Владари Истока- најомраженији на Западу
|
03-02-2015, 04:07 PM
Порука: #1
|
|||
|
|||
Владари Истока- најомраженији на Западу
Сетих се нешто Лепог Боре, нема га одавно, и његове теорије о Стаљину. Нека ова тема буде омаж његовим теоријама.
Навешћу два најчешћа имена омрзнута на Западу: Иван "Грозни" (Страшни) и Стаљин. |
|||
03-02-2015, 07:20 PM
Порука: #2
|
|||
|
|||
RE: Владари Истока- најомраженији на Западу
Ја сам увек сумњао да је Лепи Бора у ствари Паја са старог форума.
![]() Невероватно је да човек са толико уписа не пређе на нови форум. Паја је први извалио Мекензија и ја мислим да је он заслужан за надимак који тренутно носи на овом форуму. ![]() ![]() И дан данас одем на стари форум и читам та препуцавања. Просветар напада запад а Дарко и Мекензи га напињу да се врати. Пре три године!! ![]() Уздајте се у Бога, и држите барут на сувом. |
|||
03-02-2015, 11:32 PM
(Последња измена: 03-02-2015 11:32 PM од херцеговац.)
Порука: #3
|
|||
|
|||
Зар се Просветар није вратио у Србију?
Ал' озбиљно! ![]() ![]() „Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта. ![]() |
|||
08-02-2015, 06:03 PM
Порука: #4
|
|||
|
|||
RE: Владари Истока- најомраженији на Западу | |||
27-07-2018, 03:36 AM
Порука: #5
|
|||
|
|||
(03-02-2015 04:07 PM)Бенито Пише: Сетих се нешто Лепог Боре, нема га одавно, и његове теорије о Стаљину. Нека ова тема буде омаж његовим теоријама. Не бих се сложио у потпуности. Медијска и политичко-интелектуална елита на Западу највише мрзи Путина па тек онда "Стаљина". Јер је Џугашвили победник. Колико сам ја приметио Запад не може да поднесе цара Николаја II Романова. С друге стране иста "екипа" обожава Тротског а не згражавају се много ни Лењиновим ликом и делом. |
|||
04-07-2019, 05:49 PM
Порука: #6
|
|||
|
|||
Ивана Грозног нападају а Петра Великог хвале иако има много сличности између њих двојице. Петар је убио свог сина исто као иван свог. Обојица су владали апсолутистички и покушавали да изведу неке своје реформе. Петар је отварио Русију према западу али је и Иван отворио луку Архангелск за енглеске трговце. Разлика између њих је што је Петар прихвата све са запада док је Иван само искористиозапад док му је требало.
|
|||
06-09-2019, 03:59 PM
Порука: #7
|
|||
|
|||
RE: Владари Истока- најомраженији на Западу | |||
« Старије Теме | Новије Теме »
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Корисник(а) прегледа ову тему: 1 Гост(а)