Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 3 Гласова - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
04-11-2013, 05:46 PM (Последња измена: 04-11-2013 05:49 PM од Лепи Бора.)
Порука: #1
Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Пошто не може да се пише ништа озбиљно, а да поклоници гебелса и демократије не убацују којекакве будалаштине. Сматрам за целисходно да наставимо тему са старог форума, где би покушали да размрсимо клупко лажи, мотано вековима, а које се састоји од низа шарених канапа. То клупко онима који историју мисле да уче са интернета и само из демократских канализационих цеви, не омогућује да увиде суштинске и значајне историјске факте - Историјску "истину". Јер цела камара глупости намотаваних вековима, то не да.

Мислим да је фер пружити прилику "наркоманима" да се огледају у огледалу. Па зато да кренемо у тему која по ширини глат може да обухвати целу историјску науку. Наравно пошто је то немогуће, бар ја ћу се задржати само на оним стварима, а које по мени, могу да нешто промене на боље.

Ево и адресе сродне теме, са старог форума: "Дискавери историја":
http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=22142

"Канапи" се састоје, угрубо и отприлике речено, од ових материјала:

западно људождерство - јудаизам - демократија са прирепцима.

Па ћу укратко и да почнем.

Од када је света и века, победници пишу историју, а побеђени трпе те приче.

Међутим (што би реко друг ниче), постоје и моменти када побеђени пишу историју. А то је појава нарочито изражена од појаве друштвеног уређења где групе криминалаца управљају државама, тзв. демократије.

Пошто у пракси демократија представља скуп повезаних мафијских елемената у целом "свету" (како то воле да уопште, представљајући се увек као "свет"), јасно је да је данашња демократија, заступник и заштитник свих својих пораза у свету, од вајкада. Те у том смислу, лако је видети да је било која и каква Победа других снага и било који и какав Пораз демократије, на "западу" престолници мафије, увек приказан најблаже речено ИЗВРНУТО од Истине, тј. као лаж.

Речник израза:
- демократија = скуп мафијаша који се не могу сменити са власти.
- горњи мафијаши = масони, а пошто стално мењају име, биће масони
- запад = чвориште мафијских породица, који представљају демократију у целом свету


Ево и да кренемо по неком реду.

Нема разлога да се представи историја настанка демократије, јер би требала бити позната. Па упркос томе што није, ипак да то НАГЛАСИМО, јер онај ко је не зна, може слободно да иде да сади паприке у некој башти и да заобиђе историјска теме. Али један од главних узрока демократије је јеврејски ционизам, настајао прво у Вавилонском, Римском, Средњевековном ропству, јевреја и то на западу. А ционизам се не може схватити без Распећа Господњег, па шта је тада било:

"Јевреји" (фарисеји и књижевници) су тражили стражу од Римљана, да би запечатили Гроб Христов и тако се осигурали да Господ не Васкрсне. Добили су стражу, а онда се десило да је Анђео Господњи, развалио велики Гробни Камен, а да је стража уплашена побегла.

Фарисеји су онда ПОДМИТИЛИ стражаре да говоре да су дошли Ученици Господњи и украли Тело Господње током ноћи.

Без обзира на невероватну глупост коју садржи оваква лаж, ова прича је гутана од ("паметних") јевреја вековима, па и данас.
А како су одрпани и бедни рибари и жене, могли да, поред чувене Римске војске, извуку из ЗАПЕЧАЋЕНОГ Гроба, са огромним КАМЕНОМ на њему (и да га притом РАЗВАЛЕ - чиме?), тело Господње, то се наравно питање и не поставља...

Наравно да се ту није стало.
Цео 19. век у демократијама, је пун научних расправа о томе дал је Христос био стварна личност?

Значи после 1900 година где нико, од јевреја, фарисеја и уопште, није постављао то питање, нађе се кретен да такво питање постави?

И то је та демократска наука, а поготову историјска демократска наука. А то је тек начет океан невероватних будалаштина.

Ето за почетак толико.

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-11-2013, 01:17 AM
Порука: #2
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Корени демократије су у слободним трговцима и фабрикантима насталим на западу европе, који су се уједињавали у разна удружења, са циљем да себи олакшају положај у државама. Та удружења су често била и тајна и револуционарна, односно веома склона да УНИШТЕ власт држава у којима су настала. Наиме, веома им је сметало, што у трци за парама и моћи, нису могли да конкуришу западном племству и Цркви. Следећи разлог је био, што нису имали довољно радне снаге за своје мануфактуре, јер кметови су припадали племству. А разлог што су били против Цркве је различитог порекла. Прво демон моћи, кога са собом доноси олако стечен новац, изазива веома велики морални пад. То је појава која се лако да видети код нпр. нових звезди са естраде. Али да много не дужимо, један од јаких разлога је био и ционизам. Ционисти нису хтели да раде, већ да зеленаше, а то је Црква увелико некада прогонила. И да не набајамо даље у бескрај, али важно је приметити и ту обавезну ноту демократије: антихришћанство.

А какве су то биле државе где се јављала демократија?

Биле су то Краљевине и Царевине западног типа.
За разлику од Источних Краљевина и Царевина, где је Православна Црква редовно диктирала модус понашања Суверенима, те није било могуће да Племство држи људе као стоку. На западу услед јако дуге традиције дивљаштва, Римска Црква је ОДСТУПИЛА од Господа и дозволила сатрапски однос ка људима. Западни Цареви и Краљеви добили су од ње (и саме такве - антихришћанске), дозволу да буду апсолутни власници живота људи. Такви примери тираније, као на западу, једноставно на Православном истоку су били НЕМОГУЋИ.

Та безбожна слобода западних суверена, убрзо је дала свакакве резултате, а све према ћефовима суверена. А њихов однос ка рецимо јеврејима је био свакакав. Од апсолутног давања изузетних повластица да могу да зеленаше људе, до прогона, убијања и пљачке, све према задовољству / незадовољству добијеним парама од њих (напљачканог народа). Међутим како "пара буши, где бургија неће", убрзо је цео запад утонуо у својеврсне повластице ционистима, али и антицрквено расположење и атеизам.

И некада Православна Римска Црква, такође није стала у паду, када је једном прихватила јерес. Из ње (јереси) је произашла револуција, а која је римску цркву раздробила на комаде и направила протестантизам, који је прихватио већ многе тотално антихришћанске моделе деловања и понашања. Ето како од једне јереси "филиокви", која на изглед делује банално, ђаво лако дође до "индулгенција" - тј. давања пара цркви а ради откупа грехова (неки наводни повод за стварање протестантизма). Али и данашњег непогрешивости папе, где се човеку даје Божји атрибут.

Овде смо поменули термин "револуција", а шта је то?

Револуција је ново створени израз за побуну, а која изазива убиства и пљачке. Шта о томе мисли Хришћанство, савршено је јасно: све најгоре. Али демократије наравно мисле све најбоље (видно и данас).

Свеједно, све те западне кошмарне државе, бушне са свих страна, веома брзо су потпале под власт нових царева и краљева, али који нису могли склизнути са власти, јер су не видљиви. Укратко разна масонска удружења су ставила шапе на све полуге власти, а прављењем циркуса тзв. демократског изборног система, давали су привид слободе и права људи. Слободе наравно да се игра само по тајним правилима у корист мафије и права да се буде безбожан, бахат и антицрквен.

Ваља још рећи да су масони и ционисти, произашли из тих разних "еснафских, занатлијских заједница", добили невероватан стимуланс пљачком Константинопоља, проликом такозваних крсташких ратова, које су водили римокатолици (све тотално антихришћански). Па се може и тврдити, да је та пљачка и палеж Константиновог града, не само била казна за грехе Византије, него и Проклетство које је на западу устоличило демократију, а као највећа могућа казна западу, због тог издајничког и безбожног недела. Јер је савршено јасно да од демократије горег поретка није било на кугли земаљској до сада.

И толико "опевани" хуманизам и ренесанса, је био неки ђавољи знак, а који је пратио све те појаве на западу. Значи демократија је рођена у јереси, тиранији, страховлади, лудилу, које је захватило запад тих векова.

Ко би иначе сем саме сотоне, опевао хуманизам, који је значио прогон Бога и невероватне тортуре над људима, како у својим државама, тако тек по колонијама по свету. А тај хуманизам карактеришу и дарвинова еволутивна будалаштина, невероватна глупост и суво зло, упаковано у науку и расизам и шовинизам, све саме појаве везане за демократију. Неки принцип хуманизма је: Слободно убиј и закољи људе да би их опљачкао, јер су то само обичне животиње за клање, као и овце, јер ако си јачи, то значи да имаш природно право да то урадиш (и они би то теби да могу). Јер то је принцип опстајања јачег и то је нормално. Али бићеш бољи мајмун, ако их неубијеш, већ натераш да раде за тебе и онда им по мало отимаш, али редовно. Тако ћеш имати више пара, па буди бар толико милостив да их не убијаш.

Или ренесанса, где се одбацио Господ и вратило се минервама и разноразним сујеверјима, мађијама, хороскопима и ђавољим ритуалима. Идолима људи и демона, животиња и свега тога са чиме се Црква борила вековима. Наравно да је то и такво безбожништво и ђаволисање исто било и јесте напредно у демократији и демократским бајкама.

Демократија има у пракси још једно име: капитализам.

Стигосмо сад у неком следу до појаве комунизма.

То је био одговор демократије, на масовне побуне потлачених радника на западу. Када су људи постали "слободни" од феудалаца, хлеб су морали тражити у наћвама демократа, а демократе ни мало није интересовала нека милост ка радницима, које је ипак било у феудализму. Најкраће речено, док су људи раније били коњи феудалаца, демократама су били средство за зараду. Значи било каква брига о радницима НИЈЕ ПОСТОЈАЛА. Јер демократама су људи били буквално коњи, а без власника. Дал коњ црко, јебе се демократи, избаци га на улицу и узме другог. Другог је било лако узети, јер су жене и деца добили "право" рада. Па ни ту није сатанској демократији стављена никаква ограда.

Таквим сатанским односом ка људима, незапамћеном у историји света, демократија је узроковала цео низ масовних побуна, које су хтеле да врате Краљеве и Цареве на власт. А задатак два сатаниста, маркса и енгелса је био да дају теоретску поставку у одбрани демократије (капитализма), тако што ће га учинити неким ОБАВЕЗНИМ прелазним стањем, до појаве комунизма, где ће све бити ИДЕАЛНО. У тој сулудој причи, тај комунизам, је био нека пресликана утопија, о којој су дрндали вуну вековима, бројни филозофи и други лудаци.

