Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 2 Гласова - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
03-11-2013, 06:19 AM
Порука: #1
РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!

Поново ради забрањени радио – СНАГА НАРОДА је непобедива


02.11.2013
Интернет радио СНАГА НАРОДА поново кренуо са програмом, два дана после упада полиције!

После упада полиције, одношења опреме и прекида програма, независни интернет радио СНАГА НАРОДА поново је почео са емитовањем програма на адреси http://www.snaganaroda.rs

Можете ући на нашу интернет страницу и преко програма са десне стране који вам одговарају слушати наш радио.

Глас истине и опозиције актуелној Влади Србије не може бити угушен.

Програм је још увек у експерименталној фази, емитују се до сада наснимљени материјали и добра музика.

Од недеље, 3. Новембра креће и наставак програма уживо, који ће водити новинарска легенда Марко Јанковић, други занимљиви аутори и њихови гости, укључења слушалаца, као и коментари са свих страна Српства.

Добро дошли на народни и једини опозициони радио у Србији.

СНАГА НАРОДА – слободни медиј који смо најдуже чекали!

Редакција интернет радија СНАГА НАРОДА

http://snaganaroda.rs/ponovo-radi-zabran...epobediva/


Марко Јанковић поново уживо на радију СНАГА НАРОДА

02.11.2013
Забрањени радио „Снага народа” наставља са емитовањем директног програма преко интернета!

У недељу, 3. новембра, на дан када се спроводе антиуставни шиптарски избори на Косову и Метохији, радио „Снага народа” упркос претходном упаду полиције, заплени опреме и прекиду програма, наставља са радом и програмом уживо.

У контакт-програму радија „Снага народа” са вама ће од 14 часова разговарати легенда српског новинарства Марко Јанковић, познат по необичној особини да је његов глас забрањен под свим режимима од Милошевића, преко Тадића, до Дачића и Вучића.

Вечерњи део програма водиће Диана Милошевић, а њени гости коментарисаће шиптарске изборе, режимске притиске на српски народ на Косову и Метохији, као и актуелно стање на политичкој сцени Србије у целини.

Оно што не можете да чујете ни на једном другом месту!
Пратите нас преко интернета на адреси http://www.snaganaroda.rs
Контакт-укључења слушалаца ће бити омогућена преко Скајпа и преко телефона на број + 381 (0)11 365 1 365.

Не пропустите!
Покажимо нашу снагу – Снагу народа!
Редакција интернет радија СНАГА НАРОДА
http://snaganaroda.rs/na-dan-siptarskih-...programom/

PROGRAM RADIJA SNAGA NARODA - http://www.snaganaroda.rs
Цитирај ову поруку у одговору
04-11-2013, 03:03 AM
Порука: #2
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Поново у току ометање радија Снага народа


После целодневног програма о лажним шиптарским изборима на КиМ и великог интересовања слушалаца нападнута интернет веза преко које се емитује радио СНАГА НАРОДА.Данас је радио СНАГА НАРОДА поново почео са емитовањем програма уживо и изнова доказао свој статус јединог опозиционог радија у Србији. У програму који су водили Марко Јанковић и Диана Милошевић гостовали су представници више патриотских организација и независни интелектуалци, а укључивани су слушаоци са свих страна Отаџбине и Расејања, као и грађани Србије са Косова и Метохије.

Ми смо једини медиј у Србији који је данас имао такав програм. На радију су гостовали: проф. др Срђа Трифковић, Бранимир Нешић, члан Старешинства Двери, Мила Алечковић, Владимир Кршљанин, Марко Јакшић – директно из Косовске Митровице и Славко Стевановић, председник привремене Скупштине АП КиМ – директно из Лепосавића, и многи други угледни гости који су коментарисали актуелну политичку ситуацију и апсолутни успех бојкота шиптарских избора на северу КиМ.

То је био разлог зашто је радио поново нападнут, овога пута тако што му је рушена интернет веза преко које се радијски програм шаље на сајт радија. После полусатног прекида технички тим за одбрану радија успео је да обнови пренос програма и радио је поново доступан слушаоцима. Очекујемо нове режимске нападе, јер Влада Србије не може да поднесе другачије мишљење и успех бојкота шиптарских избора.

Нећемо се предати. Бранимо једини слободни радио у Србији и настављамо са програмом. Од понедељка сваког дана од 10 часова поново је са вама Марко Јанковић, нови гости, нова укључења слушалаца и информације са свих крајева Српства.Редакција интернет радија СНАГА НАРОДА
http://snaganaroda.rs/ponovo-u-toku-ometanje-radija/
Цитирај ову поруку у одговору
05-11-2013, 03:26 PM
Порука: #3
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Ovaj radio snaga je g*vnmo zivo. Imaju samo tu jednu emisiju sa Markom i nista vise., ostalo muzika. Slusao sam ga dva dana i smorio me...Nema od ovoga nista...
Treba im inofrmativno, zabavni program, gosti, ukljucenja, malo razmrdavanja...

za Sojedinjeno Vojno-Vojvođansko-Krajiško kraljevstvo Srpsko, u Personalnoj Uniji sa Rusijom sa mjastobljustiteljom na čelu.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-11-2013, 07:01 PM (Последња измена: 05-11-2013 07:03 PM од Bacvanin.)
Порука: #4
Thumbs Down RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Sta reci na ovo djubre? БесанI jedan komentar:

Цитат: Vanja Maksimovic 19 hours ago

Vucic je cijenjen u Bosni,Hrvatskoj I Evropu...ha,da nije smijesno bilo bi zalosno.Pa i Cedomir Jovanovic je cijenjen u tim istim...Koji stimung su ovi ljudi sto zovu...Spinujte misevi dok jos mozete,poslije kosovskih neuspijelih izbora i vUCKo i Toma postaju politicki mrtvi,poput Vuka D.

[Слика: 05i1.jpg]

http://www.youtube.com/watch?v=V0pN1PpfIag
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-11-2013, 11:35 PM
Порука: #5
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Oni bi trebali biuti kao indexovci 90-ih da pod*ebavaju vlast na fin nacin..a ne ovako ozbiljno tipa da je Srbija do Tokia...Tako će samo mržnju navući...nego kroz humor da prvociraju vlast...

za Sojedinjeno Vojno-Vojvođansko-Krajiško kraljevstvo Srpsko, u Personalnoj Uniji sa Rusijom sa mjastobljustiteljom na čelu.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
06-11-2013, 05:05 AM
Порука: #6
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!

Ових дана независни опозициони радио „Снага народа” бележи велики раст слушаности на интернету. У недељу, 3. новембра „Снага народа” је била један од најслушанијих радија на интернету.


После поновног почетка рада након полицијског упада и прекида програма, независни интернет радио „Снага народа” – наш једини опозициони народни радио који се може наћи на адреси http://www.snaganaroda.rs – бележи велики раст слушаности. Посебно, после недеље, 3. новембра, када је на дан шиптарских избора радио „Снага народа” био једини медиј у Србији који је из минута у минут извештавао и коментарисао актуелну политичку ситуацију, уз бројне госте у студију, укључења са севера Косова и Метохије и увече центра Београда где је у току била полицијска репресија, као и коментаре слушалаца са свих страна Српства.

Легенда српског новинарства Марко Јанковић сваког дана је са Вама од 10 часова. Кроз политичке прилике и неприлике у току дана води Вас Диана Милошевић. Очекује Вас много добре музике, уживо укључења слушалаца из Отаџбине и Расејања, као и занимљиви гости у студију које не можете чути ни на једном другом месту, јер долазе из редова опозиционог народног фронта против Владе Србије, којима је приступ великим медијима забрањен.

Наредних дана спремамо и нова изненађења, нове ауторске емисије на разне актуелне теме, почетак емитовања вести, као и нова позната новинарска имена која ће нам се придружити у редакцији нашег радија.

Сви заинтересовани, без икакве цензуре и уз поштовање пристојности, могу се током целог дана укључити уживо у програм на телефон 011- 361 -5- 361 или преко скајпа на snaga.naroda

У овој, још увек експерименталној фази, уживо програм се емитује више сати током дана од 10 часова па до поподневних и вечерњих сати, док се потом у току ноћи репризира дневни програм. У току наредне недеље очекујемо и комплетирање програмске шеме. Останите са нама. Чека Вас пуно квалитетног програма и оно што је данас толико ретко на нашим медијима – истина о томе шта се заиста дешава у Србији.

Редакција интернет радија СНАГА НАРОДА
http://snaganaroda.rs/radio-snaga-naroda...internetu/
Цитирај ову поруку у одговору
07-11-2013, 05:58 AM
Порука: #7
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Поштовани слушаоци забрањиваног, али јединог нецензурисаног радија Снага народа, са задовољством Вас обавештавамо да од 7. новембра почиње нова програмска шема:

Средње европско време:

08:00-10.00 емисија „Контраспин“
10:00-13:00 контакт емисија „Гнев Србије“.

