Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 1 Гласова - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Демократија
27-12-2013, 03:16 PM
Порука: #1
Демократија
Демократија је дефинитивно најпогубнија ствар за Српски народ и уопште за било који европски народ који има јуначку традицију. Од обнове српске државе, Српски народ а поготово Српска омладина је учена заједништву и жртви појединца за опште интересе државе, поштовао се изнад свега Монарх, затим официри, чиновници итд. Омладини је напајана душа са јуначким делима предака и жртвовању за отаџбину. Од победе комунизма у Југославији то се мења. Омладина се учи љубављу према Титу и партији и Југославији, али суштина учења остаје слична, учи се о "херојима" "НОБ-а" али ипак се омладина васпитава у духу жртвовања и борбе. Од пада комунизма у СФРЈ 1990. годиине у Србији долази демократија која се неко време колико-толико трудила да одржи тај дух међу омладином, али после доласка ДОС-а на власт и успостављања њихове "праве" демократије креће систематско уништавање таквог учења. Протежира се ново, скроз супротно, учи се о томе како је жртвовање за отаџбину било лепо пре 100 година али како је то сада превазиђено и како се сада треба покорити богу мамону и његовој највећој вредности- новцу. Овакво учење је за 13 година уништило српску омладину више него Турска окупација и не упоредиво више него комунизам. Погледајте данас српску омладину, прате светску моду и трендове, или су феминизарани или копирају криманални систем црначких гета по Америци, једном речју омладина нам срља на пут без повратка, у црни амбис пропадања. Све то је направила демократија у Србији и систем политичких партија које гледају да дођу на власт и да за 4 године свог мандата опљачкају што је више могуће и да се тиме обезбеде за цео остатак свог мизерног живота.

СМРТ ДЕМОКРАТИЈИ!!!

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
27-12-2013, 05:26 PM
Порука: #2
RE: Демократија
(27-12-2013 03:16 PM)Србин Пише:  Демократија је дефинитивно најпогубнија ствар за Српски народ и уопште за било који европски народ који има јуначку традицију. Од обнове српске државе, Српски народ а поготово Српска омладина је учена заједништву и жртви појединца за опште интересе државе, поштовао се изнад свега Монарх, затим официри, чиновници итд. Омладини је напајана душа са јуначким делима предака и жртвовању за отаџбину. Од победе комунизма у Југославији то се мења. Омладина се учи љубављу према Титу и партији и Југославији, али суштина учења остаје слична, учи се о "херојима" "НОБ-а" али ипак се омладина васпитава у духу жртвовања и борбе. Од пада комунизма у СФРЈ 1990. годиине у Србији долази демократија која се неко време колико-толико трудила да одржи тај дух међу омладином, али после доласка ДОС-а на власт и успостављања њихове "праве" демократије креће систематско уништавање таквог учења. Протежира се ново, скроз супротно, учи се о томе како је жртвовање за отаџбину било лепо пре 100 година али како је то сада превазиђено и како се сада треба покорити богу мамону и његовој највећој вредности- новцу. Овакво учење је за 13 година уништило српску омладину више него Турска окупација и не упоредиво више него комунизам. Погледајте данас српску омладину, прате светску моду и трендове, или су феминизарани или копирају криманални систем црначких гета по Америци, једном речју омладина нам срља на пут без повратка, у црни амбис пропадања. Све то је направила демократија у Србији и систем политичких партија које гледају да дођу на власт и да за 4 године свог мандата опљачкају што је више могуће и да се тиме обезбеде за цео остатак свог мизерног живота.

СМРТ ДЕМОКРАТИЈИ!!!

Тачно да тачније не може бити,на жалост!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
27-12-2013, 05:49 PM
Порука: #3
RE: Демократија
Samo nekoliko pitanja zašto srpska obrazovana omladina danas masovno ide na zapad da radi??
Zašto većina nacionalista gastrabajtera živi na zapadu i u toj "truloj demokratiji"?

Zašto su države sa pralementarnom monrahijom najjbogatije??

Zašto??? Ako nije savršena, trula, ili kako već. Zašto su sve komunističke zemlje izuzev S. Koreje krenule putem kapitalizma i demokratskih načela među njima i Rusija i Kina...

