Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Зашто Србију сви доживљавају као комунистичку државу
#1

Срби и Србија никада се нису одрекли комунизма а и цео свет као и политичке партије данас од 1945-те гледају Србију као комунистичку државу..

Када се распадала Југославија 90-их година ХХ века, американци и запад су видели Словнце и Македонце као независне, у Хрватској су подржали ултра националистичке, десничарске политичке и војне снаге у БиХ су подржавали муслиманске сеционисте на Косову су подржавали и обучавали албанске националисте.

Интересантно у тој причи јесте да су Американци и западњаци Србију видели као комунистичку творевину, спречавали су сваки вид доласка националиста на власт у Србији. На пример у Србији би било незамисливо да државу води неко попут Фрање Туђмана, Милана Кучана, Алије, Рамуша и Хашима.

Американци су увек у Србији подржавали комунисте. Нити једног тренутка од 1945-те до дана данашњег нису подржавали националисте. То говори у прилог да су све националисте који су били против њих послали на вишегодишње робије у хашком суду.

Данас пошто у Србији нема озбиљне политчке деснице као што су били радикали у сезони 2003-2011 година, данас је западу готово све једно које на власти. Дали су деца комуниста као што су глумци и марксисти, тајкуни са дверима или пак преоубучени комунисти десничари као што су снс и њихови сателити.

Што се тиче Русије и истока. Они су исто увек подржавали левичарске и демократске политичке снаге. На пример Русима су одувек поготово у новије време били гадљиви српски националисти, никада их нису подржавали. Руси као стари комунисти поготово Путин до дана данашњег нема ништа против овакве Србије.

Такође сваком Србину су најјвећи пријатељи комунистичке и диктаторске земље Ирак, Сирија, Венецуела, Куба, Кина, Северна Кореја и остали...

Србину нису "пријатељи" Америка, Канада, Аустралија итд. Србин воли комунистичке творевине.

Исто тај Србин гади се на Дражу, ЈвуО и остало. Воли Тита, Вучића и остале диктаторе. Воли Нови Београд град који је симбол комунизма и иде често тамо на митинге попут Сава Центра, Ушћа итд...

Све у свему цео свет нас гледа као комунистичку земљу.

Цео Свет Исток и Запад никада неће дозволити да владају десничари као што владају од Хрватске до Косова.

Сваки србин се стиди српског национализма. Данас када би се било који председник Србије састао са ратним ветеранима 1999 године или генералима из тог периода био би стављен на стуб срама.

Зато је у Србији комунистану ПОПУЛАРНО причати о економским мегаломанским пројектима, попут фабрика и линија које запошљавају 100+ радника, социјали, платама, пензијама, здравству, ал о националном питању једино ако се баш мора и једино национално питање у Срба је Косово које опет изгубљено и са којим се преговара на комунистички начин...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

Кизо,
Управо "демократски" Запад који нас се ки малчице гади, устоличио је комунисте у Србији.
Британци су натерали избегличку владу, све са краљем, да се одрекне Србских ратника под вођством Драже Михаиловића, који је било легитимни вођа, односно, ђенерал, министр војске, морнарице и ваздухопловства. Што је још страшније Енглези су дали потпуну логистику комунистичком вођи Јосипу Брозу и његовим бандитима, што је учинио и Петар Карађорђевић Други.
Срби из Србије - "гегуле" нису били спремни на комунце али... постоји она народна: "Бог силу не воли ал сила Бога не моли"...
Уз онолико стрељаних по вртачама, побијених будацима и маљевима, изломљених и унакажених по комунистичким казаматима, "Гегула" је посрнуо. Да би спасио децу, да не би гледао како пуштају дресиране "вучијајке" на девојчице од 13 - 14 година, терајући их да признају где је "банда" ("банда" је био неко из ближе породице) дошло је до присилног конвертитства... Срби су почели да се писују као комунисти како би сачували оно мало преосталих младића...
Зато, нек се не чуде западњаци што у Србији још владају деца конвертита јер су их они довели до тих позиција.
Што се тиче деснице у Србији... За почетак би било довољно да се елиминишу сви кадрови који су у политици задњих 30 година а на политичку сцену доведу људи неокаљане прошлости. Људи којима би заклетва Србији била преча од живота. И, веруј да таквих има.
Одговори
#3

Види енглези су ставили исти обавештајац

Ко је био у Београд 6 месеци пре пућа
Исти обавештајац ко је снадевао КОМУНИСТЕ/ПУЧИСТЕ са оружање пре него било које оружање је стигло војске Краљевине.
Ко у канцеларије СОЕ у Барија је имао твз Титовог слику на зиду.

