Вучићева изборна комисија спустила Двери/ДСС испод цензуса – за један глас!

dveri-dss-5-logo-840x320

dveri-dss-5-logo-840x320

Четири дана Вучићеви људи крали гласове да би Двери –ДСС спустили испод цензуса!

На ноћној седници у 2.30 ујутро, Републичка изборна комисија донела је одлуку о прелиминарним резултатима Ванредних Републичких избора која представља до сада невиђен сканадал у новијој политичкој историји Србије. Као што смо и сумњали и најављивали, последња четири дана РИК је подлегао притисцима и наређењима владајуће Српске напредне странке и директно покрао гласове грађана Србије, тако што је на ноћној седници извршено кривично дело фалсификовања изборне воље грађана Србије: изборна листа ДВЕРИ-ДСС спуштена је испод цензуса на 4,9999% и то – веровали или не – за 1 глас!

Данима смо указивали да је изборна крађа у току и да РИК 96 сати не може да преброји мање од 2% гласова зато што је добио налог да покраде изборе и испод цензуса спусти опозиционе листе. Циљ изборне крађе гласова опозиције је да владајућа СНС по Донтовом систему добије добије додатне мандате, као и да опозиција буде избачена из Скупштине Србије. Позивамо Све опозицоне политичке странке као и комплетну демократску јавност Србије да се супротставимо оваквој до сад невиђеној изборној крађи и поништавању изборне воље грађана.

Нећемо дозволити да СНС одлучује о резултатима избора у Србији, већ се мора поштовати изборна воља грађана изражена 24.априла.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

Затворено за коментаре.