Погледи форум

Пуна Верзија: И шта нам је још донео 5. октобар?
Тренутно прегледате lite верзију форума. Погледајте пуну верзију са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4
(05-10-2016 12:52 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Živeo 5. oktobar!
Daće bog biće ih još i nećemo ponoviti iste greške sledeći put.

"Следећег пута" НЕЋЕ БИТИ!!!

Једини прави пут, србска уска стаза, за излазак из овог безизлаза, јесте

П У Ч,

ВОЈНИ ДРЖАВНИ УДАР И НАСИЛНА СМЕНА ДАНАШЊЕ ТРУЛЕ ВЛАСТИ У NOVOSRBU!

Пре свега да се разумемо, ПУЧ, ВОЈНИ ДРЖАВНИ УДАР, није никаква револуција, напротив!

ПУЧ је најчистија и по људске животе и имања најбезболнија смена власти, безболнија чак и од смене на врху Државе као последице демонократије и гласања 1 билмез=1 глас!

Пар сати акције, пар погинулих најтврђих властодржаца и издајника који већ поодавно некажњено удишу драгоцени кисеоник Отаџбине Србије и избацују смрдљиви угљен-диоксид, попут Крмнада Чварка (из партизанске породице), ал'тај смрдииии....страшно човече, и....готовоооо!

Већ сутра-дан пучина ће моћи да се посвети својим пословима ослобођена најзад од трућања политичких странака, бљувотина плаћеника Гњилежног Запада, Фарме, Парова и осталог талога западне подкултуре...

То рецимо, није случај са грађанским ратовима и револуцијама као што је било оно паљење Скупштине ђе је пучина (иначе стока једна грррдна, добре душе кад јој ребра пучу) све попалила и износила намештај ал'слику Милоша Минића нико се није наш'о да разлупа, ено је још виси тамо на почасном месту!

ДОСТА БРЕ ВИШЕ, ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ ДА НЕ БУДЕ ОПЕТ МЕЛЕОН НА УЛИЦАМА!

УКИДАЊЕ КУМЧЕТА-НЕДОНОШЧЕТА ЈОСИПА БРОЗА, АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ ВОЈВОДИНЕ, И ГРАНИЦА СА КОСМЕТОМ-НАЈБОЉА ДРЖАВОТВОРНА МИСАО У СРБА У ОВОМ ВЕКУ!

СВЕ ПАТРИОТСКЕ СТРАНКЕ, ПОКРЕТИ И СТРАНЧИЦЕ ДА СЕ СЛИЈУ У ЈЕДАН ПОТОК КОЈИ ЋЕ ПОСТАТИ ЦУНАМИ, ДОСТА ЈЕ БИЛО „СВАКА ВАШКА ОБАШКА”!

НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА, НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!!!

К'ОРУЖЈУ И БРАЋИ РУСИМА!


Ђаво је однео шалу!

ТРЕБА ДА СЕ ВРАТИМО ВОЈНО-МОНАШКОЈ УПРАВИ У ЗЕМЉИ СРБИЈИ ЈЕР СМО КАО НАРОД БИЛИ НАЈУСПЕШНИЈИ И НАЈСРЕЋНИЈИ КАД СУ НАМ ЗЕМЉУ ВОДИЛИ ВОЈНИЦИ И МОНАСИ!

У таквој Србији кад СРБСКИ КРАЉ-ВОЈНИК каже да је ПУЧ нешто најбоље што нам се догодило од пада титовско-усташке творевинме СФР Шугославије, онда сви Срби скачу, ударају петама и вичу:

-РРРРАЗУМЕМ!!!

Ако не буде овако-ништа однас, 'ебо ти нас!

Нема нами спаса док не схватимо да нам исти лежи само у сопственом труду, а то је:

ДА УЧИНИМО СВЕ ШТО МОЖЕМО ДА СЕ СТВОРЕ УСЛОВИ ЗА

С Т А Л Н И

ДОЛАЗАК РУСКОГ ОРУЖИЈА У ВИДУ РАКЕТНИХ ВОЈНИХ БАЗА У СРБИЈУ, ЗА

С Т А Л Н О

1.
ПРИСУСТВО РУСИЈЕ У СРБИЈИ,

2.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ,

3.
НАСЕЉАВАЊЕ И МЕШАЊЕ РУСА И СРБА, СРБКИЊА И РУСКИЊА (Нарочито Рускиња) У СРБИЈИ,

4.
РЕФОРМУ ВУКОВЕ „РЕФОРМЕ” СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ПИСМА СА ПОВРАТКОМ, У ОКВИРУ МОГУЋЕГ, НА ЈЕЗИК СВЕТОГ САВВЕ, СИМЕУНА, АРСЕНИЈА, МАКСИМА, ВАСИЛИЈА И ПЕТРА, СВЕТОГ ВЕЛИКОМУЧЕНИКА ЛАЗАРА И СВЕТОГ СТЕФАНА ВИСОКОГ,

5.
СТВАРАЊЕ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ (ПОПУТ КОЗАЧКОГ У РУСИЈИ) СОЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА СРБСКОГ,

6.
МИЛИТАРИЗАЦИЈА ЦЕЛОКУПНОГ ЖИВОТА У ВОЈНО-КРАЈИШКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ!

Не пођемо ли овим Отачким путем...

П Р О П А Ш Ћ Е МО !!!


Паметном, у надежди смо, доста!
И ја мислим да неће бити више 5. октобра нити неког домаћег Маидана тако да ЕУРОпејци могу само да сећају и да жале што нисмо урадили ов или што нисмо ухапсили оног. Свет се променио и мења се.
(05-10-2018 12:44 PM)Ултрадесничар Пише: [ -> ]И ја мислим да неће бити више 5. октобра нити неког домаћег Маидана тако да ЕУРОпејци могу само да сећају и да жале што нисмо урадили ов или што нисмо ухапсили оног. Свет се променио и мења се.

Meni je najjžalije nacionalista u Srbiji kojih više nema ili ostala šaka zobi, i Vučić ih stavio pod svoje, nemaju ni ideologiju ni čojstva..

Danas koliko vidim napredni radikali piždre što se desio 5.X.

A najjsrećniji smo što je Boško Obradović podržao 5.X i što niti jednu jedinu reč nije rekao protiv a drago nam je da je u koaliciji sa vrhom demokratske stranke koji je rušio Miloševića.
Кизо појма немаш к'о да ниси тада био у Србији...а можда и ниси, због твојих коментара нами се чини да си пубертетлија који се тада није ни родио!

Јок

Међутим!

Ево шта се ваистину догађало тог 5-ог октомбра, па каже:

1.
ЦЕЛОКУПНА ОПОЗИЦИЈА У NOVOSRBU је својевремено и оформљена од стране умирућег титоистичког и комуно-сатанистичког режима титића без покрића а са намером да буде ИКЕБАНА уз РЕЦИКЛИРАНУ ВЛАДУ КОМУНО-САТАНИСТА И ЊИХОВИХ НАСЛЕДНИКА.

2.
УДБА, СЛУЖБА, БИА-ЦИА, (зови је како ти драго весели Србине), је већ у полазу поделила опозицију на ЛЕВУ (љуцкиправа, еUропске вредности, подкултура и шунд-култура Гњилежног Запада, квази-образовање, педери, лезбејке, итд.) и ДЕСНУ (Србовање, шајкаче, опанци, "четнички" фолклор, ал'само на кашчицу).

3.
Лево је преузео одртавела комуњара Мићуновић а десно је требало да води комуњара Вук Драшковић, шеф кабинета Мике Шпиљака.

4.
Међутим, никад на иде све по плану, испречио се бунтовник и аутентични Србин Војислав Шешељ, такође дете комуно-сатанизма, не заваравајмо се, који се убрзо завадио са кумом Вуком Драшковићем.

5.
Комуњара Мићуновић је убедио комуњару и четника-почетника Драшковића да "нема места на политичкој сцени ДЕСНО од титића без покрића", то јест не може се Србовати више од Слобе ако ти је живот мио, но треба скренути НАЛЕВО (љуцкиправа, еUропске вредности, подкултура и шунд-култура Гњилежног Запада, квази-образовање, педери, лезбејке, усе, насе, подасе...итд.)!

6.
Драшковић је думао и думао и издумао да је дртина Мићуновић у праву и...скренуо своје "четнике" у љуцкиправа, европске вредности, подкултура и шунд-култура, квази-образовање, педери, лезбејке...итд. Да није жалосно било би смешно кад исти на Равној Гори пљује по Караџићу, Младићу и Републици Србској а пучина (стока једна грррдна) масовно носи мајице са ликовима Караџића и Младића и њему аплаудира и урла, виче "Вуче, Вуче..."

7.
Шешељ, као изузетно интелигентан шахиста, је увидео, нарочито после покушаја побуне против титића без покрића после ударања граница на Дрини, кад му је на УСТАНАК дошло свега 5,000 људи, (а пар дана доцније читавих 100,000 је изашло да пали грчку амбасаду због...кошарке), увидео дакле, да се од гов*ана пита не прави те да некако мора да се нагоди са УДБОМ и Слобом и...нагодио се!

8.
Од тада Радикална СТРАНКА је ВЕЧИТО ДРУГА на политичкој сцени Србије и...УОПШТЕ СЕ НЕ БОРИ ЗА ВЛАСТ НЕГО ЗА ГЛАВНУ ОПОЗИЦИЈУ ВЛАСТИ, БЕЗ ОБЗИРА КОЈЕ!!!

9.
Доказ:

а)Милошевић, као главна штеточина и неизлечива комуњара, шугословен и титоиста, није никад ОЗБИЉНО УГРОЖЕН већ му је ВЕЧИТО ДРУГА Радикална СТРАНКА увек верно ЧУВАЛА ЛЕЂА.

б)Приликом рушења титића без покрића Радикална СТРАНКА није зграбила власт која се те '99-е године котрљала улицама Београда, него је устоличила Воју Коштуницу, опет у намери да заузем ВЕЧИТО ДРУГО место на политичкој сцени, које, узгред, ГАРАНТУЈЕ ЛЕПО УХЉЕБЉЕ читавој једној новој генерацији лепиоца плаката и професионалниих "бунтовника"!

в)Кад се Ђинђић, који се показао лукавијим,успентрао на грбачу Србског Народа са свега 2,5% подршке, хватајући се за Вуков Монтгомери мантил, (сцена коју смо очима гледали на неким трибинама тамо), Радикална СТРАНКА се јопет задовољила ВЕЧИТО ДРУГИМ местом.

г)Кад је Шешељ отишао у Хаг у намери да своју животну партију шаха добије ЖРТВОМ КРАЉА, оставио је Радикалну СТРАНКУ Томи-Коми са наређењем да СТРАНКА остане ВЕЧИТО ДРУГА, што је Тома-Кома испоштовао, како под Коштуницом тако и под Тадићем, сетимо се поклона победе на изборима Тадићу ПРЕ него што су резултати и објављени.

ЗАКЉУЧАК:

И поред надчовечанских напора поштених Срба да остатке од остатака Радикалне СТРАНКЕ одрже у животу, основни проблем те СТРАНКЕ јесте у чињеници да је иста оформљена само и једино да би била ВЕЧИТО ДРУГА а не да УЗМЕ ВЛАСТ, што се види и из чињенице да та СТРАНКА уопште и нема програм како и шта ако дође на власт, већ само и једино, уз уобичајено Србовање, вербалну критику ПОСТОЈЕЋЕ ВЛАСТИ,мало ли је за СТРАНАЧКО ухљебље у СИСТЕМУ!

