Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 1 Гласова - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Петооктобарска Револуција
05-10-2013, 12:04 PM
Порука: #1
Петооктобарска Револуција
Данас 5. октобра 2013. навршава се 13 година од петооктобарске револуције, којом је титоизам после 13 слободних година, враћен у Србију.

Много и не чуди што га "антикомунисти" не славе. Јер данас и њима глупо звуче приче о "славним демократским променама". Зато да кажемо по неку о 5. октобру 2000.

Слободан Милошевић председник КП Србије, негде 1987. на Косову пољу, по први пут стаје на страну Срба на Косову и Метохији, који су под титоизмом трпели невиђене тортуре! Били су практично ванправни елемент на свом Космету, пребијања, убијања, отимачине, силовања, паљевине, тортуре и притисци за одлазак са Космета, би били посебна тема. Свеједно, ставаши на страну Срба, Слободан је стао ПРОТИВ концепције титове СФРЈ!

СФРЈ, која је направљена на премиси: "Слаба Србија, јака југославија."

СФРЈ под титом, је тако била УНИШТИОНИЦА за Српски Народ, који је био обесправљен у свим смисловима, погледима и начинима, али то би такође била дуга тема. Само да наведемо да је бити Србин у тој тамници значило да:
- си нико и ништа
- Вера и твоји Свети су предмет пљувања
- Историја Срба је био предмет вулгаризације, сатанизације и исмевања.
...
А све што је Србима било забрањено (да буду Срби), другима (крвати, словенци, шиптари, македонци, муслимани,...) је било ДОЗВОЉЕНО. Славили су своје мизерне и нове историје, без икаквих ограничења.

Неко би рекао: "Такав је био комунизам." - Није, у земљама Варшавског пакта, ако је нешто било забрањено, било је то СВИМА забрањено! Док у СФРЈ, то је важило за само један Народ - Србе.

Узрок тог антисрпства у СФРЈ, је био наравно у томе, што је СФРЈ била територија где је запад владао уз помоћ тита, који је глумио комунизам, само из разлога да лакше спроводи западну политику у свету. Покрет несврстаних, излог за исток, итд, идр. Опет би то била друга тема, али да само наведемо да је СФРЈ била НАТО држава (члан савеза) са НАТО базама на својој територији, са отвореним радом обавештајаца из НАТО држава, итд. Али, да овде уведу отворену демократију, НАТО-у није била само препрека нужно уништење Српства (види http://www.pogledi.rs/forum/Thread-drago...rba-oduvek ), јер и у Грчкој је Словенски Народ угушен најгрубљом државном силом (додуше и војном хунтом...), већ пре свега могућност да као нека социјалистичка држава, СФРЈ може лакше роварити по свету за интерес запада. Зато се овде и стално глумило о неком "самосталном развоју социјализма" (самоуправа), итд.

Како је гнев Срба код појаве Слободана, био већ 40 година акумулиран, Милошевића нису могли тек тако да убију и склоне са сцене. Па је Слободан, извукавши једну ногу на СФРЈ столици, даљом борбом за равноправност Срба, буквално разградио темеље СФРЈ. При томе је он мислио да се СФРЈ може "реформисати", наравно погрешно.

Било је то и време "гласности" и "перестројке" у СССР-у (пропасти СССР-а), па је Милошевић тако у суштини до некле, подрио и комунизам у свету. Са друге стране, имао је извесну помоћ Руских војних кругова у својим настојањима, али од негде 1990 и то је престало (у најјачој мери).

Свеједно, Српство је било ослобођено титових стега и Цветало је свуда! Почело се са писањем неких правих Историја, са развојем Српске привреде (без обавезног: словенисања, крватисања и осталих СИЛОМ НАМЕТНУТИМ "братским" мешањима). Једноставно после готово 50 година, Српство се почело развијати.

Наравно да је запад, кренуо да СВИМ СИЛАМА одмах обогаљи Српство овде! Почиње време ратова, уцена, санкција, превара и лажи. Запад (наравно) све старе титовце и удбаше, окупља у једнинствен "антислобијански" (читај антисрпски) фронт. То окупљање шљамова, није баш ишло глатко, али и то би била друга тема. Циљ запада је био да (наравно) уништи и Српску привреду и војску и државотворност и СВЕ што почиње на слово "С"! Да се не би случајно десило да, Србија сама економски процвета и докаже и себи и свету, да је Државотворни Српски Народ, овде једини прави и способни Народ!

Свеједно, Слободан правећи низове млаких и бесмислених потеза (под сталним притиском демократског запада), све више иде на руку унутрашњих и спољних непријатеља Српства. Кулминација је била потписивање кумановског "споразума", којим је предао Космет у руке НАТО-а и тако стекао (оправдану) омразу и међу Српским Четницима (није први пут, али ПРЕЛОМНИ). Од тад је за многе, Милошевић имао само епитет да је мање лош од НАТО ДОС-а, који је он стекао за многе и много раније (нпр.1991.). Ипак да поменемо, Србија је имала алтернативу Слоби од 1990, у лику Војислава Шешеља, али османлиско море све потопи...

ДОС пак потпомогнут малим парама са запада, али великом хајком и помпом, са својим кандидатом за председника коштуницом, "побеђује" на изборима 2000. године, али НЕМА законску већину да коштуницу постави на власт (требало му 50% укупно изашлих гласача, а имао 45-6%).

Али демкратији је демократија увек била потребна само кад добија (саудиска арабија, исл.) па је избила револуција 5. октобра, где је запад покренуо СВЕ дуго стваране механизме, да своје "плаћенике" и паћенике, овде постави на власт. Целу булументу старих антисрба и титоваца, новопечених револуционар - демократа.

И шта је ондаК било?

Дошавши на власт, демократе су прво кренуле да ПЉАЧКАЈУ Српску државну имовину. Пошто је запад добио џабе, све што му је требало, дојучерашњи КЛОШАРИ, одједном освануше са вилама и аутима, гламуром и изобиљем, које чак ни под титом нису (смели) да имају.

Српство и Србија је расточено без остатка!

Тако да смо данас и ниже него смо под титом били. Слобода Вере, медија, Слобода говора, удруживања, рада, Српства, све се то угуши болесним смехом НАТО наказа које су Српство ОКУПИРАЛЕ тог 5. октобра 2000. А сваки покушај да се НАКАЗЕ скину са власти, било којим путем (легални, не легални), само је болесно трабуњање. Јер титовци и ментор им НАТО, више себи неће дозволити да дођу у ситуацију, као 1997. са Слобом.

Али, ни једне НАКАЗЕ није горела до зоре!
Када Србија раскрсти са ДОС НАКАЗАМА у целини и проплачемо због својих сопствених сулударија, једнога дана, ОПЕТ ће Сванути Сунце Слободе!

Тренутно Србија ћути, не плаче у целини...

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-10-2013, 01:00 PM
Порука: #2
RE: Петооктобарска Револуција
(05-10-2013 12:04 PM)Лепи Бора Пише:  Слободан Милошевић председник КП Србије, негде 1987. на Косову пољу, по први пут стаје на страну Срба на Косову и Метохији, који су под титоизмом трпели невиђене тортуре! Били су практично ванправни елемент на свом Космету, пребијања, убијања, отимачине, силовања, паљевине, тортуре и притисци за одлазак са Космета, би били посебна тема. Свеједно, ставаши на страну Срба, Слободан је стао ПРОТИВ концепције титове СФРЈ!

А шта је чекао до тада?

Када је ћопавац рикнуо, свако је могао да стаје на свачију страну, то је био најмањи проблем, у складу са интересима који је тада имао.

Шта је чекао до тада?

(05-10-2013 12:04 PM)Лепи Бора Пише:  Свеједно, Српство је било ослобођено титових стега и Цветало је свуда! Почело се са писањем неких правих Историја, са развојем Српске привреде (без обавезног: словенисања, крватисања и осталих СИЛОМ НАМЕТНУТИМ "братским" мешањима). Једноставно после готово 50 година, Српство се почело развијати.

Ма како да није цветало. Цветало је са свим оним криминалцима враћеним са запада и братски примљеним од стране Слобине државе, свакоме по полицијска легитимација "да заводе ред" у земљи. Цветало је и са свим оним певаљкама и певачицама које су одмах упале у шему да заједно са криминалцима шире аутентичну Српску турбо-folk културу.

