15-02-2016, 11:24 AM
Г. Громовник важније питања због чега овај састанак ко га је иницирао.Читам новине и на основу закључујем да је Папа тражио састанак са Кирилом а не обратно.Папа је покретач"дијалога".Због чега?Зашто Папа иде на ноге Кирилу а овај пристаје.Написао сам да је католицизам у великој стагнацији у Европи, каква им је моћ кад су спали да кураву курчева Мајку Терезу прогласе светицом, а католицизам најактивнији на твитеру и фејсу(Фрања има и твитер и фејс).Папа је пре две недељу критиковао Меркелову да је"Европа јалова и у стаганацији", да је"Путин једини прави борац за хришћане"итд.Ватикан у Европи има проблем са муслиманима.То је унутрашњи проблем.Хајде да видимо зашто Русија има користи од сусрета са Папом а и Папа са Русима.Путин има дивизије и Папа то зна да у случају сукоба Запада и Истока да ће ситуација бити као у доба СССР пред распад али овај пут на супртоној страни ЕУ ће прднути у чабар.Не треба Русима виза да уђу у Европу.Кроз историју шамарли су Французе и Немце сад је на реду јенки бој.Ватикан милионе муслимана широм Европе плу Русија за вратом.Видимо да се у свету припрема тешко срање рат глобалних размера тако да ова посета има за циљ да спусти и тензије између Истока и Запада.И Руси имају користи.Ми заборављамо да су Руси под санкцијама и веч у економском рату, а горе од тога је што у Европи на делу жестока антируска пропаганда где је Хитлер мало дете у односу на "руског нечовека"итд.Овим сусретом Руси преокрећу јавно мњење на Западу бар мало.Да ли је овим сусретом Папа пусти низ воду Украјинске унијате и лудаке???Колико видим да јесте поручио им да се поклоне Москви."
Poglavar Unijatske crkve: Razočarani smo deklaracijom pape i Kirila"Папа ни реч о тзв"агресији"Москве на Украјини ни да зуцне.Још једна победа Руса.Прочитао сам декларацију Папа и Кирила нема ни говора о никаквом уједињење класична поповска срања о сиротињи, заштити хришћана у Сирији и пуштање низ воду украјинских унијата , за сад оквирно што сам прочитао у новинама.Украјинци су ударна песница Ватикана Папа их пустио низ воду.Све је то политика.Нормално је да се састану Руски патријарт и Ватиканџија Фрања па Руси су у рату а не онај мученик Васељенски патријарх који шета около и тражи мирним путем Ају Софију од Турака а не зна мученик да су Турци силом заузели све а не миром.Тотално погубљен лик, плашљив.Реално, никоме овај сикоб не би донео Руси би страдали прилично а питање да ли би Европа опстала као таква, враг је однео шалу.Знамо ми сви за улогу Ватикана у растурању Православња, знамо шта су радили на овим просторима, али овај сусрет је више оно неко примирје бред олују великих размера.
Poglavar Unijatske crkve: Razočarani smo deklaracijom pape i Kirila"Папа ни реч о тзв"агресији"Москве на Украјини ни да зуцне.Још једна победа Руса.Прочитао сам декларацију Папа и Кирила нема ни говора о никаквом уједињење класична поповска срања о сиротињи, заштити хришћана у Сирији и пуштање низ воду украјинских унијата , за сад оквирно што сам прочитао у новинама.Украјинци су ударна песница Ватикана Папа их пустио низ воду.Све је то политика.Нормално је да се састану Руски патријарт и Ватиканџија Фрања па Руси су у рату а не онај мученик Васељенски патријарх који шета около и тражи мирним путем Ају Софију од Турака а не зна мученик да су Турци силом заузели све а не миром.Тотално погубљен лик, плашљив.Реално, никоме овај сикоб не би донео Руси би страдали прилично а питање да ли би Европа опстала као таква, враг је однео шалу.Знамо ми сви за улогу Ватикана у растурању Православња, знамо шта су радили на овим просторима, али овај сусрет је више оно неко примирје бред олују великих размера.