Извештај о Угледу за Павле
Сажетак
Павле
(наредник водник)

Укупно: 251

Углед од Чланова: 10
Углед од Порука: 243
Позитивни: 252
Неутрални: 0
Негативни: 1
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 0 0 0
Прошли месец 0 0 0
Последњих 6 месеци 0 0 0
Коментари
смедерево (323) - Последњи додати 23-03-2016, 09:53 AM
Оцена дата за Порука #51572

Позитивних (+1): [Без коментара]
јашадр (18) - Последњи додати 13-03-2016, 06:47 PM

Позитивних (+1): [Без коментара]
јашадр (18) - Последњи додати 13-03-2016, 06:47 PM
Оцена дата за Порука #51339

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 11-03-2016, 09:30 PM
Оцена дата за Порука #51340

Позитивних (+1): [Без коментара]
Жаре (73) - Последњи додати 28-02-2016, 07:54 PM
Оцена дата за Порука #50750

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 26-02-2016, 08:23 AM
Оцена дата за Порука #50713

Позитивних (+1): [Без коментара]
јашадр (18) - Последњи додати 25-02-2016, 10:50 PM
Оцена дата за Порука #50716

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 21-02-2016, 03:36 PM
Оцена дата за Порука #50555

Позитивних (+1): [Без коментара]
херцеговац (216) - Последњи додати 09-02-2016, 09:27 PM
Оцена дата за Порука #50156

Позитивних (+1): [Без коментара]
херцеговац (216) - Последњи додати 07-02-2016, 12:08 AM
Оцена дата за Порука #49726

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 25-01-2016, 01:41 AM
Оцена дата за Порука #49700

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 24-01-2016, 06:56 PM
Оцена дата за Порука #49726

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 23-01-2016, 03:06 PM
Оцена дата за Порука #49700

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 20-01-2016, 09:20 PM
Оцена дата за Порука #49637

Позитивних (+1): [Без коментара]
херцеговац (216) - Последњи додати 15-01-2016, 06:16 PM
Оцена дата за Порука #49469

Позитивних (+1): [Без коментара]