Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 0 Гласова - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Корона вирус: Како и зашто?
28-03-2020, 11:48 PM
Порука: #43
RE: Корона вирус: Како и зашто?
Не знам да ли је било на некој од тема на форуму.
У питању је оригинални исјечак са РАИ ТВ из 2015. прије 4 и по године, о томе како су у Кини направили нови вирус. Прилог био у склопу емисије о медицини, а ових дана је узбуркао страсти кад су га приказали.
Погледајте, траје кратко, па упоредите са данашњом ситуацијом:Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Јуче, 12:29 PM
Порука: #44
RE: Корона вирус: Како и зашто?
Рићиарди изазвао потрес: Корона је узрок смрти код малог броја људи у Италији

Корона вирус је за веома мали проценат људи који су преминули у Италији стварни узрок смрти, рекао је за италијанску „Ла Репубблица“ научни саветник у Министарству здравља Италије Вагнер Рићиарди.

Професор Рићиарди апеловао је да би узбуна и ванредно стање у Италији због короне вируса морали да се ставе на право место.
Он је и раније изјављивао да се у Италији сви који су смештени у болнице збого корона вируса воде као жртве тог вируса иако 88 одсто пацијената премине због других болести које су имали.

„Желим да запамтите да људи умиру углавном СА корона вирусом, а не ЗБОГ корона вируса“, истакао је пре неколико дана у изјави медијима.

„Не треба да потцењујемо овај вирус, али би требало да у односу на болест коју корона изазива, имамо другачији приступ. Од 100 особа које се заразе корона вирусом, 80 њих оздрави спонтано, док 15 одсто оболелих има озбиљније проблеме за хоспитализацију, а пет одсто тешке проблеме“, навео је Рићиарди.

Такође, он наглашава да је само код малог броја пацијената – око два одсто корона био једини узрок смрти, а да су код већине то биле друге патологије које су биле у току, док је корона била додатни окидач.

Новинарка из Милана Татјана Ђорђевић Симић објашњава за портал Данаса да је чињеница да је Италија до сада урадила највише анализа на корона вирус, у односу на било коју другу европску земљу, више од 420.000, па да зато има и толики број заражених.

„Од јуче се раде анализе и људима који имају само један симптом. Такође, највећи број заражених пацијената има више од 65 година, док је смртност највећа код особа изнад 80 година. Такође, треба напоменути да је Италија земља која има настарију популацију на свету, после Јапана, чак скоро 35 одсто грађана су старосне доби од 70 до 90 година“, оцењује Ђорђевић Симић.

https://srbin.info/svet/riciardi-izazvao...u-italiji/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Јуче, 12:35 PM
Порука: #45
RE: Корона вирус: Како и зашто?
(28-03-2020 11:48 PM)ХраброСрце Пише:  Не знам да ли је било на некој од тема на форуму.
У питању је оригинални исјечак са РАИ ТВ из 2015. прије 4 и по године, о томе како су у Кини направили нови вирус. Прилог био у склопу емисије о медицини, а ових дана је узбуркао страсти кад су га приказали.
Погледајте, траје кратко, па упоредите са данашњом ситуацијом:
COVID 19, Created in North Carolina for Bio-Warfare, Paid for by the CIA and Trump Blames China

By Gordon Duff, Senior Editor -March 27, 20201425076

https://www.veteranstoday.com/2020/03/27...-you-pick/

Introduction

Documents below will show that research to create COVID 19 began in the United States in 2006 and culminated in a successful bio-weapon in 2015, with work done at the University of North Carolina and at Harvard and at the Food and Drug Administration’s lab in Arkansas. Their work was titled:

A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence
They did this and more, so much more as you will read below.

As Trump said, over and over and over, the Chinese were involved.

Key Laboratory of Special Pathogens and Biosafety, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences, Wuhan, China supplied the Wuhan Bat Virus which was used in the American study. Their name was included for that reason only.

COVID 19 was a US Army bio-weapons project to manufacture a pneumonia causing disease that would be nearly impossible to vaccinate for in patients over 40 years old.

The proof is here, simply scroll down. The study was run by the University of North Carolina and funded by USAID/CIA. It chose a Chinese bat virus and chose to include a medical facility in Wuhan as well.

Now we know why, a smokescreen of blame for a program China had little or nothing to do with, something satanically evil and purely American.

In November 2015, a study was published outlining the capability of producing the virus we are dealing with now. Among the many involved was a lab in Wuhan, China. It was listed from the beginning as one of dozens, mostly American, working on this project.

However, one key participant was left out, USAID. It is suspected, deeply so, that USAID is a front for American bio-warfare research such as that done in Tbilisi, Georgia and elsewhere, much documented. This is the citation which adds USAID to the research funding group.

УКРАТКО:

Зашто Трaмп стално и изнова говори учествовали су и Кинези?

Кључна лабораторија специјалних патогена и биолошке безбедности, Институт за вирусологију Вухан, Кинеска академија наука Вухан испоручила је вирус Вухан Бат који је коришћен у америчкој студији. Њихово име се појављује само из тог разлога.

COVID 19 је био пројекат био-оружја америчке војске за производњу пнеумоније која изазива болест против које би било готово немогуће вакцинисати пацијенте старије од 40 година.

Бата Доналду сад одговара СИНОФОБИЈА због избора...не може сад да напада НАТО и "мочвару" пред изборе, то је бар јасно!

Међутим!

ПРАВИ КРИВЦИ ЋЕ БИТИ ПРИВЕДЕНИ ПОЗНАНИЈУ ПРАВА ЈАВНО ИЛИ ТАЈНО....или...што рек'о покојни Брана Црнчевић "На*хебали смо"!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Јуче, 05:12 PM (Последња измена: Јуче 05:14 PM од смедерево.)
Порука: #46
RE: Корона вирус: Како и зашто?
https://srpska-rec.rs/2020/03/28/italija...vas-video/

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)