Да поменемо и социјализам, а који је у тим глупостима заузимао место између капитализма и комунизма. А није згорег поменути и диктатуру пролетеријата, или и диктатуру капитализма, над освојеним феудалцима, све саме "позитивне" процесе (сатани).

Што је најинтересантније, суштина демократије и јесте комунизам. А који се најбоље да видети баш код Орвела, али још боље у описима Светих о царству антихриста, или тежњама великог инквизитора, из романа "Браћа Карамазови" генијалног Православног Писца Фјодора Достојевског. На неку нашу "жалост", сви они који су у стању да виде сатански смрад "новог светског поретка", а који форсирају данас западне демократије, имају и бољу слику тог комунизма. Јер то је људски мравињак, без Бога и Духовности, купи, продај, пијаца људских тела и мисли, без икаквог срама и правила. "Бракови" лудака и девијаната и све могуће и немогуће гнусобе, грехови и ђаволије. То је сама слика содоме и гоморе, пакла на земљи. Ту од силне тираније, буквално неће моћи да се направи ни једна једина мисао!

Сада да видимо, ко је сметао и смета демократији (сатани - антихристу), да завлада светом. Саму ту тежњу нећемо увиђати, очита је од појаве демократије.

Демократија је кренула да завлада светом, на управо супротан начин од Господа и Његове Цркве. Господ, а као Господар Свега, Пројавио се људима са Слободом! Одбивши да се поклони сатани ради хране, чуда и власти. Демократија је због хране (материје) одбацила Реч Божију (наук живота), ради чуда (славе) куша Бога (одбацује), а ради власти (пролазног) се поклонила Сатани (дала се у пакао).

Можда нисам све добро описао, али то је БАР то.

Док су Апостоли Господњи, скромни и побожни рибари и људи, демократски "апостоли" су невероватни крволоци, убице, хуље и хедонисти без икаквих ограда.

Укратко баш је Црква Христова (Православна), основна и фундаментална СМЕТЊА за демократију. Као и Краљеви и Царизам Православног типа.

Све то се дало видети у француској револуцији (капиталистичкој), крвавој побуни, која је својом демонском гнусобом, постала претеча и заштитни знак демократије. Наравно да је наука и техника демократије, од тог пакла направила дивоту. И данас демократске државе, прослављају чуда од монструозности и Безбожности, славећи француску револуцију. Славну револуцију где су проститутке биле углед, узор и хероине, а убијање поштених, верних и честитих слатка дужност. Може се са сигурношћу рећи да је успех у начину обарања француске краљевине, био одмах примењен на све друге демократији потребне револуције, а кроз бљувотину теоретски комунизам и касније још "усавршенију" бљувотину теоретски бољшевизам.

Укратко, демократија је наишла на зид у Руској Царевини. А у покушајима да њоме овладају, демократе су измислиле и фашизам и бољшевизам. Један као теоретску базу за припрему напада, а други као теоретску базу за подривање нападнутих.

Али Бог дао, о томе следећи пут.

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-11-2013, 05:38 PM
Порука: #3
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Сетих се да сам неке битне одлике фашизма већ описао овде:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-koreni-fasizma
Па мислим да је и то довољно за основни појам о фашизму.

Па да наставимо у овој башти од милион праваца.

Света Руска Царевина је наравно, била и остала, главни извор страха сатаниста (демократа, капиталиста, мафије, масона). Јер не само да је огромна и моћна држава, са изузетно способним становништвом, већ је Москва и тзв. Треће и последње Римско Царство - Трећи Рим.

Ако би требало укратко објаснити, а шта то значи?

То је нпр. данашња улога Москве по питању прихватања мужеложника за нормалне и узорне.

Док цео демократски запад ХАЛАБУЧЕ о нормалности педера и права да болесни ђаволоимаоци, буду УЗОР!?!

Москва и данас каже: То је БОЛЕСТ и то ТЕШКА! Не могу болесни бити третирани уобичајено, а да буду узор? То је сулудо!

Онда од прича демократских сплачина које води сатана, да је то нормално и природно и као такво схваћено у целом свету - НЕМА НИШТА!

Значи сви ти Римови, били су и остали, Заштитници Божје Истине у свету.

Од целе историје напада демократија на Свету Русију, да побројимо само неке:
- бројни крсташки ратови, а нарочито пољске, исл.
- вековна западна подршка турцима
- наполеон са његовим походом на Русију
...
Неко ће рећи, али нису крсташке ратове организовали демократе, већ римокатолици, који су и сами ратовали са масонеријом вековима!

Није тако.
Масонерија и римокатолицизам су увек склапали договоре када иду против Светих. Од пада Константинопоља, то је сасвим видно. Мада је дуго времена трајао и упоредни рат те две ђаволије. Док је данас римокатолицизам прогутан од демократија у целини. Ипак до у пола 19. века, или чак до 1. светског рата, види се батргање римокатолика.

Ипак, највећи успех у Русији, масони су остварили упливом на Петра великог. Он је отворио врата за улаз деструктивних идеја и модела понашања у Свету Русију, а са демократско (римокатоличког) запада. И та врата су била све отворенија и порушенија, све до појаве Стаљина.

Најачи спољни напад је предводио наполеон почетком 19. века. Готово у длаку као хитлер. Добио је целу европу од демократија и спровео тада нигде замисливу општу мобилизацију (јер је до тада свуда ратовало само племство и плаћена војска). Тако је успео да сакупи ненормално бројну армију у оно доба, а коју ондашње Русија и Пруска, нису могле ни да покушају да оформе. Разлог је био и то, што до појаве кромпира на северу, није могло да уопште живи пуно људи. Па је тада француска била вероватно једна од најмногољуднијих земаља света.

Да и то скратимо, завирите данас у лароус енциклопедије. Пише да је наполеон кренуо на Русију са 140.000 људи, а било их је 10 (десет) пута више (по свим другим "изворима"), док је Руса било мање од 130.000.

Али и наполеон се смрзао...

Често је поређење Карађорђевог устанка са неком револуцијом.
ЗЛА ГЛУПОСТ!
Карађорђе је све Србе мобилисао, на Хришћанству и традицији Византије, а не на револуционарним кретенлуцима.

Свеједно британија као ондашњи вођа демократије, имала је пред први рат неколико задатака:
- Да уништи Свету Русију у свим смисловима, са свим савезницима.
- Да уништи Пруску (тада немачку) царевину, јер је била нека аутохтона не масонска творевина и колонијална сила.
- Да уништи АУ монархију, као задњи остатак римокатолицизма и силу која је колонисала бројне народе у свом саставу.
- Да уништи француску у колонијалном и конкурентном смислу.

Требао јој је рат у европи и то је и успела.
План је био да заваде АУ и Русију, а преко мале Србије. Јер би Русија скочила на страну Србије, а немачка на страну АУ монархије, итд...

У склопу тих планова једина сметња је била династија обреновића у Србији, а која је била 100% окренута АУ монархији и 100% ПРОТИВ Русије (и то наравно заслугом и енглеза). Зато је тзв. црна рука, са све драгутином димитријевићем аписом, а као старом енглеском уходом извршила атентат на последњег обреновића и довела на власт резервну династију Карађорђевића. Тим потезом, енглеска је направила увертиру за предстојећи 1. светски рат. јер су Карађорђевићи увек били Русофили и брзо су са Царском Русијом направили Савезништво и наравно окренули леђа подмуклој АУ монархији.

Ваља сад обавезно рећи:
Никако се не смеју глорификовати обреновићи, над Карађорђевићима - НИ СЛУЧАЈНО!
Они су убиством Карађорђа, отпадили себе, али и доста народа од Цркве (која то свирепо и издајничко убиство није хтела да благосиља), као и од Русије (која из истих разлога као и СПЦ није НИКАДА то прихватила) и окренули га ка СУЛУДОЈ љубави ка Српском КРВНИКУ - АУ монархији, исл. Док је Вера била нарушавана разним сујеверисањима, масонеријом, демократијом, социјализмима, природњаштвом и осталим револуционарним и научним ЂАВОЛИЈАМА.

Да је било среће да једни такви унесрећитељи Срба као обреновићи, никада нису дошли на власт овде. Србија би прво била до Црног мора, имала границу са Русијом одавно и цео низ сплетки, ратова и што је најгоре Српске самодеструкције, не би уопште било, или би били куд и камо слабији. Овако смо ушли у рат у најгорем могућем тренутку по Свету Русију, са "епитетом" самодеструктивних, који нас и данас прати као зла коб обреновића и њиховог свирепог убиства Карађорђа, а за рачун Српских душмана.

Све у свему, енглеска је каснијим сарајевским атентатом (опет апис и тајна група, какве је енглеска увек у то доба свуда правила...), изазвала 1. рат.

Русија је без двоумљења, Светога Цара Николаја, одмах ушла у рат на страни Србије (пре него и Црна гора...) и рат је отпочео...

Било је јасно да ће Русија (после почетних повуци - потегни и познате Руске инерције на почетку било ког рата...), јако брзо раздробити немачку и АУ у комаде и заузети их.
Француска није имала снаге да то спречи.
Тада британци у су сарадњи са немцима (одговарало и масонским немачким линијама), (апсолутно помажу и француској да одоли кредити итд. друга прича...), покрећу све вековима грађене механизме ( и испитане 1905.) да сруше Цара и Царизам у Русији. Користећи ратну ситуацију и невероватну снагу пропаганде у тим условима то им и успева у (мало) чувеној фебруарској револуцији.

Међутим, енглезе је застрашила тежња у Народу, да се Цар Врати на Престо и револуција поништи. А немци незадовољни наставком рата од русије. Па онда заједно крећу са планом бољшевичке револуције. Коју су извели (масонска помоћ наравно 100%), помоћна снага масона - бољшевици. Тако долази до октобарске револуције пре (датума) плана масона да до ње дође.

У њој се поновила сва прича из француске револуције, али још крвавије и безобзирније. Показујући како се демократија увек обрачунавала са идеолошким противницима:
- убијањем целих познатих породица супротног става
- општом пљачком истих
- тоталним сатанским уништењем свега Црквеног и убиством свих Црквених лица (чак и масона)
- глорификацијом ционизма и ПРОТЕКЦИЈОМ за јевреје
- тоталним комадањем Државе и све њене привреде
- итд...

