Двери: Ако је Јасмина Вујић амерички агент, онда су агенти били и Никола Тесла и Михајло Пупин

dr-jasmina-vujic-dveri-kategorija-840x320

dr-jasmina-vujic-dveri-kategorija-840x320

Др Јасмина Вујић је једна од најугледнијих жена српске дијаспоре, велики патриота, врхунски стручњак за нуклеарну физику и електротехнику и национални радник.

Када нико није смео да о томе говори, Јасмина Вујић је 1999. била један од организатора протеста против НАТО бомбардовања у Сан Франциску, а у септембру 2001. године на Међународној конференцији о еколошком опоравку тадашње СР Југославије, смело је говорила о еколошким и здравственим последицама НАТО бомбардовања.

Прво што упада у очи је да су они који је нападају, бивши чланови Двери. Док су били у Дверима, на сва уста су хвалили Јасмину Вујић, а сада је клеветају; то више говори о њима него о њој. Јасмина Вујић позната је по свом родољубљу, хуманитарном раду и љубави према отаџбини Србији. Она је и професор на Универзитету Калифорније у Берклију, жена која је дала највећи допринос у борби да Телеком остане у нашим рукама и да се не прода странцима тј. Американцима – амерички агент би управо радио супротно. Та продаја је вредела милијарду долара. Очигледно је да има много оних који су љути на госпођу Вујић због изгубљене провизије када је тако ужасно нападају. Треће, ако је Јасмина Вујић, само зато што се бави електротехником и нуклеарном физиком амерички шпијун, онда бисте исто могли да кажете и за Николу Теслу и Михајла Пупина.

Споран текст из обраћања Јасмине Вујић, који се непрестано пласира из прљаве политичке кухиње под паролом ”Ни Уа,Вучићу – ни Ура, Вучићу”, недостаје трећа део – ”Хвала пуно, Вучићу”. Да би комедија трећеразредног сплеткарења била разоткривена, треба знати две чињенице: прво, портал на којем је објављен текст увредљиве садржине и наслова припада приватној фирми из Санкт Петерсбурга, скромних медијских домета, основан је 2014. године, колико смо приметили опозицоног је настројења према државној политици Владимира Путина и нема никаве везе са званичним државним агенцијама Руске Федерације. Друго, толико цитиран говор проф.Вујић из 2011, пронађен на сајту Конзорцијума нуклеарне физике и нуклеарне безбедности, о наводној изјави да проф. Вујић саветује о критичној потреби да се сачувају нуклеарни ресурси САД-а од погрешних руку из Кине, Русије и Индије је неписмено и нетачно преведен са енглеског језика. Том приликом, проф. Вујић је рекла да ” постоји критична потреба да заштитимо безбедност наше земље осигуравањем да нуклеарни материјали и технологије не падну у погрешне руке, посебно јер и друге земље, укључујући Кину, Индију и Русију, проширују своје енергетске структуре да задовоље потребу за енергијом”. Јасно је да ни у ком контексту Русија, Кина и Индија нису означени као непријатељи, већ да и они имају системе заштите својих технологија да не падну у руке терористима. У прилог овоме говори да је управо ова реченица показатељ колико је проф. Јасмина одговоран научни радник, јер је пре 5 година упозоравала на опасност од нукеларног тероризма, чијим претњама је недавно изложена Белгија након недавних терористичких напада у Бриселу.

Занимљиво је да ”Информер”,који је саставни део МИШ СНС-а (медијско-информативног штаба Српске напредне странке) константно оптужује Двери да су америчка превара, док ”Блиц” тврди да шурујемо са Руском обавештајном службом, трећи говоре да нас Европска Унија убацује у Скупштину Србије да бисмо дестабилизовали Вучића, а четврти говоре да смо у договору са Вучићем и СНС-ом. Очигледно је само једно – да су се сви уротили против Двери, јер смо једина алтернатива и истинска опозиција и режиму и лажној опозицији. Двери доносе нову политику и нове људе на политичкој сцени, политику са моралом, поштењем, пристојношћу и доследношћу. Зато толико сметају Двери и патриотска коалиција Двери-ДСС.

 

Информативна служба ​Српски Покрет Двери

Затворено за коментаре.