Извештај о Угледу за Бенито
Сажетак
Бенито
(пуковник)

Укупно: 1195

Углед од Чланова: 1,195
Углед од Порука: 1,166
Позитивни: 1194
Неутрални: 0
Негативни: 2
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 6 0 0
Прошли месец 39 0 0
Последњих 6 месеци 266 0 0
Коментари
смедерево (320) - Последњи додати 16-05-2019, 02:34 PM
Оцена дата за Порука #113565

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (357) - Последњи додати 15-05-2019, 11:05 PM
Оцена дата за Порука #113015

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (357) - Последњи додати 15-05-2019, 11:03 PM
Оцена дата за Порука #112592

Позитивних (+1): [Без коментара]
Перун (347) - Последњи додати 15-05-2019, 07:10 AM
Оцена дата за Порука #113460

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (496) - Последњи додати 14-05-2019, 11:30 PM
Оцена дата за Порука #113485

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (357) - Последњи додати 14-05-2019, 09:08 PM
Оцена дата за Порука #112354

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (357) - Последњи додати 14-05-2019, 09:07 PM
Оцена дата за Порука #113446

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (357) - Последњи додати 14-05-2019, 09:06 PM
Оцена дата за Порука #113442

Позитивних (+1): [Без коментара]
Вукашин Петковић (341) - Последњи додати 14-05-2019, 05:29 PM
Оцена дата за Порука #113485

Позитивних (+1): [Без коментара]
Перун (347) - Последњи додати 13-05-2019, 11:06 PM
Оцена дата за Порука #113442

Позитивних (+1): [Без коментара]
ЈВуО-КГ (496) - Последњи додати 10-05-2019, 11:37 PM
Оцена дата за Порука #113175

Позитивних (+1): [Без коментара]
Andrejevic (82) - Последњи додати 07-05-2019, 08:52 PM
Оцена дата за Порука #113176

Позитивних (+1): [Без коментара]
Вукашин Петковић (341) - Последњи додати 07-05-2019, 05:44 PM
Оцена дата за Порука #113166

Позитивних (+1): [Без коментара]
ХраброСрце (157) - Последњи додати 02-05-2019, 06:47 PM
Оцена дата за Порука #113038

Позитивних (+1): [Без коментара]
Унук "Народног непријатеља" (5) - Последњи додати 30-04-2019, 10:19 PM
Оцена дата за Порука #112902

Позитивних (+1): [Без коментара]