Извештај о Угледу за ватхра
Сажетак
ватхра
(наредник водник)

Укупно: 36

Углед од Чланова: 7
Углед од Порука: 50
Позитивни: 47
Неутрални: 0
Негативни: 10
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 0 0 0
Прошли месец 1 0 0
Последњих 6 месеци 13 0 0
Коментари
Бенито (1260) - Последњи додати 21-10-2020, 09:35 AM
Оцена дата за Порука #135644

Позитивних (+1): [Без коментара]
Милош Шарац (360) - Последњи додати 10-09-2020, 08:10 PM
Оцена дата за Порука #134481

Позитивних (+1): [Без коментара]
Милош Шарац (360) - Последњи додати 03-09-2020, 12:36 PM
Оцена дата за Порука #134253

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (365) - Последњи додати 31-08-2020, 12:35 PM
Оцена дата за Порука #134179

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (365) - Последњи додати 30-08-2020, 08:57 PM
Оцена дата за Порука #134150

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бенито (1260) - Последњи додати 30-08-2020, 08:58 AM
Оцена дата за Порука #134131

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (365) - Последњи додати 21-05-2020, 08:14 AM
Оцена дата за Порука #130358

Позитивних (+1): [Без коментара]
Милош Шарац (360) - Последњи додати 20-05-2020, 01:21 PM
Оцена дата за Порука #130305

Позитивних (+1): [Без коментара]
Милош Шарац (360) - Последњи додати 12-05-2020, 04:53 PM
Оцена дата за Порука #129866

Позитивних (+1): [Без коментара]
Милош Шарац (360) - Последњи додати 12-05-2020, 10:15 AM
Оцена дата за Порука #129844

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (365) - Последњи додати 07-05-2020, 10:15 PM
Оцена дата за Порука #129623

Позитивних (+1): [Без коментара]
ХраброСрце (158) - Последњи додати 06-05-2020, 03:28 PM
Оцена дата за Порука #129521

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бенито (1260) - Последњи додати 05-05-2020, 10:29 PM
Оцена дата за Порука #129497

Позитивних (+1): [Без коментара]
Милош Шарац (360) - Последњи додати 08-04-2020, 08:24 PM
Оцена дата за Порука #127596

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (365) - Последњи додати 28-03-2020, 03:09 PM
Оцена дата за Порука #126146

Позитивних (+1): [Без коментара]