Погледи форум

Пуна Верзија: Косово и Метохија
Тренутно прегледате lite верзију форума. Погледајте пуну верзију са одговарајућим обликовањима.
Покојни Ђинђић није хтео да се види са руским амбасадором а камоли да плаћа руски контегент КФОР-а ! А да је хтео могао је да извади из свог џепа 5 милиона долара. Знате Милошевић, Хаг, Видовдан...

Не тако залуђен евроатлантским интеграцијама , у то време председник СРЈ, др Војислав Коштуница можда је могао нешто да учини на савезном нивоу... али јачи од већине у Савезној скупштини био Вилијем Монтгормери који је био "амбасадор" САД у Београду.
Вучић 23. априла расписује референдум о Косову?
03/12/2018 08:11 Фокус 3 Србија Издвојено Србија Политика

После представљања личног предлога за "решење косовског питања" почетком априла, председник Србије Александар Вучић би 23. априла могао да распише референдум на којем ће се грађани Србије изјаснити по питању Космета и даљих интеграција Србије у Европску унију, тврди портал Србин.инфо.


Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Позивајући се на извор близак председништву портал тврди да се тренутно као датум за објављивање ове одлуке разматра управо 23. април. Истог датума 1998. године у Србији је одржан референдум о учешћу страних представника у решавању проблема на Косову и Метохији.

– У том случају, референдум би могао да буде одржан већ негде око Видовдана – наводи извор портала.

Како ће гласити референдумско питање још није познато, али се претпоставља да ће поред косовске дилеме у питање бити укључена и даља интеграција Србије у Европску унију.

– Притисци са Запада да се убрза потписивање споразума са такозваном државом Косово су све већи, па би представници власти на овај начин важну одлуку могли да препусте народу. Наравно, много ће зависити и од тога како ће гласити референдумско питање и како ће на њега реаговати владајуће и опозиционе странке – објашњава саговорник портала.

Ако је ово тачно!
Жури се Вућићу......читај наређено!
Очекивало се референдум за мондијал! Тако бих прошло без неке светске пажње!
(12-03-2018 04:39 PM)смедерево Пише: [ -> ]http://ustanizakosovo.org/

Да ли знате ко расписује референдум ?
Да ли знате ко броји гласове ?
Излазак на референдум може дати народни легитимитет А. Вучићу да коначно изврши своје обавезе и потпише да Косово ни формално ни правно није више део Србије.
Како можеш имати референдум кад овсте нема систем регистрације људи?
Ко ће гласати на КиМ?

Да тражи се само потпис.......

вучић индирекно омогућава шиптарима ВЕЛИКУ АЛБАНИЈИ на зања врата!

Зашто шиптари нетребају столицу у УН, оних се могу ујединити са албанијом ко је веч чланица УН!

Невероватно!

Ко дао је ОВЛАШЋЕЊЕ да вучић и дачић потпишу било шта?

Јели је било РАТИФИКАЦИЈЕ СПОРАЗУМ у скупштини?

Требало је бити ПУЧ онда, зашто су оних КРШИЛИ УСТАВ?

КРШИЛИ СУ УСТАВ......И сви редом су слепи, неми, глуви......и глупи, од државне безбедности, до војске, врховне судије, сану.......сви редом су ИЗДАЈНИЦИ!

Да не дрвим од улога Цецид у свим процесе изборе у СрбијиВучићев пакет решења за КиМ: брашно, уље, шећер, паштета и улошци
12. марта 2018. Став 1 Коментар

Заиста не знам да ли се сви Вулини буде у исто време али очигледно онај који први отвори очи отвори и уста па пробеседи мало али квалитетно глу…овај, принципијелно и одважно!

Како је само, понављам не знам који Вулин по реду, одбрусио: „Немамо шта да преговарамо о већ испреговараном и не треба нам никакав амерички пакет решења за Косово и Метохију- имамо наш!“
Тако је, бре, мајсторе, шта има више да се преговара о издаји, јел то лепо потписано, оверено, запечаћено крвљу…покланих Срба коалицијом са оном ђавољом фукаром Харадинајем и тачка!

Јел председник лепо поделио у директном преносу из Лапљег села онолке овце, краве, козе, тракторе и ресто магле напаћеном народу чиме је јасно ставио до знања: докле се чује мекет српских коза дотле је и Србија, и то је црвена линија испод које нећемо ићи, а ако се нека коза и провуче испод ње влада ће учинити све да јој осигура безбедност на вековном огњишту, односно, ражњу у њеном случају!