Те "праве историје" јесу почеле да се пишу, али су они који су их писали били излагани невероватним притисцима и тортури да престану са писањем истог! Писане су, али никада нису признаване од тих што нас "ослободише од Тита".

Захваљујући ослобађању Титових стега, привреда се одмах кренула развијати... Застава је одмах кренула да прави нове конкуренте прототипове аутомобила, потрошачка индустрија је расла, те је на рафовима самопослуга било свега у изобиљу, стандард и платежна моћ грађана је константно расла.

А онда се Лепи Бора пробудио!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-10-2013, 01:21 PM (Последња измена: 05-10-2013 01:22 PM од Лепи Бора.)
Порука: #3
RE: Петооктобарска Револуција
Добро, значи Слобо није требо ни да се буди из титиноизма и да прекида титинцима лагодан боравак на територији Србије?

А привреда сада цвета и Српство и све остало. Има и све услове, нема рата, ни санкција ни Српства да се млати о њему...

Сви не волу и љубу...

Хеј бре, одосмо од теме!
Није тема Слобо, већ петооктобарски скидачи Слобе и њихова демократија и слобода.

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-10-2013, 01:51 PM (Последња измена: 05-10-2013 02:01 PM од Громовник.)
Порука: #4
RE: Петооктобарска Револуција
Вала, кад се није пробудио комплетно и потпуно из опсени комунизма, чији је титоизам само један варијетет, боље да се није ни будио. Овако, да народ од "Титових стега" ослобађа неко ко је том истом Титу и његовом "естаблишменту" последњих 30 година аплаудирао, подржавао га, и беспоговорно гласао за његове одлуке, изгледа крајње сумњиво и неубедљиво, најблаже речено. Тако нешто је могло да прође само код намученог, изгубљеног и заблуделог Српског народа, жељног слободе...

Но, није Слоба ни прва ни последња комуњара која је, видевши да идеја комунизма широм света пропада, обукао националистичку одору...

Сад не цвета ништа, тај део твоје поруке нисам ни оспорио. Само оспоравам неосновано дизање у небеса друга Слободана и представљање његовог доласка на власт и тог доба уопште онаквим какво није било...

Да није било Слобе комуњаре и његових ретардираних одлука и потеза, не би било ни 5. октобра касније...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-10-2013, 09:07 PM
Порука: #5
RE: Петооктобарска Револуција
(05-10-2013 01:51 PM)Громовник Пише:  ...
1) - Но, није Слоба ни прва ни последња комуњара која је, видевши да идеја комунизма широм света пропада, обукао националистичку одору...

2) - Само оспоравам неосновано дизање у небеса друга Слободана и представљање његовог доласка на власт и тог доба уопште онаквим какво није било...

3) - Да није било Слобе комуњаре и његових ретардираних одлука и потеза, не би било ни 5. октобра касније...

1) - А кад се то изјашњавао Слоба као Српски националиста?
Ко ти то причо, наташа кандида-овић?
Који то беше филм?

2) - Ко га диже у небеса?
У односу на титу и ДОС, стварно и јесте НЕБО и ЗЕМЉА (поготову онда...).
Шта сам представио онако како није било?
У односу на данас и пре Слобе, много шта нисам представио...

3) - Може и тако да се каже.
Опет мислим да титоизам и наследник ДОС, је у Србији имао и има, далеко веће анационалне корене и да смо ми Срби, а не Слоба тако урадили, како је.

Постојала је и алтернатива Слоби и ДОС-у, у лику СРС и Шешеља, али комуњарама је то сметало...

Или и боље.
Како крватима није сметала демократизирана фашизоидна комуњара туђмен? Па да је тај пробао другачије да игра, него што је, ПОЈЕЛИ БИ ГА ЗА ДОРУЧАК!

Али, у Србији, само је могло да прође нешто ПРЉАВО!
Прљави Слобин комунизам, или ДОС-изам, као чист титинизам!
Поштење НЕ!

Али, ајд ђутуре све грехе на мртвог Слобу комунисту. А називати га "Српским Националистом", је већ ван свих норми. Мада је у односу на ДОС и коштунице, он Четник Прва Лига!

Јер после ДОС-ове револуције, о Србима, Српству и Четништву, мож само да причамо приче...

