Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Житије светих за сваки дан

05. Децембар


1. Преподобни Сава Освећени. Незнатно село Муталаск у области Кападокијској постало је знаменито по овоме великом светилу цркве православне. Ту се Сава родио од оца Јована и мајке Софије. У осмој години напустио дом родитељски и замонашио се у оближњој обитељи, званој Флавијанова. После 10 година пређе у Палестинске манастире, и ту се најдуже задржи у обитељи светог Јевтимија Великог (в. 20. јануар) и Теоктиста. Прозорљиви Јевтимије прорече за њега, да ће бити славан монах и наставник монасима, и да ће основати лавру већу од свих лаври тога времена. По смрти светог Јевтимија удаљи се Сава у пустињу, где у једној пештери, коју му ангел Божји исказа, проведе као отшелник пет година. После тога, када он поста савршен монах, почеше се, по Промислу Божјем, скупљати око њега многи желатељи духовног живота. Убрзо их се скупи тако велики број, да је Сава морао зидати и цркву и келије многе. Дођоше му и неки Јермени, којима он одреди пештеру, где ће служити на јерменском језику. Када му отац умре, дође му његова остарела мајка Софија, коју он замонаши, и даде јој келију даље од свог манастира, где се она подвизаваше до краја живота. Многе напасти претрпе овај свети отац од блиских људи, од јеретика и од демона. Но он све побеђиваше, и то: блиске људе благошћу и попустљивошћу, јеретике непоколебљивим православним вероисповедањем, а демоне крсним знаком и призивањем Бога у помоћ. Нарочито је велику борбу имао са демонима на гори Кастелу, где је основао други свој манастир. Основао је свега седам манастира. Он и Теодосије Велики, његов сусед, сматрани су највећим светилима и стубовима Православља на Истоку. Цареве и патријархе они су исправљали у вери, а свима и свакоме служили примером смерности светитељске и чудесне силе Божје. После трудног и много плодног живота упокоји се свети Сава 532. године у деведесет четвртој години живота. Између многих других чудотворних и добрих дела нека буде споменуто само то, да је он први уредио чин богослужења по манастирима, познат под именом чина Јерусалимске цркве.

2. Преподобни мученици карејски. Пострадали од паписта у време уније, коју створи с папом цар Михаил Палеолог (1260-1281.). Прот Свете Горе би обешен, а остали мачем посечени (в. 10. октобар).

3. Преподобни Нектарије Битољски. Родом из Битоља. Подвизао се најпре у манастиру Светих Врача код Битоља, заједно са својим замонашеним оцем Пахомијем, потом прешао на Кареју, где продужи подвиг под руководством стараца Филотеја и Дионисија у келији Светог Архангела. После побеђене зависти људске, напасти демонске, и тешке болести, преселио се у Царство Христово 5. децембра 1500. године. Чудотворне мошти целе, нетљене и благоухане, почивају у истој тој келији.

4. Преподобни Карион и Захарија. Отац и син, оба велики подвижници мисирски. Карион оставио живу жену с двоје деце и отишао у монахе. Млади Захарије као дете узет у манастир, и подвигом својим превазишао и свога оца, и многе друге знамените подвижнике. Кад су Захарију питали: ко је прави монах, он одговори: "Онај ко себе стално принуђава к извршењу заповести Божјих".

(Житија Светих за данас)

Преподобни Сава, началник монаха,
Војвода духовни Христових јунака,
Прослави се постом, бдењем и кротошћу,
молитвом и вером и благом милошћу.
Монахе учаше не бринут o хлебу,
C трудом и молитвом поверит се небу,
Првенства не искат нити каква чина,
Најређе кушати јелеја и вина;
Држати се службе у прописно време,
Служба нек je радост a не тешко бреме.
Све што свети Сава монасима каза
Све примером својим другима показа.
Ко градинар мудри градину огради,
И младице многе пажљиво посади,
Младице су расле и плод доносиле,
Чете од монаха — Саву прославиле.
Петнаест стотина прошло је година,
Још Савина цвета духовна градина;
Хиљаде монаха, стотине хиљада,
Савина обитељ дала је до сада.
Светитељу Саво, славни отшелниче,
Помоли се за нас, Божји угодниче.