И немачка, мађарска су добиле револуцију од енглеза, али са циљем да подрију њихову снагу у рату на западу. Што је још један доказ ко стоји иза свега тога. Наравно размере злочина су биле много мање, јер су те државе већ биле у западној сатанској шаци у великој мери, а римокатолицизам и протестантизам такође. Тако да је то одмах по капитулацији тих земаља прекинуто.

Енглеска је тако смутним радњама остварила све своје стратешке планове пре рата, али није успела да се много окористи од тога. Ционистичка САД је доказала, да и иза масона постоји неко ко их води, те је та назови држава, укључивши се у рат у минут до 12, успела да побере сав кајмак енглеској и масонерији. Не само да у СССР-у енглези нису водили главну реч, како су планирали, већ ни у немачкој, југославији, француској, итд...

Видно је само да је пад и Трећег Рима, као и Првог и Другог, испраћен невероватном пљачком и разарањем од стране дивљачког запада европе и циониста (фарисеја).

Сво благо Свете Русије, пребацивано је у (углавном) немачку, од Црквених Реликвија, до научно - технолошких знања, од дијаманата и енормног злата, до слика и небројеног другог блага, од целих фабрика, до института са вековним традицијама, а све у комплету!

Света Русија је раскомадана. Отете су јој територије финске, литве, летоније, естоније, пољске, а делови дати и турској и румунији (колико се сећам). Услови капитулације пред немачком су били малоумни, али је лењин све то глатко прихватио (наравно).

Русија је постала земља без Цркава и (побијеног) Свештенства и Монаштва. Племство које се утркивало у подцењивању и изругивању Руском Народу, Вери, Богу и Православљу, а величању демократија, масонства, атеизма и револуција, ИСТРЕБЉЕНО је без обзира на напредност и услуге. Радници и сељаци, који су стали уз демократске идеале, остали су без фабрика и земље. Русија је утонула у мрак и црнило сатанизма, најгорих до тад виђених облика.

На другој страни, демократски свет је СЛАВИО пад Свете Руске Царевине, не баш тако отворено, али свуда је и данас видан став:
- "Та каљуга словенских дивљака руса, тзв руска империја, добила је што је тражила и заслужила. Ми немамо ништа са крајем те гробнице народа и људских права. Та средњевековна робовласничка накарада је свргнута од самих тих народа, који су ратовали за демократски напредак и оборили блудницу".

Устезање у тој и таквој причи је било првенствено из разлога што посао још није био завршен до краја. Требало је СССР (Русију) и разделити у плен по комадима, али ту наравно није било слоге међу демократама. Следећи разлог је био тај, што по крају 1. рата, није било ШАНСЕ да ико у демократијама сакупи војску за поход, а сваки покушај би био спречен бољшевичком побуном од стране циониста (који су СССР хтели само за себе). Да наведемо да је делом био "крив" и Краљ Александар огорчени антибољшевик и Русофил, али и маса других држава. Свеједно, блентави, покушај да се наводно нешто врати у Русији (масонски фебруар), пропао је глатко из доста разлога.

Из целе ове приче, важно је само приметити најтеже пљување демократије по Светој Царској Русији, Светом Цару Николају и његовој Светој Породици. Пљување које тежи да ОПРАВДА крволоштва бољшевика и изразито је анти Православно, анти Словенско и богоборно. Можда је један од "лепих" примера тих лажи баш мит о Распућину, а који смо начели овде:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-raspu...kom-obliku

Или мит о неспособности и слабости Царске Русије у рату са (товљеником енглеске) малоумним јапаном. Или митови о 1905, митови о репресији над јеврејима, римокатолицима, итд... Или митови о технолошко научно заосталој земљи и сличне лажи трпане и таложене буквално вековима.

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-11-2013, 09:40 PM
Порука: #4
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Тако је по паду Свете Царске Русије и невероватном терору бољшевика, где је буквално нестало цело једно Православно Поколење и цела једна Православна цивилизација, свет био уверен да од Русије неће никада бити ништа!

Рецимо краљ Александар се срео са таквом чињеницом, а све после ужасног рата, који је однео 1/4 Срба и више од 1/4 Срба у Црној гори. Православље је у свету запало у апатију и бунило, Грци отпочињу рат са турцима и наравно губе, да би их турци напунили избеглицама. Цариградски Патријарх постаје марионета демократије. А цело Православље, као да је обезглављено (није без Главе - Господа, али је без земаљске Узданице - Свете Русије), пристаје на невероватну глупост, прихватање гргуријанског календара (пореметио след Празника), а негде и столице по Црквама (Православни се Моле стојећи, или клечећи...). Срећом па Наша, Руска (и Загранична), Јерусалимска, Црква није па то хтела да прихвати.

Западне демократије су наставиле по старом, али једном потпаљене револуције, које су се бориле за нека права радника, отежале су им и самима посао. Није било теорије да радници трпе предратне тортуре демократије! Баук комунистичких револуција је висио у ваздуху, па је демократија МОРАЛА да скреше своју невероватну суровост ка људима. То је у и онако немогућој теорији економије демократије, још стравично усложило ионако сулудо стање. А глад демократских земаља за Руском територијом, је вуку постала опсесија (онемогућена тренутним масовним дефетизмом становништва). И када је све било спремно и договорено за 1930. годину, општи заједнички рат против СССР-а спречили су очигледно ционисти из САД, који су под лењином извлачили баснословну зараду из СССР-а, узроковавши светску кризу 1929. године. Кризу суштински самонасталу услед стискања пљачкашке СУШТИНЕ демократске економије, а коју је требао да реши општи рат са СССР-ом. Тада услед анационалног (ционистичког) бољшевизма, земљом руином у сваком смислу. Тако да ционистима посао није био тежак (да изазову "светски" привредни слом).

Али онда долази до нечега што је својеврсно чудо у историји света!
Бог још једном Показује, да је Он Тај Који Влада.

СССР се сам вади из канџи бољшевизма, ционизма и демократије. А под отпадником од изворног лењиновог бољшевизма - Стаљином!

То није био процес изненадан и муњевит, већ је трајао око 10 година, нпр од 1925-1935. колико је Стаљину требало да ухвати и учврсти све конце власти у СССР-у, а над бољшевицима и бољшевизмом. Може се са сигурношћу тврдити, да су ционисти 1929. знали шта ће им Стаљин приредити 1932-4. сигурно не би спашавали СССР од демократске најезде планиране за 1930. годину.

Стаљин наиме сигурно мотивисан Родољубљем и Човекољубљем, прекида сурвавање СССР-а у провалију. Свим силама настојећи да пустош претвори у Државу, а тотално НАКАРАДНИ систем претвори у иоле нормалан и људима подношљив. Зато можда и није толико чудо Васкрсавање СССР-а (Русије), јер је сигурно 90% људи у њему било за то да бар не буду гладни и сиротиња најгоре врсте. Па су сви његови потези наилазили на разумевање Народа.

Са друге стране СИЛАН отпор коловођа бољшевичког СССР-а и октобарске револуције, Стаљину није давао да МРДНЕ нигде са мртве тачке. Он је то решио КРВАВИМ обрачуном са лидерима октобарске револуције и старим синовима сатане. На силним процесима вођеним током 1932-4. године у Стаљиновом СССР-у, изашла је на видело невероватна умешаност демократског запада, ционизма и агентуре у догађаје, не само у Стаљиновом СССР-у, него и у самој октобарској и фебруарској револуцији. Ово друго наравно само посредно, јер Стаљин није хтео (или могао) да пљуне на целокупну ту револуцију. Али чињеница да је обелодањен 100% утицај запада на СВЕ битне револуционаре, говори сам за себе и ПРЕВИШЕ. Другим речима Стаљин је (прећутно) ставио тачку и на то. Дал је и могло више? То је велико питање.

Опет па све једно, Стаљин је успео да само за којих до 10-ак година, од рушевине, направи Државу која је у 2. рату једина одолела и победила страховиту демократску наказу - хитлерову немачку. Земљу која је држала и користила најбоље ресурсе и људе целе европе, систем који је омогућио да цело то пространство се уједини у само једном правцу. Правцу војног удара на СССР! Све друго је било тотално споредно немачкој, до војне снаге и моћи оружја.

Енглеска је имала најбоље информације шта се у Русији догодило. Јер је одмах кренула у силну акцију и то прва. Видевши да је немогуће објединити европу и САД у походу на СССР, кренула је са муњевитим увођењем фашизма и спремањем немачке да нападне СССР што пре и јаче.

Да није и не може све бити једнозначно у историји света, доказ је и дозвола хитлеру, да се обрачуна са немачким јеврејима, ашкеназима. Дозвола и миг дати и из САД ционистичко, масонског вавилона од почетка. Треба запазити, да су баш ти сиротињски јевреји из СССР и немачке били велика подршка бољшевизму (не наравно војна), али и да немачка не би могла развити своју националну охолост у другим условима. Требало је све неуспехе немачке, спрати са демократије (масонско окултистичких кругова) и приписати ционизму. Тиме је хитлер и ефикасно држан на ланцу (бар су тако очигледно резоновали његови ментори). Да само приметимо и чињеницу да ни један сефард, или утицајан ашкеназ није погубљен у немачкој. То је срамна и скривена чињеница свих тих догађаја. А анализа односа масона, сефарда и ашкеназа у свему томе је обимна и боље речено ОПАСНА тема и за причу. А као суштински не битну (много) бих је заобишао.

Свеједно, јеврејски злочини у бољшевичком нападу на Царску Русију, "наплаћени" су хитлеровим помором јевреја. Сви даљи потези после 2. рата пре свега британије и САД, да им се као награда (?) да држава израел, само су суштински стравична казна, осуда и принуда, над самим тим народом. У настојању да се анулира њихова "издаја" кроз "подршку" сиромашних јевреја Стаљину и његов нормалан став ка било којој сиротињи.

Већ код појаве Стаљина, демократија улази у такво море лажи и клевета, да то мислим да је немогуће и описати.

Нека као утврђена чињеница говори Стаљинових 150.000 осуђених за разне злочине у СССР-у на смрт и 300.000 осуђених за разна тешка злодела. Са демократским цифрама од 50, 60, 200 милиона жртава Стаљиновог терора.