Јел председник такође најавио да ће у априлу изаћи са пакетом решења које нуди Србија, па је и раније испунио своје обећање поделивши пакете пред изборе у којима се налазило трајно решење за питање свете српске земље: брашно, уље, шећер, паштете с његовим ликом, хигијенски улошци (због родне равноправности добили су их и мушкарци) и још толико тога што је јасно ставило до знања међународној заједници и народу Србије да овдашња власт никада неће признати Косово као „државу“, опет, и да нема ко шта да утрчава с пакетима мимо поменутих, нарочито не те мутиводе и жетеоци светских неприлика- Американци, којима овде није дозвољено да се понашају као колонисти већ искључиво као домаћини, а разлика је суштинска!

Нема, бре, више уступака- или ће Рамуш формирати Заједницу српских општина (ЗСО) и капитулирати пред званичним Београдом који је јасно, гласно, пркосно и поносно рекао: „Србија се никада неће одрећи Косова и Метохије, већ само оног дела по којем су Немањићи бесправно и без икакве грађевинске дозволе зидали како им је шта пало на памет, и тек оног дела Србља који тврдоглаво одбија да напусти енклаве чувајући корен, колевку и гроб иако им је и у централној Србији омогућено да живе и осећају се као у енклавама, а ако буду баш толико носталгични власт ће им обезбедити ваучере у вредности од 5000 динара за наручивање песама с Косова и Метохије у кафанама, уколико се у њима експлицитно не помиње жал за огњиштем већ одушевљење због принципијелности и куражи

Александра Вучића да светињу не да ни по цену да у Европску унију не уђемо ни за 30 година иако смо на прагу да тамо будемо већ за 28!

Дакле, нема преговора и предаје, баш као што Вулин каза, и заиста уколико Харадинај не одобри формирање ЗСО која ће имати апсолутну власт над кућним саветима, добро, делом кућних савета и сама именовати поштаре на својој територији- Српска листа мора да обори владу, или да барем одбруси Рамушу: „Ми ти више не чистимо ципеле и масирамо табане док не формираш СЗО и тачка! Добро, ово за табане повлачимо али за ципеле остаје!“

Речју, Србија има свој пакет и туђи нам не треба јер најскупља српска реч: паштета није на продају, док замена уложака за тоалет папир долази у обзир.

Вулине, свака част, заиста, нема шта да се преговара о испреговараном!

Тике- тике- тачке- нема више враћке, што би деца рекла!

Није издаја аматерска партија шаха па да буде: „Е, могу ли да вратим потез?!“

Такнуто- макнуто: ми смо наш пакет дали, не требају нам туђа решења за свету српску земљу, брашно, уље, шећер, паштету и наравно улошке!

А, с тим што су Немањићи брљали по Косову и Метохији Србија нема ништа!

Мислим, има, решила би она то лако само да јој дозволе једно вече, два багера и десетак ликова под фантомкама, али…

Михаило Меденица, Два у један

фото: бета

Универзитет у Нишу ПОСТАО МЕКА за масовно нострификовање диплома шиптара
12. марта 2018. Хроника Оставите коментар

На Нишком универзитету од 2012. до 2016. године нострификовано је најмање 200 диплома Албанаца стечених на факултетима у Албанији, Македонији и на Косову и Метохији, и то без одговарајућих провера њихове веродостојности.

Ово масовно озакоњење високошколског звања, стеченог чак и на факултетима који имају сумњиве референце, везује се за мандат актуелног ректора Драгана Антића, за кога група професора у писму упућеном Министарству просвете тврди да је неке од њих издавао, супротно српским законима. Због тога траже да држава преиспита да ли је било злоупотреба у овом поступку, тим пре што у многим случајевима нису уважени захтеви чланова комисија за нострификацију о полагању додатних испита који су карактерисични за српски образовни програм.

Поред тога, они траже и да се утврди да ли је неко због личне користи жртвовао углед Универзитета који је постао Мека за масовно признавање диплома са албанског говорног подручја. Алиби за овакву сумњу налазе у чињеници да на осталим универзитетима у Србији није забележена оваква пракса, бланко верификовања диплома из Албаније, Македоније и са КиМ. Зато су они Министарству просвете доставили имена свих оних чије су дипломе верификоване на Универзитету у Нишу од краја 2012. до 2016. године и затражили да се свака од њих преиспита.

– Њихови власници стекли су право да се запосле у државним органима и установама Србије. Зато тражимо да Министарство просвете пошаље своју инспекцију јер је јавна тајна да је нострификација диплома Албанаца постала уносан бизнис на Универзитету у Нишу. У финансијском плану она је значајна ставка за финансирање ректората, али постоје индиције да неки челници Универзитета од ње имају и личну корист. Ова пракса је заживела под диригентском палицом актуелног ректора Драгана Антића, који је основ за њену масовну примену нашао наводно у Бриселском споразуму. Међутим, треба да се зна да се тамо дефинише само начин озакоњења диплома са подручја Косова и Метохије, а не и са подручја Албаније и Македоније. Међутим, дипломе које су нострификоване Албанцима који су факултете завршили у јужној српској покрајини су знатно мање него оне из Македоније и Албаније, што додатно подстиче сумње да се ради о поступцима који су супротни српском образовном систему – тврди група професора.

Они додају да је због тога све већи отпор професора да буду у комисији за нострификацију диплома.

– Многи су окренули леђа ректору и не желе да учествују у овој лакрдији којом се стављају потписи на дипломе које апсолутно не одговарају српском образовном систему. Они инсистирају да кандидати морају да полажу и додатне испите који су неопходни по српским законима за одређене струке. Међутим, те њихове захтеве, на предлог ректора Антића, Сенат Универзитета углавном одбија. Ипак, има професора попут Јадранке Ђуровић Тодоровић, декана Економског, која није желела да гласа ни за једно озакоњење диплома Албанаца – кажу потписници писма упућеног Министарству просвете.

Ректорат: Све је по закону

Из Ректората Нишког универзитета не негирају да су нострификовали дипломе Албанцима који су факултете завршили у Македонији, Албанији или на Косову и Метохији, али тврде да је све урађено по закону.

– Од 2012. године до данас било је више од 40 захтева за признавање високошколских исправа стечених на Косову и Метохији. Поступак признавања окончан је у 30 случајева, а регулисан је уредбама о посебном начину признавања високошколских исправа и вредновања студијских програма Универзитета са територије Аутономне Покрајине Косово и Метохија из 2012. и 2014. године. Поступали смо у складу са њима и нострификовали дипломе са факултета који су имали сертификат Европске асоцијације Универзитета. Када је реч о признавању високошколских исправа стечених из Републике Македоније, њих је било више од 100 од 2012. године до данас, а из Републике Албаније признато је око 20 – кажу у ректорату Универзитета у Нишу

Блиц.рс


Спутњик на лицу места. Хтели Србију, а добијају „Велику Албанију“ (фото) © Sputnik/ Небојша Поповић
ПОЛИТИКА
19:13 12.03.2018Преузмите краћи линк
Небојша Поповић
1144
Што је Ловћен за стару Црну Гору – то је за нас Чакор, тврде мјештани Велике и околних села, видно узнемирени и забринути због одлуке власти у Подгорици да пристане на накнадну корекцију и демаркацију границе Црне Горе са тзв. државом Косово.
Војскa Србије на граници
© МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ
Нова подлост Приштине: Утврдити границу са Србијом док траје хаос у Бриселу
У крају који је кроз историју тешко страдао и у којем су веома свјеже ране и сјећања на злочине из недавних ратова, поновно климање и преиспитивање границе са „Косовом“ чини се да рађа нову узнемиреност и бојазан од пројекта „Велике Албаније“, са којим становници подчакорских села имају подоста искуства.

Планина Чакор, осим што је изузетно богата шумом, ливадама и пашњацима, такође без сумње представља и најважнију стратешку тачку на том дијелу Балкана, чији положај у војном и геостратешком смислу пружа огромну предност и доминантан положај над долином сјеверног Лима и општинама Плав, Рожаје, Андријевица и Беране у Црној Гори, као и општином Пећ на Косову.

Изузетан положај ове планине скупо су кроз историју плаћали мјештани Велике и околних села, који су без премца најбољи свједоци историје тог краја. О томе да практично није било војске која у рату свој положај није утврђивала и на Чакору, за Спутњик потврђује проф. др. Марко Кнежевић, публициста и научни радник из села Новшићи у подножју Чакора, који каже да су „најбољи доказ о стратешкој важности Чакора бетонски ровови које су 1941. изградили италијански фашисти, а које су после наслиједили Њемци“.

Поглед на село Велика
© SPUTNIK/ NEBOJSA POPOVIC
Поглед на село Велика
Кнежевић нас је сачекао у мјесту Мурино, у близини моста на Лиму, који је нажалост данас најпознатији по једном од најтежих злочина агресије НАТО-a на СР Југославију, када је бомбардовањем тог моста од стране НАТО страдало шест цивила, од којих троје дјеце.

Управо преко тог моста пут наставља ка потчакорским селима Горња Ржаница и Велика и даље ка Чакору…

Душко Марковић и Рамуш Харадинај
© REUTERS/ HAZIR REKA
Подгорица попушта: Косово улази дубоко у територију Црне Горе
Иако сеоски, пут је у прилично добром стању, а до 1999. године био је и један од главних транзитних праваца према Косову и Метохији, којим су у прошлости свакодневно саобраћали аутобуси.
Богата шумом и плодним земљиштем, лимска долина је некада била препозната и као туристичка дестинација, док је данас већина кућа у околним селима током већег дијела године празна. Ипак, оно што највише брине мјештане јесте да би њихова имања, шуме и катуни на оближњем Чакору након демаркације могла припасти тзв. Косову.

Црква у селу Велика
© SPUTNIK/ NEBOJSA POPOVIC
Црква у селу Велика
У том смислу др. Кнежевић упозорава да су управо и Италијани на рачун Црне Горе „некада правили ’Велику Албанију‘“, и да се сада, како каже, „поново ради на стварању ’Велике Албаније‘, за шта је опет потребан – Чакор“.

„Тражећи демаркацију граничне линије са Црном Гором на Чакору, албански сепаратисти су у Котловима, на аутомобилском путу Мурина – Чакор – Пећ, који је од 1999. године затворен за саобраћај, бацили граничну таблу и пирамиде, а у скорије вријеме поставили таблу „Косово Република“. Гранична полиција Црне Горе је склонила те лажне симболе, али питање границе Црне Горе међу Албанцима остаје и даље отворено“, каже Кнежевић.

Чије су овце, његова је ливада

Кнежевић напомиње да је постојећа државна граница у мјесту Котлови у подножју Чакора према граници са Косовом „не само административна него и етничка“:

„Она одваја Руговце, односно Албанце, на једној, и Величане – Србе и Црногорце на другој страни. Да би остварили своје претензије на чакорску границу помјерањем етничке границе, Албанци су ради настањивања и коришћења купили и даље купују пашњаке, ливаде и шуме у Бјелухи и са друге стране Чакора. Јер „чије су овце, његова је ливада“, објашњава наш саговорник.

Кнежевић подсјећа да су према евиденцији Управе за имовину у Плаву, Албанци са Косова до сада купили на Чакору (Бјелуха, Шип, Чакорски поток, Јанковића ливаде и др.) имовину у укупној површини од 640 хиљада квадратних метара, и да је та имовина „сада власништво 34 купца са Косова“.

Он такође скреће пажњу и да су чакорске шуме озбиљно угрожене бесправном сјечом од стране Албанаца. „О томе говори податак да су од 1999. године до 2012. године Албанци посјекли на подручју општине Плав око 50.000 кубика бруто запремине четинара, од чега 70 одсто у атару Велике, у вриједности од 560.000 евра“.

Графит који су написали Албанци са Косова на Чакору : Косово је Чакор.
© REUTERS/ HAZIR REKA
Битка Приштине и Подгорице: Може ли Харадинај отциjепити и дио Црне Горе
Кнежевић нема дилему да је крајњи циљ корекције коју тражи Приштина помјерање границе на Чакор. „Главни циљеви демаркације, односно помјерања границе са Котлова на Чакор, по мени су проширење територије самопрокламоване државе ’Косово‘. Друго, важност стратешког положаја Чакора, и треће огромни ресурси: шуме, пашњаци, ливаде, љековито биље… који се налазе на Чакору. И то су три главна циља која они желе да остваре“, тврди Кнежевић.

Стратешки значај Чакора

Да житељи овог краја имају наглашену свијест о важности стратешког положаја Чакора, потврђује Милош Пауновић, подпредсједник Oдбора за заштиту границе.

Пауновића смо затекли у селу Горња Ржаница, које се налази на пола пута између Мурине и Велике. У разговору за Спутњик он подсјећа да су управо становници Велике у прошлости тешко испаштали због чињенице да живе на раскрсници стратешки важних путева.

„Све окупаторске војске које су пролазиле Балканом ишле су преко Чакора и оставиле ’крвави пир‘ у Великој. У турско вријеме, практично 500 година су турске карауле биле на Чакору, па затим швапске и италијанске – то је најстратешкији положај у Црној Гори“, сматра Пауновић.

Чињеница због које мјештане Велике и околних села подилази језа поводом поновног отварања питања демаркације од стране Владе, своје упориште према казивању Пауновића има и у не тако давној прошлости, када су 28. јула 1944. године Албанци са Космета уз помоћ СС дивизија „принц Еуген“ и „Скендербег“ у том селу за само неколико сати убили 428 жена, стараца и дјеце…

Најстратешкији положај у Црној Гори: Турске карауле су 500 година биле на Чакору, па затим немачке и италијанске.
© SPUTNIK/ NEBOJSA POPOVIC
Најстратешкији положај у Црној Гори: Турске карауле су 500 година биле на Чакору, па затим немачке и италијанске.
Он такође каже да је код мјештана тог села поводом демаркације изражен осјећај „неизвјесности“ и „забринутости“ јер се све, како каже, „ради мимо знања грађана и Скупштине“.

„Све планине су ненасељене на подручју Берана и Плава, а село Велика је једино које је насељено до границе. И то је оно што иритира Величане. Овдје је нечији утицај (са стране) веома јак да Црногорци попусте. Ко је тај који попушта границу? Границу не дâ нико. Ко може да овласти неког да корекцију границе изврши нека комисија за разграничење кад је граница утврђена већ стотинама година, и сад неко да је мијења метар за метар. Чланом 3 Устава Црне Горе – територија Црне Горе је јединствена и неотуђива, и даље нема мрдања мимо тога“, категоричан је Пауновић.

Због проблема демаркације између Црне Горе и „Косова“ нарочито су забринути у општини Беране, која се великом дужином граничи са општином Пећ, што је недавно потврдио и градоначелник Берана Драгослав Шћекић.

„Неко мора, и то брзо, објаснити народу о чему је ријеч. Ти који су се договарали могу један другоме поклањати своју имовину, о осталоме могу само да сањају“, казао је Шћекић, уз констатацију да и он сам „дијели оправдану забринутост суграђана са подручја Шекулара“, који, како каже, долазе у његову канцеларију да се распитују о чему се ради, јер од бомбардовања СРЈ Шекуларци су, наставља он, дневно „мало-мало“ имали „ватрене окршаје са косметским Албанцима који су им харали шуме, не презајући чак ни од убистава дрвосјеча на територији Црне Горе“.

Приштина, Косово
© FLICKR/ ANTTI T. NISSINEN
ЕУ: Демаркација границе Косова с Црном Гором услов за визну либерализацију
Предсједник МЗ Велика Маринко Бошковић не крије забринутост због договора владе у Подгорици са Приштином, због којег би граница са тзв. Косовом могла бити помјерена ка Чакору. Провео је овдје читав живот, радећи у општини Плав.

За Спутњик каже да је евидентно да преовладава „нека збуњеност код Величана“. О расположењу овдашњег становништва делом говори и табла на улазу у село на којој је поред назива места Велика неко дописао „Србија“.

Предсједник МЗ Велика Маринко Бошковић испред цркве Св. Кирике и Јулите
© SPUTNIK/ NEBOJSA POPOVIC
Предсједник МЗ Велика Маринко Бошковић испред цркве Св. Кирике и Јулите
Према речима Бошковића, изјаве власти, „о демаркацији „метар за метар“ створиле су такву конфузију да су Величани збуњени“. „То су границе између Србије и Црне Горе. Ако предсједник Владе Марковић каже да је 85 одсто грађана било против признавања Косова, значи — то су границе Србије“, каже Бошковић.

Он додаје да се ради о авнојевским границама које су потврђене у Бечу 2015. године и да Величани остају при томе „да се те границе признају“.

„Дио грађана је збуњен што се нико из Владе није обратио да каже да неће бити помјерања граница које су установљене Бечким споразумом. Такође, Харадинај је добио изборе на рачун границе. Међутим, нас интересује једино то што је Вујановић ’на трку‘ покушао да потпише неки Анекс споразума са Тачијем, о чему јавност није знала о чему се ради“, каже Бошковић.

