Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 9 Гласова - 4.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Квиз- Српска историја
02-02-2017, 11:11 AM (Последња измена: 02-02-2017 11:36 AM од Бенито.)
Порука: #697
RE: Квиз- Српска историја
(02-02-2017 08:30 AM)смедерево Пише:  Петар Петровић Његош,Ђура Даничић,Вук Караџић.

Не.

Влад, био си близу, али Коначни одговор није тачан.
ПС Лапсус је био за Дурмиторску, наравно да је у Бирчаниновој, на самој раскрсници са Краља Милутина. Летњиковац им је био ниже, то су бољшевици дали браћи Бугарима да направе онолику амбасетину,ако се неко данас чуди откуд Бугарима онолика амбасада у Београду, какву немају ни много веће земље.
Не мораш оволико дуге постове, могао си то кроз питања. Рецимо, ово за Цинцаре, пошто су они важан део нове српске историје, да би добили на интеракцији, на брзини.
Са друге стране, гледам да питања буду озбиљна, па и тешка, да не би пали у некакав мејнстрим,јер онда не би ни било занимљиво. Али квиз сте обогатили заправо сви ви, јер да се нисте укључили, не би се оволико читало, а и више очију више види. Има грешака, али поента је да се трудимо да их буде што мање. Најтеже је наћи нешто за средњи век, јер ми пишемо оно што су наши историчари о томе пронашли, па се то, углавном, зна. Е, ту гледам неке занимљивости, које су помало заборављене.
Добро би било да има још људи, нарочито оних који знају, јер велики број људи има који много знају, а не долазе уопште у било какав медиј, па ни на друштвене мреже. Добро би било да немају времена, због државничких обавеза, али није то у питању.Smile
Влад, у сваком случају, хвала на комплиментима, али део њих иде и теби, јер си део ове теме.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Поруке У Овој Теми
RE: Квиз- Српска историја - Бенито - 02-02-2017 11:11 AM