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-10-2013, 09:43 PM (Последња измена: 05-10-2013 09:54 PM од Громовник.)
Порука: #6
RE: Петооктобарска Револуција
(05-10-2013 09:07 PM)Лепи Бора Пише:  А кад се то изјашњавао Слоба као Српски националиста?
Ко ти то причо, наташа кандида-овић?
Који то беше филм?

Па ти га овде тако представљаш, ако ниси приметио.

Помињеш га у контексту "ослободиоца од Титоизма", представљаш га у светлу покретача Српске привреде, помињеш некакав "процват Српства" под њим, и друге небулозе...

(05-10-2013 09:07 PM)Лепи Бора Пише:  У односу на титу и ДОС, стварно и јесте НЕБО и ЗЕМЉА (поготову онда...).
Шта сам представио онако како није било?
У односу на данас и пре Слобе, много шта нисам представио...

Представио си неко тобоже "цветање Српства" ког није било ни у траговима у време
успона Слобе на власт. То сте видели само ти и твоји другови комунци, и нико други.

А што се тиче неба и земље, то је све ствар субјективног осећаја. Можда се теби више свиђа да ти падају бомбе на главу, док чекаш у километарском реду за млеко, ал' да можеш да ишверцујеш који литар бензина успут док чекаш, него ово данас, али то је само твој субјективни поглед на ствари.

Што се тиче мог гледишта, ја не видим некакву значајну разлику између ДОС-овог времена и Слобиног, а камоли небо и земљу. Мање-више су једни те исти људи на власти, а и ови што су били уз Слобу док је био на власти и подржавали његову политику, чак су и они данас увидели да од те политике и нема неке вајде. А Слоба какве је држао поред себе, тако је и прошао, и зато не могу и нећу да га жалим.

(05-10-2013 09:07 PM)Лепи Бора Пише:  Може и тако да се каже.
Опет мислим да титоизам и наследник ДОС, је у Србији имао и има, далеко веће анационалне корене и да смо ми Срби, а не Слоба тако урадили, како је.

Постојала је и алтернатива Слоби и ДОС-у, у лику СРС и Шешеља, али комуњарама је то сметало...

Или и боље.
Како крватима није сметала демократизирана фашизоидна комуњара туђмен? Па да је тај пробао другачије да игра, него што је, ПОЈЕЛИ БИ ГА ЗА ДОРУЧАК!

Али, у Србији, само је могло да прође нешто ПРЉАВО!
Прљави Слобин комунизам, или ДОС-изам, као чист титинизам!
Поштење НЕ!

Али, ајд ђутуре све грехе на мртвог Слобу комунисту. А називати га "Српским Националистом", је већ ван свих норми. Мада је у односу на ДОС и коштунице, он Четник Прва Лига!

Јер после ДОС-ове револуције, о Србима, Српству и Четништву, мож само да причамо приче...

Па хајде објасни ми која је то разлика између четништва Слободановог и четништва ДОС-а, ако тврдиш да је ту нека небеска разлика међу њима?

Јел враћена неком отета имовина и за време једних и за време других?
Јел осуђен неко за злочине које је чинио и за време једних и за време других?
Јел исправљена нека историјска неправда и за време једних и за време других?
Јел нађен Ђенералов гроб и за време једних и за време других?

Није. Значи дај да не представљамо ствари онаквима какве нису. Није Слободан владао пре 500 година па да се овде нико не сећа како је било у његово време.

Хрватима није сметао Туђман зато што им није сметао ни Павелић. А опет, могли су да виде да Туђман има далеко јаче савезнике од Слободана, па ако ни због чега другог, није им сметао зато што су видели да Срби губе рат.

Слободан је за време своје владавине водио Србе из пораза у пораз, за чије време су Срби лоше живели, и упркос томе, настављао је да води Србе у поразе до краја. Зашто је то радио, да ли је константно лоше процењивао ситуацију или је на тај начин куповао политичке поене код дела бирача који су размишљали, и данас размишљају као он, ја то не знам. Али знам да га такав биланс рада сврстава у лошег политичара, који уместо да је од деведесетих радио на унапређивању Србије не би ли заиста анулирао полувековни Титоизам, као што му ти приписујеш, он је постигао то да је Србија после његове владавине враћена 50 година уназад - изгубила рат на више фронтова, изгубила дипломатски утицај у свету, бомбардована од стране НАТО, са скоро угашеном економијом и никаквом производњом, са алармантно високом стопом криминала и ниском националном свешћу код народа.