Бошковић додаје да би било апсолутно непојмљиво да се граница помјери ка Чакору, напомињући да су у селу Бјелуха уз границу налазе имања, пашњаци, куће и гробови Величана, и да су тамо живјели Пауновићи, Стешевићи, Гојковићи… Опраштајући се са Бошковићем, питамо се хоће ли након поновне демаркације имања тих људи осванути у тзв. држави Косово.

https://rs.sputniknews.com/politika/2018...crna-gora/
Батали више дугачке текстове, тј. дневне вести.

Већ смо читали.

Ви Срби у Британији сте кажњени од Господа! Јок


(12-03-2018 10:41 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Још нам спочитаваш лекције из Лондона као оно чичиште из Канаде...

Шумадрипац ЂУБРЕ ЈЕДНО СМРДЉИВО!

Поштеди овај форум твог смрада бар за време Поста!

Номад кукаш у приватној поруци да се "закопају ратне секире, не дираш ме-не дирам те", ја к'о велим "ајде, Пост је ипак"...а пар сати после тога ти натичеш нами њемачки шлем наглаву!

СМРАДУ СА 150 АДРЕСА И ДВА НАЛОГА САМО У КРАГУЈЕВЦУ!

НЕКИ КАЖУ ДА СИ СВЕШТЕНИК...КУКУУУУУУ....КО ЈЕ ТЕБЕ ЗАПОПИО ТАЈ СЕ КРАГУЈЕВЦУ ГРДНО ОСВЕТИО!

КАД ДОЂЕ ВРЕМЕ, А ДОЛАЗИ, ТЕБЕ И ТАКВЕ КАО ТИ НЕ ДА БРИЈЕМО НО ДА

О С М У Д И М О

БРЕ, А ПО ЗАКОНИКУ БЛАГОВЕРНОГ ЦАРА ДУШАНА!

И ТИ СЕ УСУЂУЈЕШ ДА УЗИМАШ У ПОГАНА УСТА ВЛАДУ ДИМИТРИЈЕВИЋА, А ЊЕМУ НИСИ ДОСТОЈАН НИ ПЕРТЛЕ НА ЦИПЕЛАМА ДА ВЕЖЕШ!

ТИ НЕКОМ СРБИНУ ДА СПОЧИТАВАШ ШТО СЕ ЈАВЉА ИЗ ЛОНДОНА ИЛИ КАНАДЕ А НЕ ЗНАШ СТОКО БЕЗРЕПА, ДА СУ СРБИ ИЗ ИЗГНАНТСВА ОД УСТА ОДВАЈАЛИ И ЗИДАЛИ ЦРКВЕ ОВДЕ ПОЛА ВЕКА ДОК ЈЕ ЦРКВЕ ТАМО ТВОЈА ФАМИЛИЈА И СВИ РОЂАЦИ И КОМШИЈЕ, САМОУПРАВЉАЧИ ЈОСИПОВИ И НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА И ЗВЕЗДЕ, СТАРЕ ПОСТОЈЕЋЕ ЦРКВЕ РУШИЛИ И ОД СВЕТИХ ЦИГАЉА ЊИХОВИХ ЗИДАЛИ НУЖНИКЕ ДА СУ СЕ И ЖВАЉАВИ ШИФТАРИ ОД ТОГА ЗГРАЖАЛИ!


Еве ти слика твоја и твојих у Крагујевцу, сигурно можете да се препознате у маси:

Јес'то ти певао умилним дечијим гласићем "Шоку Тито" ил'неко од твојих?

А?

Негоооо...нем'о к'о онај Словенац, отац и син, дошли на изложбу слика после рата у Марибору где се види Хитлер како говори маси, па син пита оца:

-Јели тата јеси ово ти у гомили са уздигнутом руком за нацистички поздрав?

А тата ће:

-Не разумеш синко, кад је Хитлер рекао "Овај град ће вечно остати њемачки", ја сам дигао руку и повикао:

АЈН МОМЕНТ ФИРЕР!!!

Ово није смешно, СВИ СТЕ ВИ БИЛИ КОЛАБОРАТЕРИ ЈОСИПА БРОЗА ПОЛА ВЕКА А САД ПРИГОВАРАТЕ СРБИМА ИЗГНАНИЦИМА ОВО И ОНО!

Пу гаде!

Покајање вами треба и епитимија од по века!

Знамо ми таке "Свештенике", НОВОТАРЕ, који ни браду не носе свештеничку него штуцују неке три длаке до бола и оковрат носе пластичне крагнице кад изађу уград!

