Погледи форум

Пуни Облик: "ВЕРУЈЕМ У БОГА, АЛИ НЕ МОГУ У ПОПА!"
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6
(05-09-2018, 01:16 PM)Ултрадесничар Пише: [ -> ]
(05-09-2018, 09:14 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Krštenje deteta Miljane Kulić u srpskoj pravoslavnoj crkvi u Nišu. Na slici kuma i drugarice..

[Слика: 23vxawk.jpg]

OVAKO OBUČENE NEKADA NISU SMELE UĆI U PORTU CRKVE A KAMOLI ISPRED OLTARA...

DANAS KADA PODMAŽEŠ POPA SA PAR STOTINA EVRA, MOŽE SVE I DA SE SKKRNAVE SVETINJE....

Ово је такав скандал да свештеник треба да буде рашчињен.
Наравно, Шумадинац ћути и пљује о угашеним порталима.

На жалост,овако је у 80-90% православних храмова у СрбијиВаистину!
У Рукумију не може овако обучена жена да уђе,па да извади 500е.....
(05-09-2018, 09:14 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Krštenje deteta Miljane Kulić u srpskoj pravoslavnoj crkvi u Nišu. Na slici kuma i drugarice..

DANAS KADA PODMAŽEŠ POPA SA PAR STOTINA EVRA, MOŽE SVE I DA SE SKKRNAVE SVETINJE....

Što da bude raščinjen, mora i on pored oltara da živi od nečega..

Stavio pop 500-1000 evra u dzep malo tandara mandara nek je dete, kuma i drugarice žive i zdrave...

Jer bi se bunio ti nešto da ti ovakve ženske dođu u crkvu i još ti debelo plate...Smile

Inače ovo što kaže smederevo u 80% kada se venčavaju i krste u crkvama..

Kada se venčavaju to minići, brushalteri, tange, majice na bratele samo sevaju...

Bio ja u onom ekumenističkom "HRAMU" na Vračaru. Došli mi tamo bilo neko venčanje, žene u suknjama, majicama na bratele popa tandara mandara, malo mladence izvrteo u krug i gotovo...
(05-09-2018, 02:29 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]

Što da bude raščinjen, mora i on pored oltara da živi od nečega..

Stavio pop 500-1000 evra u dzep malo tandara mandara nek je dete, kuma i drugarice žive i zdrave...

Jer bi se bunio ti nešto da ti ovakve ženske dođu u crkvu i još ti debelo plate...Smile

Inače ovo što kaže smederevo u 80% kada se venčavaju i krste u crkvama..

Kada se venčavaju to minići, brushalteri, tange, majice na bratele samo sevaju...

Bio ja u onom ekumenističkom "HRAMU" na Vračaru. Došli mi tamo bilo neko venčanje, žene u suknjama, majicama na bratele popa tandara mandara, malo mladence izvrteo u krug i gotovo...

Можда си у праву ако свештеници желе да праве бизнис од Светих Тајни нека као у САД свако осније своју "цркву" и држи предавања у некој сали старлетама, педерима...То је чак и Уставом Србије дозвовљеено. Али овим чином који видимо на слици, овај "свештеник"
не поштује Бога а СПЦ би требало да зна шта да ради са таквима.
Попови су и благословили многе оскудно обучене девојане да би вас неродце што изазивали што саблажњавали, тј. спасли. Омладинци..... боље нађ'те неку ватрену верницу него што овде по цео дан млатарате прстима по тастатури. Јок
(05-09-2018, 05:52 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Попови су и благословили многе оскудно обучене девојане да би вас неродце што изазивали што саблажњавали, тј. спасли. Омладинци..... боље нађ'те неку ватрену верницу него што овде по цео дан млатарате прстима по тастатури. Јок

Да ли Си Се коначно огласио ? Јок
(05-09-2018, 05:52 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Попови су и благословили многе оскудно обучене девојане да би вас неродце што изазивали што саблажњавали, тј. спасли. Омладинци..... боље нађ'те неку ватрену верницу него што овде по цео дан млатарате прстима по тастатури. Јок

Јеси ли ти нашао благо нама неког ватреног момчића, пошто видим да "форсираш западне трендове"?Сирома'
(05-09-2018, 07:01 PM)смедерево Пише: [ -> ]