РАСУЂИВАЊЕ

Може човек бити велики као вештак, државник, војсковођ, но нико међу људима није већи од човека великог у вери, нади и љубави. Колико је велики у вери и нади у Бога био св. Сава Освештани, најбоље показује овај случај. Једнога дана јави Сави економ манастирски, да идуће суботе и недеље неће моћи ударити у клепало и по обичају сазивати братију на заједничку службу и трпезу зато што у манастиру нема ни трунке брашна, нити ма чега од јела и пића. Чак ни службе Божје бити не може из тога истог разлога. Одговори му светитељ без предомишљања: „Ја нећу изоставити божанску службу због недостатка брашна. Веран је Онај који нам је заповедио не бринути сe o телесном, и моћан исхранити нас у време глади," И положи сву наду на Бога. У крајњем случају он беше готов да пошаље нешто од црквених сасуда или риза у град и прода, само да се не би никако изоставила служба Божја и уобичајена братска трпеза. Но пре него што приспе субота, неки људи, покренути Промислом Божјим, дотераше у манастир 30 мазги натоварених пшеницом, вином и јелејем. „Шта сад велиш, брате", рече Сава економу, „да ли да не ударамо у клепало и не сазивамо оце?" Економ се застиде због свог маловерства и замоли игумана за опроштај.
Животописац Савин назива овога светитеља „суровим према демонима a благим према људима." Једном се побунише неки монаси против св. Саве, и због тога бише по наредби патријарха Илије истерани из манастира. Они саградише себи колибе у потоку Текутском, где трпљаху оскудицу у свему. Чувши за њих да гладују св. Сава натовари магаре брашном и однесе им сам лично. Видећи да немају цркве, он им и цркву сазида. Монаси га најпре примише c мржњом но после на љубав његову љубављу одговорише и за своје се раније недело према њему покајаше.


СОЗЕРЦАЊЕ

Да созерцавам греховни пад Адама и Еве и то:
1. како преблаги Бог викну грешнога Адама, гдје си?
2. како се Бог и у Рају показује пастир добри, који виче за изгубљеном овцом,
3. како и сада Бог довикује сваком грешнику: гдје си? (хотећи тим речима и да га укори и да га опомене).


БЕСЕДА

о одсуству зла у делима Божјим

И видје Бог да је добро (Постања 1.).

Прво откровење, браћо, о овоме свету, које нам саопштава Свето Писмо, јесте то, да је свет произашао од добра а не од зла, од Бога а не од неке силе супротне Богу, и не од некакве уображене праизворне мешавине од добра и зла. Друго откровење, браћо, о овоме свету јесте то, да је све добро што је добри Бог створио. Добра је светлост, добар свод небески, добро копно, добро море, добра трава, биље и родно дрвеће, добра светила небеска: сунце, месец и звезде, добре животиње водне и птице небеске, добре све живе душе по врстама њиховим, добра стока и ситне животиње и зверови земаљски; најзад добар и човек, господар над свим створењима под господством Божјим. И видје Бог да је добро. Оценитељ вредности овога свега није и не може бити неко ко површно и делимично гледа овај свет него само Онај који види сва створења укупно и свако на по се, који зна њихов број, име, својства и суштину несравњено боље од свих људи на земљи. Он видје да је све добро веома. Па ипак је било људи, који су клеветали дело Божје говорећи, да је овај свет зло у суштини својој, да су зло појединачна створења, и да је зло материја из које су бића земаљска уобличена. Зло је међутим у греху, а грех је од злог духа; зло је дакле, у духу зла а не у материји. Дух отпали од Бога сејач је зла у свету. Отуда кукољ по Божјој пшеници. Дух зла труди се, да као своја оруђа зла употреби и дух човечји и материјалне ствари у опште. Он је тај, који и убацује помисао у разум људски, као да је сав створени свет зло, и као да је материја, из које су створења уобличена, основно зло. Он клевета Божја дела, да би заклонио своја; оптужује Бога, да не би он био оптужен. О браћо моја, чувајмо се коварства злога духа. Чувајмо се нарочито од злих помисли које он сеје по уму нашем.

