Погледи форум

Пуна Верзија: Косово и Метохија
Тренутно прегледате lite верзију форума. Погледајте пуну верзију са одговарајућим обликовањима.
https://rs.sputniknews.com/evropa/201811...kosovo-eu/

Ако раћунаш да твз Србија није имала било које друге политике осим да се учлани у том творевину што су НАЦИСТИ измислили као концепција.

Је било јасно одавно да нити можеш ућити у том нацистичкој створевини без признавање КиМ као независна држава.

Чак све потезе што је БЕОГРАДИЈА ПОВУКЛА је била са се КиМ лакше одцепи!

Једино што си чувао од твз СРБА је колективно КУКАВИЧКОГ не акције! Само шаку пара људи и то у цео српског свет, ће писати од томе.

Али да се стигла КОЛЕКТИВНА ПОБУНА.......НИКАКО!

Та КУКАВЛУК је тало ЗЕЛЕНО СВЕТЛО за све остали процесе, укљућујути ВЕЛЕИЗДАЈ ЗА ФИНАНЦИРАЊЕ РУСКОГ БАЗУ НА КиМ.........ШТО БИХ ПРОМЕНИЛА КОМПЛЕКНУ ГЕОПОЛИТИЧКУ СЛИКУ!

ПРЕМЕШЋАВАЊЕ УН1244 НА КФОР/НАТО, је опет била једна КАТАСТРОФАЛНЕ ПОЛИТИКЕ И СТРАТЕГИЈЕ БЕОГРАДИЈЕ! Србија је требала је тражити УН снаге.......и тако на тај наћим бих могли да довућемо Кине и свих тих држава ко нам даду подршке, и тако бих разблажали те ЗАПАДНЕ СНАГЕ ко су натројаних против нас!

НЕ БЕОГРАДИЈЕ је поново дала ЗЕЛЕНО СВЕТЛО, за ПУТ НЕЗАВИСНОСТ КиМ........

Што је онда следило је процес ко је кулмунирана на признавање КиМ као држава!
Али ми сни смо имали било које планове у припреми да упрећавамо државе да признају, нити смо имали политику да смањимо утицај ти државе ко су видили кампајн да се КиМ призна.
Све тај процес БЕОГРАДИЈА ЈЕ НАГРАДИЛА САД СА НОВОМ АМБАСАДОМ, КОЛИКО СУ ПЛАТИЛИ ЗА НЕКРЕТИНУ, И КОЛИКО СУ ПЛАТИЛИ ЗА ОЧИШЋЕЊЕ ОСИРОМАШНИ УРАНИЈОМА?

Следећа ЗЕЛЕНА СВЕТЛА БЕОГРАДИЈЕ је било процес диалог са РАТНИМ ЗЛОЧИНЦИМА!
Да не дрвимо од процес Бруселски споразум и НАТОФИКАЦИЈЕ РАЗБЛАЖАВАЊЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ СА РАЗБЛАЖНОМ ОХАЈО ГАРДА.....И ЊЕНОГ ДЕМИЛИТРИЗАЦИЈЕ!

БРУСЕЛСКИ СПОРАЗУМ је био следећа зелена светла!

БЕОГРАДИЈА ЈЕ БУКВАЛНО ПОЧЕЛА ДА ТРГУЈЕ СА КиМ, а кад су видили да ПЛОДОВИ свој рат воде према огрожавање саме Југ Србије.........почели са том кампајн у новине од објаћање Српске Војске!
ПВО системе је требало бити купљена као најпрви национални задатак!

Оних су могли да траже од Руса, један ПОЗАЈМИТСКИ УГОВОР......за ЛИСИН најновија текнологија!
Или УГОВОР ВОЈНО ИЗНАЈМЉИВАЊЕ, где гледаш да безбедиш одбрану у што краћом року! И гледаш труго трајна преплата.......где можеш да обносвиш своје садашне системе.....тако уместо С 300 имаш С400 и најновије авиона!

Тако стиже као фундаментални партнер Русија и њеној колективног стратешког одбрани!

Знаћи ТРЕБАЛО ЈЕ СТИЋИ ТО НАОРУЖАЊЕ АЛБАНЦЕ И МОГУЧНОСТИ ДА СИПТАРИ ОЧИСТЕ СВЕ ОСТАЛИ ДЕЛОВЕ КиМ од Срба да БЕОГРАДИЈЕ нешто покрене!

Уместо да су хавлили преко новине као БАНАНА људе, и БАНАНА ДРЖАВА, оинх су требало тихо припремати за све слеће фазе што им је чекало!

Једино могу да ЗАКЛЉУЋИМ ДА ЈЕ БЕОГРАДИЈА ЛИЧНИ КУМ НЕЗАВИСНОСТ КиМ, концепт што је веч имао у 1928, и од тога пута до овог дана нису се кренули!
ШОKИРАЋЕТЕ СЕ KАДА ЧУЈЕТЕ: ПУТИН ОТКРИО КО СТОЈИ ИЗА „ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ“!
15/11/201814694 0
Руске службе дошле до сазнања да је западна војна алијанса дала зелено светло Албанцима да крену у акцију. Еди Рама одмах потом позвао на „уједињење“.

Злочиначки НАТО пакт све отвореније и активније подржава стварање такозване „велике Албаније“, која би поред Албаније и Kосова обухватала и делове централне Србије, Македоније и Црне Горе! Из Брисела је крајем септембра стигла директива Албанцима да покрену припреме за реализацију тог пројекта.

Упозорење о томе прошле неделје је нашим безбедносним службама стигло из Москве. Руски обавештајци уз ову дојаву нашим властима доставили су и пресретнуту комуникацију која директно доказује везу НАТО пакта и албанских есктремиста у нашем региону.

Провокатор и мегафон Запада

Рама је провокатор и ово не би причао без дозволе својих газда, на првом месту НАТО пакта и САД Александар Павић, политички аналитичар.

Провоцирао и у Београду

Подсетимо, Рама је двапут посетио Београд и провоцирао власт својим запалјивим изјавама. Током посете 10. новембра 2014. изјавио је да је Kосово „независна држава и реалност која се не може мењати“, да би затим 13. октобра 2016. позвао Београд да призна Kосово јер ће „тако бити болје за све“.

Случајно или не, али само неколико дана касније, у уторак 10. октобра албански премијер Еди Рама упутио је поруку Албанцима у Црној Гори, Македонији и на Kосову у којој каже да сви они живе на „територији која треба да буде јединствена“!?! Рамина порука, тврди увек добро обавештен руски портал „Спутњик“, пренета је дипломатским каналима његовим сарадницима у Подгорици, Скоплју и Приштини, па чак и појединим албанским лидерима на југу централне Србије.

„Kако би осигурао да се његова ‘великоалбанска’ порука доволјно снажно чује на Kосову, међу 33 заменика министара у новој влади Албаније налазе се и четири Албанаца из српске јужне покрајине – Беса Шахини, Хајрула Чеку, Валбуна Шујаку и Илјирјани Бајрактари“, пише Спутњик. Саговоници Информера из српских безбедносних служби кажу да је то само почетак:

– Рамина порука о „јединственој територији“ на којој живе Албанци само је почетак новог политичког „рата“ који Рама и његови шиптарски сарадници спремају против Србије. Албански премијер не крије своје великоалбанске претензије, али сада очигледно има јаку подршку Запада, пре свега НАТО пакта, коме сметају односи Београда и Москве. Треба бити баш наиван и помислити да Рама делује самостално – преноси Информеров извор.

ОДБОР ЗА KИМ

Рама најавлјује некакав процес уједињења Албанаца који живе на Kосову и оних који живе у Албанији. Тиме показује великоалбанске аспирације, којих никако да се ослободи. Нико од српских званичника јуче није желео званично да коментарише наша сазнања. На другој страни, Александар Павић, аналитичар руског Фонда стратешке културе, каже да је Рама задужен за провокације.