Demokratija je tobože "loša" a šta je rešenje? da nije Srbija iz 90-ih i Slobodan M.

Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
27-12-2013, 07:13 PM (Последња измена: 27-12-2013 07:15 PM од регул.)
Порука: #4
RE: Демократија
Цитат:zašto srpska obrazovana omladina danas masovno ide na zapad da radi??
Зашто све више западњака иде и почиње бизнис у Русији и Кини?Зашто све значајне светске компаније отварају погоне у Кини,а све више и у Русији?Зашто не отварају по том "демократском западу"?Зашто је све мање радних места у богатом западу а све више у "одвратном" истоку?
Цитат:Zašto su države sa pralementarnom monrahijom najjbogatije??
Зато што су извршиле а богами и данас врше,невиђену пљачку земаља које имају природна богатства.Зато што су те и такве богате парламентарне монархије извршиле најгора сатирања читавих континената и староседелаца да би њиховим гузицама било добро!
Цитат: Zašto su sve komunističke zemlje izuzev S. Koreje krenule putem kapitalizma i demokratskih načela među njima i Rusija i Kina...
Кренуле су путем контролисаног капитализма, а не попут нас ,дивљег и пљачкашког капитализма и то све под окриљем политички организоване злочиначке банде оличене у тадашњем ДОС-у и касније у ДС-у.
Цитат:Demokratija je tobože "loša" a šta je rešenje? da nije Srbija iz 90-ih i Slobodan M.
Ај не сери више,остави човека да почива у миру!

Биће ми драго ако сам те бар мало просветлио.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
27-12-2013, 08:53 PM
Порука: #5
RE: Демократија
Цитат:Samo nekoliko pitanja zašto srpska obrazovana omladina danas masovno ide na zapad da radi??
Zašto većina nacionalista gastrabajtera živi na zapadu i u toj "truloj demokratiji"?

Zašto su države sa pralementarnom monrahijom najjbogatije??

Zašto??? Ako nije savršena, trula, ili kako već. Zašto su sve komunističke zemlje izuzev S. Koreje krenule putem kapitalizma i demokratskih načela među njima i Rusija i Kina...

Demokratija je tobože "loša" a šta je rešenje? da nije Srbija iz 90-ih i Slobodan M.


Е баш због тога што си написао, зато што су морално и духовно уништене зато им цвета материјално богатство. Боље живети цео живот као сиротиња и бити светлог образа него живети са пуним џеповима и образом као ђон. Остаје питање коме ћеш се приволети царству? Царству бога мамона или Царству Господа Бога, те земље су јасно на мамоновој страни

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
27-12-2013, 10:10 PM
Порука: #6
RE: Демократија
Сваки систем који почиње са:"У име слободе..","У име демократије..","У име једнакости..","У име Бога...","У име људских права...","У име Краља"....је лажан.Чувајте се таквих се таквих људи којима су уста пуна демократије, слободе, права, краља, комунизма, српства, европске уније.....Мислим да је то лепо објаснио британски књижевник Џорџ Орвел-1984 и Животињска фарма.Кроз историју су постојале три врсте људи-Виши, Средњи, и Нижи.Циљ Виших је да задраже позиције, чиста МОЋ.Циљ Средњих је да отерају Више и дођу на њихово место, а при томе у походу придобију Ниже за своје циљеве.Нижи заиста верују у промене, слободу, систем, једнакост.И тако у круг, онда се из једних или других стварају групације и руше једне друге, побуне, убиства, афере, батињање, снимање нешто што је нормално и прихваћено....слобода, комунизам, краљ, демократије, српство...каква удица?"Све животиње су једнаке , само су неке једнакије"

Србија ме данас подсећа на Властелинску фарму, односно последње дане Животињске фарме, али и на 1984. Нажалост ВЕЛИКИ БРАТ је постојао 1948, а данас је ВЕЛИКИ БРАТ проширио БРАТСВО!Свака слободна мисао се санкционише, вербални деликт се опет уводи кроз институт говора мржње, који иначе обилато користе они који најшечће у јавности указују на њега.Издаја земље се приказује као победа.Слави се сребрена медаља и прави се успех попут крилатица сија као злато а није злато.Војска прича о модернизацији а у касарнама нема топле воде и деца се убијају а авиони се руше.Цене у Србији немачке а плате бугарске.Улице смрде на кисело пиво и воњави смрад.Младе жене у рукама више воде псе улицама него што држе децу и курац, тај моћан инструмент, нема ту љубави....