О Господе Исусе Христе, истинити Просветитељу и Спаситељу наш, у Твоје руке предајемо ум наш и срца наша. Обасјај нас Ти Твојом истинитом светлошћу. Теби слава и хвала вавек. Амин.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори


Поруке У Овој Теми
Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-11-2014, 01:40 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-11-2014, 09:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-11-2014, 07:41 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-11-2014, 09:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-11-2014, 09:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Жика - 20-11-2014, 06:02 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-11-2014, 10:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-11-2014, 10:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-11-2014, 12:00 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-11-2014, 11:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-11-2014, 10:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-11-2014, 10:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-11-2014, 11:39 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-11-2014, 08:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-11-2014, 10:40 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-11-2014, 03:10 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-11-2014, 04:34 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-12-2014, 10:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-12-2014, 11:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-12-2014, 12:29 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-12-2014, 08:29 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-12-2014, 10:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-12-2014, 08:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-12-2014, 09:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-12-2014, 08:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-12-2014, 12:18 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-12-2014, 10:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-12-2014, 11:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-12-2014, 10:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-12-2014, 10:31 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-12-2014, 03:32 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-12-2014, 10:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Жика - 15-12-2014, 06:00 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-12-2014, 11:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-12-2014, 10:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-12-2014, 09:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-12-2014, 08:43 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-12-2014, 10:45 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-12-2014, 11:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-12-2014, 10:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-12-2014, 10:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-12-2014, 09:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-12-2014, 09:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-12-2014, 11:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-12-2014, 11:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-12-2014, 01:05 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-12-2014, 09:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-12-2014, 09:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-12-2014, 09:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-01-2015, 02:40 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-01-2015, 08:48 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-01-2015, 12:13 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-01-2015, 01:34 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-01-2015, 10:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-01-2015, 09:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-01-2015, 10:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-01-2015, 10:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-01-2015, 09:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-01-2015, 06:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-01-2015, 09:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-01-2015, 09:47 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-01-2015, 09:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-01-2015, 05:00 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-01-2015, 10:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-01-2015, 09:47 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-01-2015, 10:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-01-2015, 07:32 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-01-2015, 09:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-01-2015, 10:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-01-2015, 09:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-01-2015, 10:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-01-2015, 11:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-01-2015, 09:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-01-2015, 11:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-01-2015, 09:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-01-2015, 09:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-01-2015, 11:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-01-2015, 08:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-01-2015, 08:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-01-2015, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-02-2015, 01:05 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-02-2015, 08:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-02-2015, 09:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-02-2015, 09:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-02-2015, 09:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-02-2015, 09:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-02-2015, 12:22 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-02-2015, 01:18 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-02-2015, 09:35 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-02-2015, 09:37 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-02-2015, 08:45 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-02-2015, 10:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-02-2015, 09:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-02-2015, 09:05 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-02-2015, 10:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-02-2015, 11:53 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 16-02-2015, 07:14 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-02-2015, 08:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-02-2015, 10:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-02-2015, 09:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-02-2015, 08:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 19-02-2015, 09:31 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-02-2015, 11:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-02-2015, 09:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-02-2015, 08:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-02-2015, 08:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 23-02-2015, 04:17 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-02-2015, 08:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 24-02-2015, 02:47 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-02-2015, 08:39 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-02-2015, 09:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-02-2015, 09:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-02-2015, 01:31 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-03-2015, 09:31 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-03-2015, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-03-2015, 09:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-03-2015, 08:53 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-03-2015, 08:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-03-2015, 09:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-03-2015, 09:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-03-2015, 08:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-03-2015, 09:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-03-2015, 09:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-03-2015, 09:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 11-03-2015, 02:34 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-03-2015, 08:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-03-2015, 08:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-03-2015, 07:55 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-03-2015, 09:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-03-2015, 11:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-03-2015, 08:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-03-2015, 11:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-03-2015, 08:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-03-2015, 09:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-03-2015, 08:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-03-2015, 09:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-03-2015, 08:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-03-2015, 11:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 