Сулуде приче о гладоморима и терору у коме је од Стаљина убијен практично сваки становник СССР-а, итд, исл...

Или слика о Стаљину, 100%-ном садисти и лудаку, са сликом човека затвореног у своју собу, који је на било који знак неке НЕПРАВДЕ из спољног света, реаговао ВРЛО БУРНО, а у корист ПРАВДЕ (неке опште прихваћене од људи). Сви ти јасни описи Стаљинових (правих) биографа и познаваоца, апсолутно су у колизији са демократском представом патогеног монструма, који је мрзео из дна "душе" чак и своју децу, исл. Била је скоро и нека серија "Стаљин ливе" на ТВ СТБ, а која је прилично реално (у складу са описима), приказала Стаљина и његове карактеристичне црте личности. 100% предатост изградњи Државе СССР, 100% заокупљеност невероватним проблемима управе такве огромне и растрзане Државе...

Све је то било у предвечерје напада европе на СССР, а то је Боже здравља за други пут.

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-11-2013, 01:38 AM
Порука: #5
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Управо сад на ТВ-у, иде емисија о прогону јадних српских власти, под великаном вучићем, а са шипто-гласања на демократије е косове. Ако ко није видео гебелса до сада, сада може да види на уживом примеру, како се од црног прави бело и од доле горе. Дефилују на ТВ завијени у завоје од батина страшних Срба на косове исл...

Како је хитлер успео да створи такву лудачку паклену ратну машину од немачке?

Одговор је колико грозоморан за сагледати, још више прост и једноставан. Искуство масонерије и свих претходних западних људождера и јефтиних пљачкаша је било вековно. Ум води тело, а ко води ум?

Ум воде идеје и идеологије, дал лажне, или стварне, није битно, оне су му водиље. А идеје даје образовање и искуство, итд...

Значи морало је нечим много гадним напунити умове немаца, да би се добили фашистички морони.

Пропаганда са којом је масонерија и кретала у сваку револуцију, давала је своје последње ондашње домете у стварању фашизма.

Прво је требало убедити немце да су над раса!
То је учињено пришивањем германима Аријевства.
И како су германима, гомили људождера и ситних силеџија из прошлости приписали Аријевство? Тако што су искористили чињеницу да бар 40% немаца води порекло од Словена. И сама реч Пруска (пРуска) је нпр. неки знак. Тако да је "славна" историја пораза Словена (племена којима су вековима прави германи плаћали данак, безуспешно ратовали у невероватним бројним надмоћима, нпр. до појаве братоубилаштва која их сломи...), тих данас немачких крајева, искоришћена као полазна онова за причу о надљудима - Аријевцима.

Гомиле таквих небулоза (германи - Аријевци), затим су морале бити оправдане сталним угњетавањем од примитивних, простих, прљавих, вулгарних, неспособних, али наравно БРОЈНИХ других нижих народа, нарочито Словена (тако имамо фин парадокс, понемчени Словени - Аријевци су германима доказ да су они Аријевци...). Да је хитлер успео у науму да подјарми СССР, тада би та прича и држала воду...

Свеједно, циљ нам и не може бити да набрајамо све могуће небулозне лажи које су упумпаване немцима у главе. Али да напоменемо да је то била фантастична гомила, необузданог расизма, осветољубивости, суровости, бестијалности, фанатизма, еволуционизма, паганизма, силеџијства и осталих најнижих нагона људи, који су добили место идола и идеала.

Све што је у историји било јако и "здраво", добило је германску потку, а све слабо и "болесно" потку непријатеља: јевреја, Словена, цигана, итд (по потреби). Тако и стари Рим, изгуби своје Илире, а доби германске (гомилу дивљака онда) владаре. Па рецимо Управда није био то (Јустинијан) него Упригхт. Наравно, сасвим је јасно да немачка није сама кренула од само немачких корена, већ да је имала подршку братског британског народа и братске некада АУ монархије...

Наравно да је фашизам имао целе одсеке државне управе посвећене само томе, да немцима приказују и показују историју, културу, дневне вести и политику, само и једино у смислу Величања свега немачког и Пљувања свега не немачког, а нарочито јеврејског и тежишно Словенског - Руског!

Не бих напамет набрајао број одељења, запослених и називе управа за пропаганду под гебелсом. Јер то је у сваком случају била машина за фабриковање лажи, до појаве НСА центра у САД, која је премашивала гломазност британских служби посвећених том питању, а дисперзованих по целој британији. Гебелсовој служби ту није било равне у свету, чак и доста дуго после 2. св. рата.

Наравно да службеници у свим тим управама, нису тамо седели и пили кафу, већ је то био центар КОНТРОЛЕ свега образовно, информативног у целој немачкој, али и далеко ван немачке. Није било теоретске шансе да изађе било каква вест, или наставно градиво, или историјска грађа, итд... А да то није претходно осмислила фашистичка лагачка машинчина, популарно позната као гебелс!

Наравно када је хитлер кренуо да осваја европу и води ратове, сва та машинерија је захуктано обрађивала СВЕ вести са фронтова. Немачки војник је увек био ретки Витез, а непријатељи огромна гомила ментално заосталог подмуклог слабићског олоша. Значи све класичне улично кафанске пубертетлиске анегдоте...

Прави проблеми гебелсу наступају тек са нападом на СССР.

Брзо напредовање, убрзо су следиле слике о бескрајном Руском блату и дивљачким хордама чије меЛеоне је требало да изједу немачки Аријевски Витезови. А по доласку зиме и совјетској контра офанзиви под Москвом и приче о лошем времену и бесконачно ниским температурама и залеђеним путевима Русије. Наравно бег од Жуковљевих коњичких армија, је објашњен као узмицање под најездом снега из тактичких разлога (јер су слике Москве из даљине пуштене пре тога...).

Како је рат ишао даље, постало је непотребно набрајати жртве, па су вођени као нестали у снегу...

А контрола над писмима војника са фронта је била 100%. Па су Руси после рата имали прилике да читају, како су немци својима описивали ПАКАО тог у немачкој "витешког разбуцавања непријатеља"...

Наравно да се ту није стало. Некада славни и витешки аријевски генерали, су постајали јеврејске увлаке и издајице рајха, а са сваком изгубљеном "победом".

А морал се дизао и невероватно јуначким (суперменским, допринос САД фашизму...) подухватима немачких витезова. Новине су пуниле вести о:
- Снајперисти који је убио 10.000 совјета
- Пилоту који је оборио 350 совјетских авиона
- Тенку који је уништио 50 совјетских тенкова
- Извиђачу који је заробио целе дивизије
итд...
Наравно да је масу ових глупости, било немогуће доказати као неистините. Јер ако припишете ваздушне победе целе јединице, при томе и победе над сваким летећим куриром и свако оштећење прикажете као победу! Ви и не мора да "слажете", мало сте само заобишли истину...
Али реда ради да поменемо да је било бар 10 доказаних примера оваквих успеха немаца, а као чиста ЛАЖ (без чак и мувања).

Када је немачка тотално изломљена и побеђена, а пре свега од СССР-а, када се црвена застава завијорила над разрушеним рајхстагом у берлину, свим тим лажима је дошао крај.
Кез
Кад би се зезали...

Јер демократија је преузела НЕТАКНУТЕ све те епске небулозе и глат наставила да их продаје као научну и историјску истину.

Али и то је било мало. Па су хитлерови генерали почели да пишу "праву истину" о свим тим догађајима, наравно ослобођени стега лудака хитлера и лудачког фашизма. Тако да гебелс остаде, благо нама, жив у историографији до ДАНАШЊЕГ ДАНА. Само знатно унапређен од демократија!

Зато данас имамо "парадокс", да антифашистичка демократија (ствараоц фашизма), још увек говори о страховитим научним успесима фашизма (створеним на пљачци знања Царске Русије, експериментима на живим људима, исл, итд...), страховитим победама фашистичке немачке без губитака (немци имали минимум погинулих, а то смо и обрађивали више пута, нису их имали, јер их нико није ни бројао...) и са невероватно добром немачком техником (која се у 90% случајева у Русији показала као ОГРОМАН промашај). Једино што је у свим тим глупостима вредно пажње, је изузетно добра немачка (Српских Генерала) војна тактика, али која се у пуно случајева пресликава са чак лично хитлера и правих генерала који су је увели, на неке махом заробљене генерале од стране САД.

Узрок пак релативно одличном "држању" немачког војника, није била доктрина фашизма, већ наравно (остала) супериорна гермаска раса.
Наравно без и помена каква је била казна војницима који су показали кукавичлук, или непослушност, наравно да им је давана чоколада и млеко.
Може се са сигурношћу рећи, да је хитлер чекао да победи у рату, па би власници оних силних кукавних писама, добили онда своје следовање евро-крема...

Са друге стране, СССР је слао ненаоружане цивиле директно у борбу да погину. Специјално ако су млади и паметни...
Аутор и ових бајки је наравно гебелс, да би огромном броју фашиста издајника из СССР-а придодао још коју хиљаду.
Свеједно, сам сам сведок да и дан данас та прича опстаје.

Једно дете ме заинтересова и показа ми једну интересантну игрицу на компјутеру. Тема је други светски рат и наоко одлична, али у једном моменту ви сте Руски војник, кога комесар ГОЛОРУКОГ тера на непријатељске положаје!

И после деца која још неумеју да причају, говоре СССР су ГАДОВИ, пу!

Али кога у демократији брига за истину и када то?

А сада мора да обрадимо и другу јаку пропагандну страну пропаганду СССР-а!

У предбољшевичко и бољшевичко време, пропаганда је наравно била изузетно развијена, али под Стаљином НИЈЕ!
Описују га као човека, коме сте могли готово све Искрено у ОЧИ да кажете, али дволичне људе НИЈЕ ПОДНОСИО!

Тако и пропаганда СССР-а оног доба. Далеко да су говорили све, али УВЕК су говорили о поразу да је пораз! Лагања није било, није било потребе и није имао ко ни да много лаже...

Да су на почетку рата могли да знају за беспримерна јунаштва, за која су сазнали тек по ослобођењу окупираних територија. Сигурно је да би та Херојства имала места у СССР-овској штампи и у току рата! Каснија пак рутина у млевењу хитлеровских армија, није баш нешто ни претерано слављења. Али однос СССР-а ка погинулима је за Пример.