Зато Вучић и цела његова булумента евро-талибана и западних угузљуба више воли Радикалну СТРАНКУ у Скупштини него ДВЕРИ, јер пред очима страних амбахада и западних окупатора ваља имати и ДЕСНУ ОПОЗИЦИЈУ у Скупштини, која, као у целом западном свету, МОРА да буде неђе око 10, највише 15%, што ће рећи ИКЕБАНА за смиривање бунта свих поробљених народа кад им се у некад суверене Државе уводи ГМО храна, педерско васпитање у школе и вртиће и легиони перигуза, араберије и остале циганије из целог света!

Међутим!

СЛАВА БОГУ НАЈЗАД НАЈБОЉИ СРБИ СХВАТАЈУ ДА СИСТЕМ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС НЕ МОЖЕ НИШТА ПРОМЕНИТИ!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!!!

Вріеме є да се окупимо!

Вріеме є да што углавимо!

Нека буде борба непрестана!

Нека буде што быти неможе!

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

СЛАВА РОССИИ !

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !


Да исполњатсја уста наша хваљенија твојего Господи!

Jако да појем Славу Твоју, јако сподобил јеси нас Причаститисја Свјатим Твојим Божественим Безсмертним и Животворјашчим Тајнам:

СОБЉУДИ НАС ВО ТВОЈЕЈ СВЈАТИЊИ, ВЕС ДЕН ПОУЧАТИТСЈА ПРАВДЈЕ ТВОЈЕЈ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

Воскресение Христово видјевше, поклонимся Святому Господу Иисусу, единому безгрешному!
Цитат:ПРОСВЕТАР
Кизо појма немаш к'о да ниси тада био у Србији...а и ниси, због твојих коментара нами се чини да си пубертетлија који се тада није ни родио!

Bio u ono vreme punoletan, član otpora na pokrajinskom i lokalnom nivou.

Mnogo energije se ulagalu u 5.x nismo stajali koliko je bilo posla al koja energija je bila.. Niko i nikad neće imati toliko ljudi, toliko akcija, desavanja, svega..

Ovo danas je nja nja ua vučić, onda ovi viču ua đilas... Itd.
[Слика: 43178545_1552494134897323_5037480331599413248_n.jpg]
(05-10-2018 02:24 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]
Цитат:ПРОСВЕТАР
Кизо појма немаш к'о да ниси тада био у Србији...а и ниси, због твојих коментара нами се чини да си пубертетлија који се тада није ни родио!

Bio u ono vreme punoletan, član otpora na pokrajinskom i lokalnom nivou.

Mnogo energije se ulagalu u 5.x nismo stajali koliko je bilo posla....

Пааа...видимо како те је Чемерика наградила за труд јербо се жалиш да си данас сирома' к'о црквени миш!

Чловече, па зар не видиш да су миљеници Чемерике све сам цигојнер к'о Чеда мандов од оца Тарзана Јовановића, као и црни Арапи попут Ђуке бизона и оног Шормаза!

Боље би ти било да си се учислио код Великог Војвода јербо Радикална је и тада солидно заузела ВЕЧИТО ДРУГО место на политичкој сцени које ГАРАНТУЈЕ ЛЕПО УХЉЕБЉЕ читавој једној новој генерацији лепиоца плаката и професионалниих "бунтовника"!

Да си тада ушао у Радикале не би се данас крио иза завесе и стрепео оћел' Крмнад Чварак (из партизанске породице) попреко погледати на твој кибиц-фенстер кад протутњи кроз Вршац на челу конвоја џипова са затамњеним стаклима!

Ех Кизо, Кизо....тагата је твоја поголема!

Тужан
E kada bi se Boško se oglasio ili napisao twit kako su žuti lopovi izdali, opljačkali i uništili Srbiju posle petog oktobra..
Al jbg ko bi reko da će Boško biti sa vrhom DS-a u koaliciji..
(05-10-2018 01:02 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(05-10-2018 12:44 PM)Ултрадесничар Пише: [ -> ]И ја мислим да неће бити више 5. октобра нити неког домаћег Маидана тако да ЕУРОпејци могу само да сећају и да жале што нисмо урадили ов или што нисмо ухапсили оног. Свет се променио и мења се.

Meni je najjžalije nacionalista u Srbiji kojih više nema ili ostala šaka zobi, i Vučić ih stavio pod svoje, nemaju ni ideologiju ni čojstva..

Danas koliko vidim napredni radikali piždre što se desio 5.X.

A najjsrećniji smo što je Boško Obradović podržao 5.X i što niti jednu jedinu reč nije rekao protiv a drago nam je da je u koaliciji sa vrhom demokratske stranke koji je rušio Miloševića.

Ти си баш оптерећен Бошком и радикалима ? Кез
5. октобар реприза 27. марта

http://www.novosti.rs/вести/насловна/реп...а-27-марта

Линк сам поставио само подсећања ради за оне који су канда заборавили шта се заправо догађало по Србији од престанка НАТО агресије па до пуча.
Лова! лова је одрадила своје!
Опаска како се није тек тако неко пробудио 5 октобра 2000-те и одлучио се да крене пут Београда сасвим је тачна.
Дакле, неко је дрпио огромну лову а пучина се задовољила обећањима како ће и њој припасти део плена од продаје Отаџбине!
Ономад се кукало што срушише Кнеза (Павла) и навукоше бес Шваба, а данас кукају како их је преварио ДОС хохштаплерај све са коштуњавим.
Жао нас је пучино, тражили сте - водајте опанке!
Војводо Јеремија, 'ел аутор текста овај Кордић комуњара?

http://ssr.org.rs/milos-kordic-ozivljava...75-godina/

Богме, ако је тако, у току је рехабилитација и жал за Злободаном Милошевићем. Још мало па ће га сврстати у ред часних срБских родољуба.... Јок
(05-10-2018 11:59 PM)Јеремија Пише: [ -> ]5. октобар реприза 27. марта

http://www.novosti.rs/вести/насловна/реп...а-27-марта

Линк сам поставио само подсећања ради за оне који су канда заборавили шта се заправо догађало по Србији од престанка НАТО агресије па до пуча.
Лова! лова је одрадила своје!
Опаска како се није тек тако неко пробудио 5 октобра 2000-те и одлучио се да крене пут Београда сасвим је тачна.
Дакле, неко је дрпио огромну лову а пучина се задовољила обећањима како ће и њој припасти део плена од продаје Отаџбине!
Ономад се кукало што срушише Кнеза (Павла) и навукоше бес Шваба, а данас кукају како их је преварио ДОС хохштаплерај све са коштуњавим.
Жао нас је пучино, тражили сте - водајте опанке!

Не бих се сложио да је 5.октобар реприза 27. марта. Извршиоци пуча су српски официри ЈВ за које нема доказа да су узели "лову" од британских или америчких обавештајних служби ( за разлику од Српског култ. клуба ).

Што се тиче 5. октобра у прву си. Знам људе су видели својим очима како "Народни" покрет Отпор у кесама за ђубре добија лову из Будимпеште где је "амбасадор" Вилија Монтгомери био један организатора "рушења комунизма" и повратак " Србије у Европу".
(06-10-2018 12:28 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Војводо Јеремија, 'ел аутор текста овај Кордић комуњара?

http://ssr.org.rs/milos-kordic-ozivljava...75-godina/

Богме, ако је тако, у току је рехабилитација и жал за Злободаном Милошевићем. Још мало па ће га сврстати у ред часних срБских родољуба.... Јок

Кордић једноставно говори истину а мени је то најважније. Нисам од оних којиИстину гледају страначким наочарима.

Што се тиче Слободана Милошевића... Био је председник којег је народ готово акламацијом изабрао и то се мора поштовати.

Него, јеси ли ти чуо песму:
Три хиљаде црне браде а пред њима Корда Раде!
Свиђа ми се презиме.


Страница: 1 2 3 4
Референтни URL