Погледи форум

Пуна Верзија: Како су Карађорђевићи уништили Србију и Србе после 1918.
Тренутно прегледате lite верзију форума. Погледајте пуну верзију са одговарајућим обликовањима.
1918. син Српског Краља Петра, није пристао да се окруни Српском Круном.

Уместо тога је утопио две Српске Краљевине у једну Југословенску Монархију и самопрогласио се некаквим "Југословенским краљем" - ма шта то значило...

Значи одбацио је Српску Веру, Нацију, Језик, Идеале, Хероје и усвојио:
- Југословенску "веру": све вере и ни једну, значи САТАНИЗАМ.
- Југословенску "нацију" (србин + словенац + хрват)...
Списак би био бесконачно дуг и тужан...

Када је та лудачка творевина била уништена од Немаца 1941 године ЗА ТУЦЕ ДАНА (на пример Слобина Југославија је ПОБЕДИЛА НАЈБРОЈНИЈУ И НАЈСКУПЉУ ВОЈСКУ НАТО-1999...) и удављена у мору Српске крви, син тог Ослободиоца, Витеза, Племенитог... Петар је:

1943. Позвао Дражу и четнике да престану да сарађују са Немцима...
Да се побратиме са (тада) титовачким бандама...

Све је то било у Лондону, који је НАРЕДИО Италији да код капитулације предају оружје ТИТОВИМ (тада) БАНДИТИМА.

Али ни то није било доста, па је Петар ПРВИ (јер је то ПРВИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ КРАЉ СА ИМЕНОМ ПЕТАР), у мају 1943. сменио владу са Дражом као Министром Војним и поставио за мандатара Југословенске владе Шубашића.

После се зна:
- Тито, партизани и АВНОЈ су ПРИЗНАТИ МЕЂУНАРОДНО КАО ИЗРАЗ КРАЉЕВЕ ВОЉЕ!
- Дража и четници су постали ПЕТОКОЛОНАШКА БАНДИТСКА БАНДА.

Све је то ишло дотле, да су Совјети морали Титу као представнику Савезничке Краљевске Владе из Лондона да пишу МОЛБУ о проласку кроз Југославију.

Шта каже друг Малтешки Витез Јосип Јожа Броз о томе:
Цитат:„Jedna od prvih stvari o kojoj smo diskutovali bilo je pitanje zajedničkih oparacija između naših dviju vojski. Bilo je to u njegovoj kancelariji u Kremlju… Dalje, dogovorili smo se koliki deo Jugoslavije da se oslobodi zajedničkim snagama, dokle njihove trupe idu, a dokle naše i konačno koliko vremena njihove trupe da ostanu kod nas. Tu smo utvrdili da nam oni daju kao pomoć za oslobođenje Beograda jedan tenkovski korpus, a da zatim njihove snage napuste Jugoslaviju, pošto bude oslobođen Beograd i time bude učvršćeno njihovo lijevo krilo za napad na Budimpeštu. Posle ovih razgovora zajednički smo napisali kominike, u kome je gornji sporazum preciziran…“

Опет Југословенски Краљ Петар, позива 12.септембра 1944. на радио Лондону четнике да:
Цитат:"U ovim sudbonosnim i za Jugoslaviju velikim danima, kada pobedonosne armije Sovjetskog Saveza stoje na našoj granici, s jedne strane, a američke i britanske, s druge strane, kada je dan naše slobode u punom svanuću, pozivam sve Srbe, Hrvate i Slovence da se ujedine i pristupe Narodnooslobodilačkoj vojsci pod maršalom Titom. Sa mojim punim znanjem i odobrenjem, Kraljevska vlada Dr Ivana Šubašića zaključila je važne i korisne sporazume sa tom našom narodnom vojskom, koja je jednodušno priznata, podržavana i pomagana od naših Velikih Saveznika, Velike Britanije, Sovjetskog Saveza i Sjedinjenih Država Amerike.

Samo tako ujedinjeni u borbi moći ćete sačuvati neokaljanu čast i slavu Jugoslavije i završiti konačnom pobedom najlepšu legendu hrabrosti i ljubavi za slobodu, kojom ste do sada zadivljavali svet. Vaša bratska sloga i jedinstvo razbiće sve neprijateljske planove, a naša otadžbina dočekaće teško zasluženu slobodu i uputiće se srećnijoj budućnosti mira i pravde u krugu Ujedinjenih naroda i celog slobodoljubivog čovečanstva.

Svi oni koji se oslanjaju na neprijatelja protiv interesa svog vlastitog naroda i njegove budućnosti, i koji se ne bi odazvali ovom pozivu, neće uspeti da se oslobode izdajničkog žiga ni pred narodom, ni pred istorijom.

Ovom svojom porukom vama, odlučno osuđujem zloupotrebu imena Kralja i autoriteta Krune, kojom se pokušava opravdati saradnja sa neprijateljem i izazvati razdor među borbenim narodom u najtežim časovima njegove istorije, koristeći time samo neprijatelju.

Klanjajući se žrtvama, pozdravljajući vašu borbu i odajući zahvalnost našim Velikim Saveznicima, pozivamo vas da svesrdno pozdravite pobedonosne savezničke armije, koje bi došle da vam pruže pomoć u potpunom izvojevanju oslobođenja naše zemlje.

Živela naša velika slobodna federativna Jugoslavija!"

Шта је рекао Дража на ову промену улога из Легалног и Легитимног Хероја у нелегалну, бандитску, зликовачку персону и покрет:
Цитат:Најтежи ударац задао нам је краљ чијим смо се именом заклињали, Бог и народ нека му суде.

Тим и сличним потезима, Карађорђевићи су се не само ОДРЕКЛИ КРУНЕ СРБИЈЕ, већ и Југославије те крваве БЕЗБОЖНЕ И САТАНСКЕ творевине, јер када су већ Малтешког Витеза (Римокатолика по дефиницији) поставили за Дучеа у Југославији, тиме су преузели ОДГОВОРНОСТ и за ћораве кутије, УБИСТВО око 75.000 Срба од стране усташа и титоваца 1943-45 у Србији и Црној гори и све остало!

Јер сва "суђења" и убиства Тита над Србима, ЛЕГАЛИЗОВАО ЈЕ КРАЉ ПЕТАР ЈУГОСЛОВЕНСКИ, оног секунда када га је прогласио за Легалну и Легитимну особу.

Ја нисам сигуран дал Џорџ Сорош даје 100, или 200 ЕУРА ономе ко брани Југославију Александра, или Тита (исти су ..... обе...), али сам сигуран да Проклетство Родитеља Српског Народа чека оне који узму тај големи новац.

И да увод завршим чувеним хвалоспевом Светог Владике Николаја Велимировића упућеном Витешком Краљу:
(нађите негде и прочитајте као ПРИМЕР како Свети Владика није НИКОГА ОСУЂИВАО, па ни рецимо Љотића, чак ни Хитлера...)

Мишљење Светог Владике о Краљу Александру је у суштини мишљење о Југославији, нашег Српског Светог Владике:
Цитат:Jугославија је значила пркос Христу, пркос Светом Сави, пркос Српству, пркос српској народној прошлости, пркос народној мудрости, ...


(27-10-2019 06:30 PM)Вукашин Петковић Пише: [ -> ]

То је ваљда посмртна похвала Александру, а ово је покуда ЖИВОТНОМ ДЕЛУ ТОГ истог Александра:
Има и ПОСМРТНА ПОХВАЛА Светог Николаја Велимировића Димитрију Мити Љотићу... Оном потрчку Хитлера, што је побио све равногорце које је могао да ухвати 1941-45...

Како сад то објаснити (питамо Југословене)?

Има још заслуга Југославије:
- Инвалидима рата је просјачење ДОЗВОЛИО Краљ Југославије.
- Милунки Савић је нашао посао преко везе, да риба веце шоље...
- Пандури су ПЕНДРЕЧИЛИ Српске Православне Епископе зарад Конкордата.
- Патријарх Српски је био ПОРАВНАТ са муфтијама, фратрима, рабинима, комесарима, итд...
- Хрватима је ОПРОШТЕН СВАКИ РАТНИ ДУГ И СВАКИ ЗЛОЧИН 1914-18.
(Ето колико је ПЛЕМЕНИТ И ВИТЕЗ био краљ Југославије... све је опростио јединородној браћи... 50.000 Срба у Мачви и Босни и ...).

Јттт.
Како не помену оно "југословенско" у називу покрета твог идејног вође, да те подсетим Југословенски покрет ЗБОР. Јок
(27-10-2019 06:18 PM)Јуришлија Пише: [ -> ]Петар је:

1943. Позвао Дражу и четнике да престану да сарађују са Немцима...


[Слика: 152.png]
(27-10-2019 08:00 PM)Вукашин Петковић Пише: [ -> ]Како не помену оно "југословенско" у називу покрета твог идејног вође, да те подсетим Југословенски покрет ЗБОР. Јок
Ето ти сад,
да није било Југославије Витешког Ослободиоца (неки кажу мужеложника... А праунуци понекад личе на прађеда) Југословенског Краља Александра, не би ни твој идејни вођа правио Југословенски покрет ЗБОР.
Јесте то хтели рећи?