На крају крајева, сви ми знамо (ако то хоћемо), како изгледа данашња гебелсовска, или боље речено демократска пропаганда.

Сви смо сведоци нпр. како је Слоба анационалиста, постао Српским Националистом, како је ЈУЛ мире марковић, постао већи лажов од НСА центра у САД. Како су крвати постали демократе, а Срби фашистичко комунистички расисти и шовинисти.

Или кад говоримо о рату, како је наша ПВО оборила (у ствари пали сами) два НАТО авиона, а како су приче стотина и хиљада очевидаца обарања истих, ратне приче мире марковић.

Као пример рецимо сајт МуЦиту. Пратим тамо поодавно свашта и забрањено је причати о НАТО агресији (да се бројни крвати не увреду), а специјално о НАТО обореним летелицама, тему на којој се моментално јави по десет (обрисаних) сведока, али се зато о успесима НАТО може причати колико и како хоћеш!

То је исти сајт, где се о Дражи не СМЕ зуцнути ништа озбиљно (сем озбиљних псовки), а где је чика тита, чика тадија, чика ђинђур тема дубоког уважавања и поштовања.

Тако да гебелсизам, опет подвлачим ДЕМОКРАТИЗАМ у пропаганди ми можемо видети данас на сваком кораку.

Наравно да је и чика тито, све ГЕБЕЛСОВЕ глупости, а које су му и им (енглезима) одговарале једноставно прихватио.

Тезе о Стаљину и тиранисању 100%. Тезе о смаку света да није било побуне 27.марта исто 100%, исл.
И наравно додао своје, о немерљивом доприносу борбе народа југославије општој борби са фашизмом. Тако је бата животиња постао и остао немац-убојица са 10.000 мртвих немаца по филму.

Наравно и приче о титином специјалном добром комунизму и његовом доприносу историји света...

А тито је имао једну некада не скривану масонску навику. Сваке друге године су му комплет крв у организму МЕЊАЛИ са ДЕЧИЈОМ крвљу. И то се некада нормалним сматрало...

Ето толико о демократији у гебелса. Увод је био обиман, али по мени данас нужан. Ко је смогао снаге да чита, свака му част, може слободно да крене на Моунт Еверест без крампона...

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-11-2013, 04:24 PM
Порука: #6
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Где би сад могли даље са овом темом?

Дал набрајати милијарде лажи и обмана демократије у свету?
Тешко да би набројали 0.00001%...

Боље набројати шта је оно што демократама (мафијашима, капиталистима, бољшевицима, лажоцаревима, комунистима, фашистима, републиканцима, атеистима, сатанистима, ... итд) смета и које редовно опадају.

Само да наведемо, да по Светим Црквеним Оцима, ђаво има невероватну мрежу лажи и обмана, а из које је човеку, без Божје Помоћи, НЕМОГУЋЕ да сам изађе.

Значи, ако неко мисли да остане недотактнут сатанским (демократским) лажима, треба да се максимално труди, да ако већ не верује у Бога, а оно буде Праведан и Истинит, колико је то максимално могуће и нарочито да је спреман то и да ПЛАТИ!

Без муке, нема науке.

Зато дрндање гогла, википедофилије, хистори емисија и сличне глупости у тежњи за знањем, могу слободно мачку о реп...

Саветујем свакоме, да батали те глупости и окрене се Црквеном Животу, одласку на Свету Литургију, Посту, Молитви, Исповести, разговору са уистину Духовним Монасима, читању Светитељских књига, па ће онда сигурно знати где станује Истина, кад тад. На крају, ко год мисли да је већи србин од Српских Светих и Срба које наводно поштује, па не чини као и они (није Црквен), нека зна да је у силној заблуди, а ако је то из не познавања Цркве, онда у силном незнању. У сваком случају нека му је Правда и Истина при срцу, а Бог Ће Помоћи да се нађе где треба...
Упркос свим јеретицима и јајарама у самој Цркви...

Да се вратимо на лагања, јер ми више приличе...

Најчистији облик државног система, који демократији највише и смета и од кога добију кокошији грип, је наравно Православна Ауторитарна Монархија, а у сагласју са Православном Црквом.

Такав систем који данас не постоји на кугли земаљској, а од 1917. и фебруарске револуције у Русији, убедљиво је највећи непријатељ демократије. Постоје Црквене државе, нецрквени краљеви, постоји свашта, али Православни Суверен не. Зато немој да нико сумња, зашто у свету од 1917. влада овакво сулудо стање, јер где нема мачке, змије (глодари) коло воде.

Али како онда демократија није свој гнусни барјак побила на ову нашу планету? Зашто милијарде лажи и даље засипају земљу?

Наравно зато што им нешто још увек смета на земљи, а и зато јер је лаж болест. Болест која се храни сама собом и опстаје захваљујући себи. Присталице лажи демократије, зато су буквално шизофреничари, који и да нема више кога да лажу, морају да наставе да лажу себе. Свеједно, да видимо шта им то још увек смета на планети, ако већ нема више Православних Краљевина.

Смета им наравно Православна Црква, а као увек потенцијална Мајка Православних Суверена. Али и да нема Православне Цркве, они би наставили поход против Истине, јер ђаволу у бити смета Сам Бог!

Зато демократији суштински сметају и људи, као ликови Божији и природа као Богом Створена. Дал је икада у историји било оволике мржње ка човеку и природи и оволике тежње да се Божје Стварање измени? Није, од пластичних операција, бракова педера, промене полова, генетског инжењерства, ГМО "створења", исл. Та је појава врло видна.

Да се мало вратимо и Религији.
"Најстарије" (најдревније) људске заједнице на планети, својом религијом сведоче, да је прва религиозност у људи била Монотеистичка (готово идентично Православље, без знања о Христу)! Значи, да природа људи Подразумева (да скратимо) Православље и наравно и Бога. Шта то значи?

Значи да би људи, под условом да су стварно слободни од демократских (демонских) стега, и САМИ били близу Богу!

Зато је стезање конопцима лажи, видно код деце од најмањег узраста у демократском "образовном" систему. А да не говоримо о стезању одраслих...

Васпитање, без награде и казне, "слобода" деци (лудовања и безобразлука), учења о дарвину, еволуцији, хедонизму, безбожности, атеизму, себичлуку, педеризму и учење деце како се врши сношај... Само су мале сличице доктрине о демократским правима деце, тј. о слободном утицају демократских сатана на кривљењу силом, финих дечијих мисли и појмања.

А наравно да сваки систем, а који није под тиранијом демократије 100%, је демократији непријатељски систем!

Тако још увек имамо буљуке лажи и бесмислица које натрпавају неке не демократске (тако их вабе) системе у свету.

Ово наравно из разлога, што код било ког не демократског система, постоји велика (некаква) шанса, да се он претвори у систем Православне Краљевине. Односно да тим више јача, што је ближи том идеалном стању и тако буде силан рушитељ пирамиде лажи - демократије.

Кад смо већ код пирамида, масонска пирамида почиње од света у темељу, а завршава се код власти у врху и "свевидећег ока" сатане ("господара").
А Бог је Темељ свету, иде преко власти у истом и грана се до природе.
Значи све (нормално) наопако...

Све у свему, значи дал неки систем био:
- краљевина (сатрапија)
- племенска заједница
- изборна власт неког народа (нека аутохтона "демократија")
- комунизам
- фашизам
- бољшевизам
- робовласништво и разбојиште
...

Свеједно ако није под контролом запада (демократије), биће НАПАДАН СВИМ СРЕДСТВИМА и лажима и физички.

А исти такви и наравно бесконачно гори системи (јер имају леђа...), ако СУ под контролом запада, су наравно поштеђени и брањени (и лажима и физички).

Прилично једноставно, зар не?

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
07-11-2013, 12:14 AM (Последња измена: 07-11-2013 12:15 AM од Лепи Бора.)
Порука: #7
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Наравно да све то има упориште и у Цркви Божијој. Јер Бог Је Створио и Држи Цркву, као њена Глава и на земљи и на Небу, али то није све.

Давати подршку Православним Краљевима, наравно да је Добро. То је Систем да кажемо директно произашао из Цркве и њеног рада.

Али у сваком човеку постоји и Савест, од Бога Дарована, да би чинио Истину, Правду, Љубав, Милост и све оно што је и у Цркви и у неком оштечовечанском "културном" наслеђу Добро.

Тако рецимо баш та најзаосталија племена на планети, услед изолованости, јако често (не наравно редовно) имају врло узвишене појмове о Добру, а наравно произашла из Поштовања старијих и Неговане Савести у тим заједницама.

Зато не треба да чуди, да демократија и то све напада и опада кроз неку своју лажну историју.

Тако рецимо, ни мало није неко "чудо", што је Монотеизам примитивних народа (племена) на земљи, вешто (да будемо пристојни) скривана чињеница. Рецимо филм "Богови су пали на теме" приказује примитивног, али предоброг Бушманина, који "Боговима који су пали на теме" носи неку флашу кокаино-цоле...

Све је то лепо и симпатично, али је ЛАЖ и то ТЕШКА ЛАЖ!

Јер Бушмани и Хотентоти су Монотеисти и то ОПАСНИ Монотеисти (привржени ЈАКО Једном Богу). Многа друга племена са свих крајева света, обраћају се Богу (Једном) са Оче, Створитељ, Стари...

Све су то "ситне" лажи а које се сервирају деци од малих ногу, да би остала у подсвести и онда редовно изазивала БУНТ против Истине (бунт против Бога у крајњој консеквенци). Тако је рецимо немогуће човеку "надрогираном" демократијом рећи просту Истину: "СССР је победио фашизам, хитлера и немачку, али и готово целу европу приде 1945".
Реакције су наравно занимљиве...

Значи када неким простим племенима са краја света, које нико не гледа, а често нико и не зна да постоје, демократија у својој борби против Бога, пришива тако тешке лажи. Шта тек очекивати да ће говорити о неком "изнебуха" лидеру, а који свој народ хоће да ослободи демократских ланаца?

А ово је веома важно и за Црквене људе.
Мрзети било ког не Црквеног човека, а уколико он чини Добро, је наравно ВЕЛИКИ ГРЕХ! То није Православље! Не може се Богом правдати мржња ка Добру!?!

А да било који човек, подржава ЗЛО, то такође није (ни) Православно. Дал се то зло крило и у самој Цркви - свеједно, а можда и горе!

