Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 0 Гласова - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Исламско освајање Скандинавије
29-01-2020, 12:09 AM (Последња измена: 29-01-2020 12:12 AM од Јеремија.)
Порука: #1
Исламско освајање Скандинавије
Пажљиво прочитајте цитирани текст и замислите дали је могућ такав сценарио у некој од држава ЕУ?
Текст је изашао из пера Данског новинара Петера Квистгорда ја моја маленкост је превела исти.

Цитат:Од новинара Петера Квистгаарда.

Бомба је разнела школски аутобус усред Копенхагена. Док се још увек чује врисак малобројне преживеле деце, Данцима је прекипело. 40 година доминације, понижавања, злочина, силовања, убистава и посебни захтеви групе странаца које подржавају наивни, дански политичари, као и милијарде и милијарде данских пореских круна, сада су замењене дуго очекиваном последицом.

Јер ово окрутно деловање ствара природну реакцију.

А реакција је уследила попут лавине. Хиљаде Данца широм земље закрвављених очију, разбијају муслиманске продавнице и џамије. Покривеним женама скидају одећу, пребијају мушкарце са „муџахедин“ брадама који носе „беле хаљине“, а компаније које производе храну са сертификатом халал су опустошене.

Као одговор, муслимани подржани од већих делова данске левице одмах се мобилзују у стотине наоружаних група које растурају кроз данске градове, док други јурцају аутима по улицама и пуцају насумично на људе - укључујући и оне који се се усудили да крену против њих.

Очекивани, али ужаснути грађански рат је у току.

Полиција, али и политичари, су парализовани. Тек након неколико дана у земља је проглашено ванредно стање. Али мало је војних снага у стању да бране само најважнија тела у земљи, као што су, на пример, владине зграде, Амалиенборг, аеродроме, мостове, трајектне везе, енергетске компаније, снабдевање водом и телекомуникације. И наравно политичари који су се са породицама склонили у Кристиансборг, док очајнички покушавају пронаћи објашњење за анархију и хаос који су сами створили.

Слике Данске из ваздуха приказују свуда хаос и разарање у земљу. Изгорели аутомобили и угљенисани лешеви леже на улицама, а на путевима се виде хорде избеглица које покушавају доћи до једног од ретких градова који су и даље безбедни.

Након неколико седмица герилских ратова, муслимани се повлаче како би учврстили своја традиционална станишта, гето. Потез који даје наде Данцима који сада могу да започну обнову сопствених географских подручја.

Сједињене Државе улазе

Данска војска потпомогнута јединицама, наравно да никада не пропадајуће САД сада окружују муслиманске гетоа. Али премијер забрањује војницима да уђу у та подручја и да их разоружају - ради јавног мнења широм света. Влада је била сигурна да ће се муслимани предати када им нестане залиха хране и муниције. Била је то наивна стратегија. Левичарски хуманисти из целог света морално подржавају ислам. Дакле, резултат је да се храна и друге потрепштине свакодневно достављају у утврђене градове странаца.

Многи "антифашисти" који воде Муслимане су се раздвојили. Неке групе су у гетима, док су друге отишле у подземље, одакле стално извршавају изненадне нападе на војску, цивилно становништво и инфраструктуру. Ефикасан истребљивач, јер више нико не може да препозна пријатеља од непријатеља.

Три године касније, званично је закључено примирје.
Сада, 30 година након што је почео рат, примирје се наставља. Јер сукоб још увек није решен. Јер то се не може решити. Данци не терају муслимане из својих гетоа. А ни муслимани их неће напустити, јер сада живе без верског уплитања данске државе.

- Дански политичари дали су нам данско држављанство, тако да ми никада нећемо одустати од своје борбе за независност, поручују светској штампи.

Остаје распаднута и разрушена земља која, упркос обнови данске територије, није усела да обнови кохезију и поверење које су карактерисале дански народ у прошлости. Незамисливи распад једне од најбољих светских култура, који је сада замењен мржњом, сумњом, презиром и поделом. Толико да се чак и етнички дански грађани сада насељавају само у градовима и областима који имају исти политички став као и они.

Другим речима, једна Данска која се састоји од три групе становништва остаће заувек заробљена у борби за исти мали комад земље.

Можда ово реална слика будућности Данске, ако политичари остану у наивном веровању да се ислам и демократија могу помирити?

Јеремија
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
30-01-2020, 12:22 AM
Порука: #2
RE: Исламско освајање Скандинавије
Како изгледа директор ФЕ,Ларс Фидсен,помислио би неко да тамо нико не сме да писне,што би народ рекао,а овако испаде да су се Данци нашли у ситуацији као некада шпански народ,првенствено у Андалузији,а такође и на остатку Иберијског полуострва.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
30-01-2020, 12:30 AM
Порука: #3
RE: Исламско освајање Скандинавије
Сценарио могућ у Француској, Немачкој,па редом све остале земље ЕУ.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-03-2020, 08:00 AM
Порука: #4
RE: Исламско освајање СкандинавијеНека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)