Иначе на Југославију, друга Малтешког Витеза и члана ложе Конкордија, вође Несврстаних, Черчиловог Духовног чеда Јосипа Броза, која је Правни и сваки други наследник Александрове Југославије, не треба трошити речи колико је била Српска.
Нпр:
- Сви који су били сумњиви као Срби су побијени, плаћали глобе, док је то Хрвате, Словенце, Шиптаре, ... све остале ЗАОБИШЛО. Све као 1918... Све рачуне плаћа Србин...
- Нити је процесуирано убиство преко 1.400.000 Срба у НДХ, нити проглашен ГЕНОЦИД.
- Енглези су у Јужну Америку СКЛОНИЛИ све важне Хрвате, Тито то није ни поменуо никад.
- Србију су 1918. опљачкали кредитима, а 1945. и даље буквалном крађом фабрика.

Списак би био бесконачан.

Ипак, све се то своди на ИСТОСТ Краљевине Југославије, Титове Југославије, па чак и данашње Републике Србије.

Малтешки Витез, Масон, Комуниста, Капиталиста, Либертијанац, Бернардинац, Темплар, Илуминат, Југословен, Монархиста, Самоуправљач, Енглезо Позер, Грађанин Света, Социјалиста, Збораш, ... све му то, Србину, дође на исто.

(27-10-2019 09:01 PM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]
(27-10-2019 06:18 PM)Јуришлија Пише: [ -> ]Петар је:

1943. Позвао Дражу и четнике да престану да сарађују са Немцима...


[Слика: 152.png]
Ја не знам где Ви живите, али и ДАНАС је на западу Дража СИМБОЛ Петоколонаша, зато га је Краљ Југославије и избацио из владе, па није се ваљда такав јунак уплашио па слагао?

Шта кажу браћа Енглези о Дражи и данас и јуче?

Јел су хтели колико јуче да се у Уједињеним Нацијама Срби прогласе за једини ГЕНОЦИДНИ НАРОД У ИСТОРИЈИ, па да не би Комуниста из Русије, шта би било?

Или шта каже било која Западна књига о Дражи и четништву, како беше: "Великосрпска хегемонија у Краљевини Југославији".

Дакле:
Југословенски Краљ Петар Први је:
1943. Позвао Дражу и четнике да престану да сарађују са Немцима...

Па није позвао Тита да престане да сарађује са Хрватима и Немцима...

Тита је метнуо у Владу Југославије у Лондону, итд...
Момче,ти толико не разумеш ништа да нема сврхе ни одговарати нити реплицирати на твоје писаније.
(27-10-2019 11:06 PM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]Момче,ти толико не разумеш ништа да нема сврхе ни одговарати нити реплицирати на твоје писаније.

БАШ ТАКО !!!
(28-10-2019 11:55 AM)јашадр Пише: [ -> ]
(27-10-2019 11:06 PM)ЈВуО-КГ Пише: [ -> ]Момче,ти толико не разумеш ништа да нема сврхе ни одговарати нити реплицирати на твоје писаније.

БАШ ТАКО !!!

Ја мислим да је овакав "одговор" врх врхова...

Него, није ми одговорио Господин одозго, да ли је нашао ИГДЕ да Свети Владика ИКОГ пљује, а поготову мртвог?

Па ће му се касти само, откуда онолика критика Светог Владике ка БЕЗБОЖНОЈ, БОГОБОРНОЈ, АНТИСРПСКОЈ, САТАНИСТИЧКОЈ ЈУГОСЛАВИЈИ, ТВОРЕВИНИ КРАЉА АЛЕКСАНДРА ВЕЛИЧАНСТВЕНОГ, а истовремено онакав говор на гробу, Александра, или чак рецимо Љотића...

Али да се вратимо на Петра ПРВОГ Југославјанског ("пуног пожртвовања, истинољубивости, правде, ..."), како његове присталице ТУМАЧЕ СЛЕДЕЋЕ:

Када је ОДБАЦИО Дражу и Четнике, Владу оног Божидара Пурића препуну Масона, англо и хрвато улизица (само одбацивање владе је заиста ПОЗИТИВНО, сем Драже...).
Зашто је за мандатара ставио Хрвата, поред толиких "Срба" спремних да ураде све исто као и тај ... Шубашић...?

Јел није знао Југословенски Краљ шта су Хрвати радили од Срба у Краљевини тада?

Или је то неки специјални однос ка Кроатима господе самозваних Малтешких Витезова?
Да није био исте Вере као Шубашић, Тито и Павелић...?
Римокатолик и Енглески агент.

Ево му је и син Малтешки Витез... и Енглески Официр чак...
А Србију и Србе очито схвата као одличну прилику да се дере и да .... по некоме, кад сав остали свет .... по њему.

И није ми јасно, шта мисле поклоници Југославија и њених Краљева, где ће Срби и Србија доћи хваљењем својих крвника и уништитеља?

Неки воле Хрвате и Словенце, Монтенегрине и Американце, Европљане и Пољаке, Украјинце и Римокатолике, Фанариоте и Турке, Југославије, Тита и Карађорђевиће, ... све је то ИСТО - самоубиство.
Референтни URL