Погледи форум

Пуни Облик: Да ли су Срби "Православни атеисти" ?
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2
(27-05-2017, 12:26 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Ман' се тих комуно-Вучићевих таблоида.... те Информер, те Спутњик, те Васељенска тв, итд.

К'о да си Вучићевићев бот! Дај нешто паметно! Јок

Изађаи на улицу попричај са твојим Шумадинцима па напиши шта су ти рекли. "Хајде, немој да ме смараш...шта си рек`о ? Журим..." А псовању Бога да и не говорим.
Уствари, стављај слике, видео клипове , криј се иза цитата светаца, свађај се за зилотима. То је лакше.
(09-07-2017, 10:09 PM)Ултрадесничар Пише: [ -> ]
(27-05-2017, 12:26 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Ман' се тих комуно-Вучићевих таблоида.... те Информер, те Спутњик, те Васељенска тв, итд.

Изађаи на улицу попричај са твојим Шумадинцима па напиши шта су ти рекли. "Хајде, немој да ме смараш...шта си рек`о ? Журим..." А псовању Бога да и не говорим.
Уствари, стављај слике, видео клипове , криј се иза цитата светаца, свађај се за зилотима. То је лакше.

Ју токин ту ми? Љутко
(10-07-2017, 01:14 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]
(09-07-2017, 10:09 PM)Ултрадесничар Пише: [ -> ]

Ју токин ту ми? Љутко

Поред "ревнитеља" као што овај Шумадинац, СПЦ у проблему.
Страница: 1 2