Одговори 
 
Оцена Теме:
  • 2 Гласова - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКА
15-02-2016, 11:24 AM
Порука: #15
RE: СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКА
Г. Громовник важније питања због чега овај састанак ко га је иницирао.Читам новине и на основу закључујем да је Папа тражио састанак са Кирилом а не обратно.Папа је покретач"дијалога".Због чега?Зашто Папа иде на ноге Кирилу а овај пристаје.Написао сам да је католицизам у великој стагнацији у Европи, каква им је моћ кад су спали да кураву курчева Мајку Терезу прогласе светицом, а католицизам најактивнији на твитеру и фејсу(Фрања има и твитер и фејс).Папа је пре две недељу критиковао Меркелову да је"Европа јалова и у стаганацији", да је"Путин једини прави борац за хришћане"итд.Ватикан у Европи има проблем са муслиманима.То је унутрашњи проблем.Хајде да видимо зашто Русија има користи од сусрета са Папом а и Папа са Русима.Путин има дивизије и Папа то зна да у случају сукоба Запада и Истока да ће ситуација бити као у доба СССР пред распад али овај пут на супртоној страни ЕУ ће прднути у чабар.Не треба Русима виза да уђу у Европу.Кроз историју шамарли су Французе и Немце сад је на реду јенки бој.Ватикан милионе муслимана широм Европе плу Русија за вратом.Видимо да се у свету припрема тешко срање рат глобалних размера тако да ова посета има за циљ да спусти и тензије између Истока и Запада.И Руси имају користи.Ми заборављамо да су Руси под санкцијама и веч у економском рату, а горе од тога је што у Европи на делу жестока антируска пропаганда где је Хитлер мало дете у односу на "руског нечовека"итд.Овим сусретом Руси преокрећу јавно мњење на Западу бар мало.Да ли је овим сусретом Папа пусти низ воду Украјинске унијате и лудаке???Колико видим да јесте поручио им да се поклоне Москви."
Poglavar Unijatske crkve: Razočarani smo deklaracijom pape i Kirila"Папа ни реч о тзв"агресији"Москве на Украјини ни да зуцне.Још једна победа Руса.Прочитао сам декларацију Папа и Кирила нема ни говора о никаквом уједињење класична поповска срања о сиротињи, заштити хришћана у Сирији и пуштање низ воду украјинских унијата , за сад оквирно што сам прочитао у новинама.Украјинци су ударна песница Ватикана Папа их пустио низ воду.Све је то политика.Нормално је да се састану Руски патријарт и Ватиканџија Фрања па Руси су у рату а не онај мученик Васељенски патријарх који шета около и тражи мирним путем Ају Софију од Турака а не зна мученик да су Турци силом заузели све а не миром.Тотално погубљен лик, плашљив.Реално, никоме овај сикоб не би донео Руси би страдали прилично а питање да ли би Европа опстала као таква, враг је однео шалу.Знамо ми сви за улогу Ватикана у растурању Православња, знамо шта су радили на овим просторима, али овај сусрет је више оно неко примирје бред олују великих размера.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
15-02-2016, 01:51 PM
Порука: #16
RE: СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКА
Морам поновити да гријешиш. Овдије се ради о другим стварима.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
15-02-2016, 02:47 PM
Порука: #17
RE: СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКА
Ko piše taj i gresi prastaj.Razumem na sta ciljate.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
15-02-2016, 07:55 PM
Порука: #18
RE: СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКА
[Слика: uec_gr_athos_esphigmenou_monastery_black_flag.jpg]

Уздајте се у Бога, и држите барут на сувом.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
25-02-2016, 04:13 PM
Порука: #19
RE: СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКАНека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-03-2016, 10:21 AM
Порука: #20
RE: СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКА
Патријарх московски и целе Русије Кирил недавно је изјавио: „Нико ме није одговарао , зато што нико није знао. За тај сусрет је знало петоро људи – нећу их именовати.“ Ко су припадници те „петорке посвећених“ и каква је симболика „златне кише“ која пада на слику патријарха Кирила у Ротшилдовом часопису?