Ово се рецимо односи и на сукоб немачке и СССР-а. Не може се богоборством СССР-а правдати "хладноћа" (рецимо тако), ка СССР-у у том рату, јер је СССР био једноставно НАПАДНУТ (у најмањој мери речено).

Све у свему, добро је и знати, да су најачи напади демократа на Бога и природу, пореклом из саме Цркве. Јер отпадништвом од Праве Вере Православне, а која долази изнутар саме Цркве, услед врбовања неког рецимо Епископа, највише се руши само појмање људи о Истини (као Богу и Божјој Одлици).

Пример би био Римски Епископ папа. Његовим врбовањем од стране сатаниста, порушена је практично цела западна европа.
Други би био из снимка који ми је налепљен на поруке. Византија је пала, управо захваљујући унијаћењу и братимљењем са папом - јеретиком.
Трећи рецимо страшан грех Руских Епископа, који су ПОДРЖАЛИ фебруарску револуцију у Царској Русији и тако се помирили са укидањем Свете Царевине.

То су три СТРАШНА примера, шта бива ако се ЈЕДНО Црквено (Христово) Слово, промени, преформулише, укине, или дода. Љутска "правда" одмах ступа на сцену и грозоморни покољи крећу одмах, не штедећи наравно ни "слабе" унутар Цркве, а који су то и ОМОГУЋИЛИ.

Ово је све важно да се схвати, са коликом снагом демократија константно НАПАДА Цркву и Црквена лица, као и Веру уопште. Било који сегментић да у том рату освоји, то је провала крви на земљи.

А како Црквена лица нису Црква сама по себи, то је ОПОМЕНА и нама Народу, да не смемо оставити Црквена лица САМЕ у тој борби, већ им ПОМОЋИ да ОДОЛЕ! Лако је пљувати онога ко се бори сам, избегавајући на тај начин своју ДУЖНОСТ, али то код Бога не пролази!

Исто тако, ДУЖНОСТ је нас Верника, да се боримо, прво са самима собом (личним гресима), али и са гресима целог света (у домену индивидуалних могућности). Тј. да подржавамо Добро у свету и не подржавамо зло у истом.

Јер суштински да би било која лаж била прихваћена, једини начин је да се посади у (увек) грешну човекову Душу. Што је мање гњилог меса, мање ће и муве долетати...

Тако рецимо демократију сасвим, не критички, прихватају редовно људи са израженим манама, нпр:
- среброљупци (зарада стечена безобзирношћу)
- курвари (могућност отвореног разврата)
- педери (...)
- лезбејке
- непослушни родитељима (слобода од обавеза у демократији)
...
И море других примера, а који иду до најбаналнијих искривљења црта личности.

Зато и најбаналније лажи демократије (сатане), могу бити прихваћене, јер постоји "плодно" тло за то. А са општим моралним суновратом овога света од 1917. Људи су све више пуни гнојавих рана (Духовно) у којима монструозна ђавоља демократска клица, једино може и да "успева" (да деформише људе).

То је и у оном: "Ко има имаће Више, ко нема, узеће му се и оно што има."

Боже ми Опрости на "тумачењу" Твојих Светих Речи. А наравно да где год сам поменуо грешне људе горе, мислио сам Прво на себе.

Да овај текст не буде чиста пљувачина по демократији, јер је то реч која има много значења. Морам да додам следеће:

Постоје и позитивне демократске државе. То су све оне државе, које нису под шапом светског демократског центра са "запада". Рецимо, Путинова Русија, Лукашенкова Белорусија, Венецуела, али и бивше:
Краљевина Југославија (у кратким не масонским поступцима К.Александра), Слобина СРЈ (од кад је уведен парламентаризам и вишестраначје, до тад је била комунистичка земља...), исл.

Ово је неко моје тумачење, можда и не најтачније, али по мени је демократија у свом чистом облику, гласање и вишепартијски систем. Једина је разлика између такве демократије и оне западне, та што у таквим независним демократијама, скривену банду, која управља суштински државом, не чине западне сатанистичко мафијске структуре. Већ нека аутохтона (рецимо) мафија, односно интересна група (добра, или лоша).

Исто као и са демократијом, ствар је и са комунизмом - бољшевизмом. Ако је неки ауторитарни систем у спрези са западним мафијашима, то је (по мени) бољшевизам!
А ако је аутономан, то је по мени неки социјализам, или комунизам.

Тако је и са Краљевинама.
Било који ауторитарац је суштински неки "краљ". Али краљем зову и нпр. британског краља, који је једна обична маска и "украс" сатанистима и демократији. Или саудиске (шта су већ) султане, који су једна обична сатанистичка МАСКА.

Значи на првом месту је Православни Ауторитарни Краљ (Цар), на другом неки "солијандер", Ауторитарни Краљ, али неке друге идеје. Док је све ово остало позориште лутака, класичан демократски сатанизам. Наравно да може бити и ауторитарни краљ чист сатаниста, то је већ антихрист.

Уосталом много би тога у терминологији ваљало разделити, нпр:
- аутохтону и западну демократију
- лењинов, Стаљинов, хрушчовљев, итд. СССР
исл.

Ето тако некако покушасмо да набројимо, где су све отворена врата, за пријем демократских лажи. Мислим да је то корисније, него набрајати милијарде примера свуда унаоколо, а који су итекако видни. Што се тиче терминологије, није много битна, битна је суштина (ако је има).

Има и један Црквени стари и махом омражен (не оправдано наравно...) рецепт:
"Јеретичке књиге НЕ читати".

И заиста "Пали"!
Ја рецимо већ деценијама не губим време са демократским историјским и другим књижуринама. Бољшевичке небулозе, исто ми нису на менију. Да не буде нека само хвала (Хвала Цркви на Савету!), али ми се чини, да све те појаве о којима пишу те купусаре, много обухватније видим, него да губим време са ђубретом.

Какав бих тек морон био да тако нисам радио?

Значи вреди Слушати Цркву, ту Тврђаву Истине!

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
07-11-2013, 03:05 PM
Порука: #8
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Ајде мало да обрадимо нека интересантна лагања демократије...

Поклоници демократских истина мисле да све тачно знају о 2. светском рату. Тако знају за комесаре, који су терали Русе да иду ненаоружани у бој. Значи имамо ситуацију да СССР тера људе да гину у јуришима, где ненаоружани људи пиче ка положајима дебело наоружаних немаца!

А комесари са шпагинима секу оне који не иду у јуриш.

Веома уверљиво и веродостојно. Тако се објашњава "јунаштво" житеља СССР-а и победа над немачком, наравно западних савезника...

Јер наравно да је победу над хитлером брзо извојевао запад, са уништених нпр. 18.000 немаца у африци, или (да надувамо) милион немаца на целом западу (јединице 100-тог позива...). Док је истовремено уништавање десетина милиона најбољих немачких јединица на истоку, нека бајка. Са те стране, ефективни однос уништених немачких ефектива од стране СССР-а је сигурно ДЕБЕЛО преко 90%.

Ипак да се вратимо на комесаре. Чињеница је да су у бољшевичком СССР-у, комесари били, оно што постоји у свакој западној војсци, официри за морал. Дал то неко крио, или не, тако је.
Али је чињеница, да баш под Стаљином, они губе претходна широка овлашћења и постају ДРУГОРАЗРЕДНИ фактор у систему командовања...

Ето како нам демократија, стручно све објасни, како су Руси будале, па има психичке доказе за ту тезу: "Терали у јуриш ненаоружане људе да погину"...

А шта би са немачким моралом, комесарима и војницима?

Е па то није могуће наћи у демократској историји...

Баш кад поменусмо она силна милионска и кукавна писма немачких солдата упућених дому. А која је нпр. гестапо ставио на лед. Из њих се врло лепо види морална снага непобедивих Аријеваца!

Бесконачна апатија, разочарење, тупост, све је само не морал. А узрокована је невероватним бројем погибија сабораца. Они који су певали у нападима на европске демократије, сада више немају ни суза, ни ничега, сем пустоши...

Неко ће увек наравно рећи, па пробирао то СССР из гомила...
Наравно, али милиони таквих писама су давали ДОБАР избор за књижевне оцене песничког изражавања.

А да додамо и мало личног искуства.
У разговорима са неколико преживелих немаца са источног фронта (рецимо...), а који су уопште преживели, јер су нашли цивилку на време (листом...) и кренули у рат 1945... Појам "источни фронт", код њих увек је имао исту конотацију: "Место одакле се НИКО није вратио а без партијске дебеле везе, Црна рупа, бесконачна мртвачница, исл...".

А што се тиче немачких комесара... Било каква, непослушност и ниси морао да јуришаш ненаоружан на совјетске положаје, вод за стрељање одмах је радио посао...
Али, сви су они то видели својим очима (такав је био план комесара...), па се то ПОДРАЗУМЕВАЛО. Зато су немци веома радо ишли ако треба и НЕНАОРУЖАНИ у смрт, а да породице код куће не би после ДЕБЕЛО испаштале...

Али шта то све брига демократију?

Исти сличан је и пример погинулих немаца, а о коме смо често дискутовали. Демократска историографија (ако је термин тај...), немачким жртвама уопште није посветила пажњу. Лупи се нека цифра, рецимо 4 милиона и то је све. Добро, колико се сећам има и један (немац) који је утврдио "Преко 16 милиона", само за чисту немачку.

А СССР-овским погинулима се константно пришива све што им падне на памет... Наравно да СССР и Русија, одаје почаст СВОЈИМ погинулим грађанима и војницима, а од махом ЗВЕРСТАВА немаца. Јер је погинулих на бојном пољу, још најмање...

А како демократија одаје "својим" погинулима "почасти"?

Тако што их не помиње нигде!

Мислим да би сви заљубљеници у демократију, требали да ДОБРО поразмисле о овој "ситници". Јер на тај начин, лако може бити и да схвате нешто о правој историји света.

Тај феномен је наравно веома видан манир демократије и данас, као и јуче. А нарочито је интересантан пример Вјетнамског рата, али да ту станемо.

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
19-11-2013, 01:09 AM
Порука: #9
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Ево да дамо један свудприсутан пример, како се кроји историјско мњење у демократији (и другде, али данас има само демократије...).

Историјско мњење, није наравно Историјска Истина (Истина), већ она глупост/лаж која демократији одговара. А ево га један и овде на форуму, често присутан начин да се Истина прогна. То је принцип:

"Ако неко није научио, а ти поноављај док не научи!"

