Извештај о Угледу за Павле
Сажетак
Павле
(наредник водник)

Укупно: 251

Углед од Чланова: 10
Углед од Порука: 243
Позитивни: 252
Неутрални: 0
Негативни: 1
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 0 0 0
Прошли месец 0 0 0
Последњих 6 месеци 0 0 0
Коментари
Громовник (369) - Последњи додати 26-06-2017, 04:43 PM
Оцена дата за Порука #76202

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 26-06-2017, 04:42 PM
Оцена дата за Порука #76200

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 26-06-2017, 02:14 PM
Оцена дата за Порука #76195

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 26-06-2017, 02:10 PM
Оцена дата за Порука #76196

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бенито (1406) - Последњи додати 21-04-2017, 11:18 PM
Оцена дата за Порука #70707

Позитивних (+1): Ево ти плус, а ако си ти ово написао, нека ти буде и за списатељски таленат.
смедерево (323) - Последњи додати 19-04-2017, 01:16 PM
Оцена дата за Порука #71113

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 15-04-2017, 03:32 PM
Оцена дата за Порука #70982

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 12-04-2017, 08:35 PM
Оцена дата за Порука #70707

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бенито (1406) - Последњи додати 10-04-2017, 10:26 PM
Оцена дата за Порука #70580

Позитивних (+1): [Без коментара]
Перун (362) - Последњи додати 10-04-2017, 10:19 PM
Оцена дата за Порука #70580

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 08-04-2017, 03:14 AM
Оцена дата за Порука #70388

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mekenzi (140) - Последњи додати 07-04-2017, 02:30 PM
Оцена дата за Порука #70318

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 07-04-2017, 12:49 PM
Оцена дата за Порука #70303

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (497) - Последњи додати 06-04-2017, 09:57 PM
Оцена дата за Порука #70232

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 05-04-2017, 04:15 PM
Оцена дата за Порука #70156

Позитивних (+1): [Без коментара]