Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 2 Гласова - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Како су Карађорђевићи уништили Србију и Србе после 1918.
27-10-2019, 06:18 PM
Порука: #1
Како су Карађорђевићи уништили Србију и Србе после 1918.
1918. син Српског Краља Петра, није пристао да се окруни Српском Круном.

Уместо тога је утопио две Српске Краљевине у једну Југословенску Монархију и самопрогласио се некаквим "Југословенским краљем" - ма шта то значило...

Значи одбацио је Српску Веру, Нацију, Језик, Идеале, Хероје и усвојио:
- Југословенску "веру": све вере и ни једну, значи САТАНИЗАМ.
- Југословенску "нацију" (србин + словенац + хрват)...
Списак би био бесконачно дуг и тужан...

Када је та лудачка творевина била уништена од Немаца 1941 године ЗА ТУЦЕ ДАНА (на пример Слобина Југославија је ПОБЕДИЛА НАЈБРОЈНИЈУ И НАЈСКУПЉУ ВОЈСКУ НАТО-1999...) и удављена у мору Српске крви, син тог Ослободиоца, Витеза, Племенитог... Петар је:

1943. Позвао Дражу и четнике да престану да сарађују са Немцима...
Да се побратиме са (тада) титовачким бандама...

Све је то било у Лондону, који је НАРЕДИО Италији да код капитулације предају оружје ТИТОВИМ (тада) БАНДИТИМА.

Али ни то није било доста, па је Петар ПРВИ (јер је то ПРВИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ КРАЉ СА ИМЕНОМ ПЕТАР), у мају 1943. сменио владу са Дражом као Министром Војним и поставио за мандатара Југословенске владе Шубашића.

После се зна:
- Тито, партизани и АВНОЈ су ПРИЗНАТИ МЕЂУНАРОДНО КАО ИЗРАЗ КРАЉЕВЕ ВОЉЕ!
- Дража и четници су постали ПЕТОКОЛОНАШКА БАНДИТСКА БАНДА.

Све је то ишло дотле, да су Совјети морали Титу као представнику Савезничке Краљевске Владе из Лондона да пишу МОЛБУ о проласку кроз Југославију.

Шта каже друг Малтешки Витез Јосип Јожа Броз о томе:
Цитат:„Jedna od prvih stvari o kojoj smo diskutovali bilo je pitanje zajedničkih oparacija između naših dviju vojski. Bilo je to u njegovoj kancelariji u Kremlju… Dalje, dogovorili smo se koliki deo Jugoslavije da se oslobodi zajedničkim snagama, dokle njihove trupe idu, a dokle naše i konačno koliko vremena njihove trupe da ostanu kod nas. Tu smo utvrdili da nam oni daju kao pomoć za oslobođenje Beograda jedan tenkovski korpus, a da zatim njihove snage napuste Jugoslaviju, pošto bude oslobođen Beograd i time bude učvršćeno njihovo lijevo krilo za napad na Budimpeštu. Posle ovih razgovora zajednički smo napisali kominike, u kome je gornji sporazum preciziran…“

Опет Југословенски Краљ Петар, позива 12.септембра 1944. на радио Лондону четнике да:
Цитат:"U ovim sudbonosnim i za Jugoslaviju velikim danima, kada pobedonosne armije Sovjetskog Saveza stoje na našoj granici, s jedne strane, a američke i britanske, s druge strane, kada je dan naše slobode u punom svanuću, pozivam sve Srbe, Hrvate i Slovence da se ujedine i pristupe Narodnooslobodilačkoj vojsci pod maršalom Titom. Sa mojim punim znanjem i odobrenjem, Kraljevska vlada Dr Ivana Šubašića zaključila je važne i korisne sporazume sa tom našom narodnom vojskom, koja je jednodušno priznata, podržavana i pomagana od naših Velikih Saveznika, Velike Britanije, Sovjetskog Saveza i Sjedinjenih Država Amerike.

Samo tako ujedinjeni u borbi moći ćete sačuvati neokaljanu čast i slavu Jugoslavije i završiti konačnom pobedom najlepšu legendu hrabrosti i ljubavi za slobodu, kojom ste do sada zadivljavali svet. Vaša bratska sloga i jedinstvo razbiće sve neprijateljske planove, a naša otadžbina dočekaće teško zasluženu slobodu i uputiće se srećnijoj budućnosti mira i pravde u krugu Ujedinjenih naroda i celog slobodoljubivog čovečanstva.

Svi oni koji se oslanjaju na neprijatelja protiv interesa svog vlastitog naroda i njegove budućnosti, i koji se ne bi odazvali ovom pozivu, neće uspeti da se oslobode izdajničkog žiga ni pred narodom, ni pred istorijom.

Ovom svojom porukom vama, odlučno osuđujem zloupotrebu imena Kralja i autoriteta Krune, kojom se pokušava opravdati saradnja sa neprijateljem i izazvati razdor među borbenim narodom u najtežim časovima njegove istorije, koristeći time samo neprijatelju.

Klanjajući se žrtvama, pozdravljajući vašu borbu i odajući zahvalnost našim Velikim Saveznicima, pozivamo vas da svesrdno pozdravite pobedonosne savezničke armije, koje bi došle da vam pruže pomoć u potpunom izvojevanju oslobođenja naše zemlje.

Živela naša velika slobodna federativna Jugoslavija!"

Шта је рекао Дража на ову промену улога из Легалног и Легитимног Хероја у нелегалну, бандитску, зликовачку персону и покрет:
Цитат:Најтежи ударац задао нам је краљ чијим смо се именом заклињали, Бог и народ нека му суде.

Тим и сличним потезима, Карађорђевићи су се не само ОДРЕКЛИ КРУНЕ СРБИЈЕ, већ и Југославије те крваве БЕЗБОЖНЕ И САТАНСКЕ творевине, јер када су већ Малтешког Витеза (Римокатолика по дефиницији) поставили за Дучеа у Југославији, тиме су преузели ОДГОВОРНОСТ и за ћораве кутије, УБИСТВО око 75.000 Срба од стране усташа и титоваца 1943-45 у Србији и Црној гори и све остало!

Јер сва "суђења" и убиства Тита над Србима, ЛЕГАЛИЗОВАО ЈЕ КРАЉ ПЕТАР ЈУГОСЛОВЕНСКИ, оног секунда када га је прогласио за Легалну и Легитимну особу.

Ја нисам сигуран дал Џорџ Сорош даје 100, или 200 ЕУРА ономе ко брани Југославију Александра, или Тита (исти су ..... обе...), али сам сигуран да Проклетство Родитеља Српског Народа чека оне који узму тај големи новац.

И да увод завршим чувеним хвалоспевом Светог Владике Николаја Велимировића упућеном Витешком Краљу:
(нађите негде и прочитајте као ПРИМЕР како Свети Владика није НИКОГА ОСУЂИВАО, па ни рецимо Љотића, чак ни Хитлера...)

Мишљење Светог Владике о Краљу Александру је у суштини мишљење о Југославији, нашег Српског Светог Владике:
Цитат:Jугославија је значила пркос Христу, пркос Светом Сави, пркос Српству, пркос српској народној прошлости, пркос народној мудрости, ...
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Поруке У Овој Теми
Како су Карађорђевићи уништили Србију и Србе после 1918. - Јуришлија - 27-10-2019 06:18 PM

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)