Сад неко ће да каже: "Алај си открио америку! Па зна се та пијачна фора."

Јес, ево да видимо пар, очигледних примера:

Тзв. абортус, је једно човеко убиство, а за које се не иде на робију и суд!

Ето је једна од мора содомских тековина демократије.

Док би некога ко убије своју бебу, затамничили, по негде убили, али редовно назвали МАНИЈАКОМ. О убицама не рођене деце, чак је и ТАЈНА да су уопште убили дете! Јер је то "приватна" ствар мајке. Тако учи демократија.

А да видимо по нешто:
- Дете није власништво мајке (њено тело), већ и ТАТКА! Да није било ТАТКА, не би било детета 100%. Значи мајка НИЈЕ власник "целог" детета!
- Дете није власништво ни мајке и татка, већ његовог Творца! Па како није дозвољено убијати ниједног човека, од стране маме и тате, тако ни овог не рођеног!
- Дете је по научницима "мртво" до три ипо месеца, (пази) живота?!

Ја мислим да овакву невероватну глупост не треба коментарисати.
- Јер пре свега ни један научник НЕ ЗНА шта је то ЖИВОТ!
- А "логика" три ипо, је у смислу: дете до 18. године није човек, већ алабадека, па се мош убити...

И где смо сад?

Али невероватну глупост понови невероватан број пута и постаће "нормална".

Исто рецимо и 2. светски рат.
Што причати о поводима, разлозима и узроцима, ефектима, итд. Када постоји Молотов-рибентроп из 1939?

Или жртве Стаљиновог "терора"...

Одавно има како сам се тиме озбиљно бавио (нпр крај `70-тих...). И видим да су све приче о милионима убијених под Стаљином невероватна глупост, али НЕВЕРОВАТНА! Па услед недостатка таквих података онда, сам мислио да је Стаљин прогнао и побио око 1 милион људи у СССР-у. При томе сам наравно знао да су у питању ционисти, бољшевици, шпијуни немачке, британије, САД, итд. у 99% случајева, а да је 1% рецимо МУТАН. Нпр. суђења неким Црквеним лицима...

Пуно људи који имају поверења у мене, схватили су то још онда озбиљно. Мада је то онда било ТЕШКО! Није се знало ко Стаљина више пљује, дал: тито, брежњев (хрушчов), запад...

А данас?
Негде 2002-3. под Путином, отворише у потпуности архиве СССР-а и људи лепо избројаше:
- Мало преко 150.000 побијених, или умрло (...) по затворима.
- Још око 300.000 затворено.
Убројане и масовне убице, лудаци, чак и добар део заробљених припадника разних банди...

Све јасно, документовано, прегледно и уредно...

И како се то вреднује у демократском свету?

Па просто:
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
...
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
...
Па није тако, ено доказа...
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
Стаљин убио 60.000.000 Људи.
...
...
...

Ето тако иде историја по демократији, гебелсу, тити и сличнима.

Или, да је рецимо тито енглески агент, мош да поновиш 500 пута море чињеница, јок, само ће пачја школа да 5.000.000 пута у ХОРУ понови:
Тито Стаљиниста, ставили га Руси.
Тито Стаљиниста, ставили га Руси.
Тито Стаљиниста, ставили га Руси.
Тито Стаљиниста, ставили га Руси.
...
...
...

Значи у пачјој школи нема логике, чињеница, следова, срања, само ТРПАЈ хорско гакање.

Ето га један од милион начина, да се створи та ненадхебиво важна и битна демократска свест - пачјим хором, који нон стоп труби исте "песме", без обзира на све.

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
24-11-2013, 02:43 PM
Порука: #10
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Пренео сам са: http://www.pogledi.rs/forum/Thread-nova-...ra?page=17

Ове текстове да тамо не бих загађивао тему:

(24-11-2013 12:34 PM)Милослав Самарџић Пише:  ...
А јел знаш да на Западу опште не постоје овакви пројекти? Ово је совјетски модел: државна ТВ мења свест... На Западу су телевизије приватне.
Друго, на Западу не постоје ни овакви институти, да их финансира држава. И то су измислили комунисти, да мењају свест народа у жељеном правцу, што рече Павловић. На Западу институте финансира онај коме су потребни, нпр. компаније ради истраживања тржишта, ехничког напретка, и сл, или фондације, донатори... Код нас држава плаћа 150 разних института.
...

(24-11-2013 12:54 PM)Felix Пише:  ...
Наравно да знам да овакви "образовни" пројекти не постоје на Западу. И потпуно се слажем са Вама да је у питању совјетски модел.

Код нас постоји додатни проблем. Државна идеологија преко РТС утиче чак и на приватне телевизије спутавајући њихову уређивачку слободу, и то чак и онда када су и сами људи са тих телевизија свесни да би им другачија перспектива донела велику гледаност!
То све говори о томе да ми живимо у цензурисаном и високо политизованом друштву где вам политика одређује све.
...
Верујем да је то могуће, али не на институционалан - државни начин, већ управо овако како то Ви радите, на приватној и добровољној основи. Наши људи много греше када мисле "мора то држава да уради". Не мора и не треба! Погледајте холивудску продукцију, све је то приватно а такав утицај!
...

Изузетно високо уважавам Милославов рад, као и колегу Феликса, али ови ставови имају чудо од неутемељености. Показују да обе колеге и не знају како демократије филују народе са лажима.

Мислим да је сасвим видно следеће:
Да је социјалистичко - комунистички систем индоктринације људи, био мало дете наспрам демократског система индоктринације, па нпр:

- 90-их година на демократском западу, ни један прилог, емисија, мишљење, новина, а која је не про Српска, него РЕАЛНА/НО, није могло да буде пуштен/на за западну јавност!

Наравно и ту постоји покривајућа бајка (која увек постоји):
"Лобији су радили своје, неки добро, неки лоше."

Само да наведемо пар чињеница:
- Слоба је свим силама које је имао, НОН-СТОП 90-тих, покушавао да "лобира" за Српску ствар. Покушаји са митевићем, панићем и другим олошем са добрим везама, паре, емиграција, јевреји, ...
НЕМА ШАНСЕ!
Свуда су врата била ЗАЛЕМЉЕНА!
Док су "лобистима" крватима, словенцима, муслиманима, шиптарима, монтегрузинима, била увек ШИРОМ ОТВОРЕНА, чак и без пара.

(Иста прича као са паметним и вредним дверима и глупим и лењим СРС-ом, уосталом... хихихи )

И сад дал да ту станемо?

Не, пробаћу да то опишем и овако:

У демократији је све приватно, тако ли беше?
Па како се онда НИКАДА у историји није десило, да неки приватник прода неку фабрику, технологију, подржи неки комунистички пројект у свету, исл?

Зато јер (то знају и врапци на грани), све што продукује МОЋ, у демократијама мора бити управљано из ЈЕДНОГ командног центра.

Нпр. ко има између 300.000 $ и 1.000.000 $ вредну имовину, МОРА бити ротаријанац. Ко премаши 1.000.000 $ мора бити масон. Ко премаши следећи лимит, мора то и то...
У супротном имаће не проблеме, него ПРОБЛЕМЧИНЕ, а наравно са "мафијом", не са државом, не, не... хихихи

(Шта мислите, зашто Срби из емиграције, нерадо ломе лимит од 1.мил$?...)

Па онда и следећа огромна заблуда о демократији:
"Куј ги има паре, може да их троши до миле воље!" хихихи

Нема ТЕОРИЈЕ!
Има да ПИТАШ централу за сваки износ, а који премашује лимит!

(Само си под Слобом имао Слободу у том смислу, док ЈУЛ није провалио нешто из демократија...)

Али, да не отежемо много...

У демократијама је сва власт и средства моћи, груписана у једној тачки: мафијским, "тајним" удружењима, који СВЕ у демократијама воде. Да не гњавимо, ту мафију назваћемо масони.
Политичари, средства информисања, историјски и други институти, књиге, стрипови, филмови, интернет, СВЕ то држе у рукама масони.

А масони су наравно приватници, јер имају своје приватне државе...

Тако да су смешне тврдње Милослава и Феликса, да у демократији државна ТВ не мења свест, већ то раде приватници.

У демократији је државна и приватна свест иста - МАСОНСКА.

А илузорно је онда очекивати да неко други овде (нпр) снима "праву" серију о рецимо Дражи и ЈВУО!
Какви "приватници", то мора да ради Држава!
Јер ако масони (као рецимо париводић из ДСС-а, снимају серију о Дражи, а шта ће масон друго, него као му брат тита?)

Да сада ово вратимо на демократски, или сатански систем испирања мозга (промене свести...).

У којој је мери соцреализам био мало дете за демократије, по питању промене свести (испирања мозга), да илуструјемо:

- У соцреализму, на ТВ, радију, новинама, имао си гомиле реклама те идеологије, али Народ је мислио СВОЈОМ ГЛАВОМ! Али, соцреализам НИЈЕ разграђивао (нити се трудио, већ обрнуто), међуљудске односе. Па му је то по некима изгледа "грешка"?!
Грешка што није Орвелисао као демократе...

Зато су кафане, кућне посете, разговори, омогућавали људима да у међусобним контактима нађу Истину.

- У демократијама, ПРВИ потез је увек био, да људе учине ВУКОВИМА у међусобним односима.
Беспоштедна борба за динар, рад од 9 ујутру до 17 поподне, порушене кафане и наравно СВУДА ПЉУВАН кафански "начин живота" (сазнања). Још од школске клупе у демократијама се СВЕ ЧИНИ да деца не праве ДРУГАРСТВА, већ да буду вучји чопор!
Ето само погледајте некадашњи (соцреалистички) школски систем и данашњи демократски (било кад и било где...)!
Да не идемо даље, уместо кафана са живом музиком и разговором, данас се деца дрндају надрогирана и енергизирана у кафићима (без кафе), уз заглушујућу кошмарну буку (реј исл сатанска срања)...

Али да не одемо предалеко у бескрајно море ситница.

У свету постоји један НСА центар.