Ал'иде време-носи бреме...и маказе!
Оваквим људима није место на форумима и друштвеним мрежама генерално.

Свађао се са мном на пп (ако на то мисли) а човек је толико неинтелигентан да му ни потврде других људи,да Шумадинац и ја нисмо исти човек, нису довољне. И наставља по старом , клицоноша лоше енергије овог форума, стварно је претерао. Са вређањима и свим осталим које је отишло дотле да саговорнику не оставља могућност изузев да се спусти на најнижи могући ниво и само најгорим псовкама настави "дијалог" са њим.

Циркузант који се представља као Просветар је безосећајни медиокритет и изгубио је и најтању нит са реалношћу која се нама који живимо овде пројектује сваки дан. Он ништа од тога није преживео нити има меру у вређању људи који живе овде, нити има обзира према патњама са којима су се Срби носили свих ових година а носе се и данас.

Ја имам један налог на форуму, како написа госин Самарџић, једном приликом, и Шумадинац има један.Зато не бих знао са каквих се то 150 адреса овај метиљавко свађа.

(13-03-2018 12:55 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Ово није смешно, СВИ СТЕ ВИ БИЛИ КОЛАБОРАТЕРИ ЈОСИПА БРОЗА ПОЛА ВЕКА А САД ПРИГОВАРАТЕ СРБИМА ИЗГНАНИЦИМА ОВО И ОНО!

Пу гаде!
Ниси ти никакав изгнаник, ти си патолошки лажов који је сам себе убедио да је изгнаник! Отишао си одавде са 20.000 долара у данашњим парама а пре тога си имао посао. Тако да му ти дођеш један од оних који се у комунизму овајдио помало од свега а за нас причаш да смо колаборатери.У Канаду си стигао са пасошем СФРЈ.
(13-03-2018 01:58 AM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]Ја имам један налог на форуму и Шумадинац има један.

Лажеш болесни човече, већ си потпуно полудео од удвојене личности, можемо само да те сажаљевамо ал'треба неко да ти гласно каже да си болстан и да си ЛАЖОВ!

Под надимком Шумадинац поседујеш ПРЕКО СТОТИНУ IP адреса, претерасмо кад рекосмо 150 али преко 100 имаш, НЕ ЛАЖИ!

Под надимком ЈВуО-Кг имаш ЈОШ ДВЕ АДРЕСЕ са којих се јављаш час као Шумадрипац а час као ЈВуО-Кг тако да свако ко се интересује може да провери да се ради о једној особи, а први те је провалио Киза.

Међутим!

Врло је могуће да Шумадрипац и ЈВуО-Кг уствари НЕ ЗНАЈУ да се ради о истој особи, има то одавно у филму "ПСИХО"!

ЛЕЧИ СЕ!

Неки кажу да је Шумадрипац Свештеник у Крагујевцу (да се прекрстимо и левом и десном!) а двојник његов то изгледа не зна па се понаша к'о циганин вечито расположен за свађу па трчи за нами около крештећи "СЛУГО ВЕРМАХТА, ЧИЧА МИТОВАЦ, ЉОТАЧ..."!

ПС

А можда и јесте цигојнер чим га толико боли што је Марисав скупљао цигане по Крагујевцу у замену за Србске Домаћине и ђаке које је извлачио из барака за стрељање!

Тагата је србска поголема!
(13-03-2018 04:42 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Лажеш болесни човече, већ си потпуно полудео од удвојене личности, можемо само да те сажаљевамо ал'треба неко да ти гласно каже да си болстан и да си ЛАЖОВ!

Под надимком Шумадинац поседујеш ПРЕКО СТОТИНУ IP адреса, претерасмо кад рекосмо 150 али преко 100 имаш, НЕ ЛАЖИ!

Под надимком ЈВуО-Кг имаш ЈОШ ДВЕ АДРЕСЕ са којих се јављаш час као Шумадрипац а час као ЈВуО-Кг тако да свако ко се интересује може да провери да се ради о једној особи, а први те је провалио Киза.

Као што рекох, није му добро.

(13-03-2018 04:42 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]А можда и јесте цигојнер чим га толико боли што је Марисав скупљао цигане по Крагујевцу у замену за Србске Домаћине и ђаке које је извлачио из барака за стрељање!

Тагата је србска поголема!

Па колико говно требаш бити да напишеш овако нешто??? Да ли је могуће да на српским форумима има оваквих људи...Rolleyes
Референтни URL