Пукли смо ко звечке!Нема нам спаса, ништа се не може променити.

Највећи проблем Србије је следећи:Наши жене и мушкарци од 20, 30, 40 и 50 година су још увек момци и девојке, то је проблем и трагедија!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
30-12-2013, 05:56 PM
Порука: #7
RE: Демократија
Овде не може и не треба таква демонократија.
Срби морају да имају јаког вођу којег ће већина народа волети. Као данас што има Русија, као што су били руски и српски Цар. Тако функфионишемо најбоље. Чињеница.
У србији мора бити строго контролисан систем стицања профита, у којем ни један појединац неће моћи неограничено да се богати.
Изузетно изражена социјална политика по моделу Кубе.
Сав акценат економије треба бити на производњи хране.
Рудна богатства би на уздигла висок ниво али су нажалост под окупацијом нато-а. Али и даље има довољно свега у српском тлу.
Странцима забранити куповину земље и извора воде.
Под хитно тражити пријем у Евроазијску унији и убрзати пријем као стална чланица у војни ОДКБ савез( да се не лажемо треба прво још ојачати војску да бисмо имали ђта да унесемо) као и пријем у Царинску унију. Нема нам превише избора, то је једини алтернатива ако желимо да избегнемо тоталну пропаст и егзодус.

Smile
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
01-01-2014, 03:31 PM
Порука: #8
RE: Демократија
(27-12-2013 08:53 PM)Србин Пише:  Е баш због тога што си написао, зато што су морално и духовно уништене зато им цвета материјално богатство. Боље живети цео живот као сиротиња и бити светлог образа него живети са пуним џеповима и образом као ђон. Остаје питање коме ћеш се приволети царству? Царству бога мамона или Царству Господа Бога, те земље су јасно на мамоновој страни

Нема у Христовој Науци, да је лоше само по себи, бити богат матерјално. Али јако је тешко богатом да остане човек, јако тешко да се не веже душом за пролазно.

Са друге стране, ко тражи Правду и Истину, наћи ће и матерјално - 100%.

Православна Монархија је систем апсолутно БОЉИ од сатанске демократије, а по СВИМ ПИТАЊИМА. У демократији је глад и за парама и пљачка и злочин, шпекулација, зеленашење, немилост, али и Духовна Глад, на крају крајева, пакао дупке пун...

Најгоре злочиначко срање 100% = демократија. Горе од тога нема.

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
02-01-2014, 04:20 PM
Порука: #9
RE: Демократија
Srbija Treba što pre da se pridruži prvo NATO paktu pa onda EU jedino tako može biti mirna u dužem višegodišnjem periodu. Ako ne daj bože uđemo u neki vojni ili politički savez sa Rusijom, postaćemo topovsko meso dve sile i nestabilno područje.

Srbija je sa sve četiri strane sveta okružena punopravnim članicama NATO pakta. Tako da ni muva ne može da zucne iznad Srbije. Danas na nebu od Rusije do Srbije pita se isključivo NATO alijansa.

Videli smo kako smo prošli 90-ih godina kada smo se kurčili da možemo protiv njih, Kako će nam ta ista današnja Rusija pomoći. Pojuriše nas Slovenački teritorijalci, Pojuriše iz Krajne za manje od 24h, da ne pričam o Kosovu gde su nas potukli do nogu sa hiljadama civilnih i vojnih žrtava, gde je zemlja sravljena sa zemljom, gde smo posle 77 dana potpisali kapitualciju i prepustili im teritoriju. Tako smo "pobedili" u sva četiri rata u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Kosovu.

Za 10 godina ratovanja Srbija protiv NATO alijanse je izgubila sve svoje teritorije i potpisala Kapitulacije, dok je imala više stotina hiljada mrtvih Srba, milionske izbeglice, sravljenu zemlju. A gde ja za to vreme bila ta Rusija koju veličate danas?.

Rusija je iskreno i danas vojni k*ac . Eno imate istu situaciju u Sirji. Asad protvi NATO pakta. I gde Rusija i to njeno savremeno naoružanje. Što ne pomognu Asadu, da pošalju svu logistiku onaj polupijani Lavrov priča o nekim mirnim konferencijama i ostalim glupostima kao što su pričali o Yugoslaviji 90-ih godina. Na kraju će Asada da skinu i završiće kao i ostali lideri koji su verovali i čekali "majku" Rusiju. Sloba, Gadafi...i mnogi drugi.

Verujte Rusi ni ne znaju gde je Srbija. Srpski Nacionalisti su emotivno vezani za Rusiju jer je "Zapad" tobože negativac a Rusi dobri momci. To na terenu ne pije vodu. Rusi danas ne žele da uskoče niti u jedan jedini sukob na svetu. Sutra da se pripuca opet u Srbiji, Rusi bi stojali sa strane i porganizovali međunarodne konferencije. Oni ne mogu da izađu sa običnim teroristima na kraj a ne da ratuju na međunarodnom planu. Malo su puškarali po Gruziji i to je jedina njihova vojna intervencija. Dok je NATO do sada od 90-godine ima na desetine ratove, i gde je preuzeo Ruske saveznike od njih. Danas niti jedna jedina evropska zemlja pogotvo ne istočna ne želi da uđe u bilo kakav vojni savez sa Rusijom, sve su već uveliko u NATO paktu ili na putu ka njemu.

Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
03-01-2014, 01:26 AM (Последња измена: 03-01-2014 01:29 AM од Србин.)
Порука: #10
RE: Демократија
Цитат:Srbija Treba što pre da se pridruži prvo NATO paktu pa onda EU jedino tako može biti mirna u dužem višegodišnjem periodu. Ako ne daj bože uđemo u neki vojni ili politički savez sa Rusijom, postaćemo topovsko meso dve sile i nestabilno područje.

Srbija je sa sve četiri strane sveta okružena punopravnim članicama NATO pakta. Tako da ni muva ne može da zucne iznad Srbije. Danas na nebu od Rusije do Srbije pita se isključivo NATO alijansa.

Videli smo kako smo prošli 90-ih godina kada smo se kurčili da možemo protiv njih, Kako će nam ta ista današnja Rusija pomoći. Pojuriše nas Slovenački teritorijalci, Pojuriše iz Krajne za manje od 24h, da ne pričam o Kosovu gde su nas potukli do nogu sa hiljadama civilnih i vojnih žrtava, gde je zemlja sravljena sa zemljom, gde smo posle 77 dana potpisali kapitualciju i prepustili im teritoriju. Tako smo "pobedili" u sva četiri rata u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Kosovu.

Za 10 godina ratovanja Srbija protiv NATO alijanse je izgubila sve svoje teritorije i potpisala Kapitulacije, dok je imala više stotina hiljada mrtvih Srba, milionske izbeglice, sravljenu zemlju. A gde ja za to vreme bila ta Rusija koju veličate danas?.

Rusija je iskreno i danas vojni k*ac . Eno imate istu situaciju u Sirji. Asad protvi NATO pakta. I gde Rusija i to njeno savremeno naoružanje. Što ne pomognu Asadu, da pošalju svu logistiku onaj polupijani Lavrov priča o nekim mirnim konferencijama i ostalim glupostima kao što su pričali o Yugoslaviji 90-ih godina. Na kraju će Asada da skinu i završiće kao i ostali lideri koji su verovali i čekali "majku" Rusiju. Sloba, Gadafi...i mnogi drugi.

Verujte Rusi ni ne znaju gde je Srbija. Srpski Nacionalisti su emotivno vezani za Rusiju jer je "Zapad" tobože negativac a Rusi dobri momci. To na terenu ne pije vodu. Rusi danas ne žele da uskoče niti u jedan jedini sukob na svetu. Sutra da se pripuca opet u Srbiji, Rusi bi stojali sa strane i porganizovali međunarodne konferencije. Oni ne mogu da izađu sa običnim teroristima na kraj a ne da ratuju na međunarodnom planu. Malo su puškarali po Gruziji i to je jedina njihova vojna intervencija. Dok je NATO do sada od 90-godine ima na desetine ratove, i gde je preuzeo Ruske saveznike od njih. Danas niti jedna jedina evropska zemlja pogotvo ne istočna ne želi da uđe u bilo kakav vojni savez sa Rusijom, sve su već uveliko u NATO paktu ili na putu ka njemu.


