Извештај о Угледу за Доротеја
Сажетак
Доротеја
(редов)

Укупно: 3

Углед од Чланова: 0
Углед од Порука: 3
Позитивни: 3
Неутрални: 0
Негативни: 0
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 0 0 0
Прошли месец 0 0 0
Последњих 6 месеци 0 0 0
Коментари
смедерево (320) - Последњи додати 22-02-2015, 02:59 PM
Оцена дата за Порука #33014

Позитивних (+1): БРАВО ЗА КОМЕНТАР
смедерево (320) - Последњи додати 22-02-2015, 08:59 AM
Оцена дата за Порука #33018

Позитивних (+1): БРАВО ЗА КОМЕНТАР
Павле (251) - Последњи додати 21-02-2015, 04:04 PM
Оцена дата за Порука #32930

Позитивних (+1): [Без коментара]