Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 5 Гласова - 4.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Приче са Космета 1998-1999
18-05-2019, 03:24 PM
Порука: #51
RE: Приче са Космета 1998-1999
(17-05-2019 11:42 PM)Јуришлија Пише:  Одавде сам уклонио цитат Ватхре.

Некима изгледа не вреди причати.

Већ сам вам рекао да причате нешто о чему благе везе немате (да будем веома веома пристојан). Али или нисте свесни, или ако јесте "свака вам част...", да понављањем тих НАТО глупости о два, двадесет, исл оборених авиона каљате Славу Српских Јунака, Српског Оружја и Српства уопште.

Ствари су апсолутно онакве каквим сам их описао у горњем писму, или каквим их је описао онај навод радио-аматера (мада је то да поновим веома непотпуно). Односно каквим су их описали генерали ВЈ пре Куманова, а поготову пре петооктобарског НАТО пуча (мада је и то било непотпуно, да не објашњавам сада зашто).

Поменули сте и Мирослава Лазањског о коме имам веома лоше мишљење, а зашто је описао напад на Дубраву и Тирану, вероватно да би од некога нешто матерјално добио. Ипак, то му сигурно није глупост већ му то служи на част.

Видим ту и Спасоја Смиљанића, невероватно је да неко њега узима за озбиљно, то је само још један доказ да немате појма о чему причате. Сад видим, овамо смо причали о удбама, а овде се позивамо на Спасоја С... прави циркус.

Каже два је признао, онај ко признаје - треба да призна (где то треба да призна - Бога питај, кад је тај ишта признао?), па се упушта у процене типа: Чини ми се ... вековима, па. Американци су рецимо одмах измислили да су они оборили два наша мига 29, па навели имена пилота, бројеве авиона, ... а ми их оборили (да поновим).

Шиптари и хрвати иду њиховим стазама (својих НАТО створиоца и господара) и измишљају непостојеће победе, а овде доколичари и плаћеници, пуноглавци и искомплексирани болесници, тврде да сигурно нисмо урадили нешто што јесмо - баш ми Срби!
Други измишљају хиљадугодишња царства, а овде најпростије ратне факте негирају неки назови срби (ко и увек "реални" кад заступају Српске душмане).

То је та болест интернационалног служења Мамону, болест над болестима.
Па и ако ти тата није најјачи, па слажи и реци јесте - нико се неће љутити, а не лажеш о свом јаком тати да је неспособна будала.

Истина ће се сазнати кад тад, а ја не видим разлог да ћутим о ономе што знам, то ми је на крају крајева дужност, према другарима.

Одо ја са дискусије па ви цитирајте Смиљанића и даље. У првом писму сам вам рекао како ствари стоје, а ово је покушај да се уразумите, вероватно сувишан.

Дај неки извор, који потврђује то што причаш, па запуши опонентима уста. И имам једно питање: Јел штујеш Милошевића као хероја нације? Чисто да могу убудуће да се лакше одредим према твојим писанијама.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Поруке У Овој Теми
RE: Приче са Космета 1998-1999 - Жаре - 18-05-2019 03:24 PM

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)