Као што рекох, да није радио као што је радио, и доносио одлуке какве је доносио, сигурно да не би толики народ гурнуо од себе под утицај ДОС-а. Овако је сам крив. Хтео је да седи на више столица истовремено, а то није било могуће.

Наравно, шта су ови после њега урадили, и да је народ опет преварен 2000. као што је 1989. да би се појединци дочепали власти, то је и врапцима на грани јасно, стога на то не треба ни трошити речи.

Довољно је цитирати Иву Андрића: "Дуготрајно робовање и рђава управа могу толико збунити и унаказити схватање једног народа, да здрав разум и прави суд њему отанчају и ослабе, да се потпуно извитопере. Такав поремећен народ не може више да разликује не само добро од зла, него и своју сопствену корист од очигледне штете."

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-10-2013, 10:16 PM
Порука: #7
RE: Петооктобарска Револуција
(05-10-2013 09:43 PM)Громовник Пише:  ...
Па хајде објасни ми која је то разлика између четништва Слободановог и четништва ДОС-а, ако тврдиш да је ту нека небеска разлика међу њима?

Јел враћена неком отета имовина и за време једних и за време других?
Јел осуђен неко за злочине које је чинио и за време једних и за време других?
Јел исправљена нека историјска неправда и за време једних и за време других?
Јел нађен Ђенералов гроб и за време једних и за време других?

Није. Значи дај да не представљамо ствари онаквима какве нису. Није Слободан владао пре 500 година па да се овде нико не сећа како је било у његово време.
...

Не бих много да браним Слобу, али он ако није био Четник, био је бар Човек у односу на ове титовце.

- Није под Слобом ништа враћено никоме, али није ништа одузето од Српске Државе (Народна имовина) и предато СТРАНЦИМА.
Значи СТРАНИЗАЦИЈА Српске имовине и Државе није се десила.
Као ни малим делом тајкунизација...

- Ако је било комуњара да и онда нападају Србе, е бар је било Срба и Српских Партија да на те глупости ОДГОВАРАЈУ (не као сад кривично, него речима...)
- итд, итд, итд...

Значи признао неко, или не мали милион ствари је био НЕОПИСИВО бољи. И после 500 година, Слоба ће остати упамћен И по добру, а ДОС искључиво по ЗЛУ. На крају крајева, ако је Слоба све уништио, одакле су то ДОС-овци навукли ђенге? Дали им странци?

На крају крајева, није ни битно. ДОС нас је спасио Слобе и комунизма и многима многих "невоља". И сада ћерај туђе овце, за ситне новце...

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-10-2013, 10:41 PM (Последња измена: 05-10-2013 11:14 PM од Громовник.)
Порука: #8
RE: Петооктобарска Револуција
Прво, то што ти у складу са комунистичким резоном називаш "народном имовином" је све, само то није. Такав појам постоји само у комунизму, где се не зна шта је чије, тј. све припада "партији", и нигде другде. У пракси, то је имовина комунистичке партије, којом су партијско-послушнички управљали комунистички кадрови од оснивања, и коју је на територији Србије Слоба једноставно наследио од Тите, а на управљање исту предао партијским кадровима који су му се за његово доба највише увлачили у дупе, а који су се према тој имовини и у време Слобе понашали као да је њихова лична прћија, што Слоби није претерано сметало. Иако "народне фабрике" нису радиле, иако је народ примао плате са закашњењима од по две године, иако за ту плату у појединим временима није могла да се купи кесица бибера, то Слоби није ни мало сметало. Битно је да њему и његовој породици ништа није мањкало. Док се народ борио и макљао по улицама за последњу векну хлеба, и последњи литар млека, његов син од "ношења гајбица" отвара дискотеке по Пожаревцу у којима наставља пропагирање криминала и турбо-фолк некултуре. Толико о томе какав је "човек" Слоба био. Што би рекли, паметноме довољно.

