Жути на црвеној подлози, Космет и Патриотски блок ДСС – Двери

dss dveri

dss dveri

Жути на црвеној подлози (»Покрет социјалиста«) добише опет домаћи задатак од надређених им фактора, па објавише још једно небулозно саопштење усмерено против Патриотског блока Двери – ДСС. Хвале они Владу да је „заштитила српско наслеђе на Косову и Метохији“. Детаљи нису саопштени па можемо да претпостављамо да се „заштита Срба на КиМ“ састоји у следећем:

1) Распуштању српских институција (распуштању органа 4 општине на северу КиМ, распуштању српског суда, српског тужилаштва и српске полиције, као и српске цивилне заштите)

2) Увођењу терористичких органа наказне квази-државице (њиховог суда, тужилаштва, полиције итд.)

3) Престанку употребе законодавства Републике Србије и увођењу у употребу законодавства сепаратистичке квази – државице

4) Залагању да се не одрже локални избори по законима државе Србије већ по законима „Репубљик Косова“. „Заборавни“ г. Вулине, да вас упитамо: Влада Републике Србије распустила је 10. септембра 2013 органе 4 општине на северу Космета. Када ћете тамо расписати изборе ? Можда никада, по савету ваших бриселских пријатеља ? Хоћете ли сада извршити законску дужност и расписати и тамо локалне изборе или вам то ваши налогодавци не дају ?

Стварно, „заштита“ напаћених Срба на Космету – немојте више тако да их штитите г. Вулине, пресвиснуће ако тако наставите !

На крају, и једно наградно питање за лидера жутих на црвеној подлози: у којој странци се аугуста 1995. славио пад Грахова, Дрвара и Книна (тада то још бејаху црвени на црвеној подлози) ? Ако вас меморија напушта, подсетићемо вас .

 

У БЕОГРАДУ         25. 03. 2016                                                                         

ИНФО СЛУЖБА СРПСКОГ ЛИБЕРАЛНОГ САВЕТА

 

Затворено за коментаре.