могуће у Атини да се скупи преко милион људи на протест. А у Београду, кол'ко може да се скупи Срба? Две три хиљаде. То не мења ствар, то није решење.

Где су Срби, умртвљени су као народ. Свако гледа да некако преживи, као да је то једини циљ.

И просто, народ је наш остао без идеје, звезде водиље , као она Витлејемска звезда која је водила Мудраце, немамо то, немамо човека који би могао да стане на чело тога народа.

Остаје да се трудимо сваки за себе да донесе одлуку и да учини шта може.

ИМАМО ЧОВЕКА АМА НЕМА НАРОДА!

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТАС'ЧЕКА?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
23-10-2019, 08:49 AM
Порука: #340
RE: Апел за одбрану Косова и Метохије
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ!!!

РАТНИ ВЕТЕРАНИ СЕ СТАВЉАЈУ НА РАСПОЛАГАЊЕ НАРОДУ И ОТАЏБИНИ!

Обзиром да је председник Републике Србије пре два дана јавно и при чистој свести изјавио да „хоће да призна независност Косова уколико буде компромиса (!?!)“ и сви медији су пренели, да је том својом изјавом свима дао до знања да чини најтеже кривично дело које се противи Уставу РСрбије и КЗ РСрбије, дело угрожавања независности из чл. 305.КЗ РС, угрожавање територијалне целовитости из чл.307.КЗ РС, припремање дела против уставног уређења и безбедности Србије из чл. 320.КЗ РС, једном речју
ЧИН ИЗДАЈЕ СОПСТВЕНЕ ДРЖАВЕ, НАРОДА И ТЕРИТОРИЈЕ,
ми, ратни ветерани Србије, дајемо следеће саопштење:

У овом тешком тренутку за нашу земљу и њену територију и грађане, желимо свима јасно да ставимо до знања да смо спремни за најтеже могуће задатке и одбрану отаџбине!

Од 1990. па до почетка 2000-те године ратни ветерани Србије су за одбрану земље и народа давали и оно највредније што су имали - своје животе и здравље. Данас, након свега што се дешава, свесни да је Отаџбина опет на удару страних и домаћих непријатеља, решени смо да опет станемо у њену одбрану.

Знамо да и међу нама, као и у народу уопште, има оних који, како сами кажу, “немају за кога висе да носе униформу”, такође знамо да оних који то желе још увек има сасвим довољно и биће нам изузетна част да је опет обучемо. Што каже наш народ: “Боље 1 вук него 100 оваца” па нека се свако погледа у огледало и размисли шта ће рећи својим прецима када дође време да стане пред њих.

Иако смо после свих ратова заборављени и изостављени, од стране државе и политичара који су нас скрајнули на један перфидан начин, свесни смо да данас ову нашу Отаџбину нема ко да брани. Мали број војника и полицајаца очигледно да нису довољни и да од њих нико не преза, чим се све ово дешава, а узимајући у обзир и то да њихови главнокомандујући ћуте и аминују власти на ИЗДАЈУ Србије, мислимо и верујемо да ће опет све зависити од ветерана војске и полиције који су се увек одазивали на први позив, односно увек када је то требало.

Ми знамо зашто су гинула наша браћа и не желимо да њихова жртва буде узалудна, да било ко од политичара данас продаје и поклања оно за шта су они гинули и да гази преко њихових жртава.
Космет није ваша дедовина господо политичари!!!

Држава је у обавези да пронађе начин, сагледа реалне чињенице и учини наш народ достојним и поносним какав је увек био, да сачува своју вековну територију Космет и народ који живи на њему, не марећи за цену јер ТО ЦЕНУ НЕМА!!!

И ЗАТО, МИ РАТНИ ВЕТЕРАНИ СРБИЈЕ СТАВЉАМО СЕ НА РАСПОЛАГАЊЕ НАРОДУ И ОТАЏБИНИ И СПРЕМНИ СМО ДА СТАНЕМО У ОДБРАНУ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ И НАРОДА КОЈИ ЖИВИ НА ЊЕМУ.

СВАК’СЕ РОДИ ДА ПО ЈЕДНОМ УМРЕ, ЧАСТ И БРУКА ЖИВЕ ДОВЕКА БРАЋО!

Дели даље да сви знају!

МРДНИ СОБОМ БОГ ЋЕ ТОБОМ
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)