Тајкунизације је итекако било, штавише готово сви Српски тајкуни од Мишковића па надаље су темеље своје империје изградили за време мутне Слободанове власти, а и многи мањи "привредници" су на основу тог првенственог богаћења уз помоћ крађе, преваре, утаје пореза, инфлације лако после "на легално" ширили посао, да и дан данас "дрмају" Србијом тако што плаћају раднике минимално а захтевају максимално. О каквој ти "тајкунизацији" причаш када знамо да је један Милан Беко био Милошевићев "министар за приватизацију"? Развој криминалних кланова да не помињемо, јер је ствар сувише очигледна. Дакле, не знам одакле ти та идеја.

ДОС-у ђенге, наравно, од продаје "народне имовине". Таман им је толико и трајало, колико су пропале фирме вределе.

Комунцима наравно, Слоба ће бити упамћен по добру. Као и демократама Ђинђић, у то не сумњам. Свако има своје идоле. Ако ти је био бољи, и било ти је лепо што смо у ратном стању са САД и пола Европе, и да док наша деца гину, Слобина се брчкају у базену загрејаном на +35 степени, купећи кајмак од профита које праве дискотеке које поседују, а у којима владају криминалци и у којима се пропагира простаклук, курвањлук и неморал, шта да ти кажем, ти иди па му положи цвеће на гроб. Али претпостављам да си већ био, тако да ипак не мораш Кез

P.S. Не зна се шта је горе, што сад ћерамо туђе овде, или што смо за време Слобе имали своје, ал' нисмо имали пара да их хранимо, па је једна по једна угинула.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-10-2013, 02:57 PM
Порука: #9
RE: Петооктобарска Револуција
(05-10-2013 10:41 PM)Громовник Пише:  1) - Прво, то што ти у складу са комунистичким резоном називаш "народном имовином" је све, само то није. Такав појам постоји само у комунизму, где се не зна шта је чије, тј. све припада "партији", и нигде другде.
...
2) - Док се народ борио и макљао по улицама за последњу векну хлеба, и последњи литар млека, његов син од "ношења гајбица" отвара дискотеке по Пожаревцу у којима наставља пропагирање криминала и турбо-фолк некултуре. Толико о томе какав је "човек" Слоба био. Што би рекли, паметноме довољно.
...
3) - Тајкунизације је итекако било, штавише готово сви Српски тајкуни од Мишковића па надаље су темеље своје империје изградили за време мутне Слободанове власти,
...
4) - Развој криминалних кланова да не помињемо, јер је ствар сувише очигледна. Дакле, не знам одакле ти та идеја.
...
5) - ДОС-у ђенге, наравно, од продаје "народне имовине". Таман им је толико и трајало, колико су пропале фирме вределе.
...
P.S. Не зна се шта је горе, што сад ћерамо туђе овде, или што смо за време Слобе имали своје, ал' нисмо имали пара да их хранимо, па је једна по једна угинула.

Колико ли треба да неко прогледа, Бог зна...

1) - "Народна имовина", нека је и комунистички термиТ, али је одличан термиТ! Западњачки термиТ "Државна имовина", није добар, јер и дежела треба бити НАРОДНА! А не Хусе и Мусе. Та имовина овде је настајала и отимачином приватне и Црквене имовине, па ако је отимана у "име народа", ОПЕТ је Народна! А само демократски лопови "морају да нађу личног титулара" - да би ту општу имовину преотели. Значи "Народна имовина" је одличан термиТ!
Нема везе...

2) - Пре свега културнија је турбе-фољк "култура", од "културе" дрогираних онаниста са гитарама, који се деру на енглеском и свирају (цукур) рок и остале овде ТОТАЛНО стране гадости! На крају крајева и није битно, јер и није (све је то исти западни калуп), али замерати турбе-фољк, који је ДОМАЋА ГЛУПОСТ и издизати данас, због рољк-фољка је НЕБУЛОЗА!

Када би набрајали од кога све данас људи треба да беже са улица, много би ДУГО трајало. Некада си ипак морао да се склањаш Марку, Аркану и још пар типова. Некада ни Слобин ауто није често имао ротациону пратњу, данас је НЕМОГУЋЕ путовати од Ниша до Београда и не срести бар 3 возила под пратњом.
итд...

