Погледи форум

Пуна Верзија: Др Милан Стојадиновић
Тренутно прегледате lite верзију форума. Погледајте пуну верзију са одговарајућим обликовањима.Др Милан Стојадиновић, Драгиша Цветковић и остали министри ЈРЗ.
Мој видео о Милану Стојадиновићу, сјајном економисти и по мени, једном од најбољих премијера које смо икада имали, а то доказују и његови резултати.


Петровићу и Андрејевићу мислим да сте требали да постове ставите у Историју јер би тема о Миланчету Стојадиновићу била одлична.
.
ЦИТАТ:

"Премијерка је јуче посетила гроб Милана Стојадиновића, некадашњег председника Владе Краљевине Југославије, који је сахрањен у Аргентини. Полагање цвећа на гроб Милана Стојадиновића није део званичне посете и протокола, али је председница пронашла слободно време и обишла место где је сахрањен некадашњи министар финансија и председник Владе Краљевине Југославије.
– У част српско-аргентинског пријатељства и партнерства. Да живи вековима. Хвала вам за вечну кућу председника Владе Краљевине Југославије, Србина, Милана Стојадиновића. У име Владе Републике Србије Ана Брнабић – написала је премијерка у књизи утисака.

Занимљиво је да је премијерка од председника Србије Александра Вучича добила на поклон управо књигу о Милану Стојадиновићу, када је он напуштао место председника Владе."

..... Наводи се у саопштењу.


Занимљива ствар! Веома интересантно! 5+5

.
Референтни URL