На крају прошле године, часопис „Економист“ („The Economist“), који спада у најутицајније британске и светске листове, изашао је са насловницом „Свет у 2016“. „Економист“ је у власништву јеврејске банкарске породице Ротшилд. Сувласник и главни уредник магазина је Џон Миклтуејт (John Micklethwait). Он је до сада више пута учествовао на заседањима групе Билдерберг, због чега, несумњиво, у „Економисту“ знају пуно о плановима тајне светске владе.

Часопис је познат по скривеном подтексту, као и „пророчанствима“ и знацима које шаље „посвећенима“. Ротшилдов лист на својој насловној страни у првом броју сваке године, кроз окултну симболику и кабалистичка учења, - доноси „пророчанства“ о збивања која су свету припремљена за наступајућу годину. Ту су приказане сложене композиције и, на први поглед, не баш међусобно повезани догађаји и ликови. Међутим, у току године развој догађаја показује да су аутори колажа на насловницама упознати са закулисним плановима „тајних владара света“.

Тако је насловница „Економиста“ из 2015. предвидела, између осталог, терористички напад у Паризу (забележен ја чак и назив клуба у коме се напад догодио, ког симболизује Бетмен – шишмиш је назив клуба), а испод њега су бројеви 13.11.15, чиме је обележен датум напада. Ни експлозија „бомбице“ у Северној Кореји није остала ненајављена.
[Слика: 2wdndau.jpg]

"Економистова" насловница за 2016. годину, изашла је са стилизованим колажом „Свет у 2016“, који представља енглеско слово "W" од речи "World".
На врху композиције је насмејано сунце, које је, по окултисткињи Јелени Блавацки, „велики магнет“, „велико око“. Барбара Мак Вотерс учи да су и сунце и земља божанска бића. Џон Рандолф Прајс га назива „соларним Логосом“ и људе позива да уђу у нову фазу светлости. У књизи Артура Кларка „Одисеја у свемиру 2010.“ јавило се ново сунце које је спречило рат САД и СССР. Име овог сунца је било - Луцифер. Сунце је кључни симбол у вавилонској религији. Хамураби је законе примио од Шамаша, „бога сунца“. Гнусни идол Ваал, против кога грме старозавети пророци, је „сунчано божанство“. Аполон (Питон) и Хелиос код Грка такође су сунчани богови. Сунце је и симбол бога Ра, врховног божанства старих Египћана. Уместо уобичајеног скривеног ока бога Ра, како је обично приказан на окултној симболици, Ра је на насловној страни „Економиста“ приказан у пуној снази и величини – као насмејано Сунце. Још у Старом Завету (Зак. Пон. 17, 27) забрањено је клањање сунцу; у Новом Завету заблистало је Сунце Правде, Христос, Бог Истинити. Очито је да се водолијашки пагани одмећу од Њега да би се клањали Луциферу, који им се представља као „Соларни Логос“.

Распоред фигура на колажу значајно се разликује од прошлогодишњег. Сада је у првом плану Ангела Меркел, као предводница новог врлог света. Обама је на одласку и не баш задовољан. Хилари Клинтон, која гледа јако улево, је илуминатска победница на америчким изборима. Иза Меркелове је Џенет Јелен (Janet Jelen), председница Банке федералних резерви (ФЕД), што би могло значити да ће банке и новац без покрића бити, уз Меркелову, најмоћније оружје „елите“.

Путина видимо намирисаног и свежег, али тек иза индијског премијера. Његов лик је ове године без наочара, јасан и у природној боји, за разлику од многих. Многе интригрира та боја ликова на насловници, неки су црно-бели а неки у природној боји. Оних у природној боји је јако мало, а ти ликови који су у природној боји по свему судећи, не припадају, за сад, посвећеном кругу марионета унутар пирамиде. Иако то може да буде само криптична варка.

Маше и обојена Марине Ла Пен, највероватније и она на одласку, по жељи илумината. Још је једна жена природне боје, а то је шефица ММФ-а, Кристина Лагард. Променила је, чини се, 'друштво' од лани и сада игра по својим правилима. Али, то је у том свету црних Ложа недопустиво, зато не чуди вест из децембра да јој већ прете тужбе и нови скандали који ће је срушити.

