Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 7 Гласова - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нацисти и комунисти - видео
24-01-2014, 02:07 PM
Порука: #197
RE: Нацисти и комунисти - видео
(24-01-2014 05:07 AM)Захумље Пише:  Лепих неко бих вам рекао да си мало скисофреничан!
...
А то говори гомилу....да то ви ЛЕПИХ још даље кријете са јавности....одакле је ВАЛТЕР...а за сигурно имате то у архивима......

А што је ЗАПРЕПАШЉИВО.....ово је 2014 године....а Валтер и званично умро у Мају 1980....ВИ ЈОШ КРИЈЕТЕ АРХИВЕ ОД ЈАВНОСТИ.....

А ПОДСВЕСНО ГА БРАНИТЕ НА САЈТ ВОЈСКЕ КРАЉЕВИНЕ!

Захумље пријатељу, јесам ја шизофреничар и псовач, али нисмо се добро разумели.

Приче да је тито имао агентуру способну да убије Стаљина, су бесмислице, АЛИ којима запад ДУВА тита, да му прида значај.

Могло је рецимо у некој тешкој теорији да буде да Стаљина убију американци (енглези), па да то припишу њиховом титу. Али узевши у обзир какво је Стаљин имао понашање и обезбеђење (и љубав од Народа) - мрка капа! Али и западне демократије су попут шиптара (чега се паметан стиди - луд се поноси), да су убили Стаљина, нема шансе да се тиме до данас не би похвалили, БАР НЕГДЕ И НЕКАД (јер им то не би сметало - никако)!

Моје мишљење је да је тито - валтер, у основи АУ жбир - јосиф амброз из сегедина (све као Момчило Јокић). Не само због Јокића, него и зато што знам сегедин, а прича се савршено уклапа у све познате детаље о титу.

Када Захумље кажете нпр: "Ви браните тита", "Ви нисте дали истиниту титову биографију", ко је то "Ви"?

Да се ја нпр. питам, учила би ми деца у основној школи СВЕ о титу, а камо ли друго...

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
30-01-2014, 11:15 PM
Порука: #198
RE: Нацисти и комунисти - видео
Пре неколико дана забележена је 70. годишњица пробоја блокаде Лењинграда:
http://ruvr.ru/2014_01_26/70-godisnjica-...njingrada/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
18-02-2014, 01:27 PM
Порука: #199
RE: Нацисти и комунисти - видео
ТИТО ХРВАТИМА У АМЕРИЦИ: Немојте се бојати Срба! Ја сам их уништио …

[Слика: tito-mestrovicd85e7_XL.jpg]

Јавност у Србији није упозната са базичним антисрпством Јосипа Броза Тита. Током једне посете САД-у Тито се сусрео са познатим вајаром Иваном Мештровићем и хрватском (неустсшком?) емиграцијом. Тај сусрет забележио је син вајара, Анте Мештровић.

„Зашто се Ви не вратите у Југославију?“ пита Тито Ивана Мештровића.

„Бојим се Срба!“ одговара вајар.

„Немојте се бојати Срба! Ја сам их уништио тако да за педесет година неће знати ко су, а за сто година неће постојати!“ одговара Тито испијајући виски.

Сусрет се десио почетком шездесетих година прошлог века, односно пре педесет година.

Јован Јовановић

(аутор је филмски редитељ, сценариста и теоретичар)

Геополитика бр. 63, мај 2013.
Фото: ЈБТ и Иван Мештровић на Брионима 1959. године.

са http://srbin.info/2014/02/17/tito-hrvati...h-unistio/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
20-02-2014, 09:23 PM
Порука: #200
RE: Нацисти и комунисти - видео
[Слика: kame026.jpg]

"Усташе...позирају са ЗАРОБЉЕНИМ припадницима 2. пролетерске бригаде..."
Кад је неко прокоментарисао на неком комунистичком сајту на ком је ова слика објављена, "како могу заробљеници бити с пушкама?, добио је одговор: " Па видиш ли страх на њиховим лицима..?" Кидање

https://www.srbizasrbe.org/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
30-04-2014, 01:56 AM
Порука: #201
RE: Нацисти и комунисти - видео
http://forum.axishistory.com/viewtopic.p...4&t=175060
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
16-02-2018, 06:22 PM
Порука: #202
RE: Нацисти и комунисти - видео
Дуго чувана тајна: Ево ко је уствари пројектовао Други светски рат и ко је финансирао Хитлера
у Вести, Хроника 16. фебруара 2018.