То ти причај неком ко је мали мујо па нек иде куд и сви турци. Пишам се ја по застави НАТО пакта и по целој ЕУ. Русија је помогла Србији у првом светском рату и у другом а Србија им је вратила издајом 1948. али није то битно. Слободан Милошевић (кога иначе ценим) је веровао у Америку а не у Русију и то је отворено говорио, чак су га Американци прогласили носиоцем мира на Балкану, у љубави са њима је био све до 1999. године, а тек се 2000-те окренуо ка Русији. Гадафи са Русијом није имао ништа познато је да Русима није хтео да да ништа док је Француско плаћао и новцем и нафтом да стану на његову страну. А најгоре је од свега што подржаваш злочиначке НАТО агресије на разне земље у свету само због тога да би им отели нафту и рудна богатства па хвала Богу што Русија није таква

Заборавих да напоменем да је Тито био Амерички човек и основао је Несврстане само да би ослабио СССР

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
03-01-2014, 06:31 AM
Порука: #11
RE: Демократија
Демократија је најмање лош систем од свих досадашњих у људској цивилизацији, а њена суштина се састоји у чувеној максими:

ГОСПОДИНЕ, НЕ СЛАЖЕМ СЕ СА ВАШИМ МИШЉЕЊЕМ, АЛИ ЋУ СЕ ЦЕЛОГ ЖИВОТА БОРИТИ ЗА ВАШЕ ПРАВО ДА ГА СЛОБОДНО ИЗНЕСЕТЕ!!!

У том смислу Србија је била најдемократскија држава у периоду од 1903 до 1912. године, у време владавине Њ.В. Краља Петра Првог, када је први пут у историји уставних парламентарних монархија била дозвољена и регистрована чак и анархистичка странка...

У том смислу, препоручујем за читање - Џон Стјуарт Мил - О Слободи, дело које је на наш језик превео српски Краљ Петар Први.

Линк: http://www.royalfamily.org/?63,sr_%D0%8F...0%B4%D0%B8
Цитирај ову поруку у одговору
03-01-2014, 03:30 PM
Порука: #12
RE: Демократија
Права суштина демократије се садржи у реченици: "Кад ми дођемо на власт нећемо дирати ваше али доста сте ви пунили џепове сад је ред на нас, и тако у круг"

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
03-01-2014, 03:43 PM
Порука: #13
RE: Демократија
(03-01-2014 01:26 AM)Србин Пише:  
Цитат:Srbija Treba što pre da se pridruži prvo NATO paktu pa onda EU jedino tako može biti mirna u dužem višegodišnjem periodu. Ako ne daj bože uđemo u neki vojni ili politički savez sa Rusijom, postaćemo topovsko meso dve sile i nestabilno područje.

Srbija je sa sve četiri strane sveta okružena punopravnim članicama NATO pakta. Tako da ni muva ne može da zucne iznad Srbije. Danas na nebu od Rusije do Srbije pita se isključivo NATO alijansa.

Videli smo kako smo prošli 90-ih godina kada smo se kurčili da možemo protiv njih, Kako će nam ta ista današnja Rusija pomoći. Pojuriše nas Slovenački teritorijalci, Pojuriše iz Krajne za manje od 24h, da ne pričam o Kosovu gde su nas potukli do nogu sa hiljadama civilnih i vojnih žrtava, gde je zemlja sravljena sa zemljom, gde smo posle 77 dana potpisali kapitualciju i prepustili im teritoriju. Tako smo "pobedili" u sva četiri rata u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Kosovu.

Za 10 godina ratovanja Srbija protiv NATO alijanse je izgubila sve svoje teritorije i potpisala Kapitulacije, dok je imala više stotina hiljada mrtvih Srba, milionske izbeglice, sravljenu zemlju. A gde ja za to vreme bila ta Rusija koju veličate danas?.

