Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 3 Гласова - 1.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Подсећање на "диктатора"
06-02-2015, 01:54 AM (Последња измена: 06-02-2015 02:08 AM од Јеремија.)
Порука: #1
Sad Подсећање на "диктатора"
Цитат:Цитати председника Слободана Милошевића
"Ствар је проста, нема ту неке велике завере. Они желе да отму наше фабрике и све што вреди у нашој земљи. Они желе да сруше наш модерни демократски социјализам. Они желе да наш народ ради за њих као јефтина радна снага, зато ми и пролазимо кроз све ове ратове и санкције."

"Одбрана Отаџбине, Савезне Републике Југославије, од насртаја империјализма и неоколонијализма би требала да буде света дужност сваког грађанина Србије и Црне Горе, а не само нашег патриотског руководства. Народ има слободну вољу на изборима, али слобода је одговоран избор, а не лакомислена пожуда за обећаним новцем Европске Уније. Они који 10 година покушавају да нас униште, они нам не желе добро, Они кажу хоће пријатељску Србију, то пријатељска, читајте као послушничка пудлица која дозвољава експлатацију свог народа и богаства."

"Показали смо да имамо непобедиву војску!"

"Наша је судбина у нашим рукама и тај нови поредак не може да подразумева да овај народ који живи у Југославији може бити у неком подређеном односу. Јер ми не можемо бити ничије слуге. Ми желимо да живимо равноправно са својим окружењем, а наше окружење је читав свет. Ми желимо да развијамо једну слободну земљу, да живимо у миру, да живимо у демократским односима, да живимо у односима равноправности са читавим својим окружењем. Мислим да идеје и циљеви које може имати ова држава не могу сметати никоме ко је добронамеран."

"Наши војници знају за шта гину, они гину за своју домовину, за своју отаџбину. А за шта ће гинути ваши воници? 5000 миља удаљени од своје куће, убијајући наше жене и децу док спавају и друге мирне грађане, уништавајући оно што смо деценијама градили после другог светског рата."

"Ни турске, ни аустроугарске, ни фашистичке, ни нацистичке улизице нису мислили за себе да су издајници већ да су паметни људи који знају да је интерес народа да преживи па макар чучећи уз скуте стране власти уместо да се рве и ратује са јачим од себе."

"Србија је дужна, а и заслужила је да се одбрани од инвазије која јој је припремљена кроз разне облике субверзија, а грађани су дужни да знају да учешћем у субверзији којој је циљ спољна доминација над њиховом земљом, односно окупација њихове земље, сносе историјску одговорност за укидање права својој земљи да постоји, али сносе и одговорност за губљење контроле над сопственим животом. Препуштајући своју земљу другима, туђој вољи, препуштају исто тако туђој вољи и сопствени живот и живот своје деце и многе друге људе. Сматрао сам себе дужним да упозорим грађане наше земље на последице активности које финансирају и подржавају владе земаља НАТО алијансе.
Грађани могу да ми верују и не морају да ми верују. Моја је жеља да се у моја упозорења не увере касно."

"Уједињен народ најпре може постати део цивилизације према коме човечанство треба да стреми. Ако не можемо бити на челу те колоне која иде према таквој цивилизацији, онда свакако да не морамо бити ни реп те колоне."

"Истина се може удавити са било којом поплавом погрешних оптужница."

"Ваљда би свакоме после ових 10 година требало да буде јасно, да они не нападају Србију због Милошевића, него нападају Милошевића због Србије."