3) - НИЈЕ ТАЧНО! Мишковићи, бекои, цептери су били СИТНА БОРАНИЈА у време Слобе (тешки по 10 мил. марака). Та БАГРА је од ђинђуве кренула у ПОХАРУ Српске (Народне) имовине! А пре свега јер тадашња њихова моћ (под Слобом) је била 0, кренули су у подршку демократији (ДОС-у), заједничку ПЉАЧКУ и сада тек имају и превише напљачкане имовине.
Империје су градили ПОД ЂИНЂУВОМ!
Специфични су Карићи, од породичне фирме су изградили (Канада - СССР), релативно велику фирму и (зезнули се) вратили се у време Слобе овде. Отварали су бројне ПРОИЗВОДНЕ ПОГОНЕ и давали ОДЛИЧНЕ ПЛАТЕ својим радницима. Мобтел је био својеврсна награда од стране Слобе, за све што су они УЧИНИЛИ овде! Да би их ДОС (као Србе) ОПЉАЧКАО И НАЈУРИО...
Криви су и сами, јер су веровали у моћ новца, али западу мито не треба, јер само ОНИ морају бити ВЛАСНИЦИ СВЕГА.

4) - Криминални кланови: сурчински, земунски у време Слобе је била екипа ПРЕКО, или у ЗАТВОРИМА! Од ђикија и ДОС-а којима су помогли да револуцијом дођу на власт, они су постали УТИЦАЈАН ФАКТОР. Али, као и свуда и ту имаш поремећен репер. Мржња ка Слоби те чини слепим.

5) - Народна имовина, коју је Слоба (како тако) АЛИ ОЧУВАО!
А коју је ДОС ПРЕДАО СТРАНЦИМА!
Итекако вреди!!!
Невероватно је да неко може да не примети:
- Под Слобом су Срби радили у Српским фирмама и добијали ДОБРЕ плате (видети односе плате - трошкови некада, под санкцијама, ратовима, итд...). Али готово 100% Срба је РАДИЛО!
- Данас Срби раде (у истим тим) СТРАНИМ фирмама, плате су циркус и ради (дај Боже) 50% Срба! А рата, санкција и изолације - нема!!!

Значи своју личну фирму (добру) си ДАО странцу, да би га мољакао да те у њој запосли и да ти даје неку ЦРКАВИЦУ!

Страшно је како је ДОС пропаганда затворила мозак народу...

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-10-2013, 03:21 PM
Порука: #10
RE: Петооктобарска Револуција
(06-10-2013 02:57 PM)Лепи Бора Пише:  Пре свега културнија је турбе-фољк "култура", од "културе" дрогираних онаниста

Од чега беше умро Рођа Раичевић, потсети ме?

Ови грандовци ти нису онанисти. Уопште.

Где ли ти живиш...

(06-10-2013 02:57 PM)Лепи Бора Пише:  НИЈЕ ТАЧНО! Мишковићи, бекои, цептери су били СИТНА БОРАНИЈА у време Слобе (тешки по 10 мил. марака). Та БАГРА је од ђинђуве кренула у ПОХАРУ Српске (Народне) имовине! А пре свега јер тадашња њихова моћ (под Слобом) је била 0, кренули су у подршку демократији (ДОС-у), заједничку ПЉАЧКУ и сада тек имају и превише напљачкане имовине.
Империје су градили ПОД ЂИНЂУВОМ!

Па не бих баш рекао да је министарско место била "ситна боранија". Али да је имало крупније, имало је - Марјановићи, Кертеси, Карићи.

Знамо како нису имали ништа тад! Знамо и какву су моћ имали...

(06-10-2013 02:57 PM)Лепи Бора Пише:  Криминални кланови: сурчински, земунски у време Слобе је била екипа ПРЕКО, или у ЗАТВОРИМА! Од ђикија и ДОС-а којима су помогли да револуцијом дођу на власт, они су постали УТИЦАЈАН ФАКТОР. Али, као и свуда и ту имаш поремећен репер. Мржња ка Слоби те чини слепим.

Јесте, а "Видимо се у читуљи" је научна фантастика.

Ја не знам да ли је један Легија Милошевићев био или ДОС-ов човек од поверења. И кад је тај Легија "заводио ред" по Београду.