Rusija je iskreno i danas vojni k*ac . Eno imate istu situaciju u Sirji. Asad protvi NATO pakta. I gde Rusija i to njeno savremeno naoružanje. Što ne pomognu Asadu, da pošalju svu logistiku onaj polupijani Lavrov priča o nekim mirnim konferencijama i ostalim glupostima kao što su pričali o Yugoslaviji 90-ih godina. Na kraju će Asada da skinu i završiće kao i ostali lideri koji su verovali i čekali "majku" Rusiju. Sloba, Gadafi...i mnogi drugi.

Verujte Rusi ni ne znaju gde je Srbija. Srpski Nacionalisti su emotivno vezani za Rusiju jer je "Zapad" tobože negativac a Rusi dobri momci. To na terenu ne pije vodu. Rusi danas ne žele da uskoče niti u jedan jedini sukob na svetu. Sutra da se pripuca opet u Srbiji, Rusi bi stojali sa strane i porganizovali međunarodne konferencije. Oni ne mogu da izađu sa običnim teroristima na kraj a ne da ratuju na međunarodnom planu. Malo su puškarali po Gruziji i to je jedina njihova vojna intervencija. Dok je NATO do sada od 90-godine ima na desetine ratove, i gde je preuzeo Ruske saveznike od njih. Danas niti jedna jedina evropska zemlja pogotvo ne istočna ne želi da uđe u bilo kakav vojni savez sa Rusijom, sve su već uveliko u NATO paktu ili na putu ka njemu.


То ти причај неком ко је мали мујо па нек иде куд и сви турци. Пишам се ја по застави НАТО пакта и по целој ЕУ. Русија је помогла Србији у првом светском рату и у другом а Србија им је вратила издајом 1948. али није то битно. Слободан Милошевић (кога иначе ценим) је веровао у Америку а не у Русију и то је отворено говорио, чак су га Американци прогласили носиоцем мира на Балкану, у љубави са њима је био све до 1999. године, а тек се 2000-те окренуо ка Русији. Гадафи са Русијом није имао ништа познато је да Русима није хтео да да ништа док је Француско плаћао и новцем и нафтом да стану на његову страну. А најгоре је од свега што подржаваш злочиначке НАТО агресије на разне земље у свету само због тога да би им отели нафту и рудна богатства па хвала Богу што Русија није таква

Заборавих да напоменем да је Тито био Амерички човек и основао је Несврстане само да би ослабио СССР

Koliko su nam pomogli u prvom svetskom ratu da smo preživeli golgotu, i da nije bilo Francuza da srpsku vojsku prebaci na Krf, još veći pakao bi doživeli. U to vreme iskreno jedino su francuzi pomogli Srbima.

Rusija nikada nije mrdnula prstom za Srbiju nikada. A to da je Sloba bio američki čovek meni je smešno. Pa kako čovek komunjara koji ratuje protiv njih i bori se protiv njihovih geostrateških ciljeva na balkanu biti njihov...

Rusija nema nikakav vojni uticaj na svetu. Pogledaj koliko im je preuzeo saveznika nato od 90-te pa na ovamo. Pogledaj sa Sirijom, sutra kada ode Asad odlazi i Ruska baza tako da u tom delu sveta Rusa više i nema. Da ne pričam da nemaju nikakve vojne baze širom sveta. NATO kada uzme Ukrajnu dolazi na njihovu granicu a onda će im biti kasno...

Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
03-01-2014, 04:09 PM (Последња измена: 03-01-2014 04:10 PM од регул.)
Порука: #14
RE: Демократија
Цитат:Koliko su nam pomogli u prvom svetskom ratu da smo preživeli golgotu, i da nije bilo Francuza da srpsku vojsku prebaci na Krf, još veći pakao bi doživeli. U to vreme iskreno jedino su francuzi pomogli Srbima.
Да ли је постојао икакав Руски ултиматум французима,рецимо,да ће склопити сепаратни мир са швабама,ако не помогну Српској војсци у пребацивању на Крф?У који тип помагања спада слање топовске муниције неодговарајућег калибра ,Српској војсци,од стране француза?
Кизо,стави руку на срце,молим те,и кажи сам себи да си кретен!Ако ти није тешко стави и снимак на јутјуб па га пренеси овде да се упишамо од смеха!Опоравак од дегенеративног процеса у мозгу је дуготрајан,али ако будеш упоран,можда и успеш!Сирома'

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)