– Рама не крије да је заговорник „велике Албаније“ и да Тирана има великоалбанске претензије. Међутим, треба знати да Рама ово не би причао без дозволе својих газда, на првом месту НАТО пакта и САД. Он је задужен за провокације, његов ниво у међународним односима јесте да подигне температуру. На срећу, Албанија нема снаге да припоји Kосово – процењује Павић.

Бивши потпуковник Kонтраобавештајне службе (KОС) Љубан Kаран каже да Запад и далје има лоше намере према нашој држави.

– Сједињене Америчке Државе и НАТО пакт очигледно не одустају од субверзивних планова према Србији. Топли пријем председника Вучића и министара у Бриселу и Нјујорку само су део маскирања њихових јако опасних и деструктивних намера.

Активности албанског корпуса, истовремено, део су тог тајног плана. Не смемо бити наивни… – подвлачи Kаран. Душан Пророковић, директор Центра за стратешке алтернативе, каже да то није ново.

– Прича о „великој Албанији“ почела је да се често понавлја. Ту причу ћемо тек да слушамо, а њена јачина зависиће од тога како се буде развијала политичка криза у ЕУ. Првобитна теза како ће се сви Албанци ујединити кроз евроинтеграције показала се неостварлјивом управо због те кризе у Европи – заклјучује Пророковић.

Тачи тражи албанске пасоше!

Хашим Тачи, председник лажне државе Kосово, јуче је затражио од Албаније да додели државлјанство грађанима Kосова како би се решила „изолација грађана Kосова због блокаде визне либерализације“!?!

– Европска унија је довела Kосово у положај изолације, посебно по питању либерализације виза – казао је Тачи на заједничкој конференцији са председником Албаније Илјиром Метом, који је ипак рекао да то није решење.

Вероватно ово бих могло објаснити зашто нисе могло гледајти сајт......поготово нас овде!

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/s...2018-11-19
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/p...2018-11-19
"Република Косово" није примљена у Интерпол ?

http://rs.n1info.com/a437250/Vesti/Prije...erpol.html
http://www.pravda.rs/2018/11/20/pobeda-s...-interpol/
http://www.pravda.rs/2018/11/20/dacic-o-...ali-dzabe/
https://rs.sputniknews.com/politika/2018...interpol-/
https://rs.sputniknews.com/politika/2018...ol-pobeda/
https://vostok.rs/index.php?option=btg_n...obro-slazu
https://vostok.rs/index.php?option=btg_n...u-Interpol

https://rs.sputniknews.com/politika/2018...-reakcija/

Е сад битно да се поново иде на једној офанзиви да се повезује Криминалство ту творевину и њихови шефови са њихова признавање. Повезајући са ИСИС као још један пример!

https://vostok.rs/index.php?option=btg_n...Belorusija
Generalni sekretar Interpola Jirgen Štok tvrdi da je Srbija, putem medija, ucenjivala zaposlene u toj međunarodnoj policijskoj orgaizaciji u vezi sa zahtevom Prištine za članstvo, piše prištinska Gazeta Express.
http://www.nacionalist.rs/2018/11/20/srb...-interpol/

https://www.intermagazin.rs/skot-provoci...interpolu/

http://www.nacionalist.rs/2018/11/20/ova...interpolu/

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/h...2018-11-20

http://fakti.org/globotpor/skot-kao-i-ta...-interpolu

Kako prenosi "Indeks onlajn", protiv prijema Kosova u Interpol bile su ove države:

Južna Afrika, Angola,.Argentina Jermenija Azerbejdžan
Belorusija Bolivija Bosna i Hercegovina Bocvana Brazil Buriti
Kambodža Kamerun Čile Kina Kipar Kongo
Džibuti Eritreja Španija Gruzija Grčka Granada Gvatemala Gvineja
Ekvatorijalna Gvineja Solomonska ostrva Indonezija Iran
Kirgizstan Laos Lesoto Liban
Malezija Maroko Mauricijus Meksiko Moldavija Mozambik
Nianmar Namibija Nepal
Uganda Filipini Dominikanska Republika Rumunija Kongo
Rusija Srbija
Sudan Surinam Sirija Tunis Venecuela Somalija

Što se tiče zemalja koje su bile uzdržane, rezultat je na kraju drugog kruga bio ovakav:

Alžir Antigva i Barbuda Burkina Faso
Zelenortska ostrva Republika Koreja Egipat
Ujedinjeni Arapski Emirati Ekvador Etiopija
Mađarska Izrael Jamajka Japan Kenija
Mongolija Nikaragva Uzbekistan Peru
Sejšeli Slovačka Tadžikistan Vijetnam

Колико су од ових државе гласали за независност КиМ?
http://www.nacionalist.rs/2018/11/21/bri...kriminala/

https://vidovdan.org/info/milorad-vukasi...-u-evropi/
https://www.espreso.rs/vesti/politika/31...rad-i-srbe

https://rs.sputniknews.com/politika/2018...sankcije-/
https://rs.sputniknews.com/politika/2018...sto-potez/
https://rs.sputniknews.com/politika/2018...basadori-/

https://twitter.com/srbininfo/status/106...8172488705

http://www.pravda.rs/2018/11/21/pacoli-k...bedom-zla/

http://fakti.org/serbian-point/vucic-sko...d-beograda

https://vidovdan.org/info/porodice-zrtav...interpolu/

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/n...2018-11-21
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/d...2018-11-21
http://informer.rs/vesti/politika/409048...avnog-vrha

Е сад зашто ове вести изјавља ССМ? Зашто нема РАТ само са шиптарима, него са НАТОМ.
Е сад јели ССМ, овде читај влада београдије жели да константно убеђује Срба, да немужемо да поново да ратујемо, поготово са НАТО?
Тако је лакше да психолошко убеђујемо Срби да напусте КиМ, тако да ми можемо даље да останемо на власт са поном благослов својим спонзураше?

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3...liona-evra
https://rs.sputniknews.com/vesti/2018112...-Pristina/
https://vidovdan.org/info/albanci-spalji...e-tablice/
https://rs.sputniknews.com/politika/2018...a-kosovu-/
https://rs.sputniknews.com/rusija/201811...-beogradu/
https://rs.sputniknews.com/vesti/2018112...e-albanci/
https://rs.sputniknews.com/radio_sputnji...-sputnik-/
https://rs.sputniknews.com/politika/2018...naj-takse/
https://rs.sputniknews.com/vesti/2018112...ultimatum/
https://rs.sputniknews.com/vesti/2018112...e-tablice/
https://rs.sputniknews.com/vesti/2018112...kupljenja/
https://rs.sputniknews.com/vesti/2018112...-Interpol/

http://www.pravda.rs/2018/11/22/gori-srp...ice-video/
http://www.pravda.rs/2018/11/22/kosovske...mitrovice/
http://www.pravda.rs/2018/11/22/prljavi-...no-kosovo/
http://www.pravda.rs/2018/11/22/han-pris...i-povucen/
http://www.pravda.rs/2018/11/22/burna-no...sti-video/

https://www.espreso.rs/vesti/politika/31...ario-video
https://www.espreso.rs/vesti/politika/31...-na-kosovu
https://www.espreso.rs/vesti/politika/31...pski-lekar
https://www.espreso.rs/vesti/politika/31...-od-napada
https://vidovdan.org/info/siri-se-vatra-...aj-likuje/
https://vidovdan.org/info/aman-finansira...e-krvnike/

https://vostok.rs/index.php?option=btg_n...g-ciscenja
https://vostok.rs/index.php?option=btg_n...ru-Kosmeta
https://vostok.rs/index.php?option=btg_n...-priznanje

https://www.rt.com/news/
Што ме забрињује нема много од ове веси на енглеске преставе ове медијске куће!

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/u...2018-11-22
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/p...2018-11-22
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/o...2018-11-22

Мислим да ово служи као још једна прилика да се смањи та признавање......и тако да је казне.

Ово све води према уједињење КиМ са Албанијом, што ће поново отворити опетит југ Србије.
Референтни URL