Извештај о Угледу за Павле
Сажетак
Павле
(наредник водник)

Укупно: 251

Углед од Чланова: 10
Углед од Порука: 243
Позитивни: 252
Неутрални: 0
Негативни: 1
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 0 0 0
Прошли месец 0 0 0
Последњих 6 месеци 0 0 0
Коментари
смедерево (323) - Последњи додати 09-09-2015, 06:23 PM
Оцена дата за Порука #45800

Позитивних (+1): [Без коментара]
Vlad Alekš (150) - Последњи додати 28-08-2015, 08:04 AM
Оцена дата за Порука #45494

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 15-08-2015, 01:15 PM

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 07-08-2015, 03:13 AM
Оцена дата за Порука #44809

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mekenzi (140) - Последњи додати 27-07-2015, 08:39 PM
Оцена дата за Порука #44413

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 26-07-2015, 07:14 AM
Оцена дата за Порука #44414

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 11-07-2015, 08:26 PM
Оцена дата за Порука #43835

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 10-07-2015, 09:01 PM
Оцена дата за Порука #43789

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 22-06-2015, 09:52 PM
Оцена дата за Порука #43055

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 20-06-2015, 10:00 PM
Оцена дата за Порука #43067

Позитивних (+1): [Без коментара]
Krajisnik (53) - Последњи додати 20-06-2015, 05:10 PM
Оцена дата за Порука #43055

Позитивних (+1): [Без коментара]
Громовник (369) - Последњи додати 19-06-2015, 10:18 AM
Оцена дата за Порука #42968

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 10-06-2015, 04:02 PM
Оцена дата за Порука #42406

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (323) - Последњи додати 18-05-2015, 08:20 PM
Оцена дата за Порука #40528

Позитивних (+1): [Без коментара]
јашадр (18) - Последњи додати 13-05-2015, 09:25 PM
Оцена дата за Порука #40129

Позитивних (+1): [Без коментара]