24-03-2015, 02:07 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-03-2015, 10:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 25-03-2015, 12:58 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-03-2015, 09:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 27-03-2015, 01:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-03-2015, 08:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 27-03-2015, 12:18 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-03-2015, 12:27 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 27-03-2015, 12:43 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-03-2015, 09:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-03-2015, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 29-03-2015, 11:32 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-03-2015, 11:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-03-2015, 07:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-04-2015, 06:44 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-04-2015, 07:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-04-2015, 07:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-04-2015, 07:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-04-2015, 07:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-04-2015, 07:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-04-2015, 10:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-04-2015, 07:43 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-04-2015, 07:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-04-2015, 07:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-04-2015, 07:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-04-2015, 10:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-04-2015, 08:47 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-04-2015, 07:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-04-2015, 02:15 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-04-2015, 07:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-04-2015, 09:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-04-2015, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-04-2015, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-04-2015, 07:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-04-2015, 07:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-04-2015, 07:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-04-2015, 09:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-04-2015, 06:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-04-2015, 06:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-04-2015, 07:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-04-2015, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-05-2015, 07:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-05-2015, 08:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-05-2015, 09:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-05-2015, 07:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-05-2015, 07:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-05-2015, 07:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-05-2015, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-05-2015, 07:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-05-2015, 07:37 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-05-2015, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-05-2015, 06:55 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-05-2015, 11:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-05-2015, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-05-2015, 07:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-05-2015, 07:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-05-2015, 07:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-05-2015, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-05-2015, 07:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-05-2015, 09:39 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-05-2015, 07:53 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-05-2015, 06:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-05-2015, 09:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-05-2015, 06:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-05-2015, 12:34 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-05-2015, 07:40 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-05-2015, 07:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-05-2015, 07:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-05-2015, 07:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 27-05-2015, 01:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-05-2015, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-05-2015, 07:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-05-2015, 07:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-05-2015, 11:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-05-2015, 12:19 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-05-2015, 07:31 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-06-2015, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-06-2015, 10:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-06-2015, 07:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-06-2015, 07:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-06-2015, 07:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-06-2015, 07:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-06-2015, 07:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-06-2015, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-06-2015, 07:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-06-2015, 07:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-06-2015, 07:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-06-2015, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-06-2015, 07:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-06-2015, 07:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-06-2015, 07:40 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-06-2015, 07:29 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-06-2015, 06:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-06-2015, 06:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-06-2015, 06:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-06-2015, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-06-2015, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Брада - 21-06-2015, 12:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-06-2015, 07:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-06-2015, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-06-2015, 07:35 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 23-06-2015, 11:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-06-2015, 08:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-06-2015, 07:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-06-2015, 07:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-06-2015, 07:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-07-2015, 12:20 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-07-2015, 07:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-07-2015, 08:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-07-2015, 11:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-07-2015, 07:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-07-2015, 06:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-07-2015, 07:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-07-2015, 08:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-07-2015, 06:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-07-2015, 06:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-07-2015, 09:29 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-07-2015, 09:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-07-2015, 08:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-07-2015, 07:48 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-07-2015, 07:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-07-2015, 08:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-07-2015, 10:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-07-2015, 07:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Ројалист - 26-07-2015, 02:16 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-07-2015, 08:46 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-07-2015, 07:29 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-07-2015, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-07-2015, 07:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-07-2015, 11:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-07-2015, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-08-2015, 08:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-08-2015, 09:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-08-2015, 07:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-08-2015, 11:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-08-2015, 07:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-08-2015, 10:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-08-2015, 06:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-08-2015, 09:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-08-2015, 06:55 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-08-2015, 12:57 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-08-2015, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-08-2015, 09:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-08-2015, 07:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-08-2015, 