Погледи форум

Пуна Верзија: Косово и Метохија
Тренутно прегледате lite верзију форума. Погледајте пуну верзију са одговарајућим обликовањима.
http://web-tribune.com/tema_dana/otkrive...nih-bacaca

https://rs.sputniknews.com/regioni/20180...nato-baza/

Овде се ствара велику албанију.......још ту има раскомадање!

Сви су се ругали Сљиви.........
http://www.koreni.rs/aco-srbine-ti-si-mo...-proizvod/

Варон Мунчаузен је баш одлична карактеризације александар вућић
Косовско тужилаштво подигло је оптужницу против Милорада Зајића из Клине, због сумње да је током сукоба на Косову, у јуну 1998. године, наводно починио ратни злочин.

Његов бранилац Дејан Васић рекао је Танјугу да још није примио оптужницу и да није упознат са свим детаљима, али је најавио да од суда свакако тражити њено одбацивање.

„Након подизања оптужнице судско веће Одељења за тешка кривична дела Основног суда у Пећи заказаће почетни претрес, након чега ћу уложити захтев за одбацивање оптужнице, као и приговор на доказе који су узети без присуства мог брањеника и мене”, прецизирао је Васић.

Зајић је био зимус ухапшен након што је пријавио крађу у својој кући у Клини.

Према речима његовог адвоката, тада му је речено да је под сумњом за извршење ратног злочина у селу Душевиц код Клине, а по изјави Алија Мармулакуа, који тврди да је Зајића видео са аутоматском пушком како пуца.

„Овај сведок није рекао ни да ли је то приликом неко убијен, повређен, већ је рекао да га је наводно 'видео да пуца'“, пренео је адвокат.

Он је напоменуо да му је у досадашњем току поступка као браницу тужилаштво ускратило сваки увид у спис предмета, оцењујући да је то грубо и незаконито понашање Специјалне тужитељке и представља повреду права на одбрану.

РТС је пренео да је Милорад Зајић био службеник „Југобанке” у Клини и да је обављао своје послове све време док су трајала ратна дејства, што је познато и локалном албанском становништву.

Зајић није био мобилисан, нити је на било који начин учествовао у ратним операцијама у том крају, пренео је РТС. (Танјуг)
Zašto je zabranjeno da se kaže da je KOSOVO SRBIJA!!


Ko god to kaže prolazi kroz medijski linč.
Па ви живите у Буквалној ДИКТАТУРИ......

Слушам људи на овај сајт више од 10 година!

Тако ми овсте није изненадило.......

ВИ СТЕ ИЗАЗВАЛИ СВОЈЕ САМО-ИНДУКОВАНА ДИКТАТОРА!

Ја сам вам одавно рекао да ће се ви КРПИТЕ између сами себе!

http://www.koreni.rs/ko-kome-ne-da-gazivode/
Балави шифтарин Вучић преко својих сарадника и ботова, КОЈИХ ИМА И НА ОВОМ ПОДФОРУМУ, (не да их иментујемо-сами ће се јаве), шири причу о томе како Руси „желе да изазову сукобе и спрече решење за Косово“ а да ваљда НАТО и САД хоће да нас спасу и то отимањем Косова и Метохије, и тако сачувају мир.

..бе луд збуњеног!

Бесан

O TEMPORA!

O MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!
Vučić je danas prvi put izneo zašta se zalaže,

ZALAŽE SE ZA RAZGRANIČENJE SA ALBANCIMA.

U prevodu, za nezavisno Kosovo.

Sutra će neko tražiti razgraničenje kod Vrranja, Niša, Leskovca, itd...

Srbija je od 1990 godine racunajuci rsk, rs, ko, izgubila preko 30% stanovnistva.
(09-08-2018 09:59 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Vučić je danas prvi put izneo zašta se zalaže,

ZALAŽE SE ZA RAZGRANIČENJE SA ALBANCIMA.

U prevodu, za nezavisno Kosovo.

Sutra će neko tražiti razgraničenje kod Vrranja, Niša, Leskovca, itd...

Srbija je od 1990 godine racunajuci rsk, rs, ko, izgubila preko 30% stanovnistva.

Жваљави шифтари предвођени балавим Вучићем ишту РАЗГРАНИЧЕЊЕ НА ЈУГУ а Крмнад Чварак (из партизанске породице) на СЕВЕРУ!

ИЗЛАЗ ЈЕ САМО ЈЕДАН, ВОЈНИ УДАР, ПУЧ, И УЛАЗАК БРАЋЕ РУСА У НОВОСРБ!
https://www.espreso.rs/vesti/politika/27...o-doziveli

TITO JE OMOGUĆIO ALBANCIMA DA TALASAJU NA KOSOVU, ZBOG TOGA DANAS ISPAŠTAMO: Srpski političar okrivio Broza za nesreću koju smo doživeli

Srpski poslanik izneo je svoje mišljenje o problemu s Albancima na Kosovu

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Žika Gojković i njegov POKS izdali su saopštenje u kome Albance nazivaju Šptarima i za, kako kažu, njihovo "talasanje" okrivljuju Josipa Broza Tita i komuniste.

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) podseća da su Kosovo i Metohija
prvi put dobili granice 1945. godine, kada su ih ucrtali komunisti i Albancima dali 5.198 km2 teritorije na upravu, a zatim naredne godine prošili na 10.908 km2 kao što je i danas.

Pre 1945. godine, za vreme Kraljevine Jugoslavije, kralj je teritoriju Kosova i Metohije razdelio na tri banovine, Zetsku, Moravsku i Vardarsku, tako da Šiptari nisu bili većina ni u jednoj od te tri banovine, niti su imali neka posebna prava u odnosu na druge građane. Za vreme Kraljevine Jugoslavije, nisu se dizali na ustanak, niti su tražili veća prava.

- Za vreme kralja, nije bilo nikakve granice između Kosova i Srbije, a današnju
"granicu" ucrtali su komunisti, oni koji su ukinuli kraljevinu. Oko te granice se mi sada borimo, da li postoji ili ne postoji. Da nije ucrtana od strane komunista 1946. godine i da nisu Ustavom iz 1974. dobili skoro pa državu, ne bismo imali danas oko čega da se sporimo sa Albancima, jer se stečena prava teško ukidaju. Komunisti su im dali autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohiju sa atributima državnosti i time stavili ogroman teret o vrat srpskog naroda koji nas guši i danas. Zahtevam da se narodu saopšte imena srpskih komunista koji su to dozvolili i da se crnim slovima upišu u istoriju Srba. Skandalozno je da danas mnoge ulice nose njihova imena, poput Slobodana Penezića Krcuna i sličnih izdajnika srpskog naroda – istakao je narodni poslanik i predsednik POKS, Žika Gojković.

POKS podseća da su se Albanci za vreme kraljevine ponašali kao lojalni građani.

"Šiptari su bili manji od makovog zrna za vreme kralja Aleksandra I Karađorđevića jer su znali sa kim imaju posla i da im se ne isplati da talasaju”, zaključio je Gojković.

Знаћи тек саде одјављујете ово у јавности,
Кукавци!

http://www.nacionalist.rs/2018/08/13/cel...crna-rupa/
Референтни URL