Јеси ли ти нашао благо нама неког ватреног момчића, пошто видим да "форсираш западне трендове"?Сирома'

Јесам једног шупљоглавог Артемита из Смедерева.... волим да му бијем клемпе! Јок
(06-09-2018, 10:34 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]
(05-09-2018, 07:01 PM)смедерево Пише: [ -> ]

Јесам једног шупљоглавог Артемита из Смедерева.... волим да му бијем клемпе! Јок
Убивен си ти одавноСирома'
А ја када те дохватим,бићеш клемпав и модарВаистину!
Владика Атанасије Ракита врбован од ЦИА ?

https://www.vaseljenska.com/misljenja/at...li-spijun/
(26-09-2018, 11:31 PM)Ултрадесничар Пише: [ -> ]Владика Атанасије Ракита врбован од ЦИА ?

https://www.vaseljenska.com/misljenja/at...li-spijun/

Ултрасендвичар што качиш бајате аброве које нису вредне помена, још из угашеног антицрквеног сајта?

Очигледно не знаш шта ћеш од муке... Шта'ш Јок
Sveštenik Jordović (41): "HOĆU DA UMREM KAO SVEŠTENIK" Pop-diler pred crkvenim sudom MOLI za oproštaj zbog DILOVANJA SKANKA

V. Lojanica
18.04.2018.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/hocu-d...og/2w2jln3
Упитан шта је са аутомобилима које има СПЦ, Амфилохије је одговорио:

„Неће ваљда митрополит на магарцу да јаше. То би била срамота за Црну Гору да митрополит у 21. веку јаше на магарцу, ако на то мислите. Могао бих на коњу, јер сам јахао коња као дете, то бих већ могао“, казао је Амфилохије.

Јок
(15-10-2018, 05:12 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Упитан шта је са аутомобилима које има СПЦ, Амфилохије је одговорио:

„Неће ваљда митрополит на магарцу да јаше. То би била срамота за Црну Гору да митрополит у 21. веку јаше на магарцу, ако на то мислите. Могао бих на коњу, јер сам јахао коња као дете, то бих већ могао“, казао је Амфилохије.

Јок

Ха ха ха
Куку и леле..

Св. Васили Острошки опрости нам..

Шта нас је задесило...

Умало нас кап не стрефи.

Елем, ми смо одмах по крштењу крштени тамо у тешком доба комунизма од стране наше покојне Бабе (Бог да јој душуу прости, била много верна жена колико је била верна Бог је узе после  причешћа на Божић 2022 године) наше пок.старе куме која је из Јошаничке Бање у оно време путовала два дана до Вршца.

Крштење се обавило у строгој тајности. Без мушких глава које су могле лако пасти.

Елем нас је крстио отац (Бог да му душу прости) Поп Маринко Ђуричић. Отац од чувене глумице Раде Ђуричин.

Отац Маринко је до своје смрти био једини парохијски свештеник за град Вршац. 70-их и до средине 80-их је једини који вршио тешку службу под комунистима...Чупали му браду, скинули крст са трга итд...
Много побожан човек је био Отац Маринко.

Но,све нам је било потаман са Епархијом Банатском док нису устоличили новог Патријарха. Ту нами креће пакао. Ударили екуменисти са свих страна по  Никанору оће да ишћерају Владику...

Све било добро док нам се није десила крсна Слава Св. Јован Крститељ зимски. Као и увек зову из Епархије даће Свештеник тај и тај нами свети водицу...

И дође нами Свештеник. Ми по реду спремили босиљк,тамњан, свећу, водицу све како иде...

Долази "отац" дечко дал има 30 година. Крупан.јак. Ниђе браде. Оне мантије све топ..

Узе он ону водицу, босиљк, тандара, мандара готово... Погледамо се ја и мајка...Каже отац гогово... Честита он нама славу ја и стара Мајка се погледамо, ја га питам ел то, то каже јесте можемо сестии...

Нами кад је долазио свештеник нами само певао 5 минута + послен седнемо пита како смо ш'а има ново итд...

Но, нами фејсбук логаритам избаци нашег свештеника..
Кукуу и леле...

Ово доле је наш свештеник у ноћном проводу са ваљда будушчом женом...  Тужан

Кукууу и леееле Шта урадише од Епархије Банатске..

.

[Слика: Screenshot-20240512-204259-290.png]
Страница: 1 2 3 4 5 6