08:45 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-08-2015, 07:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-08-2015, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-08-2015, 09:37 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-08-2015, 06:23 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-08-2015, 10:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-08-2015, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-08-2015, 09:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-08-2015, 07:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-08-2015, 11:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-08-2015, 06:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-08-2015, 09:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-08-2015, 07:31 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-08-2015, 12:33 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-08-2015, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-08-2015, 06:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-08-2015, 06:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-09-2015, 08:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-09-2015, 07:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-09-2015, 09:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-09-2015, 06:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-09-2015, 07:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-09-2015, 04:21 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-09-2015, 07:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-09-2015, 12:40 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-09-2015, 07:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-09-2015, 11:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-09-2015, 07:37 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-09-2015, 11:29 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-09-2015, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-09-2015, 09:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-09-2015, 08:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-09-2015, 10:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-09-2015, 07:39 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-09-2015, 10:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-09-2015, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-09-2015, 08:23 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-09-2015, 09:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-09-2015, 07:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Mekenzi - 23-09-2015, 11:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-09-2015, 12:36 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од Mekenzi - 24-09-2015, 01:28 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-09-2015, 09:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-09-2015, 01:55 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-09-2015, 07:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-09-2015, 09:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-09-2015, 11:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-09-2015, 07:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-09-2015, 10:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-09-2015, 07:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-10-2015, 09:56 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-10-2015, 07:43 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-10-2015, 11:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-10-2015, 07:31 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-10-2015, 05:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-10-2015, 10:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-10-2015, 07:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-10-2015, 08:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-10-2015, 07:56 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-10-2015, 10:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-10-2015, 07:47 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-10-2015, 07:47 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-10-2015, 07:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-10-2015, 08:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-10-2015, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-10-2015, 09:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-10-2015, 07:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-10-2015, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-10-2015, 09:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-10-2015, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-10-2015, 09:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-10-2015, 07:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-10-2015, 09:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-10-2015, 08:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-10-2015, 01:30 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-10-2015, 08:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-10-2015, 09:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-10-2015, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-10-2015, 10:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-10-2015, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-11-2015, 03:13 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-11-2015, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-11-2015, 10:55 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-11-2015, 08:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-11-2015, 08:40 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-11-2015, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-11-2015, 12:18 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-11-2015, 07:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-11-2015, 09:32 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-11-2015, 08:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-11-2015, 06:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-11-2015, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-11-2015, 06:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-11-2015, 08:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-11-2015, 04:41 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-11-2015, 09:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-11-2015, 07:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-11-2015, 09:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-11-2015, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-11-2015, 10:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-11-2015, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-11-2015, 01:00 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-11-2015, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-11-2015, 10:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-11-2015, 08:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-11-2015, 10:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-11-2015, 08:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-11-2015, 12:13 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-11-2015, 08:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-11-2015, 08:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-12-2015, 08:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-12-2015, 10:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-12-2015, 08:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-12-2015, 07:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-12-2015, 08:48 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-12-2015, 06:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-12-2015, 07:23 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-12-2015, 09:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-12-2015, 08:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-12-2015, 12:51 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-12-2015, 08:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-12-2015, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-12-2015, 03:22 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-12-2015, 10:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-12-2015, 08:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-12-2015, 10:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-12-2015, 08:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-12-2015, 10:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-12-2015, 08:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-12-2015, 12:34 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-12-2015, 08:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-12-2015, 09:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-12-2015, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-12-2015, 09:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-12-2015, 07:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-12-2015, 10:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-12-2015, 08:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-12-2015, 11:43 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-12-2015, 08:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-12-2015, 03:23 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-12-2015, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-01-2016, 09:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-01-2016, 10:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-01-2016, 09:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-01-2016, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-01-2016, 03:53 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-01-2016, 08:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-01-2016, 10:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-01-2016, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-01-2016, 12:02 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-01-2016, 10:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-01-2016, 04:33 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-01-2016, 08:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-01-2016, 10:35 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-01-2016, 09:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-01-2016, 08:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-01-2016, 01:42 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-01-2016, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-01-2016, 04:34 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-01-2016, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-01-2016, 08:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-01-2016, 08:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-01-2016, 10:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-01-2016, 08:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-01-2016, 10:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-01-2016, 08:55 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-01-2016, 08:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-01-2016, 08:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-01-2016, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Mekenzi - 28-01-2016, 10:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-01-2016, 11:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Mekenzi - 28-01-2016, 12:28 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-01-2016, 01:20 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од Mekenzi - 28-01-2016, 06:18 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од Брада - 29-01-2016, 02:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-01-2016, 11:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-01-2016, 09:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-01-2016, 11:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-02-2016, 09:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-02-2016, 09:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-02-2016, 09:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-02-2016, 09:45 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-02-2016, 09:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-02-2016, 09:53 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-02-2016, 09:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-02-2016, 10:35 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-02-2016, 08:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-02-2016, 10:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-02-2016, 07:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-02-2016, 10:39 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-02-2016, 11:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-02-2016, 07:47 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-02-2016, 09:53 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-02-2016, 10:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-02-2016, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-02-2016, 09:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-02-2016, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-02-2016, 11:48 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-02-2016, 08:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-02-2016, 08:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-02-2016, 08:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-02-2016, 08:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-02-2016, 09:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-02-2016, 08:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-02-2016, 11:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-02-2016, 08:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-02-2016, 11:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-03-2016, 08:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-03-2016, 10:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-03-2016, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-03-2016, 10:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-03-2016, 08:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-03-2016, 01:08 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-03-2016, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-03-2016, 10:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-03-2016, 07:56 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-03-2016, 11:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-03-2016, 09:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-03-2016, 08:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-03-2016, 01:28 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-03-2016, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-03-2016, 02:48 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-03-2016, 08:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-03-2016, 09:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-03-2016, 07:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-03-2016, 10:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-03-2016, 08:31 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-03-2016, 12:59 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-03-2016, 08:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-03-2016, 09:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-03-2016, 08:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-03-2016, 01:11 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-03-2016, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-03-2016, 03:30 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-03-2016, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-03-2016, 08:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-03-2016, 07:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-03-2016, 07:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-04-2016, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-04-2016, 09:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-04-2016, 07:39 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-04-2016, 08:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Момчило - 05-04-2016, 12:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-04-2016, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-04-2016, 11:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-04-2016, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-04-2016, 01:46 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-04-2016, 07:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-04-2016, 02:15 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-04-2016, 07:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-04-2016, 11:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-04-2016, 07:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-04-2016, 08:29 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-04-2016, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-04-2016, 08:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-04-2016, 07:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-04-2016, 12:24 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-04-2016, 07:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-04-2016, 07:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-04-2016, 07:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-04-2016, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-04-2016, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-04-2016, 01:21 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-04-2016, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-04-2016, 12:13 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-04-2016, 07:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-04-2016, 08:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-04-2016, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-04-2016, 09:48 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од luka.luke - 01-05-2016, 12:32 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-05-2016, 07:39 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-05-2016, 10:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-05-2016, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-05-2016, 07:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-05-2016, 07:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-05-2016, 07:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Брада - 06-05-2016, 08:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-05-2016, 07:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-05-2016, 07:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-05-2016, 09:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-05-2016, 07:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-05-2016, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-05-2016, 09:45 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-05-2016, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-05-2016, 08:43 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-05-2016, 08:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-05-2016, 08:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-05-2016, 07:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-05-2016, 07:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-05-2016, 09:56 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-05-2016, 07:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-05-2016, 11:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-05-2016, 07:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-05-2016, 07:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-05-2016, 07:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-05-2016, 08:23 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-05-2016, 07:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-05-2016, 08:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-05-2016, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-05-2016, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-05-2016, 08:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-06-2016, 07:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-06-2016, 07:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-06-2016, 07:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-06-2016, 07:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-06-2016, 07:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-06-2016, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-06-2016, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-06-2016, 07:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-06-2016, 07:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-06-2016, 07:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-06-2016, 06:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-06-2016, 07:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-06-2016, 07:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-06-2016, 07:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-06-2016, 10:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-06-2016, 07:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-06-2016, 08:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-06-2016, 07:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-06-2016, 09:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-06-2016, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-06-2016, 09:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-06-2016, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-06-2016, 09:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-06-2016, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-06-2016, 09:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-06-2016, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-06-2016, 09:23 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-06-2016, 07:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-06-2016, 09:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-07-2016, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-07-2016, 09:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-07-2016, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-07-2016, 09:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-07-2016, 06:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-07-2016, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-07-2016, 07:02 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-07-2016, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-07-2016, 06:56 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-07-2016, 07:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-07-2016, 11:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-07-2016, 07:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-07-2016, 06:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Mekenzi - 16-07-2016, 09:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-07-2016, 07:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-07-2016, 09:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-07-2016, 07:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-07-2016, 07:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-08-2016, 10:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-08-2016, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-08-2016, 10:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-08-2016, 07:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-08-2016, 10:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-08-2016, 07:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-08-2016, 09:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-08-2016, 07:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-08-2016, 08:45 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-08-2016, 07:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-08-2016, 09:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-08-2016, 07:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-08-2016, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-08-2016, 07:32 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-08-2016, 09:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-08-2016, 09:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-08-2016, 07:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-08-2016, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-08-2016, 07:36 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-08-2016, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-08-2016, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-08-2016, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-08-2016, 07:43 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-08-2016, 07:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-08-2016, 08:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-08-2016, 07:23 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-08-2016, 07:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-08-2016, 07:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-08-2016, 06:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-08-2016, 06:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-08-2016, 09:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-08-2016, 07:29 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-09-2016, 09:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-09-2016, 07:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-09-2016, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-09-2016, 07:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-09-2016, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-09-2016, 06:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-09-2016, 07:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-09-2016, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-09-2016, 07:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-09-2016, 07:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-09-2016, 06:56 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-09-2016, 07:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-09-2016, 07:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-09-2016, 07:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-09-2016, 07:23 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-09-2016, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-09-2016, 11:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-09-2016, 04:08 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-09-2016, 08:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-09-2016, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-09-2016, 07:37 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-09-2016, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-09-2016, 07:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-09-2016, 10:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-09-2016, 08:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-09-2016, 08:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-09-2016, 07:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-09-2016, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-09-2016, 08:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-09-2016, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-10-2016, 07:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-10-2016, 07:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-10-2016, 07:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-10-2016, 09:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-10-2016, 07:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-10-2016, 08:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-10-2016, 07:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-10-2016, 07:35 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-10-2016, 07:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-10-2016, 07:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-10-2016, 07:47 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-10-2016, 07:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-10-2016, 07:32 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-10-2016, 07:41 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-10-2016, 08:43 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-10-2016, 07:24 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-10-2016, 07:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-10-2016, 07:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-10-2016, 07:37 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-10-2016, 07:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-10-2016, 08:38 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-10-2016, 08:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-10-2016, 10:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-10-2016, 09:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-10-2016, 11:55 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-10-2016, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-11-2016, 09:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-11-2016, 08:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-11-2016, 07:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-11-2016, 09:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-11-2016, 08:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-11-2016, 09:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-11-2016, 09:31 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-11-2016, 10:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-11-2016, 08:32 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-11-2016, 08:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-11-2016, 08:32 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-11-2016, 08:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-11-2016, 08:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-11-2016, 08:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-11-2016, 08:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-11-2016, 08:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-11-2016, 09:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-11-2016, 08:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-11-2016, 08:53 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-11-2016, 08:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-11-2016, 10:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-11-2016, 07:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-11-2016, 09:14 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-11-2016, 09:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-11-2016, 06:48 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-11-2016, 08:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-11-2016, 08:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-11-2016, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-12-2016, 08:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-12-2016, 08:55 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-12-2016, 12:41 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-12-2016, 08:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 05-12-2016, 10:42 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-12-2016, 08:40 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-12-2016, 11:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-12-2016, 09:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-12-2016, 08:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 10-12-2016, 08:48 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-12-2016, 08:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 13-12-2016, 08:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-12-2016, 08:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-12-2016, 08:39 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 16-12-2016, 08:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 17-12-2016, 09:49 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-12-2016, 07:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-12-2016, 07:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-12-2016, 08:06 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-12-2016, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 22-12-2016, 07:55 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 23-12-2016, 08:07 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-12-2016, 07:56 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-12-2016, 08:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 26-12-2016, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-12-2016, 08:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-12-2016, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 29-12-2016, 09:58 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 30-12-2016, 08:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-12-2016, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-01-2017, 10:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-01-2017, 08:20 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-01-2017, 08:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-01-2017, 08:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-01-2017, 09:34 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-01-2017, 09:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-01-2017, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-01-2017, 08:22 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-01-2017, 08:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Брада - 29-01-2017, 01:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-02-2017, 08:10 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-02-2017, 08:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-02-2017, 08:59 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-05-2017, 07:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-05-2017, 07:28 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-05-2017, 07:33 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 25-05-2017, 08:26 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-06-2017, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-06-2017, 07:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-07-2017, 10:29 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-07-2017, 07:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-08-2017, 07:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-08-2017, 02:45 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-09-2017, 08:03 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-09-2017, 09:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-09-2017, 07:41 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 14-10-2017, 11:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-10-2017, 09:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 31-10-2017, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-11-2017, 08:37 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-11-2017, 08:04 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-11-2017, 08:16 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-12-2017, 09:46 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-12-2017, 08:12 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 24-12-2017, 06:38 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-01-2018, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-01-2018, 07:05 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 09-01-2018, 08:01 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-01-2018, 08:09 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-01-2018, 08:08 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-01-2018, 08:21 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 15-02-2018, 09:47 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 18-02-2018, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 01-04-2018, 07:17 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-04-2018, 07:46 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-04-2018, 10:52 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-05-2018, 07:30 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-05-2018, 07:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-06-2018, 08:19 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-07-2018, 07:13 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-07-2018, 12:05 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 02-08-2018, 07:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-09-2018, 08:25 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-09-2018, 05:55 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-09-2018, 07:27 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 08-11-2018, 08:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-11-2018, 12:09 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-01-2019, 08:15 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-01-2019, 02:44 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-04-2019, 08:53 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-05-2019, 06:53 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-08-2019, 11:18 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 11-09-2019, 12:02 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од пек. - 25-09-2019, 08:11 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Чавез - 26-09-2019, 10:26 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-09-2019, 07:00 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 21-11-2019, 01:14 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 04-12-2019, 12:19 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-01-2020, 11:51 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 07-01-2020, 06:44 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 19-01-2020, 01:31 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од Шумадинац - 19-01-2020, 10:50 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 20-01-2020, 09:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 27-01-2020, 09:01 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 06-04-2020, 10:34 PM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 12-04-2020, 06:54 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 03-05-2020, 11:57 AM
RE: Житије светих за сваки дан - од смедерево - 28-08-2020, 02:12 PM

Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним