Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 7 Гласова - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ!!!
22-08-2019, 09:43 AM
Порука: #923
RE: ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ!!!
(22-08-2019 09:14 AM)Шумадинац Пише:  
(21-08-2019 06:49 PM)смедерево Пише:  http://beogradski-glas.rs/politika/ekskl...avdi-boga/

Цитат:

"Svakoj bolesti ima leka, ali svi bolesnici ne dolaze do njega. I za ovo što se desilo ima leka. Otac Justin je govorio da je izlaz iz svih bezizlaza jedan, a to je pokajanje. Pokajanje onoga ko je pogrešio. Ko je prekršio kanone, ko je do ovoga svega doveo, taj treba da se pokaje, da ispravi svoje postupke, da stavi van snage sve nekanonske odluke i da počnu razgovor s vladikom Artemijem, a ne sa Markom ili monahom Artemijem. Tada bismo se možda nešto i dogovorili, ali bi i tad postojao uslov, međutim, ne želim preko vas da šaljem uslove. Početak je ispravljanje kanonskih grešaka, to nije stvar pojedinca, već Sabora koji jedini može anulirati svoje odluke."

Докле је његов ум дошао.... све друге криви и захтева од свих покајање а себе не види, нити му пада на памет да се покаје. Још и себе назива "Владика Артемије"... No coment! Сирома'
Ништа

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Поруке У Овој Теми
RE: ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ!!! - смедерево - 22-08-2019 09:43 AM

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)