Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 1 Гласова - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Како је настала Југославија?
13-09-2019, 05:28 PM
Порука: #19
RE: Како је настала Југославија?
Бановина Србија је требала бити формирана да није дошло до напада оних што их волиш много на Југославију 1941. године. И слушај нешто и запамти добро, када буду твоји потегли да растуре царства разна и да подаре слободу народима који живе овде онда дођи па пребацуј нама шта год хоћеш. Наши преци 1918. преко Дрине одоше и народ не побише а онда 1945. аустромунгоси са партизанским капама дођоше из тих хрватијанских крајева и побише у Србији све што видеше. Ајде сад испричај нам још једну дирљиву причу како те прађед аустријски наредник учио да волиш Србијанце.

Колики је број хрватијанских Срба у покушају који су стали приступили зенгама и хосовцима? Ко је први пострадао од тзв. побуњених Срба у Хрватској? Јосип Јовић? Не бато, него Горан Алавања,Србин из Хрватске. Још у октобру 1990. године. Е сад,овима што истог цара волите није баш одговарало да им неки Србин шаховничар буде прва жртва да се случајно не наљуте ујаци у иноземству па да престану са донацијама.

Бивши новинар Погледа,Предраг Поповић,испричао је у емисији код Драгана Петровића да су у његовом граду где је живео од шест главних финансијера,двојиц били Срби, који су мислили да се ушлихтају Хрватима.Наравно, ови су паре узели али су их упутили за Србију. Једног од тих финансијера,Поповић је касније срео у граду негде и приметио да је тај пропао потпуно.

Да не пискарам даље Мунгосе, да не би наших старих, не би ти ни један једини дан проживео као човек. А о Југославији причај шта хоћеш,ми смо државотворан народ и само смо се понашали како доликује. Наравно, не утичемо ми на све тј. не утичемо на доста ствари које се за столом решавају али ти изгледа то не разумеш.


Да не буде да сам критиковао само,има једна добра ствар код тебе. Волиш да полемишеш и то је добро без обзира какве ставове имао, нажалост живимо у времену пувањака где чак ни вербално нису способни да делују већ ето тако чекају да прође живот или шта год.

Ајд' у здравље.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Поруке У Овој Теми
RE: Како је настала Југославија? - ЈВуО-КГ - 13-09-2019 05:28 PM

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)