Е тај обавештач су енглези да прати Краља, и је успео да одвоји га од своје саветнике. И га водио сам у Скотској!

Питам вас какве одговорности сте ви сви имали у својим годинама? И какве мудрости сте имали између 16-21 године! Краљ је изгубио компас са слободу што је имао, као доста млади људи у тим годинама. А кривица за то мора да лежи на својој породицу и Краљевске породичне саветнике, зашто су то дозволили!

Али кичма сва прич око КОМУНИЗАМ је то што су СРБИ вечито убијали међусобно у братоубилачких рат!

И до дан данас него могу да суоће са својим ГРЕХОВЕ И ЗЛО!

Тако све се то мора да крије, ублажовати, или изманипулише!

Али Господ вас суди сваки дан док сте живи, и тако ће бити, сваки дан док гол се ви не одренете од тог ЗЛО!
Одговори
#4

(12-02-2019, 10:48 PM)Mekenzi Пише:  Срби и Србија никада се нису одрекли комунизма а и цео свет као и политичке партије данас од 1945-те гледају Србију као комунистичку државу..

Цео Свет Исток и Запад никада неће дозволити да владају десничари као што владају од Хрватске до Косова.

Нису Срби једини, нарочито не на Балкану!

Племенити Змаго Јелачић вели да су комунисти присутни у Зловенији више но икад и да ЊИХОВА ДЕЦА И УНУЦИ ДРЖЕ СВЕ ТАМО!

Каже да је горе него у Србији!


ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#5

Солжењицин је писао да су мењшевици иесери имали своју идеологију док је комунистичка идеологија оно што нареди врх партије. То за титове комунисте важи више него за руске а изгледа да су све странке у Србији прављене по том комунистичком модел.
Одговори
#6

Цитат: Такође, у Србији се и даље мисли и живи као у ”скраћеној Југославији”, без одговарајућих (са)осећања за суштинска (верска и национална) права традиционалних, светосавски оријентисаних Срба.
Иако смо данас формално ”грађани Србије”, више се бране ”грађанска” него српска народна права и понекад се чини као да и даље постоји она Титова Југославија, само овог пута искључиво на територији уже Србије (у рату деведесетих насилно ”ослобођене” других територија на којима су живели и још увек живе Срби). Па испада да се Југославије и југословенства нећемо решити ни деценијама после њеног пада и смрти. И та посмртна лешина једне према Србима од почетка непријатељске друштвене и државне творевине и даље трули и дан-данас онемогућава наш ”нови почетак.

Бокан

Човек је рекао сасвим лепо какво је стање у нашем друштву. Бре, разни апатриди, дођоши из три лепе узели су себи за право да комадају Србију. Што је најгоре у свој муци и невољи Шумадинац ћути! Зашто Србин из Србије ћути, зашто трпи дођоша да му диктира стил живота, али и буца државу заиста је феномен који је упоредив једино са руском судбином од пре једног века.
Одговори
#7

Мој питање је што се десило ту децу Геноцид, ко су несталих без родитеља, јели су програмираних да МРЗУ Србе?
Па што од њихове деце?
А да незаборавимо од те деце ко су били мобилисани за сремског фронта? Од оних ко су остали живи, каквих су комунисти оних постојали?

Немој ми говорити од ЈБуО, оних су били вечито убијени!
Одговори
#8

СкојевацСкојевацСкојевацЉуткоЉуткоЉутко


Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#9

.
Постоји већ таква тема:

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-staln...-komunizma

Чему отварање истих или сличних тема у недоглед?

Добар Моделатор би ваљало да обједини све, све, све....исте теме у једну, рецимо 100 тема о балавом шифтарину, шта је рек'о, кад је прнул'о, кад је ишл'о у нужник....

Узгред, шта би са Брат Јеремијом?

ЂЕ СЕ ДЕДЕ ЊЕГОВА ТЕМА?!

Бесан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним