Извештај о Угледу за Бенито
Сажетак
Бенито
(мајор)

Укупно: 833

Углед од Чланова: 26
Углед од Порука: 808
Позитивни: 832
Неутрални: 0
Негативни: 2
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 18 0 0
Прошли месец 82 0 0
Последњих 6 месеци 263 0 0
Коментари
Милош Шарац (256) - Последњи додати 08-01-2020, 08:08 PM
Оцена дата за Порука #121469

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (399) - Последњи додати 08-01-2020, 12:53 AM
Оцена дата за Порука #121395

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (201) - Последњи додати 07-01-2020, 09:24 PM
Оцена дата за Порука #121395

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (201) - Последњи додати 07-01-2020, 12:54 AM
Оцена дата за Порука #121317

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (399) - Последњи додати 06-01-2020, 07:08 PM
Оцена дата за Порука #121297

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (201) - Последњи додати 06-01-2020, 04:17 PM
Оцена дата за Порука #121310

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (201) - Последњи додати 06-01-2020, 04:16 PM
Оцена дата за Порука #121307

Позитивних (+1): [Без коментара]
ХраброСрце (92) - Последњи додати 06-01-2020, 01:14 AM
Оцена дата за Порука #121283

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (201) - Последњи додати 05-01-2020, 08:04 PM
Оцена дата за Порука #121283

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (399) - Последњи додати 04-01-2020, 07:42 PM
Оцена дата за Порука #121208

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (399) - Последњи додати 04-01-2020, 07:22 PM
Оцена дата за Порука #121172

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (287) - Последњи додати 04-01-2020, 05:10 PM
Оцена дата за Порука #121208

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (201) - Последњи додати 04-01-2020, 04:35 PM
Оцена дата за Порука #121179

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (399) - Последњи додати 03-01-2020, 07:32 PM
Оцена дата за Порука #121085

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (399) - Последњи додати 03-01-2020, 07:31 PM
Оцена дата за Порука #121077

Позитивних (+1): [Без коментара]