Извештај о Угледу за Бенито
Сажетак
Бенито
(потпуковник)

Укупно: 949

Углед од Чланова: 28
Углед од Порука: 922
Позитивни: 948
Неутрални: 0
Негативни: 2
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 17 0 0
Прошли месец 63 0 0
Последњих 6 месеци 328 0 0
Коментари
смедерево (298) - Последњи додати 17-01-2020, 09:20 AM
Оцена дата за Порука #121929

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (424) - Последњи додати 16-01-2020, 09:35 PM
Оцена дата за Порука #121929

Позитивних (+1): [Без коментара]
Бранислав Марић (5) - Последњи додати 16-01-2020, 09:13 PM
Оцена дата за Порука #121881

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (265) - Последњи додати 16-01-2020, 08:48 PM
Оцена дата за Порука #121936

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (265) - Последњи додати 16-01-2020, 08:12 PM
Оцена дата за Порука #121929

Позитивних (+1): [Без коментара]
Vlad Alekš (126) - Последњи додати 16-01-2020, 08:54 AM
Оцена дата за Порука #121856

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (265) - Последњи додати 15-01-2020, 11:50 PM
Оцена дата за Порука #121881

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (265) - Последњи додати 15-01-2020, 04:11 PM
Оцена дата за Порука #121804

Позитивних (+1): [Без коментара]
Вукашин Петковић (334) - Последњи додати 15-01-2020, 01:39 PM
Оцена дата за Порука #121824

Позитивних (+1): [Без коментара]
Перун (300) - Последњи додати 15-01-2020, 09:14 AM
Оцена дата за Порука #121804

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (298) - Последњи додати 15-01-2020, 07:35 AM
Оцена дата за Порука #121793

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (265) - Последњи додати 15-01-2020, 12:33 AM
Оцена дата за Порука #121793

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (265) - Последњи додати 14-01-2020, 09:57 PM
Оцена дата за Порука #121781

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (265) - Последњи додати 13-01-2020, 11:35 PM
Оцена дата за Порука #121726

Позитивних (+1): [Без коментара]
Унук "Народног непријатеља" (3) - Последњи додати 13-01-2020, 08:08 PM
Оцена дата за Порука #121660

Позитивних (+2): [Без коментара]