Квиз- Српска историја
|
29-09-2017, 12:12 PM
Порука: #4579
|
|||
|
|||
RE: Квиз- Српска историја
(29-09-2017 02:01 AM)Бенито Пише: Ајмо да завршимо са триптихом о лошим навикама које су донели наши људи враћајући се из просвећене Европе, било да је она била Западна, било да је била Средња. Шта се догађа у комшинијој авлији ? Ако комшија и његова породица имају проблеме то разгласити али не и помоћи им ? |
|||
29-09-2017, 06:50 PM
Порука: #4580
|
|||
|
|||
Не, нешто много горе, а представља нам се као нешто лепо.
|
|||
29-09-2017, 10:34 PM
Порука: #4581
|
|||
|
|||
Не знам одговор на то питање, па постављам ново:
- Коју факултетску диплому има Александар Вулин? Који факултет, из ког града? |
|||
29-09-2017, 11:12 PM
Порука: #4582
|
|||
|
|||
Ајде бре Поручниче какво је ово питање. Док прочитам до краја заборавим пола онога од раније.
![]() ,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао." |
|||
29-09-2017, 11:25 PM
Порука: #4583
|
|||
|
|||
Буквално ми ништа није јасно
![]() (29-09-2017 10:34 PM)Милослав Самарџић Пише: Не знам одговор на то питање, па постављам ново: па зар је историја на то спала? ![]() https://www.srbizasrbe.org/ |
|||
29-09-2017, 11:27 PM
Порука: #4584
|
|||
|
|||
Мене час асоцира на даме сумњивог морала, час на дрогу и опијуме,... Не знам ни сам.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао." |
|||
30-09-2017, 12:06 AM
Порука: #4585
|
|||
|
|||
(29-09-2017 11:25 PM)Романија Пише: Буквално ми ништа није јасноИпак ствар је озбиљна... Мада наравно знам како делује на први поглед. ![]() |
|||
30-09-2017, 12:29 AM
Порука: #4586
|
|||
|
|||
(29-09-2017 02:01 AM)Бенито Пише: Ајмо да завршимо са триптихом о лошим навикама које су донели наши људи враћајући се из просвећене Европе, било да је она била Западна, било да је била Средња.Даклем, ![]() након пропалих Наполеонових ратова, полако, готово неприметно, у Париз су почели да се досељавају разни људи. Тако су се у једну од најнеугледнијих улица у Паризу, доселили неки Цигани из Чешке. Ти Цигани су се понашали нецивилизовано, непариски... Ишли су апа-трапа, нису имали никакав стални посао, свирали су и певали, опијали се непрестано, дању и ноћу. Временом почели су неки Парижани да им се придружују и да живе у истој улици , стилом живота тих Цигана. Цигани су једног дана отишли, а тај стил живота је остао у тој улици, која се и тада и сада зове Монмартр. По тим Циганима из Чешке, или из Бохемије, тај стил живота добио је назив Бохемија или Боемија. Описао сам како је боемија дошла до Београда. У суштини, боемија је и тада , а и сада друго име за класичну болест алкохолизма. Много је времена прошло, откад се овај стил живота хвали у савременој култури. Код данашње омладине поготово се то сматра врхунцом модерне, иако то уопште није тачно. |
|||
30-09-2017, 12:51 AM
Порука: #4587
|
|||
|
|||
Бенито, свака част за ово!
|
|||
30-09-2017, 12:19 PM
Порука: #4588
|
|||
|
|||
За ово задње питање или за цео трилинг?
![]() Али, да не буде да сам евромрзац, биће касније трилинг питања о добрим стварима које су дошле из Европе у Србље. Него, шта би са овим теткиним дететом. Које је он епохалне школе завршио. Да није , случајно, похађао политичку школу " Јосип Броз"? |
|||
30-09-2017, 03:52 PM
Порука: #4589
|
|||
|
|||
За ово о боемима. Штета што не пишеш више, а види ко све објављује...
Нисам питао шта је похађао, већ коју диплому има. ![]() |
|||
30-09-2017, 03:54 PM
Порука: #4590
|
|||
|
|||
Дипл правник.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао." |
|||
30-09-2017, 04:33 PM
Порука: #4591
|
|||
|
|||
RE: Квиз- Српска историја | |||
30-09-2017, 05:43 PM
Порука: #4592
|
|||
|
|||
Код Вас у комшилуку.
|||
« Старије Теме | Новије Теме »
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)