Извештај о Угледу за Бенито
Сажетак
Бенито
(мајор)

Укупно: 634

Углед од Чланова: 26
Углед од Порука: 611
Позитивни: 635
Неутрални: 0
Негативни: 2
  Позитивни Неутрални Негативни
Прошле недеље 9 0 0
Прошли месец 22 0 0
Последњих 6 месеци 151 0 0
Коментари
Милош Шарац (225) - Последњи додати 22-05-2019, 09:54 AM
Оцена дата за Порука #113776

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 21-05-2019, 08:29 AM
Оцена дата за Порука #113176

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 20-05-2019, 09:10 PM
Оцена дата за Порука #113761

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 18-05-2019, 08:46 PM
Оцена дата за Порука #111448

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 18-05-2019, 08:46 PM
Оцена дата за Порука #111435

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 18-05-2019, 08:45 PM
Оцена дата за Порука #112593

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 18-05-2019, 07:18 PM
Оцена дата за Порука #113390

Позитивних (+1): [Без коментара]
Николај (352) - Последњи додати 17-05-2019, 03:23 PM
Оцена дата за Порука #113609

Позитивних (+1): [Без коментара]
Вукашин Петковић (276) - Последњи додати 17-05-2019, 12:20 PM
Оцена дата за Порука #113609

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 17-05-2019, 12:58 AM

Позитивних (+1): [Без коментара]
Унук "Народног непријатеља" (2) - Последњи додати 17-05-2019, 12:14 AM
Оцена дата за Порука #113609

Позитивних (+1): [Без коментара]
смедерево (274) - Последњи додати 16-05-2019, 02:34 PM
Оцена дата за Порука #113565

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 15-05-2019, 11:05 PM
Оцена дата за Порука #113015

Позитивних (+1): [Без коментара]
Mitic (144) - Последњи додати 15-05-2019, 11:03 PM
Оцена дата за Порука #112592

Позитивних (+1): [Без коментара]
Перун (272) - Последњи додати 15-05-2019, 07:10 AM
Оцена дата за Порука #113460

Позитивних (+1): [Без коментара]