"Многи наши грађани су обманути да ће живети боље ако Србија и Југославија постану колонија. Треба ли да подсетим да је неоколонијализам исто што и колонијализам, само на фин начин. Природа запада се није променила, они нису одустали од политике империјализма и колонијализма. Њима су потребне колоније, а за колоније су им потребни послушници, школски пример тих послушника су људи окупљени у такозваној Демократској Опозицији Србије.
Грађани, ја вас упозоравам, да са ДОС-ом на челу Србије и Југославије, доживећете разоружавање наше војске, нестанак Југославије, разбијање савеза Србије и Црне Горе, распад Србије на више делова, дужничко ропство, страну власт над свим што вреди у овој земљи и национално понижење. Сусрешћете се са нестанком српских традиција и културе, а и самим нестанком српског народа, тј. нестанком вас.
Новац који Америка и ЕУ улажу у пету колону окупљену у ДОС коалицији је огроман, наши државни органи нису у стању да реагују на такав вид субверзије против наше земље, због страног притиска, а тај притисак је омогућен само из једног разлога, тај разлог је огроман број наших грађана који подржавају ту субверзију и радују се страној окупацији, мислећи да су државе запада наши пријатељи и да ће помоћи нашу економију, иако нашу економију и наше друштво упорно разарају већ 10 година.
Ако вам није стало до некаквих патриотских вредности и националног достојанства, знајте да предајом наше државе у руке страних окупатора, изгубићемо и ово мало стандарда што нам је остало, пошто видим да је многим грађанима само тај стандард и важан, важнији од достојанства и независности земље. Иако те три полуге једне озбиљне државе увек иду заједно."

"Наравно да се тешко живи, санкције су нам и уведене да бисмо тешко живели, али ми смо показали да можемо да се одупремо томе и да можемо да живимо и да градимо своју земљу све боље и боље."

"Један од битних задатака марионетске власти у свакој земљи, па и у нашој, ако бисмо је имали, јесте губљење идентитета. Земље којима се командује споља, релативно се брзо растају са својом историјом, са својом прошлошћу, са својом традицијом, са својим националним симболима, са својим навикама, често и са сопственим књижевним језиком."

"Ми не желимо да се свађамо са Америком. Сви ми знамо да је НАТО најмоћнија војна машинерија на свету. Ми само желимо да Американци прекину ту опседност са нашом земљом и да гледају своја посла."

"Сада када смо преживели агресију и сачували своју независност, морамо делати брзо. Морамо наоружати нашу војску и обновити производњу и инфраструктуру. Стране трупе се неће усудити да поново нападну, једино ако не дођу на позив домаћих издајника и непријатеља."

"Нисмо ми банана-република која са страним агентима договара изборе."

"Наша земља је најдемократскија земља на свету."

"Нико не сме да вас бије!"

"Ми у Србији не правимо хијерархију и не правимо грађане првог, другог и трећег реда — нама су сви грађани једнаки. Према томе, ви као професори Универзитета за мене сте потпуно једнаки у политичкој вољи као и сваки сељак широм Србије или као и сваки радник широм Србије. Не може ваше мишљење бити старије од мишљења радника или сељака нити, морам то да вам кажем, сасвим отворено, сматрам овакву консултацију или овакав разговор важнијим од разговора са радницима у неком предузећу или са сељацима широм Србије. Сви заједно, грађани Србије, могу да одлучују о својој судбини онако, како они већински сматрају да је исправно и потребно за ову Србију."

"Људи којима су уста пуна Србије, некакве патриоте који замишљају да су четници, иако су и ти четници себе називали југословенском војском. Они који су против Савезне Републике Југославије, ти људи неће направити Велику Србију, већ би и ову каква је данас распарчали би је и предали би је западним капиталистима на експлатисање, а Црну Гору би отргнули од нашег братског савеза и претворили је у тврђаву НАТО пакта, уместо да Црна Гора остане неосвојива тврђава Српства и свето гробље мојковачких јунака. Кад нисте направили Велику Србију 1918. и 1945. године, замишљате да ћете је направити сада када се цео свет дигао против нас да нас сатанизује и сатре. Треба размишљати. Нисмо ми последња генерација Срба, треба неке домаће задатке оставити и нашој деци."

"Човек и у затвору може бити слободан. Ја сада овде нелегално утамничен сам слободнији од политичара марионетског режима у Србији. Ја сам духовно и морално слободан, док они имају само физичку, мање битну слободу."

"Јавна и друштвена својина би се брзо трансформисала у приватну. А власници те приватне својине би били, по искуству наших суседа, странци."

"Даћете ви Србију, али како ћете је вратити?"

"Увек сам за себе сматрао да сам обичан човек кога су историјске околности у једном тренутку његовог живота довеле у ситуацију да сав свој живот посвети народу коме је све било угрожено."

"Ја сам инструмент народне воље, ја се савијам само по вољи српског народа, а не по вољи западних сила."

