Погледи форум

Пуни Облик: ''Краљевина Југославија у Другом светском рату'' од вечерас у 21,55 на БН ТВ
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3
Документарац ''Краљевина Југославија у Другом светском рату'', од вечерас у 21,55 на БН ТВ:
http://www.rtvbn.com/program#
Вечерас је седма епизода, а биће приказано укупно 6 епизода (7-12).
Преко нета:
http://www.rtvbn.com/onlinetv
Па не пише на Тв да ће бити, већ нека емисија Црно на бијело (до пола 11) а онда дневник.
На сајту пише овако:
20:50 Crno na bijelo
21:55 Kraljevina Jugoslavija u II Svjetskom ratu Dokumentarna serija
22:30 Dnevnik 3 Info
Изабереш уторак горе где је програм.
Гледам на телевизору. Ваљда нису стигли да овде промјене.
Каква је била слика на телевизији? На нету није толико оштро, тешко је пуштати ХД преко нета.
Господине Самарџићу јуче нисам био на " Погледима " и нисам био обавештен да има , Богу хвала ,серије на БН ТВ , па ме интересује да ли је заиста било и да ли ће бити емитовано свакодневно или само рецимо уторком значи једном недељно ?
Једно питање(можда и глупо Smile ) за чланове форума из Српске . . . Да ли БН има два канала(Један за РС а други за Србију)?

Епизоду сам одгледао преко интернета,али у исто време на ТВ-у је ишла нека друга емисија . . .
Имају 2 канала, БН и БН сателит, и програм се слаже у 90% случајева. Мада не знам зашто не 100%. Изгледа да они који су у Србији и дијаспори, нису могли да гледају емисију.
(02-03-2016, 10:28 AM)јашадр Пише: [ -> ]Господине Самарџићу јуче нисам био на " Погледима " и нисам био обавештен да има , Богу хвала ,серије на БН ТВ , па ме интересује да ли је заиста било и да ли ће бити емитовано свакодневно или само рецимо уторком значи једном недељно ?
Да, била је еп. 7, осма и даље до 12, сваког уторка у 21,55.
(02-03-2016, 04:53 PM)Романија Пише: [ -> ]Имају 2 канала, БН и БН сателит, и програм се слаже у 90% случајева. Мада не знам зашто не 100%. Изгледа да они који су у Србији и дијаспори, нису могли да гледају емисију.
У Америци су могли преко сателита, али изгледа да има више пакета за сателит.
У Србији само преко нета.
A што не од прве епизоде?
(02-03-2016, 05:18 PM)Романија Пише: [ -> ]A што не од прве епизоде?
Нисмо их завршили још.
Ja гледао преко нета.

Честитам Милославе, велика је ствар успети овако нешто приказати на нечијој државној телевизији.

Чекамо реакцију Субнора и осталих "антифашиста" на батерије. Smile
Страница: 1 2 3