Прошло је више од 70 година од једног од највећих покоља у историји човечанства.
Недавна резолуција парламентарне скупштине ОЕБС-а у потпуности изједначава улогу Совјетског савеза и нацистичке Немачке у избијању Другог светског рата, али поента је чисто прагматична с циљем да извуче још новца из Русије која се већ бори са слабом економијом, као и да демонизује Русију као наследницу СССР-а и да јој онемогући да говори против ревизије резултата рата.
Међутим, ако већ говоримо о одговорности за рат, требало би да поставимо једно кључно питање: Ко је омогућио нацистима да дођу на власт, пита “ру-полит.ливејоурнал”.
Предратна историја Немачке указује на то да је нацистичка политика настала услед финансијског хаоса у који је свет бачен.
Кључне структуре које су дефинисале послератну развојну стратегију Запада су биле централне финансијске институције Велике Британије и САД – Банка Енглеске и Федералне резерве. Управо ове финансијске институције су тежиле да успоставе пуну контролу над финансијским системом Немачке, али пре тога су морале да ураде следеће:
1919.-1924. Да се припреме за масовна финансијска улагања у немачку економију.
1924.-1929. Да успоставе контролу над финансијским системом Немачке и финансијском подршком за нацизам.
1929.-1933. Да изазову катастрофалну финансијску кризу и омогуће нацистима да дођу на власт.
1933.-1939. Да обезбеде финансијску сарадњу са нацистичком владом и да подрже њену експанзионистичку спољну политику усмерену на започињање новог светског рата.
(Фото: Србија Данас)
Срби у сукобима народа, идеологија и цивилизација
У првом стадијуму, амерички капитал је почео да се увлачи у Немачку преко ратних дугова и немачких репарација. Немачка је имала великих проблема са исплатом репарација, што је на крају довело до огромног дефицита у буџету и инфлације марке. Инфлација марке је 1923. године износила 512%, а као резултат тога немачки индустријалисти су почели да саботирају све активности везане за исплату репарација, што је довело до такозване „Рурске кризе“.
Пошто су закључили да Европа не може сама да реши овај проблем, Американци су се умешали и заједно са Великом Британијом и Француском преузели контролу над немачким финансијама.
Тако је на лето 1924. године започео пројекат познат као „Досов план“, који је подразумевао преполовљавање репарација и који је пронашао извор за покривање репарација. Међутим, главни услов је био да се обезбеде повољни услови за америчка улагања, што је било могуће само уз стабилизацију марке.
До августа 1924. године, немачка марка је стабилизована, а Немачка је постала спремна за успон економије покренут америчким улагањима.
Као резултат тога, Немачка је увучена у такозвани дужнички круг, тј. живела је од америчких кредита и потпуно би банкротирала да јој САД нису помагале. Амерички капитал се постепено интегрисао у немачку индустрију, а самим тим и економију.
Укупна улагања у немачку индустрију од 1924. до 1929. године су износила 63 милијарде златних марака (од чега је 30 милијарди био кредит), док је исплата репарација износила 10 милијарди марака. Немачка је постала друга индустријска сила у свету, али је била у рукама америчких финансијских институција.
Интерессен-Гемеинсцхафт Фарбениндустрие, главни добављач немачке ратне машине, финансирао је 45% Хитлерове кампање 1930. године, а њиме је управљао Рокфелеров Стандард оил. Електродистрибуција Немачке и телефонске компаније су такође биле у рукама америчких инвеститора.
Готово све веће немачке банке су 1933. године биле под контролом америчког финансијског капитала.
Политичка сила која је требало да игра кључну улогу у англо-америчким плановима је била припремана у међувремену. Говоримо наравно о финансирању Хитлера и његове партије.
(Фото: АП)
На Дан државности Србије, премијер Црне Горе Шиптарима честита јубилеј
Као што је некадашњи немачки канцелар Брининг написао у својим мемоарима, Хитлер је од 1923. године почео да добија велике суме новца из иностранства. Припреме Хитлера су се одвијале у позадини док је у Немачкој владао просперитет. Његова партија је достигла свој максимум када је дошло до кризе.
На јесен 1929. године, када је дошло до краха америчке берзе који су покренуле Федералне резерве, започео је трећи стадијум англо-америчког плана.
Федералне резерве и остале америчке финансијске институције су престале да шаљу новац Немачкој, док је Енглеска 1931. године напустила златни стандард изазвавши велику финансијску кризу у Немачкој.
Међутим, нацистичка партија је добила огромне донације 1930. године, а након тога и огроман број гласача, заузевши место у немачком парламенту.
Након бројних састанака између власти и спонзора, Хитлеров програм је одобрен 14. јануара 1933. године, а 30. јануара те године је Хитлер постао канцелар. Почела је примена четвртог стадијума англо-америчког плана.
Англоамериканци су на Хитлера гледали прилично позитивно. Када је он одбио да плаћа репарације, ни Велика Британија ни Француска нису захтевале исплату, већ је Америка Немачкој одобрила нови кредит, што је после учинила и Енглеска. Немачка је убрзо постала главни трговински партнер Енглеске.
У августу 1934. године, америчка компанија Стандард оил је купила велике површине земље у Немачкој и саградила нафтне рафинерије које су снабдевале нацисте нафтом. Истовремено, Американци су Немачкој тајно послали модерну опрему за фабрике авиона, те је производња немачких авиона могла да почне.
Немачка је добила и велики број војних патената из САД, што значи да су Американци ти који су омогућили изградњу Јункерс-87.
Управо ова финансијска сарадња између Англоамериканаца и Немачке је довела до Другог светског рата.
Wебтрибуне.рс