Ти си очигледно слеп рођен.

(06-10-2013 02:57 PM)Лепи Бора Пише:  Народна имовина, коју је Слоба (како тако) АЛИ ОЧУВАО!
А коју је ДОС ПРЕДАО СТРАНЦИМА!
Итекако вреди!!!
Невероватно је да неко може да не примети:
- Под Слобом су Срби радили у Српским фирмама и добијали ДОБРЕ плате (видети односе плате - трошкови некада, под санкцијама, ратовима, итд...). Али готово 100% Срба је РАДИЛО!
- Данас Срби раде (у истим тим) СТРАНИМ фирмама, плате су циркус и ради (дај Боже) 50% Срба! А рата, санкција и изолације - нема!!!

Значи своју личну фирму (добру) си ДАО странцу, да би га мољакао да те у њој запосли и да ти даје неку ЦРКАВИЦУ!

Страшно је како је ДОС пропаганда затворила мозак народу...

Како вреди, када је константно правила трошак, јер је константно пословала у минусу? Шта вреди? Како је то он и због чега очувао, тако што је народ у њима радио за бонове за храну?

Нешто ми то не личи на "привреду у цвату"... можда сам ипак неук или неначитан.

Што није ДОС вратио имовину легалним власницима, па не би предавао странцима?

Није ми јасно за чим ти Лепи Боро кукаш? Што не може више да се шверцом да се направи 100 или 1000 марака за ноћ, као што је некад могло?

Ако је тако, кажи...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-10-2013, 03:33 PM
Порука: #11
RE: Петооктобарска Револуција
(06-10-2013 03:21 PM)Громовник Пише:  ...
1) - Па не бих баш рекао да је министарско место била "ситна боранија". Али да је имало крупније, имало је - Марјановићи, Кертеси, Карићи.

Знамо како нису имали ништа тад! Знамо и какву су моћ имали...
...
2) - Како вреди, када је константно правила трошак, јер је константно пословала у минусу? Шта вреди? Како је то он и због чега очувао, тако што је народ у њима радио за бонове за храну?

Нешто ми то не личи на "привреду у цвату"... можда сам ипак неук или неначитан.
...
Ајд да само на део одговорим, јер не бих да понављам (знам са ким имам посла...).

1) - Марјановић, Кертес су СМЕШНИ у поређењу са ДОС тајкунима. Имали по два-три стана и плату ко данас (10.000е) и шта?

2) - Ово што причаш је већ ОПАСНО!
ДОС представља вредност фирми из рата и санкција, као РЕАЛНУ!?!
Не бих даље упште да причам, дал си ти свестан колико кошта 1 хектар градског земљишта, или једна халица?

Само ти живи у ДОС жмурењима...

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-10-2013, 03:38 PM
Порука: #12
RE: Петооктобарска Револуција
(06-10-2013 03:33 PM)Лепи Бора Пише:  Не бих даље упште да причам, дал си ти свестан колико кошта 1 хектар градског земљишта, или једна халица?

По тој цени по којој би ти да продаш нико неће да купи зато што у модерној економији фабрика која не производи ништа, а посебно ништа конкурентно, нема никакву цену.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-10-2013, 05:18 PM
Порука: #13
RE: Петооктобарска Револуција
(06-10-2013 03:38 PM)Громовник Пише:  ...
По тој цени по којој би ти да продаш нико неће да купи зато што у модерној економији фабрика која не производи ништа, а посебно ништа конкурентно, нема никакву цену.

Е мој Громовниче мој Српски Домаћине...

Који домаћин кад добије имање, трчи да га одмах прода и оде са децом да надничи на туђем имању?

Јебе се мени за модерну економију, све су то стари РАЗБОЈНИЦИ!

Препоруке Србима:
http://vizantia.info/docs/171.htm
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vl...Prozor.zip
http://www.svetlost.org/podaci/cujte_srbi_rajs.doc
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-10-2013, 05:39 PM
Порука: #14
RE: Петооктобарска Револуција
Ако је то имање временом постало неродно, а земља временом постала пресушна, то имање не вреди ништа, нити на њему ишта рађа.

Ови што су добили практично ничија имања, и уз то врло непрофитабилна, наравно да су једва чекали да их продају.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)