Најзанимљивији и неочекивани лик је лик робота у средини слике који се неприметно умешао у масу људи, очито трансхумано биће чије време тек долази или који је већ и сад одсутан али неприметан.

На насловници „Економиста“ објављена је горња илустрација која заправо чини само део целокупне слике која изгледа овако:

[Слика: 21f00nk.jpg]

У дну илустрације видимо дете које пуже према земаљској кугли, што би могло да симболише нови свет, ново рођење „Новог светског поретка“.

У човеку са турбаном на глави, чији је лик стратешки постављен у средину илустрације, многи су препознали Мајтреју односно – Антихриста.
Десно је и непознати лик са брчићима Хитлера и наочарима Хари Потера, што би могло означавати магију и диктатуру у безличном, бирократком лицу - у једном. Као да говори - Знање је моћ.

На насловници је јако упечатљива и застава дугиних боја (симболи содомита), као и Банкар са јарећим ногама, човек у куполи итд., а све то описује природу „Новог поретка“. Од хомо власти, преко одузимања свих права до ђавола који се скрива у банкарском оделу.

На насловници Ротшилдовог магазина може да се наћи још мноштво окултне симболике коју су представили читавом свету као и план за ову годину која ће, по свему судећи, бити кључна година у плановима светских сатаниста.

По први пут у историји на насловници журнала (шта више, на врху пирамиде личности), налазе се римски папа Фрањо, који маше испод „Црног сунца“ као на одласку, - и патријарх Кирил, чије је лице насликано и подсећа на посмртну маску. При том, на њега се падобраном одозго спушта злато...

Занимљиво је да је поред римског папе руски патријарх, а не „вођа светског Православља“ константинопољски патријарх Вартоломеј. Ово је недвосмислено указивало на будући сусрет (иначе, ми смо ову слику први пут видели у јануару 2016.године, месец дана пре сусрета патријарха Кирила и папе Фрање).

Као што видимо, Ротшилди су знали. Светска закулиса је знала и није била против. Напротив. Па које су то онда „моћне силе, које то нарочито нису желеле“, о којима је говорио руски патријарх, због којих је припрема сусрета држана у тајности? Иако је патријарх Кирил рекао да није у питању православни народ, закључак се сам по себи намеће. Јер „православни“ екуменисти добро знају да „код нас ни патријарси ни сабори никада нису могли да уведу нешто ново, јер је чувар благочешћа код нас увек било само тело Цркве, тј. сам народ, који свагда жели да своју веру сачува непромењену и сагласну вери Светих Отаца“. („Окружна посланица“ Источних патријараха из 1848.г.)

Тако је било, тако јесте и тако ће бити до Другог Доласка Христовог!

Амин, Боже дај!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Посети веб страницу корисника Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
05-03-2016, 12:53 PM
Порука: #21
RE: СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКА
Најзанимљивија је застава добро нам познатог племена...

Уздајте се у Бога, и држите барут на сувом.
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
04-09-2016, 05:37 PM
Порука: #22
RE: СУСРЕТ ПАТРИЈРХА КИРИЛА И ПАПЕ ФРАНЦИСКА
Иљин је давно објаснио разлику између:

1.
ТАКТИКЕ,

2.
СТРАТЕГИЈЕ

И

3.
СУШТИНЕ!

Међутим!

Нами се чини да је, ПО ПРВИ ПУТ, Цар Путин решио да направи погрешан потез на шахматној табли света!

УСУДИО СЕ ДА ДИРНЕ У

С У Ш Т И Н У !


Кирило није сигурно могао сам да чини што чини, то јест да кримо-католичку јерес латинску, на чијем челу су вековима столовале папе од рода латинских тровача и курвара Борџија и Медичија, назива некаквом "црквом", те да тако каска за нашим архи-јеретиком Иринејом, кога ћемо, ако Бог да, ускоро обријати насуво без сапуна!

То исто чека и Кирила, нису јудео-бољшевици успели да сруше Цркву Христову уз помоћ Вол-Стрита на врхунцу моћи, па неће ни нејаки Чађо, Хусо Обама, и Интернационална Лихва под којом се земља тресе од гњева Божијег!

Па каже:

Цитат:Москва и Ватикан разговарају о "новој евангелизацији хришћана"


04.09.2016.

У ГЛАВНОМ ГРАДУ РУСИЈЕ ЗАВРШАВА РАД „ЛЕТЊИ ИНСТИТУТ” ЗА КАТОЛИКЕ ИЗ ЦЕЛОГ СВЕТА

• О „поновој евангелизацији хришћана” је недавно расправљано на Међухришћанском симпозијуму који је одржан у Солуну на иницијативу фрањевачког Института (Фрањевци су онај ред фра-сотона што су својим рукама клали Србе. Прим. ПРОСВЕТАР) за духовност при Папском Антонианском универзитету и Богословског факултета Православног Универзитета „Аристотел” у Солуну.

• Пројекат Летњег института је реализован у сарадњи са Одељењем за спољне црквене односе РПЦ, као и уз финансијску подршку “Руског света” и католичког фонда Urbi et orbi и имао је за циљ „јачање академске и културне сарадње између Московске патријаршије и Свете Столице”

• Urbi et orbi је фондација америчког порекла.

• ФАКТИ: Незадовољство унутар РПЦ тешко да ће се смањивати с обзиром да Ватикан наставља свој Drang nach Osten – форсирано наступа на руски православни део Украјине, укључујући и њен исток. Чак је само питање тренутка када ће глас против тога дићи и сам руски патријарх Кирил

У МОСКВИ се завршава рад Летњи институт за представнике Римокатоличке цркве - католичке свештенике и лаике из Италије, Француске, Шпаније и Румуније, студенте са Папских универзитета из Рима, раднике Ватикана и представнике академске заједнице.

(ФРАЊЕВАЦ) Др Мојнихан је човек који симпатише руско православље и руску Цркву.

Коментаришући почетак рада Летњег института, Мојнихан је рекао да је пројекат „само једана у низу иницијатива, предвиђених да реализују Заједничку декларацију, потписану од стране папе Франицска и патријарха Кирила током њиховог историјског првог сусрета у Хавани”.

Циљ ових напора је побољшање међусобног разумевања између латинске и византијске традиције.

(Сад смо од Цркве Христове постали некаква "византијска традиција"! Прим. ПРОСВЕТАР)

Како подсећа Мојнихан, у мају ове године - током првог дела програма размене - десетак младих руских православних научника боравило је у Риму 10 дана, срели су се са папом, након чега је “један млади Рус рекао да је то искуство било “једно од најмоћнијих и најдубљих у целом мом животу”.

(Ово му дође као оно кад је Лаврентије, кога ћемо тоже да бријемо без сапуна, одвео 30 србских Свештеника у Рим да љубе руку грбавом, наказном и болесном Пољаку Војћили, који им ј том приликом даровао привеске за кључеве са својом холограмском сликом! Прим. ПРОСВЕТАР)

...преостаје опрезно лечење и тражење области сарадње са онима који су спремни да крену напред, граде мостове и разбијају зидове.

Две цркве... (ОПЕТ "ДВЕ ЦРКВЕ"...ПА ШТА ОСТАДЕ ОД НАШЕ ВЕРЕ КОЈА НАС УЧИ ДА ЈЕ ЦРКВА ЈЕДНА И НЕДЕЉИВА СА ВРХОМ НА НЕБУ И ТЕМЕЉОМ НА ЗЕМЉИ А ЧИЈА ЈЕ ГЛАВА ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС?! Прим. ПРОСВЕТАР)
...шаљу нове апостоле, али овај пут не ка незнабошцима, већ ка “успаваним” хришћанима, који су изгубили способност да буду со за друге.

Опширније ође:

http://www.fakti.org/orthodox-point/svya...i-hriscana

Море нисмо ми толико "успавани" као што јеретици мисле, биће, биће изненађеља, само да не зафали сапуна, топле воде, маказа и бријача кад буде требало, а неки ће и без сапуна онако насуво!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Пронађи све корисникове поруке
Цитирај ову поруку у одговору
Одговори 


[-]
Podeli (Prikazi sve)
Facebook Linkedin Twitter Digg

Скочи на Форум:


Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)