Аутор и водитељ обе емисије: Милан Миленковић

16:00-19:00 контакт емисија „Марко Јанковић шоу“, Емисију води: Марко Јанковић
19:00-20:00 „Окупациона хроника“ Информативна емисија са гостом- коментатором. Емисију уређује и води Диана Милошевић.Накнадно ћемо објавити репризне термине све три емисије, које ћемо реемитовати током вечери и ноћи сваког дана.

Ускоро у програму још нових емисија и других изненађења.

Ваша снага – Снага народа


Пренето са снаганарода.рс

PROGRAM RADIJA SNAGA NARODA PREUZETI SA

http://www.snaganaroda.rs
Цитирај ову поруку у одговору
08-11-2013, 05:47 AM
Порука: #8
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Један од најпознатијих радио новинара у Србији, Милан Миленковић, култни водитељ контакт програма на радио Фокусу, од 7. новембра води две преподневне емисије на радију Снага народа. Радио Снага народа тако поред Марка Јанковића добија још једног пд најслушанијих радио новинара у Србији.
Цитирај ову поруку у одговору
10-11-2013, 10:58 AM
Порука: #9
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!

Снага народа од сада и преко Андроида


http://snaganaroda.rs/snaga-naroda-od-sa...-androida/
Цитирај ову поруку у одговору
11-11-2013, 03:39 PM
Порука: #10
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Na naslovnoj strani sajta radija Snaga naroda, http://www.snaganaroda, stoji s desne strane natpis

Преузмите Андроид апликацију


i nacrtan robot, te kada se klikne na njega, preuzima se Android Aplikacija, da bi mogli da ga nesmetano prate oni koji koriste Android.
Цитирај ову поруку у одговору
14-11-2013, 10:21 AM
Порука: #11
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Најава програма

четвртак, 14.новембар од 11 часова:

Гост: Јосип Богић, бивши начелник УБПОК-а за финансијски криминал.
Тема: борба против корупције и њен фијаско

http://www.snaganaroda.rs
Цитирај ову поруку у одговору
15-11-2013, 04:32 AM
Порука: #12
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Нова емисија на Радију „Снага народа“!У уторак, 19. новембра у 14 часова премијерно слушаћете емисију „Руски Сат „.

Садржај емисије:

1. вести из Русије – избор вести из Русије које нису објавили српски медији: о православљу, о руској политици, о Србији, о руској економији, о ГМО, о породичним вредностима, … занимљивости.

2. портрет недеље – интервју са неком личношћу која је занимљива, или портрет изабране личности, биографија, достигнућа,…

3. економија и економска сарадња са Русијом – мали приручник за извоз у Русију са практичним саветима.

4. „омладински тренутак“ – део од 15-20 минута где би било говора о руској омладини, интересовањима, новостима о омладини, …

5. руска модерна музика

6. укључивање слушалаца за питања гостима у студију. Гост у првој емисији биће председник Руске странке, Слободан Николић.

Емисију уређују и воде: Ирина и Хаџи-Слободан Стојичевић

Не пропустите! Ваша снага – Снага народа

http://www.snaganaroda.rs
Цитирај ову поруку у одговору
17-11-2013, 07:53 PM
Порука: #13
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Окупациона хроника – СПЕЦИЈАЛ, недеља, 17. новембар 2013.

С обзиром на до сада највеће репресалије, медијски и физички притисак на Србе на Космету да изађу на шиптарске изборе од стране режимске бурулеске Николић-Дачић-Вучић, од 19 часова радио Снага народа уживо емитује емисију "Окупациона хроника".

[Слика: baner-snaganaroda.jpg]

Чућемо ексклузивна укључења са Космета и коментаре важних личности у вези са оним што се дешава у вези са изборима на КиМ. У медијском мраку који влада Србијом, једино на ИНТЕРНЕТ Радију Снага народа, чућете истините информације о догађајима на северу Космета.
Емисији води Диана Милошевић.

Ширите даље и не пропустите!
Цитирај ову поруку у одговору
23-11-2013, 12:50 PM
Порука: #14
RE: РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!
Стално пуштају прерађену верзију партизанске пјесме Иду чете партизана!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)