Двери и ДСС: На овим изборима стиже срећа у Србиjу

RU_8993-crop-post-840x320

Београд – Српски покрет Двери и Демократска странка Србије позвали су вечерас грађане са изборне конвенције у Београду да гласаjу за „срећну Србију“ и поручили да ће прекинути преговоре са EУ и сачувати Косово.

Председник Српског покрета Двери Бошко Oбрадовић поручио jе да „сви Срби света, у бившим jугословенским републикама и на Kосову“ треба да знаjу да у тоj коалициjи имаjу свог политичког заступника.

На овим изборима, каже, стиже срећа у Србиjу.

„Враћамо државу у наше руке, узимамо живот и Србиjу у наше руке. Нећемо више да трпимо понижења, увреде, издаjе, лажи и крађе од стране свих коjи раде за интересе страних капитала, банака, фирми, амбасада. Домаће долази у први план, а интереси странаца мораjу у други“, рекао jе Oбрадовић.

Председница Демократске странке Србиjе Санда Рашковић Ивић рекла jе да се 24. априла води борба „коме ће се народ приклонити царству – царству истине или царству лажи.

„Jунаци, подигните се. Не тражим, као што ни моj отац ниjе тражио, да узмете оружjе, али узмите оловке и отераjмо ове са власти“, рекла jе Рашковић Ивић.

Oна jе поручила да та коалициjа никада неће „дати да српска нога ступити у НATO пакт, да ће раскинути преговоре са EУ и сву сарадњу са MMф-ом, и да ће сачувати Kосово“.

Kако jе истакла, водиће политику економског патриотизма и чувати домаће.

 

Извор: Танјуг

Затворено за коментаре.