Извештај о Угледу за РежисерСтари
Сажетак
РежисерСтари
(редов)

Укупно: 27

Углед од Чланова: 1
Углед од Порука: 25
Позитивни: 26
Неутрални: 0
Негативни: 0
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 2 0 0
Прошли месец 5 0 0
Последњих 6 месеци 12 0 0
Коментари
Бенито (1238) - Последњи додати 17-10-2020, 11:48 PM
Оцена дата за Порука #135531

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бенито (1238) - Последњи додати 17-10-2020, 08:44 PM
Оцена дата за Порука #135514

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бранислав Марић (8) - Последњи додати 04-10-2020, 02:46 PM
Оцена дата за Порука #135170

Позитивних (+1): [Без коментара]
Перун (354) - Последњи додати 27-09-2020, 07:06 AM
Оцена дата за Порука #134905

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бенито (1238) - Последњи додати 26-09-2020, 08:22 AM
Оцена дата за Порука #134905

Позитивних (+1): [Без коментара]
Вукашин Петковић (341) - Последњи додати 20-09-2020, 11:08 PM
Оцена дата за Порука #134788

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бранислав Марић (8) - Последњи додати 15-08-2020, 03:37 PM
Оцена дата за Порука #133588

Позитивних (+1): [Без коментара]
Sima (7) - Последњи додати 02-06-2020, 09:16 PM
Оцена дата за Порука #130952

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (364) - Последњи додати 23-05-2020, 10:01 PM
Оцена дата за Порука #130484

Позитивних (+1): [Без коментара]
Горски штаб 52 (11) - Последњи додати 19-05-2020, 10:18 PM
Оцена дата за Порука #130322

Позитивних (+1): [Без коментара]
Милош Шарац (359) - Последњи додати 20-04-2020, 10:03 AM
Оцена дата за Порука #124213

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (496) - Последњи додати 19-04-2020, 09:33 PM
Оцена дата за Порука #128491

Позитивних (+1): [Без коментара]
ХраброСрце (157) - Последњи додати 18-02-2020, 11:09 PM
Оцена дата за Порука #123854

Позитивних (+1): [Без коментара]
Горски штаб 52 (11) - Последњи додати 10-02-2020, 11:34 AM
Оцена дата за Порука #123274

Позитивних (+1): [Без коментара]
Перун (354) - Последњи додати 12-01-2020, 09:48 AM
Оцена дата за Порука #121603

Позитивних (+1): [Без коментара]