Извештај о Угледу за Војвоткиња
Сажетак
Војвоткиња
(Војвоткиња)

Укупно: 3

Углед од Чланова: 0
Углед од Порука: 3
Позитивни: 3
Неутрални: 0
Негативни: 0
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 0 0 0
Прошли месец 0 0 0
Последњих 6 месеци 0 0 0
Коментари
Громовник (369) - Последњи додати 01-09-2017, 11:24 PM
Оцена дата за Порука #79572

Позитивних (+1): [Без коментара]
Перун (371) - Последњи додати 26-08-2017, 04:23 PM
Оцена дата за Порука #79363

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 26-08-2017, 03:42 PM
Оцена дата за Порука #79363

Позитивних (+1): [Без коментара]