"Како могу веровати онима који су подржавали НАТО агресију? Какав морални атеиста се мора бити да би подржавао оног који подржава НАТО? Како неко може бити без кичме у народу који је родио толико усправних кичми?"

"Та заблуда да бира сам оно што је за њега изабрао неко други, најопаснија је заблуда и главни је разлог мог јавног обраћања грађанима Југославије. Хвала вам."

Пре него што су Милошевића убацили у хеликоптер за Хаг, председник је застао, окренуо се и рекао
- "Браћо Срби, лепо сте ово одрадили, ајд сад здраво и срећан вам Видовдан."

"Без обзира, што се и данас као некад, против Србије удружују њени непријатељи ван земље са онима у земљи, њима поручујемо да уопште нисмо плашљиви, да у сваку битку улазимо!"

"Не постоји богата колонија нити срећан просијак."

"Својом храброшћу, слободарским духом и моралном чврстином својственом нашем народу, испољеном у борбеним дејствима против вишеструко надмоћнијих снага западне војне алијансе, припадници Војске Југославије и Министарства унутрашњих послова Србије, уз свестрану подршку свога народа, доказали су да су непобедиви. У славу предака и на понос будућим нараштајима наши војници и полицајци су се, у јединственом фронту оружаних снага наше отаџбине, херојски борили и вештим маневром и одлучним дејствима успешно узвраћали на подмукле кукавичке нападе агресора."

Текст преузет са другог сајта.

Јеремија
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 02:22 AM
Порука: #2
RE: Подсећање на "диктатора"
Ваке цитате сам читао по зидовима серњака.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 08:07 AM
Порука: #3
RE: Подсећање на "диктатора"
трипут "УРА" за титића без покрића!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 08:30 AM
Порука: #4
RE: Подсећање на "диктатора"
Смрт комунистичкој багри!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 09:21 PM
Порука: #5
RE: Подсећање на "диктатора"
(06-02-2015 08:30 AM)Громовник Пише:  Смрт комунистичкој багри!

Трт родоверачкој џабри!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 09:36 PM
Порука: #6
RE: Подсећање на "диктатора"
Смрт комуни!

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 09:41 PM
Порука: #7
RE: Подсећање на "диктатора"
Нећу полемисати ко је где и шта читао, али могу ладно потписати 95% овог што је цитирано.
Наиме, све је у детаљ предвидео (боље нег Тарабићи) и народу покушао да предочи. Народ се определио за обећане милионе долара, за наводно бољи живот (који никако да стигне)...
Уместо бољег живота добили смо ропство далеко горе и опасније од турског. Пусто турско трајало, али баш трајало... Ал Србин инаџија, бунтовник, ајдук, па очуво и веру и нацију и на крају турцима видео леђа. Како сад ситуација стоји бојим се да ће од србаља остати само прича.
Ако ми не вереујете погледајте мало Јапан... Некад поносна нација са миленијумском традицијом и културом путује у неповрат. Они што су је окупирали пре 70. година управо су радили на уништењу традиционалне породице и културе... Јапанска омладина је зомбирана и нема никакве сличности са некад поносном нацијом.

Ето, о томе је говорио човек из цитата.

Јеремија
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 10:07 PM
Порука: #8
RE: Подсећање на "диктатора"
Могао је свако да прича "шта ће нам бити", али остаје чињеница да се 90% данашњих тајкуна обогатило под скутом Слободана Милошевића и, још више, Мире Марковић. Зар треба да заборавимо да је ЈУЛ био стециште ратних профитера?
Милошевић се тако борио "за српство" да је једно време словио за кандидата за Нобелову награду за мир.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 10:09 PM
Порука: #9
RE: Подсећање на "диктатора"
Син комунистичког пуковника, син комунистичког тужиоца и син удбаша су уз помоћ Америке срушили сина свештеника. Председниче почивај у миру

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 10:17 PM (Последња измена: 06-02-2015 10:17 PM од мунгос.)
Порука: #10
RE: Подсећање на "диктатора"
(06-02-2015 10:09 PM)Србин Пише:  Син комунистичког пуковника, син комунистичког тужиоца и син удбаша су уз помоћ Америке срушили сина свештеника. Председниче почивај у миру

Друже Србине!Скојевац
А ђе оно син партизанке, зет и кум двије црвене династије које су владале Србијом 1945-1990, Марковићи и Стамболићи. Приженио се и прикумио за председника.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-02-2015, 10:17 PM
Порука: #11
RE: Подсећање на "диктатора"
Нека у миру почивају наши очеви који су пали бранећи Банију, Славонију, Далмацију... псето комунистичко, када изађе пред Саву и Немању, биће предато вечитом огњу, где му је и место!