Колико дуго овака информатика стојих у јавности, Погледи су били првих међу Србима ко су говорили од тај страних фактор.
Како је одавно рећено корене КОМУНИЗАМ И НАЦИЗАМ у немачкој СУ ИСТЕ, а оба има тај компонент Фејбијанаца и институк Тавистока. И Хитлер као и Маркс и Енгелсз имао шири боравак у енглеској као део свој политичких одгај!

Што је заиста смешно, је колико дуго новинари, и публикације стоје на вести, не желећи да их објављају, ТО НА КРАЈУ ИЗБОР, што се на крају треба бити забилежено!

Осим шаку пара новинари и публикације, Српска Медија је тешка КУКАВИЦА, а мислим то их осликава људи!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
21-02-2018, 11:52 PM
Порука: #203
RE: Нацисти и комунисти - видео
До 3:15 у Ханџар дивизији а од 3:15 код комуниста.Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
16-08-2019, 01:43 PM
Порука: #204
RE: Нацисти и комунисти - видео
Нагледали смо се заједничких фотографија комуниста и нациста, а да ли сте видели ову фотографију:

[Слика: d8xjgp23wmf31.jpg]

На слици јапански адмирал Накамура, амерички генерал Валтер Шорт и немачки генерал Бетикер како заједнички посматрају америчку војну вежбу надомак Њу Јорка, 22. августа 1939. дакле неких недељу дана пре избијања рата у Европи. Оно што је интересантно јесте то што је у то доба Јапан већ увелико ратовао против Кине и да су њихове трупе у то доба већ починиле прегршт ратних злочина на Кинеском тлу...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
29-10-2019, 12:34 PM
Порука: #205
RE: Нацисти и комунисти - видео
Објављени подаци о немачким научницима који су помогли СССР-у да направи атомску бомбу

http://vostok.rs/index.php?option=btg_no...msku-bombu
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)