Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 2 Гласова - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
27-04-2018, 01:12 PM (Последња измена: 23-09-2018 12:22 PM од Брада.)
Порука: #71
Video RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!


Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
30-04-2018, 11:59 PM (Последња измена: 01-05-2018 12:01 AM од Србин.)
Порука: #72
RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
Ово је турска пропаганда, ову песму је написао Раде Јовановић из Горажда 70-тих и односи се на други светски рат, алудира се на партизане мада се ни они као ни једно име у њој не спомиње, има и снимак када Шабан уживо ово пева, иначе ова песма се зове Сестра косе расплетала и певају је разни певачи, није да ме брига шта Шабан ради, али истине ради:
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
29-05-2018, 01:50 PM
Порука: #73
RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-sta-s...2#pid50852

[Слика: 33942649_1800846763294580_7782268513133002752_n.jpg]

Цитат:Парламентарна репрезентација националних мањина.

Цитат:Hrvatskog su podrijeta konvertiti Vojislav Šešelj,[i]Aleksandra Jerkov, i drugi.[/i]
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvati_u_Srbiji

_____________________________

И господин Бг. црногорац, бивши "народни" посланик у скупштини Србије: http://crnogorska.me/rukovodstvo/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
01-06-2018, 10:01 PM (Последња измена: 01-06-2018 10:09 PM од Ултрадесничар.)
Порука: #74
RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
Хаос у Београду: „Мирдита — добар дан“ чува полиција, радикали покушали да пробију кордон


© Tanjug / Димитрије Гол
Политика
21:15 30.05.2018(освежено 21:23 30.05.2018)

Фестивал „Мирдита — добар дан“ отворен је вечерас у Центру за културну деконтаминацију (ЦЗКД) у Београду, а претходило му је окупљање радикала, као и „заветника“, који су покушали да уђу на фестивал, али их је спречила полиција.

Софија Тодоровић из организације Иницијатива младих за људска права, која је један од организатора фестивала, рекла је да је значајнија подршка изостала, али да је срећна да је велики број људи ипак успео да уђе у ЦЗКД, као и да је без обзира на околности у којем се фестивал одиграва значајно да постоји комуникација између младих.

Куштрим Кољићи из приштинске организације „Интегра“ је навео да у претходна четири издања фестивала није виђао политичаре на улици, већ само полицију која обезбеђује догађај, те да је забринут када види представнике политичких партија који протестују против „овако значајног фестивала за младе“.

© AP Photo / Darko Vojinovic
Да ли би у Приштини дозволили филм у коме су Срби жртве?

Након тога почела је пројекција филма „Мартеса“ (Брак) редитељке Бљерте Зећири, а централни догађај фестивала биће концерт ансамбла „Занат“ 2. јуна у ЦЗКД, а који чини пет професорки музике и соло певања.

Отварању фестивала претходио је покушај припадника Српске радикалне странке да пробију кордон полиције испред ЦЗКД, али је полиција ефикасно спречила тај њихов покушај.

[img][Слика: Damjanovicvspolicija_Mirditadobardan.jpg][/img]

Након тога радикали су почели да вређају и псују полицију, али и да „прозивају“ највише државне функционере, а придружила им се и група „заветника“.

После инцидента с полицијом, појавио се лидер радикала Војислав Шешељ, који се обратио својим присталицама рекавши им да су они као српске патриоте заустављени у центру Београда, „уместо да заједно с полицијом спречавају ову бруку и отварање фестивала“.

Наводећи да с Косова у госте нису дошли људи који признају Устав, те да су их позвали они који су га одавно признали као независну државу, Шешељ је поручио да „издаја у Србији никад није дуго трајала“ и да ће „доћи време кад ће сви да одговарају због тога“.

Непосредно након тога учесници фестивала изашли су испред зграде ЦЗКД и певали Интернационалу на српском и албанском језику, што није изазвало „јачу“ реакцију радикала и „заветника“.

Радикали су се затим разишли, али је испред ЦЗДК остала још мања група „заветника“, док је полиција и даље присутна.Испред зграде ЦЗКД је све време био и председник Удружења несталих и киднапованих са КиМ Симо Спасић, који је држао говор о злочинима терористичке ОВК на Косову.


Протест испред Центра за културну деконтаминацију где се одржава фестивал Мирдита - Добар дан

МУП: Министар забранио уношење фотографије терористичке ОВК
Одлуку да се преко административног прелаза не пренесе фотографија са натписом тзв. „ОВК“, која је требало да буде изложена у оквиру манифестације „Мирдита — добар дан“, која данас почиње у Београду, донео је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.
На тај начин, прецизирано је, министар није дозволио да се у Београду под плаштом „уметности“ промовише терористичка организација (ОВК).
„Одлуку је донео лично министар Стефановић, а реч је о фотографији на којој је приказан и транспарент терористичке ОВК“, поручују из МУП-а.
Чланица косовског тима уметника, сликарка Елиза Хоџа, покушала је, наиме, да у Београд донесе фотографију из времена рата на Косову, која има натпис тзв. ОВК и заставу Албаније, али јој полиција на административном прелазу Мердаре то није дозволила.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
10-07-2018, 09:05 PM
Порука: #75
RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
(21-11-2014 02:37 AM)Јеремија Пише:  Кад ниси Србин можеш некажњено да претучеш старог професора Рашу Попова, човека који је цео живот посветио управо деци.
Цигојнери пребију генија, старог Рашу Попова и ником ништа. Једноставно држава је немоћна кажу надлежни. А ја се питам: Шта би било да су два србска клинца претукла рабина или хоџу? Јој, па устали би сви који се називају НВО, све са Кирбијем и осталим педерајом из западних амбасада.
Као врхунац свега Мира Бањац нам са тв пријемника малих екрана поручује: " 72% циганске (она их зове ромске) деце не уписује средње школовање" а одмах затим иде текст са поруком како је дискриминација законом забрањена. Матер им... Јел неко жгадији бранио да се школује?!

ЦИГАНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ ЈЕ У ПУНОМ ЈЕКУ А ТИПИЧАН

NOVOSRB,

ШУГО-ЛАТИНИЧАР ИЛИ NEDOVRŠENI HRVAT, ЈАВНО ИЛИ ТАЈНО, ЗНАНО ИЛИ НЕЗНАНО....

П О Д П О М А Ж Е


Па каже:
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
15-07-2018, 11:09 AM (Последња измена: 15-07-2018 11:09 AM од Брада.)
Порука: #76
RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
Блиски пријатељ Фрање Туђмана и један од првих финансијера ХДЗ-а, Анте Жакула, контролише преко 40 одсто производње и дистрибуције књига за основце у Србији, као власник београдског „БИГЗ школства", а одмах иза њега сљеди хрватски бизнисмен Данијел Ждерић („Нови Логос")!

Поменута двојица, уз Словенца Рока Кватерника (издавачко предузеће „Клет"), од продаје школских уџбеника само ђацима од петог до осмог разреда, у Србији зараде око 36 милиона евра годишње, а да притом ништа не улажу, нити у Србији плаћају порез. Иначе, годишњи промет уџбеника у српском образовању процењује се на 100 милиона евра.

У фебруару 2018. отворено је представништво хрватске привредне коморе у Србији, у Београду.
у Србији тренутно послује 200 хрватских компанија и Србија је за хрватску четврти пословни партнер. Тако, између осталих, у Србији послују хрватске компаније „Агокор”, „Аталантик група”, „Нексе група”, „Виндија”, „Лакталис група”, МИНДИВ, „Подравка”, „Лура”, „Магма”, „Певец”, „Нашице цемент”, „М профил”, "Дукат", "Краш" и друге.
Председник привредне коморе Србије (далке није Српска привредна комора) је Марко Чадеж, хрват.
Док хрватске компаније без проблема и без додатних оптерећења улажу у Србију, то се не може рећи за српске фирме. Када се говори о улагању српских компанија, она су чак 35 пута мања од онога што су приведници Хрватске купили у Србији.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
23-09-2018, 12:24 PM
Порука: #77
RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
Цитат:(ФОТО) СКАНДАЛ УСРЕД БЕОГРАДА: Хрватска амбасада наступила у дресовима на којима је писало Земун са шаховницама!

[Слика: 42292309_306758403444042_4932888188495593472_n.jpg]

[Слика: Diplomats-4-children-12.jpg]

https://govorisrbija.rs/foto-skandal-usr...hovnicama/
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
31-10-2018, 08:52 PM
Порука: #78
RE: Шта све можеш у Србији када ниси Србин!
Цитат:Пресуда против Правног факултета универзитета у Новом Саду, по тужби савеза мађарских ученика. "Криви" што од бруцоша траже знање службеног језика

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81...1%80%D0%B5

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dru...madjarskom
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)