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
07-02-2015, 12:40 AM
Порука: #12
RE: Подсећање на "диктатора"
(06-02-2015 01:54 AM)Слободан Милошевић Пише:  "Ствар је проста, нема ту неке велике завере. Они желе да отму наше фабрике и све што вреди у нашој земљи. Они желе да сруше наш модерни демократски социјализам. Они желе да наш народ ради за њих као јефтина радна снага, зато ми и пролазимо кроз све ове ратове и санкције."

(06-02-2015 01:54 AM)Слободан Милошевић Пише:  "Показали смо да имамо непобедиву војску!"

(06-02-2015 01:54 AM)Слободан Милошевић Пише:  "Наша земља је најдемократскија земља на свету."

(06-02-2015 01:54 AM)Слободан Милошевић Пише:  "Нико не сме да вас бије!"

Пази само цитата Сирома'

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
https://youtu.be/TnX9n43wnO8 || https://youtu.be/lIi6rlVULaU || https://www.youtube.com/watch?v=hV0pEPDWn1o
Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
07-02-2015, 03:31 AM
Порука: #13
RE: Подсећање на "диктатора"
Постоји само ЈЕДАН разлог за разумевање постхумног величања титића без покрића, а то је:

ОД МУЧЕНИЧКЕ КОНЧИНЕ БЛАЖЕНОПОЧИВШЕГ ВИТЕШКОГ КРАЉА-ВОЈНИКА АЛЕКСАНДРА КАРАЂОРЂЕВИЋА ПА ДО ДАНА ДАНАШЊЕГА, СВАКИ НИКОГОВИЋ КОЈИ СЕ ПОПЕО НА ГРБАЧУ СРБИНОВУ, БИЛО СИЛОМ БИЛО ПРЕКО СУМАНУТЕ ИДЕЈЕ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, БИО ЈЕ ГОРИ ОД ПРЕТХОДНОГ!

Иначе што се тиче самог титића без покрића. чова је био спораћ у размишљању и доношењу одлука, задрта комуњара и политичар испод просека свих наследника вољеног му Јоже Амброзија!

Свако иоле информисан је могао да предвиди ђе Србија срља, није он никакав Тарабић био!

Међутим!

Главни кривац за нашу несрећу која нас је задесила после одласка титића без покрића на ђубриште историје, био је нажалост Велики Војвод Војислав Шешељ!

Шешељ. човек (за разлику од титића без покрића) бистра ума и бриљантне интелигенције није смео да дозволи да се власт котрља улицама Београда неколико дана после свргавања титића без покрића, и да тако индиректно омогући да зајаше Зоран Ђинђић. који је са једва 2 посто подршке у народу, успео да се испентра навлас'хватајући се за Вуков Монтгомери мантил на онијем трибинама! Сцену видесмо уживо!

Не вреди послен звати Ђинђића мафијашем, прош'о воз, гвожђе се кује док је вруће, навлас'се не долази, ОНА СЕ УЗИМА!

Једино оправдање за такву монументалну грешку Великог Војвода јесте чињеница да је, као стари дисидент и робијаш комуно-сатанистичког режима, наивно поверовао у сумануту идеју демонократије и доласка навлас'кроз шему 1 билмез = 1 глас!

Да ли исти још у то верује илѓа је Хаг опаметио...видећемо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
07-02-2015, 12:03 PM
Порука: #14
RE: Подсећање на "диктатора"
Ех моји Срби, да је СМ носио кокарду сада би га у звезде ковали, Слободан Милошевић је без обзира на све последњи председник Србије који је рекао НЕ глобализму, који је бранио у Хагу и своје противнике, све друго му је опроштено

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)