У њему "стручњаци" анализирају податке и спроводе истраживања, па на основу тога и (пре, изнад и преко свега) интереса мафије (масонерије, демократије, сатане...), помоћу следећих средстава у њиховим рукама:
- Филм (холивуд, продуценти, студији...)
- Музика (сва естрада од локалне мачке, до поп звезда...)
- ТВ (све ТВ станице)
- Радио (све радио станице)
- Мода (све модне куће и цела индустрија)
- Историја (сви институти, истраживања и истраживачи, аутори, професори, ...)
- Политика (сви политичари, свих партија...)
- Војска, полиција...
- ...
Укратко СВЕГА што постоји у демократским државама...

креирају виртуелни свет, од игле до локомотиве:

- трендове, моду, појмање историје, логике, високог, ниског, плавог, белог, киселог, сланог, финог, грубог, Бога, тате, маме, родбине, патриотизма, издаје, купуса, меса, смрада, мириса, укуса, ..., ...

Тако да демократија не само да је физичка тиранија мафије, него је то и директна ПСИХИЧКА тиранија сатане. "Државни" облик, где не Народи (и то је Божји Појам...), већ грађани, не само да МОРАЈУ да РАДЕ шта мисле мафијаши, већ морају да МИСЛЕ, оно што сатанини следбеници хоће.

Али како маса људи све ово зна (и боље), мене чуди да Милослав и Феликс тога нису свесни?

:smile2:

Зато будите уверени да је НСА, већ до ДЕТАЉА прегледала и одобрила нову серију о Дражи. Када "препоручују" како да се сервира колачић у ресторанима по ЕУ сЕрбији (дал умотан у бељи, или жући папир...), за Чачак и Ниш посебно...

А да они серију о Дражи пусте на слободу?
У ЕУ сербији, где гледају ко, како и где држи трафике?
Аха...

:smile2:

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
25-11-2013, 12:29 AM
Порука: #11
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Ево га један леп пример, опет са теме серије о Дражи:

(24-11-2013 02:54 PM)херцеговац Пише:  На западу су медији тоталитарнији и ништа ван мејн стрима не може да прође. Што се тога тиче они су свјетлосним година испред свих осталих држава како усмјерити размишљање масе и како исту зомбирати.
Очит примјер је рат у РС Крајини и Републици Српској.
Ратови у Ираку, Либији, Сирији...
Код њих и те како преко војске САД и разних фондова држава финансира и протежира медијске пројекте. То за САД, а за нпр Њемачку и западне земље је Јирген писао како се врши контрола над медијима.
Зато нисте у праву. И не само да нисте у праву него је опасно посматрати тако наивно медије на западу.
Све то имаш обрађено и поткрјепљено у књигама Јиргена Елзесера.

Подвукао сам горе важне детаље.

А Милославов одговор је следећи (исто сам подвукао важне детаље):

(24-11-2013 07:19 PM)Милослав Самарџић Пише:  Код нас је социјалистички модел и даље на снази, код њих је демократски. Дакле, њихов модел је супериорнији.

Не треба мешати њихово унутрашње уређење (демократско) са њиховом спољном политиком (освајачка). Примеру да наша држава зомбира сопствене грађане у вези домаћих питања, супротсављаш зомбирање грађана западних земаља у вези нечег у иностранству.
Свакако, има тамо и оних првих зомбирања. Интересне групе утичу на медије, компаније, војска... Америчка морнарица је нпр. платила снимање филма ''Топ ган'', јер није имала довољно пилота за носаче авиона. Тих ствари ће увек бити. Код нас их у ствари већ и сада има у горем облику, јер су у комбинацији са социјалистичким системом.
Све у свему, проблем кад се тај бољи систем (демократски) критикује с позиција тоталитарних идеја, тј. горих система.

Можда не бих гњавио са неким чињеницама, али сад управо сам на:
http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=4&t=17233
(све доле је пренето одатле) и са:
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/884...afrikanaca

Налетео случајно на следеће, па да видимо тај супериоран Милославов систем (демократски) на делу и то давно пре него што је социјални - комунизам, од истих тих демократа створен.

Цитат:Леополд Други краљ белгије:
[Слика: Leopold-II-od-Belgije.jpg]

Iako za 23 godine upravljanja sopstevenom kolonijom Kongo nije kročio na ovu teritoriju, odgovoran je za mučenje i ubijanje barem 10 miliona ljudi
Kralj Leopold II od Belgije odgovoran je za ubistvo 10 miliona Afrikanaca koji su živeli na teritoriji današnje Demokratske Republike Kongo. Krajem 19. i početkom 20. veka, kada je bilo od velikog značaja monarsima da poseduju sopstvene kolinije, Leopold II je zaposlio istraživača Henrija Stenlija da u njegovo ime uspostavi vlast u ovoj državi i vrlo brzo je postao njen jedini vladar, nazvavši je Slobodna država Kongo.

Деловање толерантних еуропљана на децу Конга:
[Слика: kongo-deca-sakati.jpg]

Tokom 23 godine njegove vladavine u Kongu (1885-1908), ovom narodu je odsecao ruke i genitalije, spaljivao im sela, izgladnjivao ih, bičevao do smrti, a da za sve to vreme nije ni jedan jedini put kročio nogom na ovu teritoriju. Za red i mir bila je zadužena kraljeva privatna vojska, a kako je on bio apsolutni vladar svega, nije postojala nikakva organizacija, niti parlament koji su mogli da utiču na njegove odluke.

Svako ko nije uspeo da ispuni zadatu obavezu koju su mu dodelili belgijski policajci, bio je bičevan čikotama, odnosno bičvima napravljenim od sušene kože nilskog konja. Bilo je potrebno 20 udaraca da onesvesti čoveka, a stotinak da ga usmrti.

Leopold II je eksploatacijom prirodnih bogatstava Konga stekao ogromno bogatstvo i postao jedan od najbogatijih vladara tadašnje Evrope. Novac je dolazio prvo od prodaje slonovače, a kasnije, kada je krajem 19. veka porasla potražnja i cena gume, koja je donela čitavo bogatstvo, jer je celokupna populacija bila prinuđena da radi na prikupljanu biljnih sokova od kojih se guma pravila.

Nakon skoro čitavog veka mučnog i napaćenog života, 1960. godine je proglašena nezavisnost, a prvi izabrani predsednik bio je Patris Lumumba, lider Nacionalnog Pokreta Kongo.

Добро хебеш то, "каже" Милослав, то је уређење демократије ка спољном свету. А важно је да је демократија успешан и напредан систем, јер ВЕКОВИМА пљачка и малтретира цео свет. Вероватно и све те напљачкане паре, а мучењем и убијањем по свету, нису имале удела по "успешност" демократије.

Иначе, ово је један стандардан демократа у 19. и већем делу 20. века. Пример овог леополда, је лук и вода, како су се демократије понашале и понашају по свету. А у 19. веку, ово је био СТАНДАРДАН демократизам и у њиховим СОПСТВЕНИМ државама. Нису у енглеској баш секли руке, него вешали. Повешали су сигурно 1/4 енглеза, док су французи користили гиљотину, а САД-овци прво метак, а касније струју и републиканску гарду, да затиру места и становнике.

Значи Ал Капоне је ипак успешан - снашао се "човек", е сад што је неке друге убио и опљачкао, па нема везе - бољи је и успешнији...

А тек Капонеова породица, какве она има везе са Капонеом?
Само су наследили (украдено - крваво) богатство...

Са друге стране коментарисати став да: "Ми нисмо сада демократска држава, већ социјалистичко - комунистичка, са елементима демократије." је смешно...

Многима је изгледа тешко да прихвате реалност:

- Комунизма, социјализма, соц-реализма, је нестало у свету 1990. а у СФРЈ га није никада ни било. Кину нећу коментарисати, дуго би трајало...

- СФРЈ никада и није била комунистичка држава, већ демократска "излог" колонија, тројански коњ демократија ка соц-реализму.

Пошто историја по демократији, воли да заобилази своју суштину, овај леополд је реткост. Турају га зато што је краљ (монарх), а то по њима покрива (скрива) демократију која иза њега стоји.

Идолопоклоништво само по себи није добро. А још је горе, што ми Срби имамо Узоре за Праву Државу и Прави Поредак, али смо их изгледа дебело заборавили...

Смарање бре

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
26-11-2013, 10:37 PM
Порука: #12
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Тая история с крал Леополд е доста скалъпена. Негрите си режат ръцете там в Конго и преди него и след него, но това се приписва на сметката му...
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
27-11-2013, 12:42 AM
Порука: #13
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
(26-11-2013 10:37 PM)Иванов Пише:  Тая история с крал Леополд е доста скалъпена. Негрите си режат ръцете там в Конго и преди него и след него, но това се приписва на сметката му...

Брате Иванов.

Прво не знам из ког си краја Бугарске, једва те разумем, а што ме баш чуди? Али нема везе...

Ово о овом леополду сам нашао на интернету и не знам у којој мери је тачно. Али да се деца сакате, није НИ у једној афричкој традицији. Има свачега, поготову код испита мушкости, али овде су и девојчице...

Без обзира на то, ово је само ПРИМЕР (дал добар, лош...), невероватних ЗВЕРСТАВА демократије по свету, а који ми је било лако да дам. Тај леополд је иначе СИТНА боранија у тим злочинима (ако је истина да је само 10 милиона људи побио за 20 година), а шта су радили енглези, ПА французи (кошмари...), па холанђани, американци, трагично, али можда су немци били и најмање сурови господари.

Уосталом уопште нисмо морали да идемо у Африку.

Количине људи побијених (у "мирнодопско" време) у енглеској, француској, САД-у, су НЕВЕРОВАТНЕ! Али то је немогуће "наћи" на интернету, као пример. Чак и литературу о томе је (пре) тешко наћи, јер демократија моментално треби по библиотекама и антикварницама све што јој смета. Овде су одмах после 5. октобарске бољшевичке револуције, затворили Народну Библиотеку Србије на 8 година и "обнављали" попис књига. Наравно праве су нетрагом нестале...

Али, није само Бог који то све зна. Све у своје време...

Поздрав!

Smile

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
29-11-2013, 12:23 AM (Последња измена: 29-11-2013 12:24 AM од херцеговац.)
Порука: #14
RE: Историја по демократији - гебелсу, титу, исл.
Како Лепи не разумијеш батка?

Па то су наши Срби које је покорило племе Бугара, ево што каже батко:

Да је ова прича нејероватна.

Да, како батко каже, 'црње' скраћују једни другима руке и да је тога било и прије и послије овог белгијског пицопевца.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)